Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τύπε εσύ δυστυχώς βλέπεις παντού φαντάσματα.θα σου κάτι κλισέ που εσυ ο ίδιος λες...σταμάτα να βλέπεις ότι παντού σε κυνηγάνε και κάτσε και απόλαυσε αυτό που γουστάρεις ;)
μια χαρα απολαμβανω αυτα που βλεπω μη φοβασαι καθολου....
δεν απολαμβανει οποιος θεωρει οτι βλεπει στημενα πραγματα
απο εκει και περα την γνωμη μου για το παρασκηνιο θα την πω...δεν θα πω δηλαδη οτι τα μμε αβανταρουν βαζελο;;
και για ποιο λογο μετα να μην απολαυσω το γαμησι που ριχνω στον αβανταρισμενο βαζελο;;
εσυ οντως δεν απολαμβανεις πολλα ματς που θεωρεις σικα απλα γιατι τα θεωρεις σικα
καμμια σχεση το ενα με το αλλο

Επισκέπτης
μια χαρα απολαμβανω αυτα που βλεπω μη φοβασαι καθολου....
δεν απολαμβανει οποιος θεωρει οτι βλεπει στημενα πραγματα
απο εκει και περα την γνωμη μου για το παρασκηνιο θα την πω...δεν θα πω δηλαδη οτι τα μμε αβανταρουν βαζελο;;
και για ποιο λογο μετα να μην απολαυσω το γαμησι που ριχνω στον αβανταρισμενο βαζελο;;
εσυ οντως δεν απολαμβανεις πολλα ματς που θεωρεις σικα απλα γιατι τα θεωρεις σικα
καμμια σχεση το ενα με το αλλο
εσυ βλέπεις αυτά που θες να δεις και εγώ πάλι από τι δική μου μεριά βλεπω αυτά που εγω θεωρώ σωστά η λάθος.δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα. ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εσυ βλέπεις αυτά που θες να δεις και εγώ πάλι από τι δική μου μεριά βλεπω αυτά που εγω θεωρώ σωστά η λάθος.δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα. ;)
συμφωνοι...απλα επειδη ειπες οτι δεν απολαμβανω
δεν απολαμβανει αυτος που θεωρει ενα ματς προσυνενοημενο ;)

Επισκέπτης
συμφωνοι...απλα επειδη ειπες οτι δεν απολαμβανω
δεν απολαμβανει αυτος που θεωρει ενα ματς προσυνενοημενο ;)
δηλαδη εσυ δεν γνωρίζεις από τέτοια ματς; :2funny:εκτός μόνο αν ο ολυμπιακός δεν κάνει τέτοια πράγματα ;) και είδες ότι δικαιώθηκα από τότε που έλεγα μετά απο το παιχνίδι ποιος θα πέσει ;)τυχαίο ;) δεν νομίζω....δεν θα βγάλουμε όμως άκρη εσύ πιστεύεις το αντίθετο..δεκτών.αλλα άπλα δεν συμφωνούμε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δηλαδη εσυ δεν γνωρίζεις από τέτοια ματς; :2funny:εκτός μόνο αν ο ολυμπιακός δεν κάνει τέτοια πράγματα ;) και είδες ότι δικαιώθηκα από τότε που έλεγα μετά απο το παιχνίδι ποιος θα πέσει ;)τυχαίο ;) δεν νομίζω....δεν θα βγάλουμε όμως άκρη εσύ πιστεύεις το αντίθετο..δεκτών.αλλα άπλα δεν συμφωνούμε.
οκ...καλο βραδυ..

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ετσι ακριβώς έγινε. ΟΛΑ τα σκαλοπάτια του γηπέδου ήταν κατειλημένα από οπαδούς που έφυγαν από το πέταλο και πήγαν στο κέντρο.
Αξιοσημείωτη και η ήρεμη ατμόσφαιρα στο γήπεδο . Να δούμε μεθαύριο τι θα γίνει 

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Ετσι ακριβώς έγινε. ΟΛΑ τα σκαλοπάτια του γηπέδου ήταν κατειλημένα από οπαδούς που έφυγαν από το πέταλο και πήγαν στο κέντρο.
Αξιοσημείωτη και η ήρεμη ατμόσφαιρα στο γήπεδο . Να δούμε μεθαύριο τι θα γίνει 
σωστο.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δυναμικη εμφανιση και χτες, τρομερη αυτοπεποιθηση οι παικτες αφου πλεον ειναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και κοιτανε στα ματια οποιονδηποτε αντιπαλο. Το θεμα ειναι, οπως λεει ενας γαβρος στο γκαζετα, να μη νομισει ο Ολυμπιακος οτι θα καθαρισει και οτι τον εχει τον ΠΑΟ.

