Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Οι 33.000 μαλακες, δεν ηταν και τοσο μαλακες αφ ενος γιατι στο τελος επεσε κραξιμο γιατι καταλαβαν το δουλεμα, και αφ ετερου δεν ηταν δυνατον εκ των προτερων να ξερουν τι τους ειχαν ετοιμασει....
Εννοεις φυσικα οτι εφυγε η μιση βασικη ομαδα, δεν την αντικατεστησε επαξια, και φετος παιζει με τους αναπληρωματικους. Συν και τον προπονητη... Συμφωνουμε.  +1.
παλι καλα που το διορθωσες ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
θαυμαστε ρε μαλακες αντιδραση,θαυμαστε αντανακλαστικα ,θαυμαστε ενορχηστρωση ,θαυμαστε στερεο οικοδομημα χωρις διαρροες,θαυμαστε στεγανα,θαυμαστε συγχορδια οργανων (ομοσπονδιας κεδ αλλα και μμε)
θαυμαστε πως στερεωνονται σε βασεις οι ''αυτοκρατοριες'' με τιος εξι σφυριχτρες...
για το καλο παιδι μιλαω με το προβλημα στους σιελογονους αδενες ...τον δημητρακη ντε ,τον αρσεν λουπεν το παιδι διαμαντι...
με επαισχυντη παλι χτες συμπεριφορα ,αλητικη που κανονικα περαν του ταυ ακομα και να κρατηθει το δελτιο του (για αναρμοστη συμπεριφορα στους διαιτητες προβλεπεται απο τους κανονισμους) θα μπορουσε και ομως για καπους κυριους αυτο δεν μπαινει καν στο καδρο και το μονο που απασχολει ειναι αν ειχε δικιο και αν ηταν φαουλ,και αν εγινε και περσι φαουλ που δεν δοθηκε και αν μπηκε ο λιανος στην φυσουνα και τα ειπε στους διαιτητες (ρε ποιον μου θυμιζει αυτο ,ποιον μου θυμιζει...α θυμηθηκα τον....εφευρετη  :grin: )
μιλαμε για την απολυτη καμορα την απολυτη ομερτα....
και τελικα αυτο μονο το μεγαλειο του θρυλου μπορει να καταδειξει που κοντρα σε ολους και ολα και σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ (και οχι αποκυηματα φαντασιας) καταφερε να επιβιωσει και να επναλθιει και να αποκαταστησει ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΠΥΡΙΑΡΑ την ταξη....
γαμημενοι μασονοι....

URL]]

Επισκέπτης
απο καφρους γεμισε η Ελλαδα
ημαρτον
μεχρι και γυναικα παιχτρια του βολεϋ βαρεσαν οι υπανθρωποι
πειτε μου τι φταει το κοριτσακι που ζητημα ειναι αν πληρωνετε 400-500 ευρω το μηνα

