Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 382 άτομα (0 μέλη και 382 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
«Ο Σπανούλης αποφάσιζε για μένα»

Ο Ντόρσεϊ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό All Star Basket και τον Νικήτα Αυγουλή, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο Σπανούλης αποφάσιζε για τον ρόλο που θα έχει στον Ολυμπιακό, κάτι δηλαδή που είναι δουλειά του προπονητή, όπως τονίζει ο ίδιος ο Αμερικανός σέντερ.

«Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου, που είδα έναν συμπαίκτη να αποφασίζει για τον δικό μου ρόλο. Πόσο δηλαδή θα ακουμπούσα την μπάλα στην επίθεση, πόσο έπρεπε να την κρατάω και άλλα τέτοια. Αυτό είναι δουλειά του προπονητή. Αυτός πρέπει να λέει σε έναν παίκτη τι πρέπει να κάνει. Εμένα μου έλεγε ο Σπανούλης: "Τζόι απλά παίξει άμυνα και μην αγχώνεσαι αν θα πάρεις τη μπάλα". Σέβομαι όλους τους συμπαίκτες μου, αλλά αυτό ήταν έλλειψη σεβασμού προς εμένα. Πάντα περιμένω να μου επιστρέφουν το σεβασμό που δίνω σε όλους. Ίσως η αντίδρασή μου να μην ήταν η πρέπουσα και η αλήθεια είναι ότι πλήρωσα γι’ αυτό, μην μπορώντας να παίζω ακόμα με την ομάδα των πρωταθλητών Ευρώπης αυτή τη σεζόν. Ο λόγος όμως, που προκάλεσε όλο αυτό δεν ήταν λανθασμένος».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Ήμουν ο ίδιος άνθρωπος, δεν γίνεται να μεταμορφώθηκα μέσα σε ένα καλοκαίρι! Είμαι ο Σιλ Τζόι Ντόρσει, προφανώς άλλαξαν οι καταστάσεις και οι περιστάσεις. Πέρσι αποκτήθηκα στα μέσα της σεζόν από την ομάδα και τα αποτελέσματα αυτής της μεταγραφής έγιναν πολύ γρήγορα εμφανή.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ήμουν κάτω από πολύ μεγάλη πίεση, ψάχνοντας το μέλλον μου κυρίως στο ΝΒΑ. Δούλεψα πολύ σκληρά όλο το καλοκαίρι κυρίως για να βελτιώσω το παιχνίδι μου με πλάτη, να γινόμουν καλύτερος για μένα, αλλά και για τους συμπαίκτες μου.

Μόλις επέστρεψα στην Ελλάδα ξεκίνησα προετοιμασία με τον νέο προπονητή της ομάδας τον κόουτς Μπαρτζώκα. Νομίζω και οι δύο χρειαζόμασταν λίγο περισσότερο χρόνο για να γνωριστούμε καλύτερα, να κατανοήσει περισσότερο ο ένας τον άλλον και να βρούμε τον ρόλο μου στην ομάδα».

]

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Στις 3 Απριλίου του 1996 ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, νικώντας με 1-0 τον πανίσχυρο Άγιαξ στο Άμστερνταμ.
Εκείνο το βράδυ για ακόμα μία φορά η Ομόνοια έγινε πράσινη από αμέτρητους φίλους του ενδοξότερου συλλόγου στην Ελλάδα που έσπευσαν μετά την λήξη του αγώνα για να πανηγυρίσουν αυτή την μεγάλη νίκη.
Η ομάδα του Παναθηναϊκού μας έχει χαρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ευρώπη στο ποδόσφαιρο, μετρώντας έναν τελικό το 1971 και έναν ημιτελικό το 1996 για το Τσάμπιονς Λιγκ (ή Κύπελλο Πρωταθλητριών) :rockon:
9357005967132753307.jpg

9357005971427720603.jpg

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
16 χρονια μετα δεν μπορουσε να περασει γυρο ουτε τον ιουλιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΑΘΑ

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Μείνατε με τις αναμνήσεις φουκαράδες μου
Και τα αστέρια τα ράβει άλλος...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
17 χρονια μετα δεν παιζουν καν ευρωπη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρονια πολλα ΠΑΝΑΘΑ

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Και  μετα  ηρθε  ο  Λιτμανεν στο  οακα  και  τους  μανταρισε   τη  σουφρα...........

:fuck1: :fuck1: :fuck1:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Και  μετα  ηρθε  ο  Λιτμανεν στο  οακα  και  τους  μανταρισε   τη  σουφρα...........

:fuck1: :fuck1: :fuck1:

σσσσσσσσσσσστ μην χαλας την γιορτη ρε πουστη.....