Το σημαντικότερο για τον Ολυμπιακό, είναι να μην πιστέψει σε κανένα σημείο ότι τον έχει τον Παναθηναϊκό. Για το Θεό, ο Παναθηναϊκός είναι, όχι καμιά ομαδούλα. Η ποιότητα, η εμπειρία και ο εγωισμός των παικτών του Παναθηναϊκού είναι αναμφισβήτητα και δε θα αφήσουν φυσικά τα σκήπτρα να γλιστρήσουν έτσι απλά από τα χέρια τους. Θα γίνει μεγάλη μάχη στο ΟΑΚΑ και πιστεύω θα νικήσει ο Παναθηναϊκός. Είπαμε, έχουμε το momentum, αλλά δε νομίζω ότι κανένας από τους απέναντι θα δεχτεί το sweep. Μακάρι η σειρά να πάει στους πέντε αγώνες, τέτοιες ματσάρες δεν ξέρουμε αν και πότε θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Υ.Γ Μπράβο στη διαιτησία, άψογη.
Υ.Γ 1 Έλα παιδιά, κόψτε την πλάκα με τις βολές. 16 χαμένες σε αυτό το επίπεδο είναι απλά εξοργιστικό. Δε στοίχισε ούτε σε αυτό το παιχνίδι, αλλά κάποια στιγμή θα το πληρώσουμε.
Υ.Γ 2 Αν ο Ολυμπιακός μπεί στο τέταρτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ ή έστω λίγο πίσω, μέχρι 6-7 πόντους, δύσκολα χάνει.
Υ.Γ3 Θα αντέξουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού σειρά πέντε αγώνων απέναντι στα πυραυλοκίνητα πιτσιρίκια? Όταν όλοι σταματάνε, ο Θρύλος δε συνεχίζει απλά, αλλά δίνει και περισσότερο ακόμα!

Τι σας ελεγα χτες για το 3ο φαουλ του Βουγιουκα; Το εκανε σημαια ο Δημητρακης στη τελευταια σελιδα της φυλλαδας του και φωναζει για γκριζους λυκους, λολ! Οσο ασχολουμαστε με τις βρωμοεφημεριδες (παντος χρωματος και οπαδικων γυαλιων), τοσο σημασια τους δινουμε χωρις λογο. Ευελπιστω καποτε να φτασουν σε τριψηφια νουμερα πωλησεων και να κλεισουν ολες τους, δειγμα που ο κοσμος οντως ξυπναει..

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Τζιμπούρ: "Στον Ολυμπιακό με εμπιστεύονται"

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ, μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον Ολυμπιακό και τη χρονιά που πέρασε και σημαδεύτηκε από την κατάκτηση του νταμπλ. Ο Αλγερινός επιθετικός μάλιστα, επιχειρώντας σύγκριση με τις συνθήκες στις προηγούμενες ομάδες του, δεν δίστασε να πει πως στον Ολυμπιακό νοιώθει πως τον εμπιστεύονται.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Αν πιστεύει πως μετά από 7 χρόνια στην Ελλάδα βρήκε στον Ολυμπιακό το λιμάνι του:
Όταν είχα έρθει εδώ, είχα ακούσει πολλά για τον Ολυμπιακό, το γήπεδό του και το πάθος που έχουν οι φίλαθλοι του. Μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει Ολυμπιακός, μόνο όταν είσαι μέσα στον Ολυμπιακό. Και όταν έγινα μέλος της ομάδας, κατάλαβα τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε αυτό το σύλλογο και τους υπόλοιπους.

Τι μέρα που αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από την Ανόρθωση είχε πει ο Βαλβέρδε πως θα ήθελε τον Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό. Αυτό έγινε μετά από 2,5 περίπου χρόνια:
Δε ρίχνω το φταίξιμο σε κανέναν. Έτσι το έχει αποφασίσει η μοίρα. Ο Θεός αποφασίζει για το τι θα γίνει. Εγώ νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Πήγα στην ΑΕΚ. Είχα καλές και κακές στιγμές. Προτιμώ να κρατάω τις καλές. Αυτός ήταν ο δρόμος μου και δεν παραπονιέμαι γι' αυτό. Μπορεί τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αν είχα έρθει στον Ολυμπιακό την πρώτη φορά. Αλλά δε θέλω να τα σκέφτομαι αυτά. Προτιμώ την πραγματικότητα. Τότε ήμουν μέλος της ΑΕΚ. Και είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που υπήρξα παίκτης της.

Αν είδαμε στον Ολυμπιακό ένα διαφορετικό Τζιμπούρ:
Δε νομίζω πως είδαμε έναν διαφορετικό Τζιμπούρ. Απλώς είδαμε έναν Τζιμπούρ σε διαφορετική θέση. Η νοοτροπία των συλλόγων που βρισκόμουν πριν ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με αυτήν της τωρινής ομάδας μου. Στις προηγούμενες ομάδες είχα πολλά προβλήματα. Μία εξ' αυτών ήταν η ΑΕΚ. Δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα για πολλούς λόγους. Δε θα προχωρήσω σε εξηγήσεις γιατί όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Εδώ στον Ολυμπιακό βιώνω τις κατάλληλες συνθήκες. Με εμπιστεύονται. Και γι' αυτό είμαι ο εαυτός μου. Και όταν είμαι έτσι, παίζω όπως πρέπει να παίξω.

Αν ο Ολυμπιακός μπορούσε να αποφύγει την ήττα από τη Μαρσέιγ, αν είχε επίσημα παιχνίδια:
Σίγουρα αυτή ήταν μία απ' τις παραμέτρους που η ομάδα δεν ήταν έτοιμη γι' αυτό το ματς. Μόνο στην Ελλάδα μπορείς να δεις τέτοιες καταστάσεις. Να μην γίνονται οι δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και έτσι να ξεκινάς δίχως επίσημες υποχρεώσεις το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι μεγάλο λάθος από τη λίγκα.

Αν θα ήταν καλύτερη η πορεία της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ αν είχε ο Ολυμπιακός επίσημα παιχνίδια πριν το ματς με τη Μαρσέιγ:
Όταν μπαίνεις σε μία διοργάνωση μετά από τρία - τέσσερα ματς, η ομάδα συντονίζεται, αποκτά αυτοματισμούς, αποκτά και το πάθος για να νικήσει. Είμαι σίγουρος πως αν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας δε θα χάναμε απ' τη Μαρσέιγ. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Αν ο Ολυμπιακός διέλυσε τη θεωρία που θέλει τις ελληνικές ομάδες να παίζουν διαφορετικά στην Ευρώπη από ότι στο πρωτάθλημα:
Όσο είμαι στην Ελλάδα έχω αντιληφθεί πως οι ασθενέστερες ομάδες φοβούνται τις μεγάλες ομάδας στο πρωτάθλημα. Και αυτό κάνει κακό. Εάν κάθε ομάδα παίξει όπως πρέπει απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αυτό θ' αλλάξει την εικόνα του πρωταθλήματος. Οι ομάδες θα είναι πιο ενεργητικές στον αγωνιστικό χώρο. Πιο δραστήριες. Τα ματς θα έχουν καλύτερο ρυθμό και αυτό θα βοηθήσει ούτως ώστε οι ελληνικές ομάδες να είναι πιο έτοιμες για τα ευρωπαϊκά ματς. Δεν μπορείς να πηγαίνεις στην Ευρώπη και να παίζεις απέναντι σε ομάδες που έχουν ρυθμό και εν συνεχεία να έρχεσαι στο ελληνικό πρωτάθλημα και να βλέπεις τις ομάδες να παίζουν αμυντικά. Αυτή η διαφορετική κατάσταση σε δυσκολεύει. Είναι δύσκολο να μένεις συγκεντρωμένος. Αν το πρωτάθλημα ήταν πιο ανοικτό και οι ομάδες δε φοβόντουσαν τους μεγάλους συλλόγους και έπαιζαν πιο επιθετικά, τότε αυτό θα βοηθούσε τις ομάδες να είναι προετοιμασμένες για τα ευρωπαϊκά ματς.

Ποιο ήταν το πιο κρίσιμο παιχνίδι στο οποίο πίστεψε η ομάδα ότι μπορεί να ανατρέψει τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον Παναθηναϊκό:
Το πίστευα γιατί είμαι στον Ολυμπιακό. Ήξερα πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Ήμουν σίγουρος για την ομάδα μου. Γνωρίζω την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου, τη νοοτροπία του προπονητή, ότι περιβάλει το σύλλογο. Όλα είναι θετικά. Πιστεύω σε εμάς. Και έτσι πίστευα στην κατάκτηση του τίτλου. Αλλά για να πω την αλήθεια, ο Παναθηναϊκός μας διευκόλυνε. Μας «βοήθησαν» γιατί έχασαν τα κρίσιμα παιχνίδια. Και όλα αυτά οδήγησαν στην κατάκτηση του τίτλου.

Σε ποια θέση προτιμά να παίζει:
Πιστεύω πως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ένας επιθετικός πρέπει να παίζει σε όλες τις θέσεις. Απ' τη στιγμή που θ' αντιμετωπίσεις ομάδες με διαφορετική τακτική και σχηματισμό, Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ν' αγωνιστείς σε διαφορετικές θέσεις. Όσο θα περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο θα βλέπουμε στο σύγχρονο ποδόσφαιρο παίκτες που θ' αλλάζουν θέσεις.

Δεν με ενδιαφέρει που θα παίζω, σε ποια θέση. Θέλω μόνο να διασκεδάζω το παιχνίδι, να προχωράω και να νικάω.

