You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους 33.000 μαλάκες που πήγαν γήπεδο
και χειροκροτούσαν αντί να γιουχάρουν τους μαλάκες τους παίκτες μας
που δεν μπορούσαν ούτε με τον Παοκ να παίξουν μπάλα.
ΝΑ πω και στον ΜΑΛΑΚΑ τον Μαρινάκη ένα μπράβο ακόμα
για τα φετινά χάλια της ομάδας.
και που να δεις και του χρονου μεγαλε ... τον οσφπ ... για πλακα θα τον εχουμε ...Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους 33.000 μαλάκες που πήγαν γήπεδο
και ας μην εδεινε το of side ... πισω απο το κεντρο και θα σας το καρφωνε καλα ο Καμαρα ...
Αντε καλο βρεδυ και να ταισεις τις μαιμουδες τα πρωταθληματα που εχεις παρει ...
Θα τα πουμε του χρονου !!!!
ασε εμας να πηγαινουμε στο γηπεδο και εσυ να ερθεις οταν θα παιζουμε σαν την Μπαρτσελονα.Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους 33.000 μαλάκες που πήγαν γήπεδο
τα "θερμα σου συγχαρητηρια"να τα βαλεις εκει που ξερεις
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους 33.000 μαλάκες που πήγαν γήπεδο
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
θαυμαστε ρε μαλακες αντιδραση,θαυμαστε αντανακλαστικα ,θαυμαστε ενορχηστρωση ,θαυμαστε στερεο οικοδομημα χωρις διαρροες,θαυμαστε στεγανα,θαυμαστε συγχορδια οργανων (ομοσπονδιας κεδ αλλα και μμε)
θαυμαστε πως στερεωνονται σε βασεις οι ''αυτοκρατοριες'' με τιος εξι σφυριχτρες...
για το καλο παιδι μιλαω με το προβλημα στους σιελογονους αδενες ...τον δημητρακη ντε ,τον αρσεν λουπεν το παιδι διαμαντι...
με επαισχυντη παλι χτες συμπεριφορα ,αλητικη που κανονικα περαν του ταυ ακομα και να κρατηθει το δελτιο του (για αναρμοστη συμπεριφορα στους διαιτητες προβλεπεται απο τους κανονισμους) θα μπορουσε και ομως για καπους κυριους αυτο δεν μπαινει καν στο καδρο και το μονο που απασχολει ειναι αν ειχε δικιο και αν ηταν φαουλ,και αν εγινε και περσι φαουλ που δεν δοθηκε και αν μπηκε ο λιανος στην φυσουνα και τα ειπε στους διαιτητες (ρε ποιον μου θυμιζει αυτο ,ποιον μου θυμιζει...α θυμηθηκα τον....εφευρετη )
μιλαμε για την απολυτη καμορα την απολυτη ομερτα....
και τελικα αυτο μονο το μεγαλειο του θρυλου μπορει να καταδειξει που κοντρα σε ολους και ολα και σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ (και οχι αποκυηματα φαντασιας) καταφερε να επιβιωσει και να επναλθιει και να αποκαταστησει ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΠΥΡΙΑΡΑ την ταξη....
γαμημενοι μασονοι....
θαυμαστε πως στερεωνονται σε βασεις οι ''αυτοκρατοριες'' με τιος εξι σφυριχτρες...
για το καλο παιδι μιλαω με το προβλημα στους σιελογονους αδενες ...τον δημητρακη ντε ,τον αρσεν λουπεν το παιδι διαμαντι...
με επαισχυντη παλι χτες συμπεριφορα ,αλητικη που κανονικα περαν του ταυ ακομα και να κρατηθει το δελτιο του (για αναρμοστη συμπεριφορα στους διαιτητες προβλεπεται απο τους κανονισμους) θα μπορουσε και ομως για καπους κυριους αυτο δεν μπαινει καν στο καδρο και το μονο που απασχολει ειναι αν ειχε δικιο και αν ηταν φαουλ,και αν εγινε και περσι φαουλ που δεν δοθηκε και αν μπηκε ο λιανος στην φυσουνα και τα ειπε στους διαιτητες (ρε ποιον μου θυμιζει αυτο ,ποιον μου θυμιζει...α θυμηθηκα τον....εφευρετη )
μιλαμε για την απολυτη καμορα την απολυτη ομερτα....
και τελικα αυτο μονο το μεγαλειο του θρυλου μπορει να καταδειξει που κοντρα σε ολους και ολα και σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ (και οχι αποκυηματα φαντασιας) καταφερε να επιβιωσει και να επναλθιει και να αποκαταστησει ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΠΥΡΙΑΡΑ την ταξη....
γαμημενοι μασονοι....
gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σου θιξανε την προεδραρα σου ρε προβατο;;;;ασε εμας να πηγαινουμε στο γηπεδο και εσυ να ερθεις οταν θα παιζουμε σαν την Μπαρτσελονα.
τα "θερμα σου συγχαρητηρια"να τα βαλεις εκει που ξερεις
Αλλα εσενα προφανως θα σε βαζει δωρεαν στο γηπεδο ο προεδρος λογω της μαλακιας που σε δερνει αμοιβαδα
Συνημμένα
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
το τελευταιο που μετραει ειναι αν υπαρχει φαουλ η οχι...και η φαση ειναι πεντακαθαρη... δεν υπαρχει κανενα φαουλ και δες πως βαζει το χερι του ο φτυσιαρης για να εμποδισει τον αντιπαλο.