18 χρονια μετα παιζει να ειναι β κατηγορια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΑΘΑ

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Στις 3 Απριλίου του 1996 ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, νικώντας με 1-0 τον πανίσχυρο Άγιαξ στο Άμστερνταμ.
Εκείνο το βράδυ για ακόμα μία φορά η Ομόνοια έγινε πράσινη από αμέτρητους φίλους του ενδοξότερου συλλόγου στην Ελλάδα που έσπευσαν μετά την λήξη του αγώνα για να πανηγυρίσουν αυτή την μεγάλη νίκη.
Η ομάδα του Παναθηναϊκού μας έχει χαρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ευρώπη στο ποδόσφαιρο, μετρώντας έναν τελικό το 1971 και έναν ημιτελικό το 1996 για το Τσάμπιονς Λιγκ (ή Κύπελλο Πρωταθλητριών) :rockon:
9357005967132753307.jpg

9357005971427720603.jpg

τι λες τώρα  :think:
γι'αφτο με τρώγαν τα αρχίδια μου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ναι και μετά σας έσκισε το κώλο στο ΟΑΚΚΑ και γέμισε το Πασαλιμάνι .
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
9357005967132753307.jpg

9357005971427720603.jpg
Το παιχνιδι αυτο ηταν το τελευταιο του παλιου γηπεδου. Για την ανεγερση του νεου, φυσικα υπηρχε αναγκη απο ρευστο. Τι κανανε λοιπον, μαζεψανε ολα τα χρηματα του κοσμου απο το στοιχημα. Ποιος θα φανταζοτανε διπλο (ακομη και Παναθηναικος) σε αυτο το παιχνιδι, ας ειμαστε σοβαροι.
Αποδειξη.
α) Κατεβαινει ο Δωνης απο τη σεντρα και υπαρχει παικτης του Αγιαξ που τον μαρκαρει. Πολυ κοντα λιγα μετρα αριστερα υπαρχει και το αριστερο μπακ του Αγιαξ. Το δεξι μπακ του Αγιαξ φυλαει τον Βαζεχα. Στην εξελιξη της φασης λοιπον, το δεξι μπακ αφηνει τον Βαζεχα και παει και αυτος πανω στον Δωνη!!!!! (ποιος εισαι ο Μαραντονα...) για να γινουνε πολλοι, λαθος δηλαδη που δεν κανει ουτε η αμυνα ομαδας δημοτικου σχολειου. (Για αυτους που νομιζουν οτι δεν υπαρχει παραγκα στην Ευρωπη).
β). Οταν παιξανε εδω, λες και κατεβηκε αλλη ομαδα. Να εχει στριμωξει τον Παναθηναικο και να τον βομβαρδιζει ανελεητα. 0-3 αντι για 0-8. Παρακαλαγανε οι Βαζελοι παικτες διοικηση και φιλαθλοι να τελειωσει το παιχνιδι, η μηπως τα ξεχασατε.
Γιαυτο αφηστε τους ψευτοπανηγυρισμους γιατι γινοσαστε γελοιοι.
Οσο ηταν ο Βαρδινογιαννης εισασταν μεσα στην παραγκα της Ευρωπης, μετα... αστο.....  

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ολυμπιακος γεννιεσαι
παναθηναικος γαμιεσαι

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

πολυ γκρινια για το κλειστο της αρτακης παρατηρω εδω και 3 μερες....

δεν θα μου κανει εντυπωση να βγαλουν οι μασωνοι του εσακε καμια αποφαση οτι τα ημιτελικα των πλευοφ θα πρεπει να γινουν σε γηπεδο τουλαχιστον 5 χιλ θεσεων και να στελνουν τον πανιωνιο να παιξει στο ελληνικο, γιατι στο κλουβι της νεας σμυρνης με τους αλλους να κρεμονται απο πανω τους, ζορικα θα ειναι τα πραγματα.

προβλεπω οτι ο παπαδογιαννης και η παρεα του θα γραψουν και κανα αρθρο για την ακαταλληλοτητα του γηπεδου και το κλειστο μιας αλλης εποχης για να προετοιμασουν το εδαφος...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οι παναθηναικοι γαμανε με τα αρχιδια της γιουβε

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Το παιχνιδι αυτο ηταν το τελευταιο του παλιου γηπεδου. Για την ανεγερση του νεου, φυσικα υπηρχε αναγκη απο ρευστο. Τι κανανε λοιπον, μαζεψανε ολα τα χρηματα του κοσμου απο το στοιχημα. Ποιος θα φανταζοτανε διπλο (ακομη και Παναθηναικος) σε αυτο το παιχνιδι, ας ειμαστε σοβαροι.
Αποδειξη.
α) Κατεβαινει ο Δωνης απο τη σεντρα και υπαρχει παικτης του Αγιαξ που τον μαρκαρει. Πολυ κοντα λιγα μετρα αριστερα υπαρχει και το αριστερο μπακ του Αγιαξ. Το δεξι μπακ του Αγιαξ φυλαει τον Βαζεχα. Στην εξελιξη της φασης λοιπον, το δεξι μπακ αφηνει τον Βαζεχα και παει και αυτος πανω στον Δωνη!!!!! (ποιος εισαι ο Μαραντονα...) για να γινουνε πολλοι, λαθος δηλαδη που δεν κανει ουτε η αμυνα ομαδας δημοτικου σχολειου. (Για αυτους που νομιζουν οτι δεν υπαρχει παραγκα στην Ευρωπη).
β). Οταν παιξανε εδω, λες και κατεβηκε αλλη ομαδα. Να εχει στριμωξει τον Παναθηναικο και να τον βομβαρδιζει ανελεητα. 0-3 αντι για 0-8. Παρακαλαγανε οι Βαζελοι παικτες διοικηση και φιλαθλοι να τελειωσει το παιχνιδι, η μηπως τα ξεχασατε.
Γιαυτο αφηστε τους ψευτοπανηγυρισμους γιατι γινοσαστε γελοιοι.
Οσο ηταν ο Βαρδινογιαννης εισασταν μεσα στην παραγκα της Ευρωπης, μετα... αστο.....  

κρίμα που τελείωσε η Λάμψη... θα μπορούσες να βοηθήσεις τον Φώσκολο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom