Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Είναι φυσιολογικό να κατηγορείτε τον Κόκκαλη γιατί σας έχει πελάτες εδώ και τόσα χρόνια.Τόσο πολύ νοιάζεστε για το μέσο όρο ηλικίας του Θρύλου;Μέχρι τα 50 να παίζει ο Ανατολάκης την κούπα θα τη σηκώνουμε.Τους είδαμε και τους πιτσιρικάδες που έχετε(Κονέ,Παπασταθόπουλος,Πλιάτσικας,Λεοντίου,Δάρλας κτλ),μας έχουν μαγέψει οι παιχτούρες!
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Έχετε ρε,κανένα πρόβλημα με τις φαλάκρες;
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Είναι φυσιολογικό να κατηγορείτε τον Κόκκαλη γιατί σας έχει πελάτες εδώ και τόσα χρόνια.Τόσο πολύ νοιάζεστε για το μέσο όρο ηλικίας του Θρύλου;Μέχρι τα 50 να παίζει ο Ανατολάκης την κούπα θα τη σηκώνουμε.Τους είδαμε και τους πιτσιρικάδες που έχετε(Κονέ,Παπασταθόπουλος,Πλιάτσικας,Λεοντίου,Δάρλας κτλ),μας έχουν μαγέψει οι παιχτούρες!

οπως ειναι επισης φυσιολογικο να μην καταλαβαινεις τί λεω!ή τι λενε και οι υπολοιποι νταρκσαιντ κλπ.....αφου ο κοκκλαης απευθυνεται σε θυματα που σηκωνουν την τερστια κουπα του πρωταθληματος ΕΛΛΑΔΟΣ!
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Βλακείες λέτε.Την καλύτερη φαλάκρα την είχε ο Τζαλακώστας του Αθηναϊκού.
 

Επισκέπτης
οπως ειναι επισης φυσιολογικο να μην καταλαβαινεις τί λεω!ή τι λενε και οι υπολοιποι νταρκσαιντ κλπ.....αφου ο κοκκλαης απευθυνεται σε θυματα που σηκωνουν την τερστια κουπα του πρωταθληματος ΕΛΛΑΔΟΣ!
Βέβαια,τώρα δεν μετράει το ελληνικό πρωτάθλημα.Στα πέτρινα χρόνια είχε μεγάλη σημασία το πρωτάθλημα,ενώ τα τελευταία 11 χρόνια που έχουμε 10 τίτλους και έναν κλεμμένο ελέω Δούρου το ελληνικό πρωτάθλημα έχει απαξιωθεί.Ρε vasos αφού ούτε κι εσύ δεν τα πιστεύεις αυτά που λες!Εγώ ξέρω ότι σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου οι οπαδοί της πρωταθλήτριας ομάδας χαίρονται για τον τίτλο,είτε μιλάμε για το ισπανικό πρωτάθλημα,είτε για το αντίστοιχο της Ζιμπάμπουε.Τώρα αν για σένα είτε βγαίνει μιά ομάδα πρώτη είτε 15η είναι το ίδιο,σηκώνω τα χέρια ψηλά.Τέλος φίλε vasos θέλω να μου λύσεις 2 απορίες:
1)Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες γήπεδο να δεις τον Ολυμπιακό(αν έχεις πάει βέβαια ποτέ);
2)Πότε έχεις νιώσει υπερηφάνεια που είσαι οπαδός του Ολυμπιακού;Δεν μπορεί να έχεις νιώσει μόνο ντροπές!
 

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Μηνύματα
188
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά μην τα ισοπεδώνετε όλα. Ο Ολυμπιακός την τελευταία δεκαετία είναι πολύ καλύτερος των άλλων. Τα τελευταία χρόνια όμως είναι τόσο μακριά αλλά και τόσο κοντά στην ΑΕΚ και τον Παναθηναικό. Μακριά γιατί παίρνει την κούπα από τον Δεκέμβριο ενώ κοντά γιατί είναι σαν τους άλλους δύο. Μηδέν μπάλα. Μηδέν θεαμα. Απλά στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Η ΑΕΚ μπορεί μέχρι ενα σημείο. Ο Παναθηναικός δεν μπορεί όυτε μέχρι εκεί.
Ο Ολυμπιακός έχει κάτι που οι άλλοι δεν το έχουν. Γερασμένες μονάδες. Αλλά...ΜΟΝΑΔΕΣ!

