Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
φετος δε σε γαμησα, στο ελληνικο?
σου αρεσει το γαμησι, ομοφυλοφιλε
ρε φυλε ο τσουκαλας ειχε πει πριν απο 3 χρονια σε μια συνενετευξη του οτι εχει εναν χαμενο αδερφο μηπως τελικα εισαι εσυ για ψαξτο λιγο.Αν οντως εισαι τελικα εσυ ο χαμενος του αδερφος πρεπει να του το πεις.Θα εχετε μεγαλη επιτυχια μαζι στο γαυροκαναλονταηλικι σε εβγαλα μωρη πουτανα απο το λαγουμι...αχαχαχαχχαχαχαα
χυνω μαλακα....καλως ηρθες...
οχι νομιζες οτι θα μου την εκανες οπως παντα...
χυνω πουστρααααααααααααααααααααααααααααααα
τον ξετρυπωσα μαγκικα ομως απο το λαγουμι του ετσι;;θα μας κλασεις μια μαντρα αρχιδια οπως περσυ..Ξεκοκκινισε ο σβερκος?
μακαρι να βγουν οι προβλεψεις σου.με φοβιζει ο μπαρτζωκας.σταματα να χαλας την ψυχολογια σου για μουνοφτυματα σαν τον φιλιππαπιστευω οτι η ομαδα στα δυσκολα θα ανταποκριθει...κανει κοιλια τωρα αλλα και παλι βγαζει μεταλλο και καρδια πρωταθλητη...
μπορει μπασκετικα να μην παιζει καλα αλλα βγαζει ψυχη...γιαυτο ειμαι αισιοδοξος....
ξαναλεω οτι για μενα μας χωριζει απο την κουπα μια νικη με την μπαρτσα...
αν την κανουμε (ειτε τελικο ειτε ημιτελικο) καναμε και ριπιτ...
δυσκολο μενα ενα ματς δε...
αυτο πιστευω εγω...
φετος δε σε γαμησα, στο ελληνικο?
λαγε καλο το κοκκινο καβλι;;δεν πιστευω να σε πονεσε ε;;ρε φυλε ο τσουκαλας ειχε πει πριν απο 3 χρονια σε μια συνενετευξη του οτι εχει εναν χαμενο αδερφο μηπως τελικα εισαι εσυ για ψαξτο λιγο.Αν οντως εισαι τελικα εσυ ο χαμενος του αδερφος πρεπει να του το πεις.Θα εχετε μεγαλη επιτυχια μαζι στο γαυροκαναλο
δεν εχεις ζωη ρε αχρηστιδη? choose a fuckin life, πουτανα σε εκανα παλι στο ελληνικο, κ θα εισαι για παντα η πουτανιτσα μουτον ξετρυπωσα μαγκικα ομως απο το λαγουμι του ετσι;;
παραδεχεσαι;;
ετοιμαζω τωρα και την αλλη την πουτανα την γαμικουλιξ....
η ζωη μου ειναι να σε πνιγω στο σπερμα....δεν εχεις ζωη ρε αχρηστιδη? choose a fuckin life, πουτανα σε εκανα παλι στο ελληνικο
η ζωη μου ειναι να σε πνιγω στο σπερμα....
ναι το ειδα ,,,σε γαμησα μεσα εξω φετος...δικιο εχειςτο σπερμα ειναι στο στομα σου, οταν παιζεις με εμενα
φίλε αχρωματοψια εχεις μπερδευεις το κοκκινο με το πρασινο μαλλον το αντιθετο εχει γινειλαγε καλο το κοκκινο καβλι;;δεν πιστευω να σε πονεσε ε;;
το σπερμα ειναι στο στομα σου, οταν παιζεις με εμενα
αχριστιδι, πηρα κουπα , την εχυσα, και στην εριξα στην ΜΑΠΑναι το ειδα ,,,σε γαμησα μεσα εξω φετος...δικιο εχεις
θα σε προειδοποιησω....ΟΛΕΣ οι πουτανες μου καπως ετσι ξεκινανε...και καλα ψυχραιμοι και υπερανω...και στοο τελος τους καταληγω σε αθενς γαμικουλιξ κλπ κλπ ....φίλε αχρωματοψια εχεις μπερδευεις το κοκκινο με το πρασινο μαλλον το αντιθετο εχει γινει
Υ.Γ στην ερωτηση μου δεν απαντησες ηδη πρεπει να το ψαξεις σωβαρα το θεμα
σε εκανα πουταν σε αμφανισα ενω ειχες σκοπο να λουφαξεις στο λαγουμι σου και τωρα παραληρεις...αχριστιδι, πηρα κουπα , την εχυσα, και στην εριξα στην ΜΑΠΑ
θα σε προειδοποιησω....ΟΛΕΣ οι πουτανες μου καπως ετσι ξεκινανε...και καλα ψυχραιμοι και υπερανω...και στοο τελος τους καταληγω σε αθενς γαμικουλιξ κλπ κλπ ....
στο χερι σου ειναι ...εσυ επιλεγεις...θα συνεχισεις η οχι;;
εγω δεν τραβαψ ζορι...το καβλι μου εχει για ολες σας ;)
το καταλαβα ρε απλως ειχα στησει ξωβεργα και θα τον εβαζα να πει αληθειες...θα σου στερησω την χαρα φιλε να τον κανεις γιογιο γιατι ειναι κλωνος και αυριο θα τον μπαναρω
σημερα βαριεμαι και ειμαι στις καλες μου....χαχαχαχαχα