Αν βοήθησε την ομάδα ο ανταγωνισμός στην επίθεση με την παρουσία και των Μιραλάς, Πάντελιτς:
Όταν είσαι επιθετικός, είσαι εγωιστής, Πρέπει να σκέφτεσαι τον εαυτό σου, όπως βέβαια και την ομάδα σου. Η σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε εμένα, τον Κέβιν και τον Μάρκο, είναι δύσκολο να τη βρεις στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο να τη βρεις σε άλλους επιθετικούς. Ο επιθετικός είναι εγωκεντρικός. Εμείς αναλάβαμε έναν ρόλο μέσα στην ομάδα. Συμπλεύσαμε για τον ομαδικό στόχο. Καταλάβαμε πως η προσωπική επιτυχία θα έρθει με την ομαδική επιτυχία. Αν η ομάδα πηγαίνει καλά, τότε και εμείς θα πηγαίνουμε καλά. Επομένως σκεφτόμαστε την ομάδα και γι' αυτό όλα πηγαίνουν καλά. Όταν η ομάδα σκοράρει και εμείς το απολαμβάνουμε.

Ποιο ήταν το πιο σημαντικό γκολ που πέτυχε:
Νομίζω πως το γκολ που πέτυχα απέναντι στην Ντόρτμουντ ήταν πολύ σημαντικό. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να ονειρευτούμε. Αυτό το αποτέλεσμα διατήρησε το κύρος μας ψηλά στην Ελλάδα και παράλληλα γίναμε σεβαστοί στην Ευρώπη. Γιατί όταν νικάς την Ντορτμουντ, την πρωταθλήτρια Γερμανίας, αυτό είναι κάτι σπουδαίο. Και κατά την εξέλιξη της διοργάνωσης του Τσαμπιονς Λιγκ, κερδίσαμε όλο και περισσότερο σεβασμό.

Για τον Κώστα Μήτρογλου και αν η παρουσία του την επόμενη σεζόν στην ομάδα θα αυξήσει τον ανταγωνισμό:
Αυτό είναι κάπως πολύπλοκο. Ο Κώστας είναι καλός παίκτης και καλό παιδί. Θα έχουμε το χρόνο στη συνέχεια να μιλήσουμε γι' αυτό το θέμα. Αυτός εδώ είναι ο σύλλογός του, η οικογένειά του. Δε θα υπάρξει ανταγωνισμός. Πρέπει να είμαστε καλοί, να σκοράρουμε και να οδηγούμε τον Ολυμπιακό σε νίκες.

Για την επίτευξη των γκολ:
Το γκολ είναι ο συνδυασμός των πάντων. Κάποια στιγμή το ένστικτο, άλλοτε η τύχη, η θέση που έχεις, αυτός που θα σου δώσει την πάσα. Το γκολ εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Αλλά σίγουρα όταν σκοράρεις είναι η καλύτερη στιγμή που μπορείς να ζήσεις μέσα ένα γήπεδο.

Αν άλλαζε ένα από τα γκολ που πέτυχε κόντρα σε Αρσεναλ και Ντόρτμουντ με ένα τέρμα απέναντι στη Μέταλιστ:
Και τα δύο. Όταν έφθασε ο Μάρτιος νομίζω πως δείξαμε σημάδια κόπωσης. Ψάχναμε ένα απόθεμα ενέργειας για να στηριχτούμε σε αυτό. Και γι' αυτό προς το τέλος του παιχνιδιού χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Και το τέλος ήταν πολύ άσχημο.

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε:
Για εμένα είναι κάτι περισσότερο. Είναι ένας άνθρωπος που έφερε μία νέα φιλοσοφία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κανείς δεν μπορεί να πει πως ο Ολυμπιακός είναι μία αμυντικογενής ομάδα. Πάντα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε. Και αυτό είναι δική του δουλειά. Ήταν κάτι εξαιρετικό για εμάς.

Αν μπορούμε να δούμε και την επόμενη σεζόν την ίδια φιλοσοφία που έδειξε η ομάδα φέτος στην Ευρώπη:
Όπως είπες δεν ξέρουμε ποιος θα είναι εδώ, ποιος θα έρθει. Αλλά πιστεύω πως ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης ενός παιχνιδιού είναι να το κυνηγήσεις και να ελέγξεις το ρυθμό. Δε χρειάζεται να φοβάσαι. Γιατί όταν συμμετέχεις στο Τσάμπιονς Λιγκ σημαίνει πως είσαι πρωταθλητής. Πρέπει να βελτιώνεσαι. Προφανώς δεν μπορείς να παίζεις το ίδιο παιχνίδι όταν αντιμετωπίζεις τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα ή την Μπάγερν Μονάχου. Αυτά είναι δύσκολα ματς. Πρέπει ν' αλλάξεις τον τρόπο παιχνιδιού σου. Αλλά με ομάδες ίδιου βεληνεκούς, ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να φοβάται κανέναν.

Αν τον καλύπτει ο Ολυμπιακός ή είναι στις φιλοδοξίες του να αγωνιστεί σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα:
Ακόμη δεν γνωρίζω. Είναι πολύ νωρίς να εκτιμήσω. Αλλά σε κάθε περίπτωση είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ. Νιώθω ωραία μέσα σε ωραίο περιβάλλον. Είμαι ο εαυτός μου. Και αυτό μου βγαίνει καλά.

Τι μπορεί να υποσχεθεί στους φιλάθλους και στον ίδιο για την επόμενη σεζόν:
Δεν μπορώ να δώσω υπόσχεση. Γιατί αυτό που υπόσχεσαι πρέπει να το τηρείς. Ένα είναι σίγουρο. Σας υπόσχομαι πως αν παραμείνω εδώ, θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό για να οδηγήσω τον Ολυμπιακό σε σπουδαίες στιγμές στην Ευρώπη και την Ελλάδα, στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Μιραλάς: "Περνάω υπέροχα εδώ"

Ο Κέβιν Μιραλάς έκανε τον απολογισμό του για την χρονιά που πέρασε στην κάμερα της NOVA και επανέλαβε πως αισθάνεται υπέροχα στην Ελλάδα. Ο Βέλγος επιθετικός φυσικά μίλησε τόσο για το Ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Αν στοίχισε στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, ότι δεν είχε επίσημα παιχνίδια
Είναι αλήθεια πως ήταν δύσκολο να ξεκινήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ δίχως να έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας. Και αν μετρήσει κάποιος τους βαθμούς που συγκεντρώσαμε στον όμιλο, θα καταλάβει πως το πρώτο ματς μας έκανε τη ζημιά. Στη συνέχεια βρήκαμε το ρυθμό μας, είχαμε καλή παρουσία, αλλά σε επίπεδο βαθμών το πρώτο ματς μας κόστισε. ΄

Αν αποπροσανατολίζουν τους παίκτες τα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ:
Ξεκινώντας το Τσάμπιονς Λιγκ είχαμε μεγάλο κίνητρο. Παίζαμε σε σπουδαίες έδρες με ωραία ατμόσφαιρα. Μετά, στα ματς του πρωταθλήματος πηγαίναμε σε μικρότερα γήπεδα, όπου είχε λιγοστό κόσμο και άσχημο αγωνιστικό χώρο. Ήταν δύσκολο να συγκεντρωθούμε σε αυτές τις συνθήκες. Η αλήθεια είναι πως στο πρωτάθλημα δεν ξεκινήσαμε καλά. Δύο τρία ματς δεν ήταν εύκολα, αλλά τελικά το κάναμε εμείς εύκολο στο τέλος.

Ποιο ήταν το πιο κρίσιμο παιχνίδι που ανέτρεψε τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό και έκανε την ομάδα να πιστέψει ξανά ότι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα:
Είναι αληθές πως σχεδόν στα τρία τέταρτα του πρωταθλήματος ήμασταν δεύτεροι. Μέχρι ενός σημείου ο Παναθηναϊκός έκανε καλή σεζόν. Δύο φορές βρεθήκαμε πίσω με διαφορά πέντε βαθμών. Ήταν δύσκολα. Αλλά η νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ μας έκανε πολύ καλό. Πήραμε μία σπουδαία νίκη. Μία ημέρα νωρίτερα ο Παναθηναϊκός είχε χάσει. Ξαναμπήκαμε στη μάχη για τον τίτλο. Ποτέ δεν τα είχαμε παρατήσει. Πάντα δίναμε τον καλύτερό μας εαυτό. Φάνηκε πως η ομάδα ήθελε να πάρει το πρωτάθλημα. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ήταν πρώτος στα τρία τέταρτα της σεζόν. Αλλά το πιο σημαντικό τι γίνεται στο τέλος.

Τι ήξερε για τον Ολυμπιακό όταν ήρθε στην ομάδα:
Η αλήθεια είναι πως όταν είχα πρωτοέρθει, αν εξαιρέσουμε το γήπεδο που ήξερα πως είναι πολύ ωραίο και το φίλαθλο κόσμο που όλοι γνωρίζουν πως είναι θερμός, δεν ήξερα πολλά πράγματα. Ερχόμενος εδώ είχα όρεξη και απορίες. Ύστερα από δύο χρόνια, πλέον, μπορώ να παραδεχθώ πως έκανα εξαιρετική επιλογή για την καριέρα μου. Αυτή η κίνηση μου απέφερε τρεις τίτλους. Ελπίζω να τους αυξήσω. Αλλά σίγουρα όταν είχα πρωτοέρθει δεν ήξερα τι να περιμένω.