Και επειδή κάποιοι θα πουν για το μελανό σημείο του Ολυμπιακού που δεν είναι άλλο από την Ευρωπη, ας αναρωτηθούν. Ποια ελληνική ομάδα με εξαίρεση τον Ολυμπιακό του Μπάγεβιτς την τελευταία χρονιά του, και την ΑΕΚ την φετινή έκανε μια αξιόλογη και ωραία πορεία, όχι να περάσει στην επόμενη φάση αλλά απλά να μαζέψει πάνω από πέντε βαθμούς . Και μιλάω από το 2003 μέχρι και σήμερα. Ποια;

Καμία. Κάνουμε κατι αξιόλογο ανά τέσσερα χρόνια και στην καλύτερη ανά δυόμιση. Και καθόμαστε και φανατιζόμαστε. Γιατί;

Μιλάνε οι Παναθηναικοί για ευρωπαικές πορείες αλλά για πότε; Για το 1970 και το 1996 και το 2001; Έχουμε 2007.

Και ο Ολυμπιακός έκανε πορεία το 1998 και το επί Μπάγεβιτς και μετά τι;

Και η ΑΕΚ καποτε στο ΟΥΕΦΑ και μετά τι;

Ρωτήσατε στην Ευρωπη να σας πουν αν θυμούνται ποιος έπαιξε στον τελικό στο Γούεμπλει; Ξέρετε τι θα απαντήσουν; Ο Αγιαξ. Ναι κύριοι.

Καλό είναι για τους φιλάθλους του ΠΑΟ να θυμούνται την ένδοξη όντως πορεία στις ευρωπαικές διοργανώσεις αλλά καλύτερα να κάτσουν και να θυμηθούν ποιοι έφτασαν την ομάδα σε αυτό το τραγικό σημείο. Ναι έχουν την καλυτερη ευρωπαική φημη αλλά άμα δεν πάρουν μία κούπα στην Ευρωπη όπως και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα είναι κομπαρσοι και οι τρεις τους.

Να σταματήσει η διακιολογία με την διαιτησία. Φτάνει πια νισάφι. Μόνο αυτολι αδικούνται; Αυτοί δεν ευνοήθηκαν ποτε? Θυμούνται τον Παπουτσέλη ακόμα; Που τερμάτισαν 20 βαθμούς πίσω; Τ α πέτρινα χρόνια του Ολυμπαικού και ότι έκανε Θωμάς και Βαρδινογίαννης μαζί τα ξέχασαν;
Επειδή ο Θωμάς πήγε και με τον θείο δηλαδή όλα είναι εναντίον τους;

Δεν βελτιώνεσαι όταν γκρινιάζεις έτσι...όταν κοιτάς πως μόνο να λες πως αδικήσαι....

Και οι οπαδοί του Ολυμπιακού να κατσουν και να πανηγυρίσουν και αυτό το πρωτάθλημα γιατί και ο τόμος του Διακογιάννη ένα λέει. Πόσα πρωταθλήματα πήρε στην Ελλάδα ή στην Ουγκάντα η κάθε ομάδα ή ακόμη και στην Ευρωπη. όχι πόσες φορές η ΑΕΚ τερμάτισε πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Ξεχνάνε οι Ολυμπιακοί .Εγώ δεν είπα να μην θέλουν ανανέωση για να πάνε καλά στην Ευρώπη. Αλλά να θυμηθούν που χρόνια ολόκληρα ους ετοίμαζαν για την Β Εθνική.

Δεν είμαι γαύρος. Μόνο φίλος του Τζιοβάννι.

Από εκεί και πέρα είμαι ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννενα.

Πρέπει να αφήσουν και οι τρεις τις δικαιολογίες που τα τελευταία χρόνια γίναμε οι πουτανες της Ευρωπης. Και να μην ρίχνουν όλο το βάρος στο Ολυμπιακό. Δεν αντιπροσωπεύει μόνο ο Ολυμπιακός στην Ευρωπη. Και ο Ιωνικός όταν έβγαινε την αντιπροσώπευε. Να κοιτάξουν να χτ΄σιουν κορμό με ελληνόπουλα και να κάνουν μεγάλες μεταγραφές.