αει σιχτιρ τσογλανοι

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
κριμα για το ποσταρισμα σου...τιποτα αλλο...
φλωρικο και ''λιγο''
καλη σου συνεχεια...
πιστευω πιο πολυ θα σου αρμοζε να ησουνα υποστηρικτης του λαγου και οχι του θρυλου...
αποψη μου μπορει να ειμαι και λαθος...
εκατο τοις εκατο φλωρικο και αδερφιστικο...
Ρε χρηστίδη δεν μας παρατάς;
Επειδή εσύ δεν βλέπεις ή δεν θες να δεις κάποια πράγματα
σε χαλάει που λέει ο καθένας την γνώμη του. Με είδες να κάνω παράθεση τις χιλιάδες μαλακίες που γράφεις
και να σε λέω φλώρο, επειδή εσύ βλέπεις την ομάδα να κεντάει και να παίζει μπάλα;
Το αν είμαι Ολυμπιακός ή όχι, άσε με να το κρίνω εγώ.
Όπως κι εγώ κρίνω αν λες όσα λες επειδή έχεις συμφέρον.
Και αν αυτά που λέω είναι μαλακίες, απλά σου λέω πως εσύ τις άρχισες.
Το να σε κράξω θα μου ήταν εύκολο, αλλά έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω.
Απλά δες πως δεν είμαι και ο μόνος που έχει την άποψη αυτή.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε χρηστίδη δεν μας παρατάς;
Επειδή εσύ δεν βλέπεις ή δεν θες να δεις κάποια πράγματα
σε χαλάει που λέει ο καθένας την γνώμη του. Με είδες να κάνω παράθεση τις χιλιάδες μαλακίες που γράφεις
και να σε λέω φλώρο, επειδή εσύ βλέπεις την ομάδα να κεντάει και να παίζει μπάλα;
Το αν είμαι Ολυμπιακός ή όχι, άσε με να το κρίνω εγώ.
Όπως κι εγώ κρίνω αν λες όσα λες επειδή έχεις συμφέρον.
Και αν αυτά που λέω είναι μαλακίες, απλά σου λέω πως εσύ τις άρχισες.
Το να σε κράξω θα μου ήταν εύκολο, αλλά έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω.
Απλά δες πως δεν είμαι και ο μόνος που έχει την άποψη αυτή.
εχεις ηδη κραξει και καλα εκανες αλλα μην λες δεν κραζεις...
η αποψη μου ειναι φλωρικο ποσταρισμα αξιο για εισπραξη συγχαρητηριων απο πρασινους και κιτρινους ταλιμπαν μιας και συμψωνειτε απολυτα...
αποψη μου αδερφε και το ειπα...
οπως ειπες και εσυ τα δικα σου για παρτη μου ,σεβαστα και καλα εκανες...
και φυσικα εκραξες οπως εκραξα και εγω αλλωστε λιγο πολυ αυτο ειναι θεμιτο στο συγκεκριμενο νημα (χωρις ακραιους χαρακτηρισμους)
δεν εχω κανενα προβλημα απο το κραξιμο σου ,σεβομαι απολυτα την γνωμη σου αλλα διαφωνω καθετα...
αλλο το ενα και αλλο το αλλο...
επιμενω και σου ξαναλεω πως οταν γραφεις (οπως και εγω φυσικα ) σε ενα δημοσιο φορουμ οι αποψεις σου εκτιθενται και μπαινουν σε διαδικασια κριτικης...νομος που δεν αλλαζει...
και ξαναμανα επιμενω πως η εντυπωση απο το συγκεκριμενο ποστ ειναι ''αδερφιστικο'' γκεουλο που ψαχνει εναγωνιως επιβεβαιωση απο τους αντιπαλους για την αντικειμενικοτητα και το φιλαθλο φερπλειστικο πνευμα του....
συγνωμη αν σε ενοχλησαν τα λογια μου προσπαθησα να εκφραστω οσο πιο κοσμια γινοτανε χωρις διαθεση να σε προσβαλλω...
σαφως δεν μπορω να σου υπαγορεψω τι θα πεις αλλα ακομια πιο σαφως μπορω να τα κρινω με γνωμονα την δικη μου αισθητικη και τον δικο μου κωδιακ...και αυτο εκανα...
δεν φτιαχνομαι μην φτιαχνεσαι...
καλη καρδια....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εχεις ηδη κραξει και καλα εκανες αλλα μην λες δεν κραζεις...
η αποψη μου ειναι φλωρικο ποσταρισμα αξιο για εισπραξη συγχαρητηριων απο πρασινους και κιτρινους ταλιμπαν μιας και συμψωνειτε απολυτα...
αποψη μου αδερφε και το ειπα...
οπως ειπες και εσυ τα δικα σου για παρτη μου ,σεβαστα και καλα εκανες...
και φυσικα εκραξες οπως εκραξα και εγω αλλωστε λιγο πολυ αυτο ειναι θεμιτο στο συγκεκριμενο νημα (χωρις ακραιους χαρακτηρισμους)
δεν εχω κανενα προβλημα απο το κραξιμο σου ,σεβομαι απολυτα την γνωμη σου αλλα διαφωνω καθετα...
αλλο το ενα και αλλο το αλλο...
επιμενω και σου ξαναλεω πως οταν γραφεις (οπως και εγω φυσικα ) σε ενα δημοσιο φορουμ οι αποψεις σου εκτιθενται και μπαινουν σε διαδικασια κριτικης...νομος που δεν αλλαζει...
και ξαναμανα επιμενω πως η εντυπωση απο το συγκεκριμενο ποστ ειναι ''αδερφιστικο'' γκεουλο που ψαχνει εναγωνιως επιβεβαιωση απο τους αντιπαλους για την αντικειμενικοτητα και το φιλαθλο φερπλειστικο πνευμα του....
συγνωμη αν σε ενοχλησαν τα λογια μου προσπαθησα να εκφραστω οσο πιο κοσμια γινοτανε χωρις διαθεση να σε προσβαλλω...
σαφως δεν μπορω να σου υπαγορεψω τι θα πεις αλλα ακομια πιο σαφως μπορω να τα κρινω με γνωμονα την δικη μου αισθητικη και τον δικο μου κωδιακ...και αυτο εκανα...
δεν φτιαχνομαι μην φτιαχνεσαι...
καλη καρδια....
Ρε μαλακα εσυ δαγκωσες το αυτι του δημοσιογραφου προχθες;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Οποιος δεν λεει ναι στον προεδρο ειναι φλωρος και αδερφη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πες κι αλλα ρε υπαλληλακο.Τουλαχιστον παιρνεις καλο χαρτζηλικακι;;;;; :birdman:
βλεπεις πως σε υποστηριζει ο κυριος γαμικουλιξ ετσι;;
αν πιστευεις οτι εισαι δικαιος σε αυτη την ομαδα με τις χαρες που σου εχει δωσει εκφραζοντας αποψη που ικανοποιει πληρως τον κυριο γαμικουλιξ και σε υπερασπιζεται με μανια βριζοντας εμενα εισαι σε καλο δρομο...
αν παλι οχι και αν πιστευεις οτι ισοπεδωνεις και απαξιωνεις τα παντα ξανασκεψου το και τα λεμε πορεια  ;)
Υ.Γ. σε σενα μιλαω   Angelus...
και μην πεις το τετριμενο για ταβανια και πως ονεορευεσαι τον ολυμπιακο κλπ κλπ ...
αλλο η κριτικη και αλλο η απαξιωση  ;)
εδω ειναι η λεπτη κοκκινη γραμμη...
συγνωμη για την ενοχληση αλλωστε θαρρω μπορεις να αγνοεις αυτα που εγω λεω και να ασχολεισαι με τα ''πολιτισμενα'' φιλαρακια σου απο την αλλη οχθη που παρεα παλευετε για ενα καλυτερο ελληνικο ποδοσφαιρο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε μαλακα εσυ δαγκωσες το αυτι του δημοσιογραφου προχθες;
:2funny: :2funny: :2funny:αμα πεσει στα χερια μου δημοσιγραφος θα το καταλαβεις αμεσως ...να εισαι σιγουρος...ειναι η αδυναμια μου  :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:αμα πεσει στα χερια μου δημοσιγραφος θα το καταλαβεις αμεσως ...να εισαι σιγουρος...ειναι η αδυναμια μου  :2funny: :2funny:
Το λεω γιατι ο τυπος στο αβαταρ σου συνηθιζε να τα κανει αυτα. :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε Χρηστίδη τι το κουράζουμε το πράμα?
Δε βλέπεται η ομάδα.
Αν ειναι ν αναδείξουμε τους οποιους Μανωλάδες,Φέισηδες και Βλαχοδήμους μπας και τους πουλήσουμε σε κανά Ρώσο πετρελαιά οκ αλλά αυτό ειναι για την τσέπη του Βαγγέλα και μόνο.
Μέχρι τότε θα βάζουμε 0 γκολ σ αυτόν τον Πάοκ του Δώνη και θα πονάνε τα μάτια μας απ αυτό το "θέαμα".

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αγαπητέ Χρηστίδη απάντησέ μου αν θες στα παρακάτω φλώρικα ερωτήματα.

1.Παίζουμε μπάλα? Έστω σαν πέρσι?
2.Γιατί πουλήσαμε για 15 κι αγοράσαμε για 5?
3.Έχουμε τερματοφύλακα?
4.Εχουμε παίχτη να δώσει την πρώτη πάσα?
5.Έχουμε αξιόπιστο κόφτη πέρα στου σκασμένου Μανιάτη?
6.Ο Μανωλάς το γατάκι ως πότε θα παρουσιάζεται απ τις φυλλάδες σαν ο νέος Μπεκενμπάουερ?
7.Ο Βλάχοδήμος μπορεί ΚΑΙ να τριπλάρει-σεντράρει πέρα απ το να τρέχει?
8.Ο Μασάντο(εδώ έπεσα κάτω απ τα γέλια όσο έγραφα)
9.Ο Μίτσελ ξέρει κι άλλες κομπίνες στα κόρνερ πέρα απ τη πάσα στο μισό μέτρο?
10.Ο Μήτρογλου θα παίξει ποτέ μαζί με τον Τζιμπούρη ή μονος απ την αρχή?
11.Ο Φετφατζίδης ως πότε θα ειναι ταλέντο?Ταλέντο παλαιμαχος θα ειναι σε λίγο

Και ποσα αλλα......

