You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Ρε παιχτη μου θυμιζεις τις ιδιες μαλακιες που λετε για την χουντα,που ενω σας ειχαν χαρισει τοσα εσεις λετε ευνοουμενο τον βαζελο.Απλα ο βαζελας εκεινη την μερα ηταν κολωφαρδος,τον ιδιο βομβαρδισμο ειχε και στον πρωτο αγωνα και σε μια φαση που εκανε εβαλε γκολ.Στο δευτερο ματς το εβαλαν γρηγορα οι ολανδοι και εκει τελειωσε το ματς.Το παιχνιδι αυτο ηταν το τελευταιο του παλιου γηπεδου. Για την ανεγερση του νεου, φυσικα υπηρχε αναγκη απο ρευστο. Τι κανανε λοιπον, μαζεψανε ολα τα χρηματα του κοσμου απο το στοιχημα. Ποιος θα φανταζοτανε διπλο (ακομη και Παναθηναικος) σε αυτο το παιχνιδι, ας ειμαστε σοβαροι.
Αποδειξη.
α) Κατεβαινει ο Δωνης απο τη σεντρα και υπαρχει παικτης του Αγιαξ που τον μαρκαρει. Πολυ κοντα λιγα μετρα αριστερα υπαρχει και το αριστερο μπακ του Αγιαξ. Το δεξι μπακ του Αγιαξ φυλαει τον Βαζεχα. Στην εξελιξη της φασης λοιπον, το δεξι μπακ αφηνει τον Βαζεχα και παει και αυτος πανω στον Δωνη!!!!! (ποιος εισαι ο Μαραντονα...) για να γινουνε πολλοι, λαθος δηλαδη που δεν κανει ουτε η αμυνα ομαδας δημοτικου σχολειου. (Για αυτους που νομιζουν οτι δεν υπαρχει παραγκα στην Ευρωπη).
β). Οταν παιξανε εδω, λες και κατεβηκε αλλη ομαδα. Να εχει στριμωξει τον Παναθηναικο και να τον βομβαρδιζει ανελεητα. 0-3 αντι για 0-8. Παρακαλαγανε οι Βαζελοι παικτες διοικηση και φιλαθλοι να τελειωσει το παιχνιδι, η μηπως τα ξεχασατε.
Γιαυτο αφηστε τους ψευτοπανηγυρισμους γιατι γινοσαστε γελοιοι.
Οσο ηταν ο Βαρδινογιαννης εισασταν μεσα στην παραγκα της Ευρωπης, μετα... αστο.....
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
κρίμα που τελείωσε η Λάμψη... θα μπορούσες να βοηθήσεις τον Φώσκολο
Η Ιστορια λεει οτι Βαρδινογιαννης = Τελος συνεπαγεται Παναθηναικος = ΤΕΛΟΣ, ειτε το θελετε ειτε οχι. Η φανελα εχασε τις μαγικες τις ιδιοτητες? Με παικτες και προπονητες πολυ υποδεεστερους απο του Ολυμπιακου να κανετε εσεις τετοιες πορειες, και ο Ολυμπιακος ουτε κατα διανοια. Με παικτες σαν τους Κοβασεβιτς, Καρεμπε, Ριβαλντο, Τζιοβανι, Ριερα, Μελμπεργκ, Μιραλας, Τζορτζεβιτς και μια στρατεια αλλους, (που δεν εχετε δει εσεις ουτε στα πιο τρελα σας ονειρα) μολις και με τα βιας να εχουμε φτασει στους 8, και σεις με Μπουμπλη, Ζαετς, Μαυριδη, Βαζεχα, Βαντσικ, Αποστολακη, Σαραβακο, Αντωνιαδη, Φυλακουρη, Δομαζο και Καψη, να φτανετε τελικους και ημιτελικους ετσι για πλακα. Δεν καταλαβαινεις δηλαδη οτι κατι δεν παει καλα?... Μιλαγατε για τη "φανελα", τωρα τι εγινε η φανελα, σφουγγαροπανο? Υπαρχει λετε παραγκα στην Ελλαδα, στην Ευρωπη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???? Και οταν υπαρχει παραγκα, σιγουρα υπαρχει και Φωσκολος, δεν τα στηνει οποιος κι οποιος. Δεν ειναι ερασιτεχνες οι ανθρωποι. Τα ποσα που παιζονται στο στοιχημα ειναι αστρονομικα και δεν χαριζονται. Οταν σου λεει οι συλλογοι επιχορηγουνται απο την ΟΥΕΦΑ δεν μπορεις να καταλαβεις τι σημαινει αυτο? Και που βρισκει η ΟΥΕΦΑ τοσα λεφτα, και γιατι τα δινει? Απο κει πρεπει να ξεκινησετε... ΞΥΠΝΑΤΕ.
Η Ιστορια λεει οτι Βαρδινογιαννης = Τελος συνεπαγεται Παναθηναικος = ΤΕΛΟΣ, ειτε το θελετε ειτε οχι. Η φανελα εχασε τις μαγικες τις ιδιοτητες? Με παικτες και προπονητες πολυ υποδεεστερους απο του Ολυμπιακου να κανετε εσεις τετοιες πορειες, και ο Ολυμπιακος ουτε κατα διανοια. Με παικτες σαν τους Κοβασεβιτς, Καρεμπε, Ριβαλντο, Τζιοβανι, Ριερα, Μελμπεργκ, Μιραλας, Τζορτζεβιτς και μια στρατεια αλλους, (που δεν εχετε δει εσεις ουτε στα πιο τρελα σας ονειρα) μολις και με τα βιας να εχουμε φτασει στους 8, και σεις με Μπουμπλη, Ζαετς, Μαυριδη, Βαζεχα, Βαντσικ, Αποστολακη, Σαραβακο, Αντωνιαδη, Φυλακουρη, Δομαζο και Καψη, να φτανετε τελικους και ημιτελικους ετσι για πλακα. Δεν καταλαβαινεις δηλαδη οτι κατι δεν παει καλα?... Μιλαγατε για τη "φανελα", τωρα τι εγινε η φανελα, σφουγγαροπανο? Υπαρχει λετε παραγκα στην Ελλαδα, στην Ευρωπη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???? Και οταν υπαρχει παραγκα, σιγουρα υπαρχει και Φωσκολος, δεν τα στηνει οποιος κι οποιος. Δεν ειναι ερασιτεχνες οι ανθρωποι. Τα ποσα που παιζονται στο στοιχημα ειναι αστρονομικα και δεν χαριζονται. Οταν σου λεει οι συλλογοι επιχορηγουνται απο την ΟΥΕΦΑ δεν μπορεις να καταλαβεις τι σημαινει αυτο? Και που βρισκει η ΟΥΕΦΑ τοσα λεφτα, και γιατι τα δινει? Απο κει πρεπει να ξεκινησετε... ΞΥΠΝΑΤΕ.
βαριέμαι να κάνω τέτοια κουβέντα αυτή την ώρα... αν θέλεις το συζητάμε αύριο...
το ότι διαφωνώ κάθετα με αυτά που λες να το θεωρείς δεδομένο...
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Τι εγινε δηλαδη με τη χουντα, δυο πρωταθληματα πηρε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στα 7 χρονια. Αυτα εννοεις χαρισμα? Και αυτα απ οτι μου λενε, με παικτες σαν τους Δεληκαρη, Γαλακο, Γκλεζο, Δαβουρλη, Κουσουλακη, Βιερα, Λοσαντα, Υβ, Ρομαιν (τον εδιωξε η χουντα επειδη ο πεθερος του ηταν στο ΚΚ της Γαλλιας, αυτο κι αν ηταν ευνοια...) παικτες που ουτε στα πιο τρελα σας ονειρα εκεινη την εποχη, που για τρια χρονια ειχαν σχεδον το απολυτο, 3 πρωταθληματα εκ των οποιων τα δυο νταμπλ. Το τριτο ηταν εκτος χουντας 1974-1975.Ρε παιχτη μου θυμιζεις τις ιδιες μαλακιες που λετε για την χουντα,που ενω σας ειχαν χαρισει τοσα εσεις λετε ευνοουμενο τον βαζελο.Απλα ο βαζελας εκεινη την μερα ηταν κολωφαρδος,τον ιδιο βομβαρδισμο ειχε και στον πρωτο αγωνα και σε μια φαση που εκανε εβαλε γκολ.Στο δευτερο ματς το εβαλαν γρηγορα οι ολανδοι και εκει τελειωσε το ματς.