Και κάτι τελευταίο. Το μόνο που θυμάμαι είναι το 88΄. Γιατί; Γιατί τότε γράφτηκα στην ιστορία πρωταθλητής Ελλάδος. Δεν πρόκειται να θυμάμαι ιδαίτερα ότι έκανα πολύ καλό πρωτάθλημα  το 1993 και τερμάτισα ψηλά. Τις κούπες έχω να θυμάμαι. Αυτές μένουν.
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
οπως ειναι επισης φυσιολογικο να μην καταλαβαινεις τί λεω!ή τι λενε και οι υπολοιποι νταρκσαιντ κλπ.....αφου ο κοκκλαης απευθυνεται σε θυματα που σηκωνουν την τερστια κουπα του πρωταθληματος ΕΛΛΑΔΟΣ!
Για να καταλάβετε ότι ο vassos είναι καραστημενος και κατηγορεί χωρίς επιχηεηματα απλά για να πει κάτι έχω να του απαντήσω για το ‘τεραστία κούπα’ του πρωταθλήματος Ελλάδος που κατ αυτόν δεν μετράει (άραγε όταν το έπαιρνε ο Βαρδινογιάννης και ο μελισσανιδης με τα κουμπουριά τότε μετρούσε?) ότι σήμερα 15/03/2007 ο Πλατινι έκανε εξαγγελία για αναδιάρθρωση του champions league () όπου από το 2009 στους ισχυρούς της διοργάνωσης θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να μπαίνει κάποιος που τερμάτισε  2ος η 3ος στο  πρωτάθλημα  σε αντίθεση με τον πρωταθλητή που θα μπαίνει στους ισχυρούς  από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χώρα και αν προέρχεται αυτό σημαίνει φίλε φωτεινέ παντογνώστη vase ότι η λεφσκι θα θεωρείται ισχυρή επειδή πήρε  πρωτάθλημα ενώ  η μπαρσα  όχι αν δεν το πάρει . εκτός αν εσύ επιμένεις ότι ξέρεις περισσότερα η έχεις παίξει περισσότερο από τον πλατινι .τέλος όσο αφορά το αστείο επιχείρημα σου ότι έχεις παίξει μπάλα και για αυτό ξέρεις περισσότερα η την πονάς περισσότερο δεν έχω ακούσει κανέναν από τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού(που σίγουρα έχουν παίξει περισσότερο μπάλα από εσένα )να μιλούν με τα λόγια που μιλάς εσύ αντίθετα  υποστηρίζουν την επιτακτική ανάγκη να ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
 