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
θαυμαστε ρε μαλακες αντιδραση,θαυμαστε αντανακλαστικα ,θαυμαστε ενορχηστρωση ,θαυμαστε στερεο οικοδομημα χωρις διαρροες,θαυμαστε στεγανα,θαυμαστε συγχορδια οργανων (ομοσπονδιας κεδ αλλα και μμε)
θαυμαστε πως στερεωνονται σε βασεις οι ''αυτοκρατοριες'' με τιος εξι σφυριχτρες...
για το καλο παιδι μιλαω με το προβλημα στους σιελογονους αδενες ...τον δημητρακη ντε ,τον αρσεν λουπεν το παιδι διαμαντι...
με επαισχυντη παλι χτες συμπεριφορα ,αλητικη που κανονικα περαν του ταυ ακομα και να κρατηθει το δελτιο του (για αναρμοστη συμπεριφορα στους διαιτητες προβλεπεται απο τους κανονισμους) θα μπορουσε και ομως για καπους κυριους αυτο δεν μπαινει καν στο καδρο και το μονο που απασχολει ειναι αν ειχε δικιο και αν ηταν φαουλ,και αν εγινε και περσι φαουλ που δεν δοθηκε και αν μπηκε ο λιανος στην φυσουνα και τα ειπε στους διαιτητες (ρε ποιον μου θυμιζει αυτο ,ποιον μου θυμιζει...α θυμηθηκα τον....εφευρετη  :grin: )
και τελικα αυτο μονο το μεγαλειο του θρυλου μπορει να καταδειξει που κοντρα σε ολους και ολα και σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ (και οχι αποκυηματα φαντασιας) καταφερε να επιβιωσει και να επναλθιει και να αποκαταστησει ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΠΥΡΙΑΡΑ την ταξη....
γαμημενοι μασονοι....

αυτην την αυτοκρατορια με τις 6 σφυριχτρες οπως την αποκαλεις  αν δεν υπηρχε τωρα το μπασκετ θα ειχε αφανιστει στην ελλαδα.οσο για ΠΑΡΑΓΚΕΣ για θημησου τι ειχε γινει τον φλεβαρη του 2011 στο καραισκακη.
Υ.Γ ελπιζω να βγεις και να γραψεις δηλωσεις οταν 8α σας παρουμε το πρωταθλημα τον ιουνη.

Επισκέπτης
γαμημενοι μασονοι....

Non call ηταν,γιατι γκρινιαζει ο σαλιαρης?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αγαπητέ Χρηστίδη απάντησέ μου αν θες στα παρακάτω φλώρικα ερωτήματα.

1.Παίζουμε μπάλα? Έστω σαν πέρσι?
2.Γιατί πουλήσαμε για 15 κι αγοράσαμε για 5?
3.Έχουμε τερματοφύλακα?
4.Εχουμε παίχτη να δώσει την πρώτη πάσα?
5.Έχουμε αξιόπιστο κόφτη πέρα στου σκασμένου Μανιάτη?
6.Ο Μανωλάς το γατάκι ως πότε θα παρουσιάζεται απ τις φυλλάδες σαν ο νέος Μπεκενμπάουερ?
7.Ο Βλάχοδήμος μπορεί ΚΑΙ να τριπλάρει-σεντράρει πέρα απ το να τρέχει?
8.Ο Μασάντο(εδώ έπεσα κάτω απ τα γέλια όσο έγραφα)
9.Ο Μίτσελ ξέρει κι άλλες κομπίνες στα κόρνερ πέρα απ τη πάσα στο μισό μέτρο?
10.Ο Μήτρογλου θα παίξει ποτέ μαζί με τον Τζιμπούρη ή μονος απ την αρχή?
11.Ο Φετφατζίδης ως πότε θα ειναι ταλέντο?Ταλέντο παλαιμαχος θα ειναι σε λίγο