Αν τον καλύπτει το κλίμα στην ομάδα σε μία περίοδο όπου παίκτες που έχουν κάνει καλή χρονιά όπως ο ίδιος, ενδιαφέρουν ξένες ομάδες:
Φαίνεται τόσο απ' την έκφρασή μου, όσο και απ' τη συμπεριφορά μου πως είμαι περίφημα εδώ. Το απολαμβάνω. Όλοι το αντιλαμβάνονται. Όλοι είδαν στη φιέστα πως κάναμε σαν μικρά παιδιά, μετά το τέλος μίας πολύ ωραίας σεζόν. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Σε προσωπικό επίπεδο έχω δηλώσει πολλάκις πως εγώ και η οικογένειά μου περνάμε υπέροχα εδώ. Λατρεύω το σύλλογο. Βεβαίως, όλοι ξέρετε πως είμαι μόλις 24 ετών. Έχω τη φιλοδοξία να γνωρίσω μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Επομένως θα δούμε τι θα γίνει το Αν στοίχισε στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, ότι δεν είχε επίσημα παιχνίδια
Είναι αλήθεια πως ήταν δύσκολο να ξεκινήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ δίχως να έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας. Και αν μετρήσει κάποιος τους βαθμούς που συγκεντρώσαμε στον όμιλο, θα καταλάβει πως το πρώτο ματς μας έκανε τη ζημιά. Στη συνέχεια βρήκαμε το ρυθμό μας, είχαμε καλή παρουσία, αλλά σε επίπεδο βαθμών το πρώτο ματς μας κόστισε. ΄

Αν αποπροσανατολίζουν τους παίκτες τα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ:
Ξεκινώντας το Τσάμπιονς Λιγκ είχαμε μεγάλο κίνητρο. Παίζαμε σε σπουδαίες έδρες με ωραία ατμόσφαιρα. Μετά, στα ματς του πρωταθλήματος πηγαίναμε σε μικρότερα γήπεδα, όπου είχε λιγοστό κόσμο και άσχημο αγωνιστικό χώρο. Ήταν δύσκολο να συγκεντρωθούμε σε αυτές τις συνθήκες. Η αλήθεια είναι πως στο πρωτάθλημα δεν ξεκινήσαμε καλά. Δύο τρία ματς δεν ήταν εύκολα, αλλά τελικά το κάναμε εμείς εύκολο στο τέλος.

Ποιο ήταν το πιο κρίσιμο παιχνίδι που ανέτρεψε τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό και έκανε την ομάδα να πιστέψει ξανά ότι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα:
Είναι αληθές πως σχεδόν στα τρία τέταρτα του πρωταθλήματος ήμασταν δεύτεροι. Μέχρι ενός σημείου ο Παναθηναϊκός έκανε καλή σεζόν. Δύο φορές βρεθήκαμε πίσω με διαφορά πέντε βαθμών. Ήταν δύσκολα. Αλλά η νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ μας έκανε πολύ καλό. Πήραμε μία σπουδαία νίκη. Μία ημέρα νωρίτερα ο Παναθηναϊκός είχε χάσει. Ξαναμπήκαμε στη μάχη για τον τίτλο. Ποτέ δεν τα είχαμε παρατήσει. Πάντα δίναμε τον καλύτερό μας εαυτό. Φάνηκε πως η ομάδα ήθελε να πάρει το πρωτάθλημα. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ήταν πρώτος στα τρία τέταρτα της σεζόν. Αλλά το πιο σημαντικό τι γίνεται στο τέλος.

Τι ήξερε για τον Ολυμπιακό όταν ήρθε στην ομάδα:
Η αλήθεια είναι πως όταν είχα πρωτοέρθει, αν εξαιρέσουμε το γήπεδο που ήξερα πως είναι πολύ ωραίο και το φίλαθλο κόσμο που όλοι γνωρίζουν πως είναι θερμός, δεν ήξερα πολλά πράγματα. Ερχόμενος εδώ είχα όρεξη και απορίες. Ύστερα από δύο χρόνια, πλέον, μπορώ να παραδεχθώ πως έκανα εξαιρετική επιλογή για την καριέρα μου. Αυτή η κίνηση μου απέφερε τρεις τίτλους. Ελπίζω να τους αυξήσω. Αλλά σίγουρα όταν είχα πρωτοέρθει δεν ήξερα τι να περιμένω.

Αν τον καλύπτει το κλίμα στην ομάδα σε μία περίοδο όπου παίκτες που έχουν κάνει καλή χρονιά όπως ο ίδιος, ενδιαφέρουν ξένες ομάδες:
Φαίνεται τόσο απ' την έκφρασή μου, όσο και απ' τη συμπεριφορά μου πως είμαι περίφημα εδώ. Το απολαμβάνω. Όλοι το αντιλαμβάνονται. Όλοι είδαν στη φιέστα πως κάναμε σαν μικρά παιδιά, μετά το τέλος μίας πολύ ωραίας σεζόν. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Σε προσωπικό επίπεδο έχω δηλώσει πολλάκις πως εγώ και η οικογένειά μου περνάμε υπέροχα εδώ. Λατρεύω το σύλλογο. Βεβαίως, όλοι ξέρετε πως είμαι μόλις 24 ετών. Έχω τη φιλοδοξία να γνωρίσω μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Επομένως θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Προς το παρόν είμαι παίκτης του Ολυμπιακού. Επομένως δε με απασχολεί τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον.