Επισκέπτης
Για να καταλάβετε ότι ο vassos είναι καραστημενος και κατηγορεί χωρίς επιχηεηματα απλά για να πει κάτι έχω να του απαντήσω για το ?τεραστία κούπα? του πρωταθλήματος Ελλάδος που κατ αυτόν δεν μετράει (άραγε όταν το έπαιρνε ο Βαρδινογιάννης και ο μελισσανιδης με τα κουμπουριά τότε μετρούσε?) ότι σήμερα 15/03/2007 ο Πλατινι έκανε εξαγγελία για αναδιάρθρωση του champions league () όπου από το 2009 στους ισχυρούς της διοργάνωσης θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να μπαίνει κάποιος που τερμάτισε  2ος η 3ος στο  πρωτάθλημα  σε αντίθεση με τον πρωταθλητή που θα μπαίνει στους ισχυρούς  από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χώρα και αν προέρχεται αυτό σημαίνει φίλε φωτεινέ παντογνώστη vase ότι η λεφσκι θα θεωρείται ισχυρή επειδή πήρε  πρωτάθλημα ενώ  η μπαρσα  όχι αν δεν το πάρει . εκτός αν εσύ επιμένεις ότι ξέρεις περισσότερα η έχεις παίξει περισσότερο από τον πλατινι .τέλος όσο αφορά το αστείο επιχείρημα σου ότι έχεις παίξει μπάλα και για αυτό ξέρεις περισσότερα η την πονάς περισσότερο δεν έχω ακούσει κανέναν από τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού(που σίγουρα έχουν παίξει περισσότερο μπάλα από εσένα )να μιλούν με τα λόγια που μιλάς εσύ αντίθετα  υποστηρίζουν την επιτακτική ανάγκη να ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
Φίλε αλέξαντρε όλοι οι γνήσιοι ολυμπιακοί θέλουμε κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και φυσικά να νικάμε μέσα-έξω.Πανηγυρίσαμε το 99 που μας νίκαγαν οι βάζελοι στο ΟΑΚΑ 2-0 και το γυρίσαμε σε 2-4,στο 1-4 στη λεωφόρο,στο 3-0 της ριζούπολης,στο 2-2 στο ΟΑΚΑ με το γκολ-μαχαιριά-τίτλος του Αλεξανδρή.Στιγμές που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ.Φυσικά για τον vasos νόημα έχουν μόνο τα πρωταθλήματα των πέτρινων χρόνων με τις 3 τεσσάρες σε 4 χρόνια από το βάζελο(βάλτε τον Μουκέα τέρμα για μια τεσσάρα νέα).Φυσικά ο vasos είναι νοσταλγός της εποχής του Μπάκα και του Σπανέα,του 91 που νίκαγε ο Θρύος μέσα στη Φιλαδέλφεια και ξαφνικά κλείνουν τα φώτα και αποφασίζεται επανάληψη του αγώνα,της εποχής που ο Καλιτζάκης είχε στείλει τη μισή Α' εθνική στο νοσοκομείο από τα τάκλιν του και όμως κάρτα δεν είχε δεχτεί ποτέ.Αλλά ξέχασα,εγώ είμαι ένα από τα πρόβατα που τα κάνει ό,τι θέλει ο Κόκκαλης ενώ ο vasos είναι ο αντικειμενικός Ολυμπιακός που βλέπει τα γεγονότα χωρίς κόκκινα γυαλιά...Vasos πειμένω απάντηση και για τις 2 ερωτήσεις μου στο προηγούμενο μήνυμά μου.
 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
σήμερα 15/03/2007 ο Πλατινι έκανε εξαγγελία για αναδιάρθρωση του champions league () όπου από το 2009 στους ισχυρούς της διοργάνωσης θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να μπαίνει κάποιος που τερμάτισε  2ος η 3ος στο  πρωτάθλημα  σε αντίθεση με τον πρωταθλητή που θα μπαίνει στους ισχυρούς  από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χώρα και αν προέρχεται αυτό σημαίνει φίλε φωτεινέ παντογνώστη vase ότι η λεφσκι θα θεωρείται ισχυρή επειδή πήρε  πρωτάθλημα ενώ  η μπαρσα  όχι αν δεν το πάρει .

Αλεξ, όπως και να έχει το πράγμα, η Μπάρτσα θα είναι το φαβορί και η Λέφσκι η ανύπαρκτη.Κανείς δεν απαξιώνει τον τίτλο του πρωταθλητή, πολλώ δε μάλλον όταν του λείπει για αρκετά χρόνια, όπως σε μας τους ΑΕΚτζήδες, ωστόσο η δυναμική του ΟΣΦΠ (από κόσμο, χρήμα, ιστορία, έδρα) δικαιολογεί τη θέση που κατέχει σήμερα στην Ευρώπη (λίγο πάνω από Μακάμπι Χάιφα και κάτω από ... Ρόζενμποργκ); Τί παραπάνω έχει η Σάλκε, ή η Λα Κορούνια και τί παραπάνω έχουν οι Λυών και Βαλένθια (κτ' εμέ ομάδες - πρότυπα για τις Ελληνικές). Δε ζητάει κανείς να γίνεις Μίλαν, αλλά όχι και ίσα με τη ... Λέφσκι!!!
 

Επισκέπτης
Αλεξ, όπως και να έχει το πράγμα, η Μπάρτσα θα είναι το φαβορί και η Λέφσκι η ανύπαρκτη.Κανείς δεν απαξιώνει τον τίτλο του πρωταθλητή, πολλώ δε μάλλον όταν του λείπει για αρκετά χρόνια, όπως σε μας τους ΑΕΚτζήδες, ωστόσο η δυναμική του ΟΣΦΠ (από κόσμο, χρήμα, ιστορία, έδρα) δικαιολογεί τη θέση που κατέχει σήμερα στην Ευρώπη (λίγο πάνω από Μακάμπι Χάιφα και κάτω από ... Ρόζενμποργκ); Τί παραπάνω έχει η Σάλκε, ή η Λα Κορούνια και τί παραπάνω έχουν οι Λυών και Βαλένθια (κτ' εμέ ομάδες - πρότυπα για τις Ελληνικές). Δε ζητάει κανείς να γίνεις Μίλαν, αλλά όχι και ίσα με τη ... Λέφσκι!!!
Φίλε αεκτζή συμφωνώ με όσα λες και δε λέει κάποιος από μας το αντίθετο.Απλά εκεί που διαφωνούμε εγώ,ο alexandros και οι υπόλοιποι με τον vasos είναι ότι δεν αντέχουμε την πλήρη απαξίωση των πάντων,τη μόνιμη γκρίνια,την υπεροψία σε βάρος των υπόλοιπων γαύρων.Αν θες την άποψή μου ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα την τριετία 1999-2001 όταν και είχε μία σπουδαία φουρνιά Ελλήνων παιχτών(Τζόρτζεβιτς,Γεωργάτος,Γιαννακόπουλος,Μαυρογενίδης,Αλεξανδρής,Ανατολάκης κτλ) και ο Κόκκαλης έριξε τρελά λεφτά για να φέρει Τζιοβάνι,Ζάχοβιτς,Ζε Ηλίας,Ζέτεμπεργκ,Καρεμπέ,Βενετίδη ενώ έπεσαν τρελά λεφτά ακόμα και για τους Χούτο,ʼλβες,Μπερμούδες.Από τη στιγμή που για διάφορους λόγους οι οποίοι χρειάζονται μεγάλη ανάλυση ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει την εκτόξευση,να ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και να γίνει ένα αξιόλογο ευρωπαϊκό club,δε νομίζω να τα καταφέρει ποτέ(με βάση τα σημερινά δεδομένα τουλάχιστον).
 

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Μηνύματα
941
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Ποιό 10;Δεν κατάλαβα; Το νταμπλ το ξεχάσατε;Ναι ναι την παπάρα που φάγατε πριν το 10  λέω!Μήπως δεν μετράει;Κατά συνέπεια ξεκινήστε να μετράτε από την αρχή!Μην μας λέτε πως έχετε και 10 σερί!
 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
Φίλε αεκτζή συμφωνώ με όσα λες και δε λέει κάποιος από μας το αντίθετο.Απλά εκεί που διαφωνούμε εγώ,ο alexandros και οι υπόλοιποι με τον vasos είναι ότι δεν αντέχουμε την πλήρη απαξίωση των πάντων,τη μόνιμη γκρίνια,την υπεροψία σε βάρος των υπόλοιπων γαύρων.Αν θες την άποψή μου ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα την τριετία 1999-2001 όταν και είχε μία σπουδαία φουρνιά Ελλήνων παιχτών(Τζόρτζεβιτς,Γεωργάτος,Γιαννακόπουλος,Μαυρογενίδης,Αλεξανδρής,Ανατολάκης κτλ) και ο Κόκκαλης έριξε τρελά λεφτά για να φέρει Τζιοβάνι,Ζάχοβιτς,Ζε Ηλίας,Ζέτεμπεργκ,Καρεμπέ,Βενετίδη ενώ έπεσαν τρελά λεφτά ακόμα και για τους Χούτο,ʼλβες,Μπερμούδες.Από τη στιγμή που για διάφορους λόγους οι οποίοι χρειάζονται μεγάλη ανάλυση ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει την εκτόξευση,να ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και να γίνει ένα αξιόλογο ευρωπαϊκό club,δε νομίζω να τα καταφέρει ποτέ(με βάση τα σημερινά δεδομένα τουλάχιστον).