Και ποσα αλλα......
φυσικα να απαντησω...κατ'αρχας με τα περισσοτερα συμφωνω οποτε...
απλα εμενα παγια η αποψη μου ειναι οτι αλλο το δικαιο παραπαονο που παντα θα υπαρχει και η αυστηρη κριτικη σε ολους και αλλο ο ευτελισμος των παντων και η ισοπεδωση...
δεν ειναι δυνατον η συμπεριφορα μας απεναντι σε μια ομαδα που βλεπεις πως ολοι ακομα σκυλιαζουν εναντιον της και που εχει κατακτησει το πρωταθλημα (και μη μου πεις ποιο πρωταθλημα θα σου απαντησω αυτο που ορεγεται ο ''μεγαλοεπενδυτης'' με τα ακουστικα στα αυτια ,αυτο που ΄΄εκλεβες '' μεχρι περσυ απο τους αλλους ,αυτο που ακομα και φετος τα ΜΜΕ ασχολουνται με τις διαιτητικες σου ευνοιες  :headbang: παροτι το εχεις παρει πριν αυτο ξεκινησει) να ειναι χειροτερη απο αυτην που εχουν οι αλλοι στους ανυπαρκτους...
δεν γινεται ρε φιλε δεν το χωραει ο νους μου και το θεωρω παντελως αδικο...πως να το κανουμε;;
εχεις χιλια δικια αλλοιμονο και εγω τα βλεπω αυτα που γραφεις και δεν διαφωνω...
αλλα μην το κουραζουμε...λιγο πολυ και ο ιδιος ο προεδρος ομολογησε οτι αναγνωριζει λαθος κινησεις που εγιναν και υποσχεθηκε θα τις διορθωσει...
δεν μπορει να εχει πιστωση χρονου καποιος που μπηκε μπροστινος σε μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ για την ομαδα και την τραβηξε απο την κατηφορα που ειχε παρει;;
δεν δικαιουται;;
πρεπει να εισπραττει μονο απαξιωση;;χειροτερη απο αυτη που εισπραττει απο τους επισημα αντιολυμπιακους;;
δηλαδη και μονο η λυσσα αυτων δεν αρκει για να καταλαβετε οτι εμεις πρεπει να στηριξουμε;;
αν ειναι δυνατον...εχετε εμπιστοσυνη στην κριση των φιδιων...
αυτο λεω...φυσικα και αυτα που λες ειναι σωστα(τα περισσοτερα) σου ξαναλεω...αλλου ομως ειναι για μενα το ''φλωρικο'' και το ''αδερφιστικο''
οταβν δεν υπαρχει σεβασμος ,μια λεξη που στο ποδοσφαιρο ειναι υποχρεωση...
δυστυχως εδω στο βωμο της οπαδικοτητας ξευτιλιζονται προσωπικοτητες και καριερες...
δες την ανανδρη και υπουλη επιθεση ο αβρααμ για ενα παιχνιδι της εθνικης...
δεν ηταν ασεβεια αυτο;;δεν ηταν απαξιωση;;
ποια κριτικη;;να βγαζει ο καθε πικραμενος χολη εστω και για ενα δυο λαθη ενος παιχτη που μας εχει δειξει οτι ειναι στη θεση του ενας απο τους κορυφαιους στην ευρωπη;;
και ομως θα πει ο αλλος τον κολατσισε ο ντζεκο...
ναι ΠΟΥΣΤΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΟΠΟΙΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ...
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΗΣ....
ΤΟΥ-ΜΠΕ-ΚΙ...
απλα στο λεω φιλε...σεβασμος....respect πως να το πω αλλοιως;;
ενταξει η κριτικη στα λαθη...αλλα μην περασουμε και στην απεναντι πλευρα...
οχι και βασιλικοτεροι απο τον ιδιο τον βασιλια...
καλη σου συνεχεια...πιστευω να σε καλυψα στις ερωτησεις που εβαλες....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Non call ηταν,γιατι γκρινιαζει ο σαλιαρης?
τα μουνια στο βαζελετα μπερδευτηκαν...
αντι να βαλουν αυτο το βιντεο εβαλαν ενα αλλο και εψαχναν να δουν αν εγινε φαουλ η οχι στο ''καλο παιδι'' στο ''παιδι διαμαντι'' στον ''αρσεν λουπεν των ευρωπαικων γηπεδων''

[URL unfurl="true"]http://1925.gr/αγκωνίδηςη-μάρθα-βούρτση-του-ελληνικ/[/url]

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για τον Αβρααμ συμφωνώ απόλυτα σ οσα ειπες.
Ναι στήριξη ναι βοήθεια ναι πίστωση χρόνου αλλά ειμαι γάβρος και θελω να βλέπω μπαλίτσα και τη μπάλα στο πλεκτό. Και το κυριότερο να παίζω με τρέλα και τσαμπουκά σαν Θρύλος.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ναι στήριξη ναι βοήθεια ναι πίστωση χρόνου αλλά ειμαι γάβρος και θελω να βλέπω μπαλίτσα και τη μπάλα στο πλεκτό. Και το κυριότερο να παίζω με τρέλα και τσαμπουκά σαν Θρύλος.
συμφωνοπυμε...αυτο ειναι το ζητουμενο ετσι και αλλοιως ολοι αρρωστακια ειμαστε και ολοι το καλο του γαυρου θελουμε...
και με τον αντζελους δεν ειχα προθεση να τον προσβαλλω απλα προσπαθησα να ειμαι λιγο πιο δεικτικος και παρεξηγηθηκε..τεσπα...
εγω διαφωνω απλα με τον τροπο που οι περισσοτεροι πανε να ''συνετισουν''΄τον προεδρο...
δεν χρειαζεται παντα ανταρα και μανουρα και κοντρα...δεν ειναι παντα αυτος ο δρομος για να δειξεις σε καποιον κατι...
αυτο λεω..δεν ειναι αναγκη να παιρνουμε φορα και να τα παιρνουμε ολα αμπαριζα...πιο ηρεμα λιγο...υπομονη...υποσχεθηκε πραγματα...τωρα δεν γινεται τιποτα...πληρωσε και πηρε μεσουσης περιοδου προπονητη σε τελειωμενο πρωταθλημα δειχνοντας οτι προγραμματιζει για το μελλον...η μπαλλα ειναι περιεργη...καμμια φορα πρεπει να κρινουμε και προθεση και οχι μονο αποτελεσμα για να μην αδικουμε...
εννοω οτι αν δεις πως καποιος κανει μια κινηση αξιζει επιβραβευση παροτι μπορει η κινηση να μην ''βγει'' δεν ειναι το ποδοσφαιρο μηχανη που πατας ενα κουμπι και κανεις αυτο η το αλλο...
πολλες φορες σχεδιαζεις κατι το ακολουθεις με προσηλωση και αυτο δεν βγαινει...δεν αξιζεις παρολα αυτα μια ανταμοιβη μια επιβραβευση;;
θελω να πω θα μπορουσε να κατσει με αντωνη μεχρι το καλοκαιρι...θα του ελεγε καποιος κατι;;
φυσικα οχι...τελειωμενο πρωταθλημα γιατι να πληρωσει αδρα για 6 μηνες ενα τιμ δυνατο οπως αυτο του μιτσελ...
ομως ειδες οτι το εκανε...αυτο σου λεω τυπε...με την γιουχα και την βια και την κοντρα και τις σπασμωδικες κινησεις δεν παει να πει οτι θα πετυχεις παντα αυτο που θελεις...
εχουμε ξαναπει...ο μονος τροπος για να πεσει το καστρο (στην συγκεκριμενη περιπτωση η ομαδα) ειναι απο μεσα...
το ξερουν και οι ''εχθροι'' αυτο και το δουλευουν...μας εχουν ριξει σε μια πλανη χωρις να το εχουμε και οι ιδιοι καταλαβει...
πρωτα στειλαμε τον μεγαλυτερο προεδρο ολων των εποχων και τωρα ξινδυνευουμε να φαμε την ''επομενη μερα'' ,αυτον που μπηκε μπροστα και καθαρισε για να μην γινουμε αεκακι και τρφυλλακι...
60 χαρτια καθαρισε δικε μου ...ξερεις τι νουμερο ειναι αυτο;;Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο ...
για πλακα γινοσουνα αεκακι...
πηρες ματι ντεμηδες και σια με τα βραχιολακια;;
που αν δεν ειμασταν στην ελλαδα ηδη θα επρεπε να σπαει πετρες στην αριζονα;;
κανε αναγωγουλες....

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

μάγκες εγώ περιμένω το ματσάκι με τον βάζελο αν δεν τον ξεφτιλίσουμε εκεί θα πέσει μεγάλη γιούχα και θα φανεί αν έχουν αρχίδια η είναι γατάκια

τώρα τα υπόλοιπα mats σε τελειωμένο πρωτάθλημα δεν μου λένε τίποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom