Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
για σενα αχρηστιδη, για να τον παιξεις πριν κοιμηθεις
ρε φυλε αφου οπως λες το καυλι σου ειναι ετοιμες για ολλες γιατι δεν πας να παρεις σβαρνα ολη την φυλης και το μεταξουργειο.αν ειναι προβλημα το οικονομικο δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα περνα απ το σπιτι μου να σου δωσω ενα 20ρικοθα σε προειδοποιησω....ΟΛΕΣ οι πουτανες μου καπως ετσι ξεκινανε...και καλα ψυχραιμοι και υπερανω...και στοο τελος τους καταληγω σε αθενς γαμικουλιξ κλπ κλπ ....
στο χερι σου ειναι ...εσυ επιλεγεις...θα συνεχισεις η οχι;;
εγω δεν τραβαψ ζορι...το καβλι μου εχει για ολες σας ;)
θα σου στερησω την χαρα φιλε να τον κανεις γιογιο γιατι ειναι κλωνος και αυριο θα τον μπαναρω
σημερα βαριεμαι και ειμαι στις καλες μου....χαχαχαχαχα
;)ρε μαλακες οποιος δεν εχει νοβα χανει....
κλαμα και πικρα...
ο παπαδογιαννης εχει ξεχαστε και ειναι καθαρα υπερ σιενα,τον εχει παρασυρει το αντιολυμπιακο του παθος!!!
οι συριγαιοι βριζουν γαυρο ,ανετοιμο τον λενε ,κακο τον λενε προβληματικο τον λενε
ας τους πει καποιος οτι κερδισαμε ενα ματς που ειχε στραβωσει βγαζοντας ψυχη και μεταλλο....
επισης ας τους πει καποιος οτι το πιο πιθανο σεναριο ειναι να βγουμε δευτεροι...
επισης ας τους πει καποιος οτι δεν πρεπει αν εχουν απαιτησεις και ταβανια απο μας και αλλος ειναι ο ''αυτοκρατορας'' και εμεις ειμαστε λιμα
θα σε προειδοποιησω....ΟΛΕΣ οι πουτανες μου καπως ετσι ξεκινανε...και καλα ψυχραιμοι και υπερανω...και στοο τελος τους καταληγω σε αθενς γαμικουλιξ κλπ κλπ ....
στο χερι σου ειναι ...εσυ επιλεγεις...θα συνεχισεις η οχι;;
εγω δεν τραβαψ ζορι...το καβλι μου εχει για ολες σας ;)
Για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει κερκίδα στο Καραϊσκάκη είναι ευκαιρία:
http://[URL unfurl="true"]www.alifragis.com.gr/products_img/1293728272_0.jpeg[/img[/URL]]
Τηλεβόας GT-1225S
Τηλεβόας 25W με σειρήνα & σφύριγμα, Φ : 230mm, M: 37cm, 10xUM2/C (7ώρες), αποσπώμενο μικρόφωνο.
Τιμή: 88 €
(ακούγονται και τα ΟΥΥΥΥ δυνατά) ;)
:2funny:
[/quote]o χαρος της 7 τύπε;;
Ο Χάρος του μπουρδέλα.κομ τύπε... μεγάλος χουλιγκάνος του ίντερνετ ;) κάνει κερκίδα και με τηλεβόα μέσω skypeo χαρος της 7 τύπε;;