alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Άντε πάλι τα ίδια με το vaso με έχει κουράσει η περίπτωση σου φίλε … μάλλον έχεις κόλλημα με τους μικρούς για να το αναφέρεις κάθε φορά λες και οι μικροί απαγορεύεται να έχουν έχουν γνώμη. και ΟΧΙ δεν είμαι μικρός εκτός και αν τα 30 χρόνια μου σου φαίνονται λίγα όποτε κατ επέκταση είμαι μικρόςκοιτα αγορι μου...μαλλον εισαι μικρος σε ηλικια(19?) και εχω δεν εχεις σχηματισει στο μυαλο σφαιρικα τί παει να πει ποδοσφαιρο ωστε να αποδεχεσαι ακριτα πολλες φορες δηλωσεις διαφορων ανθρωπων που εχουν θεση σημαινουσα στον τομεα τους..π.χ. πλατινι στην προκειμενη περιπτωση.Αυτο που αναφερεις σψστα το λεει ο πλατινι και καλο ειναι να συμβει για να δοθει μεγαλυτερη εμφαση και ενδιαφερον στον συναγωνισμο των πρωταθληματων που τα τελευταια 10 χρονια περιπου εχουν χασει αρκετα απο την αιγλη του παρελθοντος επειδη και ο 2ος και ο 3ος και ο 4ος σε ορισμενες χωρες μπορουν να παιξουν στο κυπελλο πρωταθλητριων...!οποτε χανεται καπως η διψα και η τρελλη επιθυμια για τον τιτλο απο τους μεγαλους συλλογους και κοιτουν να βρεθουν τουλαχιστον σε αυτες τις θεσεις οσο πιο ανωδυνα μπορουν και με το λιγοτερο κοστος γιατι τα οικονομικα οφελη ειναι τεραστια....Το προβλημα για τον ολυμπιακο δεν ειναι τί ειπε ο πλατινι ή τι θα ισχυσει απο το 2009 αλλα τί ειναι διατεθειμενος να κανει ωστε να ειναι ανταγωνισιμο μεγεθος στο ευρωπαικο φουτμπολ!Εσυ δηλ. θελεις καθε χρονο να βγαινεις στο τσαμπιονς λιγκ και να ευχονται ολοι να κληρωθουν μαζι σου?θες να γινεσαι καθε χρονο ρομπα ποδσφαιρικα?να γινεται σεντρα στην περιοχη και να κλεινεις τα ματια σου?να τρως 7 γκολ χωρις να απαντας ουτε ενα σε αδιαφορο ματς για τον νικητη?μηπως ζεις και ονειρευεσαι αλλου?Και σε οτι αφορα το πρωταθλημα ελλαδος η ΑΕΚ ο ΠΑΟ ο ΠΑΟΚ η ΛΑΡΙΣΑ και δεν ξερω εγω ποιος αλλος οταν επαιρναν τα πρωταθληματα επαιζαν πολυ καλη μπαλα ή τουλαχιστον απλα καλη μπαλα ασ`
7;ετα αν εμπαινε ο καπετανιος με την γυναικα του μαραγκου στο γηπεδο και εβγαζε πιστολια στον κολοκυθα!το ιδιο ισχυει και για τον γιδοπουλο ή καρρα-μελισσανιδη!δηλ. ανθρωπους γκαγκνστερ!Τωρα επειδη υπαρχουν και μερικοι γαυροι που βλεπουν την πραγματικοτητα και λενε την αληθεια δεν παει να πει οτι ειναι στημενοι βαζελοι ή δε ξερω εγω τί αλλο!μηπως ειμαι και ανηψιος του τζιγγερ?αλλα ειναι φαινομενο της εποχης μας να εναντιωνομαστε σε αυτο που δε γουσταρουμε και να ειρωνευομαστε απο τη στιγμη που δεν μπορουμε να στηριξουμε την αποψη μας βασιμα.....Τωρα αν εχω εδειξα υπεροχη και στομφο επειδη ανεφερα οτι εχω παιξει ποδοσφαιρο σε ομαδες και μπορω να εκφερω μια αποψη δεν σημαινει ουτε οτι μπορει να συγκριθω με τον κουσουλακη(ποιον πλατινι,πλακα κανεις?) ουτε ομως οτι δεν εχω κριση ή ειμαι στημενος.Για αυτο καλο ειναι να μην επαναλαβεις τετοιους χαρακτηρισμους και να παραθετεις την αποψη σου οπως την πιστευεις χωρις ειρωνειες και περιττα σχολια,γιατι τοτε θα πρεπει να περιμενεις και αναλογη απαντηση
Βέβαια πάλι δεν μου απαντάς σε αυτά που έγραψα, τώρα αν εσύ από αυτά κατάλαβες ότι δεν με ενδιαφέρει αν παίζει καλά η κακά ο Ολυμπιακός δικό σου θέμα ,
Δεν απαντάς όμως στην ουσία των λόγων του Πλατινι που είναι ,ότι ο πρωταθλητής της κάθε χώρας επιβραβεύεται από την ουεφα με τους καινούργιους κανονισμο
;ύς ,
Όποτε είναι επιτακτική ανάγκη να ΕΙΣΑΙ πρωταθλητής στην χώρα σου ,
Ούτε απαντάς για τους απαξιωτικους χαρακτηρισμούς σου για τον Θρύλο ,σε σχέση με τα λόγια των Παλαίμαχων του Θρύλου που και μπάλα έχουν παίξει και τον Θρύλο αγαπούν
μαλλον ομως δεν εχεις τι να απαντησεις εκτος απο το να απαξιωνεις το μεγαλειο του λαοφιλεστερου και λαμπροτερου αθλητικου σωματειου στην ιστορια του ελληνικου αθλητισμου