αυτο που εχει σημασια ειαι τα αντανακλαστικα που εδειξαν παρατηρητες επιτροπες και δημοσιοκαφροι...
αυτη η προπαγανδα των μμε παντως σε μπαλλα και μπασκετ εχει παραγινει...
θα υπαρξει και αντιδραση στη δραση (ηδη μαλλον εχει ξεκινησει απο το ναο και με τον πουστη του βαζελετα και με τον αλλο χτες) μπας και παρουν χαμπαρι να χαλαρωσουν...
θα εχουμε και πορεια αν συνεχισουνε την λασπη και την αλητεια...
τελικα ισχυει το ρητο...
αν δεν σε σεβονται καλυτερα να σε φοβουνται ...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ολοι αυτοι στο πανο που κραταει ο λαγος ειναι οι βιαστες σου μωρη πουτανα...Σου θιξανε την προεδραρα σου ρε προβατο;;;;
Αλλα εσενα προφανως θα σε βαζει δωρεαν στο γηπεδο ο προεδρος λογω της μαλακιας που σε δερνει αμοιβαδα
περηφανος για την ιστορια σου...
αχαχαχαχαχαχαχα....
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
κριμα για το ποσταρισμα σου...τιποτα αλλο...Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους 33.000 μαλάκες που πήγαν γήπεδο
φλωρικο και ''λιγο''
καλη σου συνεχεια...
πιστευω πιο πολυ θα σου αρμοζε να ησουνα υποστηρικτης του λαγου και οχι του θρυλου...
αποψη μου μπορει να ειμαι και λαθος...
εκατο τοις εκατο φλωρικο και αδερφιστικο...
gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αυτα σου λεει να λες το αφεντικο σου ο Καραπαπας ο καποτε αντικειμενικος δημοσιογραφος.ολοι αυτοι στο πανο που κραταει ο λαγος ειναι οι βιαστες σου μωρη πουτανα...
περηφανος για την ιστορια σου...
αχαχαχαχαχαχαχα....
Αντε να κανεις κανενα τσιμπουκι στον Μαρινακη.
Μια ζωη υπαλληλοι θα ειστε κι εσυ και ολη η 7
gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Οποιος δεν λεει ναι στον προεδρο ειναι φλωρος και αδερφηκριμα για το ποσταρισμα σου...τιποτα αλλο...
φλωρικο και ''λιγο''
καλη σου συνεχεια...
πιστευω πιο πολυ θα σου αρμοζε να ησουνα υποστηρικτης του λαγου και οχι του θρυλου...
αποψη μου μπορει να ειμαι και λαθος...
εκατο τοις εκατο φλωρικο και αδερφιστικο...
Πες κι αλλα ρε υπαλληλακο.Τουλαχιστον παιρνεις καλο χαρτζηλικακι;;;;;
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Αν επαιζε μπαλλα ο Ολυμπιακος, δεν θα καθαριζε ο ΠΑΟΚ ουτε με 6. Υπαρχει ομως και το μετα.... Ποιος θα ερχοταν απο τη Θεσσαλονικη για το τελικο στο κυπελο?... Και το στοιχημα?... Ενω τωρα με το 0-0 υπαρχει καποιο ενδιαφερον....η ομάδα για άλλη μια φορά μέτρια....ναι μέν έκανε ευκαιρίες αλλά ήταν γενικά άνευρη και αδιάφορη...
αντί να κλείσει στόματα απέναντι στον Πάοκ(εκτός τούμπας χάνει πολύ απο την δυναμική του)και καλά την ανερχόμενη δύναμη προβλημάτισε....
απέναντι στον Παοκ και τον Πάο έπρεπε να κάνουν πλάκα για να ευχαριστήσουν τον κόσμο...με τον Παοκ δεν το κατάφεραν...για να δούμε με τους βάζελους.
ακόμα θα ήθελα να πώ ντροπή για το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο...........
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Οι 33.000 μαλακες, δεν ηταν και τοσο μαλακες αφ ενος γιατι στο τελος επεσε κραξιμο γιατι καταλαβαν το δουλεμα, και αφ ετερου δεν ηταν δυνατον εκ των προτερων να ξερουν τι τους ειχαν ετοιμασει....Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους 33.000 μαλάκες που πήγαν γήπεδο
Εννοεις φυσικα οτι εφυγε η μιση βασικη ομαδα, δεν την αντικατεστησε επαξια, και φετος παιζει με τους αναπληρωματικους. Συν και τον προπονητη... Συμφωνουμε. +1.
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Ενταξει ο ΟΣΦΠ εχει τα χαλια του σχετικα με περυσι... Αλλα ποιος ειναι αυτος που θα τον εχει για πλακα... Και με τι προσοντα στο ροστερ του....και που να δεις και του χρονου μεγαλε ... τον οσφπ ... για πλακα θα τον εχουμε ...
και ας μην εδεινε το of side ... πισω απο το κεντρο και θα σας το καρφωνε καλα ο Καμαρα ...
Αντε καλο βρεδυ και να ταισεις τις μαιμουδες τα πρωταθληματα που εχεις παρει ...
Θα τα πουμε του χρονου !!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83