Εγω φιλε μου δεν πιστευω στις "κολωφαρδιες" που απο πισω τους μυριζεται απατη και βρωμικο χρημα. Εγω αυτα τα λεω ΣΤΗΜΕΝΑ. Για κολωφαρδια θα μπορουσαμε να μιλησουμε αναμεσα σε δυο περιπου ισοδυναμες ομαδες, που πιθανον καποια να σταθει περισσοτερο τυχερη και να νικησει. Οταν η διαφορα ειναι τεραστια, ειναι γελοιο να επικαλεισαι την τυχη. Επαιζες με τον Μαικ Ταισον της εποχης εκεινης και ησουνα ο Κατσιμητσουλας αν δεν το εχεις καταλαβει.
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Κι εγω νυσταξα, τα λεμε αυριο. Καλο υπνο.βαριέμαι να κάνω τέτοια κουβέντα αυτή την ώρα... αν θέλεις το συζητάμε αύριο...
PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Τι εγινε δηλαδη με τη χουντα, δυο πρωταθληματα πηρε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στα 7 χρονια. Αυτα εννοεις χαρισμα? Και αυτα απ οτι μου λενε, με παικτες σαν τους Δεληκαρη, Γαλακο, Γκλεζο, Δαβουρλη, Κουσουλακη, Βιερα, Λοσαντα, Υβ, Ρομαιν (τον εδιωξε η χουντα επειδη ο πεθερος του ηταν στο ΚΚ της Γαλλιας, αυτο κι αν ηταν ευνοια...) παικτες που ουτε στα πιο τρελα σας ονειρα εκεινη την εποχη, που για τρια χρονια ειχαν σχεδον το απολυτο, 3 πρωταθληματα εκ των οποιων τα δυο νταμπλ. Το τριτο ηταν εκτος χουντας 1974-1975.
Εγω φιλε μου δεν πιστευω στις "κολωφαρδιες" που απο πισω τους μυριζεται απατη και βρωμικο χρημα. Εγω αυτα τα λεω ΣΤΗΜΕΝΑ. Για κολωφαρδια θα μπορουσαμε να μιλησουμε αναμεσα σε δυο περιπου ισοδυναμες ομαδες, που πιθανον καποια να σταθει περισσοτερο τυχερη και να νικησει. Οταν η διαφορα ειναι τεραστια, ειναι γελοιο να επικαλεισαι την τυχη. Επαιζες με τον Μαικ Ταισον της εποχης εκεινης και ησουνα ο Κατσιμητσουλας αν δεν το εχεις καταλαβει.
Μόνο για την ακρίβεια των πραγμάτων.Ο Δαβουρλής πήγε στον Ολυμπιακό το 1974 και ο Κουσουλάκης το 1979.Ο Δαβουρλής δυστυχώς έφυγε νωρίς στα 44 απο καρδιά.
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ομαδάρα σήμερα στον τελικό με την Κίμκι! Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε καλοί και σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και θα καθαρίσουμε την πρόκριση!Ό,τι και αν γίνει ΘΡΥΛΑΡΑ σ'αγαπάμε!
ps.Για όσους ενδιαφέρονται εδώ όλα τα πιθανά σενάρια!
ps.Για όσους ενδιαφέρονται εδώ όλα τα πιθανά σενάρια!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Έτσι, ο σοβαρος Ολυμπιακός το καθαρίζει.
Καλή μας επιτυχία.
Καλή μας επιτυχία.
Expanding Mindfuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Έτσι, ο σοβαρος Ολυμπιακός το καθαρίζει.
Καλή μας επιτυχία.
Εχουμε καιρο βεβαια να δουμε τον σοβαρο Ολυμπιακο...
Παντως αυτο το ματς ειναι κομβικης σημασιας, οχι μονο γιατι εν πολλοις εξαρταται η προκριση στους 8, αλλα γιατι μια "καθαρη" νικη με μεγαλη ισως διαφορα, θα μας δωσει ωθηση και θα ανεβασει την ψυχολογια για την συνεχεια.
Με λιγα λογια, ειναι καιρος να αρχισουμε να ανεβαζουμε στροφες
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Σε ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες, και για τη διορθωση.Μόνο για την ακρίβεια των πραγμάτων.Ο Δαβουρλής πήγε στον Ολυμπιακό το 1974 και ο Κουσουλάκης το 1979.Ο Δαβουρλής δυστυχώς έφυγε νωρίς στα 44 απο καρδιά.
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
φύγαμε για σεφ έλα μωρή αρρώστιααααααααα σκίσε τους Ρώσους σαν σαρδέλες
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Αντε λοιπον, πες μου σε τι διαφωνεις σε αυτα που γραφω.βαριέμαι να κάνω τέτοια κουβέντα αυτή την ώρα... αν θέλεις το συζητάμε αύριο...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Φιλε μου κανε μια ερευνα στο διαδικτυο ολυμπιακος και χουντα.και θα δεις οτι ευνοηθηκαν και οι 2,και εσεις με λεφτα κιολας.Και αυτο μην το ξαναπεις οτι για κωλοφαρδια μπορεις να πεις για ισοδυναμες ομαδες,θυμησου τι εγινε πριν 9 χρονια που πηραμε το ευρω.Τι εγινε δηλαδη με τη χουντα, δυο πρωταθληματα πηρε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στα 7 χρονια. Αυτα εννοεις χαρισμα? Και αυτα απ οτι μου λενε, με παικτες σαν τους Δεληκαρη, Γαλακο, Γκλεζο, Δαβουρλη, Κουσουλακη, Βιερα, Λοσαντα, Υβ, Ρομαιν (τον εδιωξε η χουντα επειδη ο πεθερος του ηταν στο ΚΚ της Γαλλιας, αυτο κι αν ηταν ευνοια...) παικτες που ουτε στα πιο τρελα σας ονειρα εκεινη την εποχη, που για τρια χρονια ειχαν σχεδον το απολυτο, 3 πρωταθληματα εκ των οποιων τα δυο νταμπλ. Το τριτο ηταν εκτος χουντας 1974-1975.
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Ρε φιλαρακι πλακα κανεις? Στα 7 χρονια πηραμε 2 πρωταθληματα. Αν εμεις ευνοηθηκαμε οι αλλοι που πηρανε τα υπολοιπα τι κανανε δηλαδη. Αμα εχεις τετοιους φιλους τι τους θελεις τους εχθρους? Αν πιστευεις οτι το EURO που πηραμε δεν ηταν στημενο, σταματαω αμεσως τη συζητηση.Φιλε μου κανε μια ερευνα στο διαδικτυο ολυμπιακος και χουντα.και θα δεις οτι ευνοηθηκαν και οι 2,και εσεις με λεφτα κιολας.Και αυτο μην το ξαναπεις οτι για κωλοφαρδια μπορεις να πεις για ισοδυναμες ομαδες,θυμησου τι εγινε πριν 9 χρονια που πηραμε το ευρω.
ρε φιλε και μενα το γιουρο μου φαινεται υποπτο αλλα αυτος ο ημιτελικος με τους τσεχους που μας επαιζαν μονοτερμα και εχανε ο κολερ την μια ευκαιρια μετα την αλλη με κανει να εχω αμφιβολιες. Βεβαια εκατσε αποτομα η τσεχια στην παραταση αλλα θεωρω οτι ηταν κουραση.
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Ειναι σα να μου λες οτι βλεπεις να δερνει ο Σταλοουν τον Μαικ Ταισον ζωντανα και σε επισημο παιχνιδι, και να σου φαινεται υποπτο.... να εχεις αμφιβολιες....ρε φιλε και μενα το γιουρο μου φαινεται υποπτο αλλα αυτος ο ημιτελικος με τους τσεχους που μας επαιζαν μονοτερμα και εχανε ο κολερ την μια ευκαιρια μετα την αλλη με κανει να εχω αμφιβολιες. Βεβαια εκατσε αποτομα η τσεχια στην παραταση αλλα θεωρω οτι ηταν κουραση.
Οι Τσεχοι οι ερασιτεχνες, φυσιολογικα κουραστηκαν,... και εμεις που ειμαστε χρονια τωρα στην κορυφη της παγκοσμιας πυραμιδας του ποδοσφαιρου, φυσιολογικα συνεχιζαμε ακαθεκτοι... Οι Γαλλοι παιζανε σαν υπνωτισμενοι, τα ξεχασες?
Ρε φιλαρακι πλακα μου κανεις? Εβγαινε η Βανδη στα καναλια με μια απιστευτη σιγουρια, και μας καλουσε να παμε να υποστηριξουμε την ομαδα μας. Ποτε εχουν ξαναγινει τετοια πραγματα?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
ρε φιλε και μενα το γιουρο μου φαινεται υποπτο αλλα αυτος ο ημιτελικος με τους τσεχους που μας επαιζαν μονοτερμα και εχανε ο κολερ την μια ευκαιρια μετα την αλλη με κανει να εχω αμφιβολιες. Βεβαια εκατσε αποτομα η τσεχια στην παραταση αλλα θεωρω οτι ηταν κουραση.
Είχε τραυματιστεί σε κάποια φάση κι ο Νετβεντ αν δεν κάνω λάθος
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83