Σε ποια θέση προτιμά να παίζει και που πιστεύει πως μπορεί να είναι πιο αποδοτικός:
Απ' την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου εδώ, δήλωσα πως θέλω να παίξω στην κορυφή της επίθεσης. Νιώθω καλύτερα σ' αυτή τη θέση. Ο προπονητής με χρησιμοποίησε σε αρκετές θέσεις, ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν ως ακραίο αριστερά. Η αλήθεια είναι πως ένιωσα άνετα. Εξάλλου απ' αυτή τη θέση πέτυχα πολλά γκολ. Στο παιχνίδι μου είναι ξεκάθαρο πως μπορώ να κινούμαι σε πολλούς χώρους. Αυτό οφείλεται και στον προπονητή μου που μου έδωσε ελευθερία κινήσεων. Στα ματς βλέπατε πως ήμουν σχεδόν παντού και όχι μόνο στην πλευρά μου.

Αν ο ανταγωνισμός με τους Πάντελις, Τζιμπούρ ήταν σκληρός ή αν βοήθησε την ομάδα:
Στη φετινή σεζόν, είτε στο πρωτάθλημα είτε στο κύπελλο, οι τρεις επιθετικοί πετύχαμε αρκετά γκολ. Είναι ένας απ' τους λόγους για τους οποίους κατακτήσαμε το νταμπλ. Από 'κει και πέρα είναι λογικό απ' τη στιγμή που είμαστε τρεις, ο καθένας να θέλει να ξεχωρίζει. Είδαμε, όμως, πως ο καθένας είχε τη δική του συνεισφορά, ήταν αποφασιστικός σε διαφορετικά σημεία της σεζόν. Είναι σημαντικό που προσφέρουμε αρκετά στην ομάδα. Κάτι που φάνηκε απ' τις επιτυχίες της.

Η άποψη του για τον Κώστα Μήτρογλου και αν ο ερχομός του στον Ολυμπιακό βοηθήσει τον ανταγωνισμό ή δυσκολέψει τις αποφάσεις του νέου προπονητή:
Σίγουρα την επόμενη σεζόν ο νέος προπονητής θα έχει αρκετές δυσκολίες, απ' τη στιγμή που θα έχει τέσσερις ποιοτικούς επιθετικούς, απ' τους οποίους θα πρέπει να διαλέξει. Θα πρέπει να διαλέξει τον καλύτερο. Θα δούμε τι θα γίνει. Ο Μήτρογλου είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν έχω παίξει αρκετά μαζί του. Είδαμε πως φέτος στον Ατρόμητο έκανε εξαιρετικά πράγματα. Έφθασε πολύ κοντά στο να πάρει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Και θα ήταν ωραίο γιατί και αυτός είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Αλλά στην επόμενη σεζόν φαίνεται πως θα γίνεται μεγάλη μάχη για μία θέση στην ενδεκάδα.

Αν τους τίτλους τους δίνει η επίθεση ή η άμυνα
Συχνά λέγεται πως μία καλή επίθεση συνοδεύεται από μία καλή άμυνα. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά στον φετινό Ολυμπιακό, έγινε πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τομείς. Εμείς οι επιθετικοί σκοράραμε με ευχέρεια. Απ' την πλευρά τους οι αμυντικοί έκαναν πολύ καλή δουλειά. Ήταν μία συλλογική προσπάθεια. Στο τέλος του πρωταθλήματος είχαμε την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση. Αυτό συμβαίνει για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Ο καθένας έκανε αυτό που έπρεπε και άξια πήραμε τον τίτλο.

Για την επίτευξη των γκολ:
Αν δεν γίνουν λάθη, δεν μπορούν να έρθουν τα γκολ. Επομένως, για να σκοράρω πρέπει να γίνει ένα λάθος απ' την αντίπαλη άμυνα. Κάποια γκολ επιτυγχάνονται απ' την ποιότητα του επιθετικού. Και η αλήθεια είναι πως είτε έρχεται απ' τα δεξιά, είτε απ' τα αριστερά, το γκολ κάνει χαρούμενους τους πάντες. Για έναν επιθετικό, το ταλέντο και η δουλειά κάνουν τη διαφορά. Με αυτά τα στοιχεία ο παίκτης διευκολύνει τη ζωή του.

Για το γεγονός πως στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν τα πήγε καλά όσο τα πήγε στο ελληνικό πρωτάθλημα:
Όντως στο ελληνικό πρωτάθλημα είχα μεγάλη αποτελεσματικότητα. Πέτυχα 20 γκολ σε 25 ματς. Στην Ευρώπη έχασα πολλές ευκαιρίες. Βεβαίως στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είχα τύχη. Δημιούργησα αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν ανταμείφθηκα. Συνολικά ήταν μία εξαιρετική σεζόν για εμένα. Έκανα καλά παιχνίδια. Την επόμενη σεζόν στοχεύω να πετύχω περισσότερα γκολ και να τα πάω καλύτερα σε σχέση με την περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε
Ο προπονητής μας είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων. Δεν ανοίγεται εύκολα. Δεν γνωρίζουμε πολλά γι' αυτόν. Δεν του αρέσει ν' αναδεικνύεται. Ήμασταν κοντά, όμως, σε αυτές τις δύο τελευταίες σεζόν. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ουδέποτε είχε προβλήματα με τους παίκτες του. Προσπάθησε να πάρει από εμάς το μάξιμουμ. Σε αυτές τις δύο σεζόν αρκετοί νεαροί παίκτες χρησιμοποιήθηκαν. Ο καθένας είχε την ευκαιρία του. Είμαστε όλοι λυπημένοι γιατί αποχωρεί. Γράψαμε μία ωραία ιστορία αυτές τις δύο σεζόν. Ίσως η τρίτη να ήταν η καλύτερη για μία λαμπρή ευρωπαϊκή πορεία με εκείνον στον πάγκο. Πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του. Προσωπικά πέρασα δύο σπουδαίες σεζόν δίπλα του. Έμαθα αρκετά πράγματα.

Για τη φετινή πορεία στην Ευρώπη και αν μπορεί ο Ολυμπιακός να δείξει παρόμοια πράγματα και την επόμενη σεζόν:
Η αλήθεια είναι πως για την παρουσία του φετινού Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, όλοι είπαν πως είχαμε μία πολύ καλή ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Αυτό μας κάνει περήφανους. Κάναμε μεγάλα ματς με σπουδαίες ομάδες. Τις νικήσαμε και χάσαμε, αλλά ποτέ δε γελοιοποιηθήκαμε. Είχαμε καλή πορεία. Αν διατηρήσουμε τον κορμό μας και με τον ερχομό και άλλων παικτών, τότε πιστεύω πως θα κάνουμε καλύτερη σεζόν. Έχουμε την ποιότητα και τη στήριξη του κόσμου για να το κάνουμε. Αυτή είναι η προσδοκία μου.

Ποιο από τα γκολ που πέτυχε ξεχωρίζει περισσότερο:
Αγαπώ και τα 20 γκολ που πέτυχα στο πρωτάθλημα. Ξεχωρίζω το γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ήταν μία ωραία εκτέλεση. Μου άρεσε γιατί εκεί είχα την προηγούμενη σεζόν προβλήματα με τους φιλάθλους. Και ήταν ένας ωραίος τρόπος για να τους δείξω την αξία μου. Επίσης το εντός έδρας ματς με την Τρίπολη ήταν εκπληκτικό. Καταφέραμε ν' ανατρέψουμε την κατάσταση. Πετυχαίνοντας επτά γκολ. Τα τέσσερα ήταν δικά μου. Ήταν μία πολύ ωραία βραδιά.

Τι θα ήθελε να του επιφυλάξει το μέλλον στον Ολυμπιακό και ποιες είναι οι φιλοδοξίες του:
Ήταν μία γεμάτη χρονιά για εμένα. Κατέκτησα τα πάντα με τον σύλλογο. Σε προσωπικό επίπεδο είχα εξαιρετική σχέση με τους φιλάθλους. Τους λατρεύω και με λατρεύουν. Σίγουρα θα είναι δύσκολα αν κάποια ημέρα χρειαστεί να τους αποχωριστώ. Όμως γνωρίζω πως έχω το ταλέντο για να διακριθώ σε έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Επαναλαμβάνω πως εδώ περνάω εξαιρετικά. Ότι και να συμβεί, αν κάποια στιγμή χρειαστεί να φύγω, θα είναι μία στιγμή λύπης για εμένα.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Ανανέωσε ο Μέγερι

Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Μπάλαζ Μέγερι, όπως ανακοίνωσε επίσημα η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ. Μάλιστα και ο ίδιος, τόνισε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη στο θέμα του και όπως επεσήμανε, στόχος είναι η... συλλογή τίτλων, αλλά και η ευρωπαϊκή καταξίωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, για τα επόμενα 3 χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή Μπάλαζ Μέγιερι.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Ούγγρος τερματοφύλακας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον Ολυμπιακό. Θέλω να συνεχίσω στον ίδιο δρόμο, να κατακτώ Πρωταθλήματα και Κύπελλα με την ομάδα και να τιμάμε το όνομα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη! Τη νέα χρονιά θα έχουμε κοντά μας τους οπαδούς. Είναι απόλαυση να παίζεις για αυτούς και θέλω και εγώ να τους ζητήσω να στηρίξουν το 4ο αστέρι και να μας βοηθήσουν να το "ράψουμε" στην φανέλα μας!»

novasports.gr

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
αυτον τον ανθρωπο τον βγαλανε βουλευτη οι ολυμπιακοι στον πειραια  :2funny:

Stories

Νέο!