Αφού δεν τα κατάφερε τότε, που τα καλά "χαρτιά" του ήταν σε καλή ηλικία, για να κάνει ρελάνς τώρα θέλει ακόμα πιο τρελό χρήμα και κάμποση ΤΥΧΗ για να δέσει η φάση...
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Βέβαια,τώρα δεν μετράει το ελληνικό πρωτάθλημα.Στα πέτρινα χρόνια είχε μεγάλη σημασία το πρωτάθλημα,ενώ τα τελευταία 11 χρόνια που έχουμε 10 τίτλους και έναν κλεμμένο ελέω Δούρου το ελληνικό πρωτάθλημα έχει απαξιωθεί.Ρε vasos αφού ούτε κι εσύ δεν τα πιστεύεις αυτά που λες!Εγώ ξέρω ότι σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου οι οπαδοί της πρωταθλήτριας ομάδας χαίρονται για τον τίτλο,είτε μιλάμε για το ισπανικό πρωτάθλημα,είτε για το αντίστοιχο της Ζιμπάμπουε.Τώρα αν για σένα είτε βγαίνει μιά ομάδα πρώτη είτε 15η είναι το ίδιο,σηκώνω τα χέρια ψηλά.Τέλος φίλε vasos θέλω να μου λύσεις 2 απορίες:
1)Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες γήπεδο να δεις τον Ολυμπιακό(αν έχεις πάει βέβαια ποτέ);
2)Πότε έχεις νιώσει υπερηφάνεια που είσαι οπαδός του Ολυμπιακού;Δεν μπορεί να έχεις νιώσει μόνο ντροπές!

ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ....απαξιω να σου απαντησω πολυ απλα οχι γιατι εχω καποιο προβλημα μαζι σου(καθε αλλο μαλιστα) αλλα γιατι η συζητηση μας θα οδηγηθει σε αδιεξοδο......οταν εχεις τσιμπλα στα ματια πρεπει καποιος να σου ριξει νερο για να αρχισεις να ξαναβλεπεις....μεχρι τοτε καλα πρωταθληματα να εχουμε καθε χρονο....και να πανυγηριζουμε που κερδιζουμε την καλαμαρια και τον ατρομητο!

1)Η τελευταια φορα που πηγα γηπεδο φιλε μου ηταν στο περσινο 3-2 στο καραισκακη με τον παναθηναικο οπου ο κωνσταντινου εκανε μανσετες και αγκωνιες για να βαλει γκολ ή να κερδισει την μπαλα..........αλλα ο φρου φρου...απων...φυσικα εκανε λαθος στο πεναλτι του παπαδοπουλου.....

2)περηφανος ενιωσα οταν ημουν στο ΟΑΚΑ τον οκτωβριο του 1998 στο ματς με τον αγιαξ(με το γκολ του αλεξανδρη) οταν ειδα την καλυτερη μπαλα που εχει παιξει ο θρυλος!με παικταραδες οπως ο καραπιαλης,ο γκογκιτς,οι νεοι γεωργατος-τζολε και σκορερ οπως ο αλεκος!Αυτα νομιζω σου φτανουν......
 

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Μηνύματα
583
Like
2
Πόντοι
6
Ποιό 10;Δεν κατάλαβα; Το νταμπλ το ξεχάσατε;Ναι ναι την παπάρα που φάγατε πριν το 10  λέω!Μήπως δεν μετράει;Κατά συνέπεια ξεκινήστε να μετράτε από την αρχή!Μην μας λέτε πως έχετε και 10 σερί!

καλα φιλε Δουρο ελα να σου πω,οταν φτασεις τα 35 ελα να μιλησεις.
προς το παρον αραξε εκει κ αγχωσου για την δευτερη θεση.
α να σου πω κ κατι,το μαη θα ειναι ωραια με την κουπα στον περαια?
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Για να καταλάβετε ότι ο vassos είναι καραστημενος και κατηγορεί χωρίς επιχηεηματα απλά για να πει κάτι έχω να του απαντήσω για το ?τεραστία κούπα? του πρωταθλήματος Ελλάδος που κατ αυτόν δεν μετράει (άραγε όταν το έπαιρνε ο Βαρδινογιάννης και ο μελισσανιδης με τα κουμπουριά τότε μετρούσε?) ότι σήμερα 15/03/2007 ο Πλατινι έκανε εξαγγελία για αναδιάρθρωση του champions league () όπου από το 2009 στους ισχυρούς της διοργάνωσης θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να μπαίνει κάποιος που τερμάτισε  2ος η 3ος στο  πρωτάθλημα  σε αντίθεση με τον πρωταθλητή που θα μπαίνει στους ισχυρούς  από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χώρα και αν προέρχεται αυτό σημαίνει φίλε φωτεινέ παντογνώστη vase ότι η λεφσκι θα θεωρείται ισχυρή επειδή πήρε  πρωτάθλημα ενώ  η μπαρσα  όχι αν δεν το πάρει . εκτός αν εσύ επιμένεις ότι ξέρεις περισσότερα η έχεις παίξει περισσότερο από τον πλατινι .τέλος όσο αφορά το αστείο επιχείρημα σου ότι έχεις παίξει μπάλα και για αυτό ξέρεις περισσότερα η την πονάς περισσότερο δεν έχω ακούσει κανέναν από τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού(που σίγουρα έχουν παίξει περισσότερο μπάλα από εσένα )να μιλούν με τα λόγια που μιλάς εσύ αντίθετα  υποστηρίζουν την επιτακτική ανάγκη να ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ

κοιτα αγορι μου...μαλλον εισαι μικρος σε ηλικια(19?) και εχω δεν εχεις σχηματισει στο μυαλο σφαιρικα τί παει να πει ποδοσφαιρο ωστε να αποδεχεσαι ακριτα πολλες φορες δηλωσεις διαφορων ανθρωπων που εχουν θεση σημαινουσα στον τομεα τους..π.χ. πλατινι στην προκειμενη περιπτωση.Αυτο που αναφερεις σψστα το λεει ο πλατινι και καλο ειναι να συμβει για να δοθει μεγαλυτερη εμφαση και ενδιαφερον στον συναγωνισμο των πρωταθληματων που τα τελευταια 10 χρονια περιπου εχουν χασει αρκετα απο την αιγλη του παρελθοντος επειδη και ο 2ος και ο 3ος και ο 4ος σε ορισμενες χωρες μπορουν να παιξουν στο κυπελλο πρωταθλητριων...!οποτε χανεται καπως η διψα και η τρελλη επιθυμια για τον τιτλο απο τους μεγαλους συλλογους και κοιτουν να βρεθουν τουλαχιστον σε αυτες τις θεσεις οσο πιο ανωδυνα μπορουν και με το λιγοτερο κοστος γιατι τα οικονομικα οφελη ειναι τεραστια....Το προβλημα για τον ολυμπιακο δεν ειναι τί ειπε ο πλατινι ή τι θα ισχυσει απο το 2009 αλλα τί ειναι διατεθειμενος να κανει ωστε να ειναι ανταγωνισιμο μεγεθος στο ευρωπαικο φουτμπολ!Εσυ δηλ. θελεις καθε χρονο να βγαινεις στο τσαμπιονς λιγκ και να ευχονται ολοι να κληρωθουν μαζι σου?θες να γινεσαι καθε χρονο ρομπα ποδσφαιρικα?να γινεται σεντρα στην περιοχη και να κλεινεις τα ματια σου?να τρως 7 γκολ χωρις να απαντας ουτε ενα σε αδιαφορο ματς για τον νικητη?μηπως ζεις και ονειρευεσαι αλλου?Και σε οτι αφορα το πρωταθλημα ελλαδος η ΑΕΚ ο ΠΑΟ ο ΠΑΟΚ η ΛΑΡΙΣΑ  και δεν ξερω εγω ποιος αλλος οταν επαιρναν τα πρωταθληματα επαιζαν πολυ καλη μπαλα ή τουλαχιστον απλα καλη μπαλα ασχετα αν εμπαινε ο καπετανιος με την γυναικα του μαραγκου στο γηπεδο και εβγαζε πιστολια στον κολοκυθα!το ιδιο ισχυει και για τον γιδοπουλο ή καρρα-μελισσανιδη!δηλ. ανθρωπους γκαγκνστερ!Τωρα επειδη υπαρχουν και μερικοι γαυροι που βλεπουν την πραγματικοτητα και λενε την αληθεια δεν παει να πει οτι ειναι στημενοι βαζελοι ή δε ξερω εγω τί αλλο!μηπως ειμαι και ανηψιος του τζιγγερ?αλλα ειναι φαινομενο της εποχης μας να εναντιωνομαστε σε αυτο που δε γουσταρουμε και να ειρωνευομαστε απο τη στιγμη που δεν μπορουμε να στηριξουμε την αποψη μας βασιμα.....Τωρα αν εχω εδειξα υπεροχη και στομφο επειδη ανεφερα οτι εχω παιξει ποδοσφαιρο σε ομαδες και μπορω να εκφερω μια αποψη δεν σημαινει ουτε οτι μπορει να συγκριθω με τον κουσουλακη(ποιον πλατινι,πλακα κανεις?) ουτε ομως οτι δεν εχω κριση ή ειμαι στημενος.Για αυτο καλο ειναι να μην επαναλαβεις τετοιους χαρακτηρισμους και να παραθετεις την αποψη σου οπως την πιστευεις χωρις ειρωνειες και περιττα σχολια,γιατι τοτε θα πρεπει να περιμενεις και αναλογη απαντηση
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φίλε αεκτζή συμφωνώ με όσα λες και δε λέει κάποιος από μας το αντίθετο.Απλά εκεί που διαφωνούμε εγώ,ο alexandros και οι υπόλοιποι με τον vasos είναι ότι δεν αντέχουμε την πλήρη απαξίωση των πάντων,τη μόνιμη γκρίνια,την υπεροψία σε βάρος των υπόλοιπων γαύρων.Αν θες την άποψή μου ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα την τριετία 1999-2001 όταν και είχε μία σπουδαία φουρνιά Ελλήνων παιχτών(Τζόρτζεβιτς,Γεωργάτος,Γιαννακόπουλος,Μαυρογενίδης,Αλεξανδρής,Ανατολάκης κτλ) και ο Κόκκαλης έριξε τρελά λεφτά για να φέρει Τζιοβάνι,Ζάχοβιτς,Ζε Ηλίας,Ζέτεμπεργκ,Καρεμπέ,Βενετίδη ενώ έπεσαν τρελά λεφτά ακόμα και για τους Χούτο,ʼλβες,Μπερμούδες.Από τη στιγμή που για διάφορους λόγους οι οποίοι χρειάζονται μεγάλη ανάλυση ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει την εκτόξευση,να ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και να γίνει ένα αξιόλογο ευρωπαϊκό club,δε νομίζω να τα καταφέρει ποτέ(με βάση τα σημερινά δεδομένα τουλάχιστον).

δεν απαξιωνω τα παντα φιλε!απλα ολα εχουν και τα ορια τους!δεν μπορει να συνεχιστει αυτο το νταραβερι στο ελληνικο πρωταθλημα.....ας κερδιζουμε το πρωταθλημα με αυτην την χαλια ομαδα που εχουμε αλλα τουλαχιστον ας αφηνουμε τις αλλες ομαδες οταν μπορουν και ειναι καλυτερες ή πιο τυχερες να μας κερδισουν και οχι να στερουμε την νικη απο ομαδες που την αξιζαν....π.χ. βλεπε ΑΡΗ,ΞΑΝΘΗ,ΟΦΗ!και ας παρουμε το πρωταθλημα με 4 ποντους διαφορα ή να το χασουμε και να το παρει η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟ ή μακαρι ο ΑΡΗΣή ο ΠΑΟΚ!
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
και ΑΕΚ 2 φορες....συγγνωμη το ξεχασα για τους φιλους αεκτζηδες....ειδικα αυτο στο ΟΑΚΑ ηταν χειρουργειο χωρις αποστειρωση και γαντια...ενω στο καραισκακη το φαουλ που εδωσε και μπηκε το γκολ ηταν για γελια οπως και αρκετα φαουλ που παιρνουν ολες οι  ομαδες ειναι για γελια!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom