Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε συ ολιβερ εσυ μπορει να λες οτι εγω βλεπω εχθρους και φαντασματα αλλα οταν εγω λεω οτι η μεγαλυτερη ''επενδυση'' του βαζελου ειναι η εξουσια στα ΜΜΕ το εννοω...
φταρνιζεται ο λυμπιακος (ουτε καν επισημες δηλωσεις και ανακοινωση δεν εβγαλε) και αμεσως επιτιθενται απο παντου αφιονισμενα ταλιμπαν δημοσιογραφκια να υπερασπιστουν τον βαζελο και να μαλωσουν τον γαυρο...
και μιλαμε σε μια εποχη που ο βαζελος δεν υπαρχει διοικηση δεν εχι λεφτα δεν εχει προπονητη δεν ξερει αν θα εχει...
τι να λεμε τωρα...το μαγαζι βαραει διαλυση αλλα η επιρροη στα ΜΜΕ εκει...δεν πεφτει με τιποτα...
δες σημερα ολα τα σαιτ...εσφαξε στο γονατο αεκ και παοκ και τα σαιτ εχουν γεμισει αρθρογραφους που τα χωνουν στον γαυρο στον κοκκαλη στον μαρινακη στον σαββα στον καραπαπα κλπ κλπ..
ενταξει ισως και να μην ειναι ετσι και να βλεπω εγω ονειρα...
να βυθιζεται μια ομαδα και τα μμε να ασχολουνται με τον αλλο...
ρε τύπε σου έχει γίνει εμμονή αυτο..καταρχήν εγω άκουσα και φανατικούς δημοσιογράφους παναθηναϊκούς που παραδέχτηκαν ότι το γκολ ηταν κανονικό.αυτό που λες τωρα περι ΜΜΕ νομίζω δεν ισχύει απολυτά.και εγώ μπορώ να σου αντίστοιχα κόκκινα σαιτ που γράφουν διάφορα.μην κολλάς σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους .τι περιμενεις ας πούμε να σου πει ο νικολογιαννης; η τι περιμένεις να ακούσεις από το νικολακοπουλο..εγώ εχω ακούσει πάντως και από τους δυο απίστευτες  μαλακίες.τώρα όλες οι ΄΄αντικειμενικές''εφημερίδες έγραψαν οτι υπήρξε κλοπή..τι άλλο δηλαδή να γράψουν; εκτος αν περίμενες από την πράσινη να πει τίποτα για το γκολ :grin:οσο είχε πει και ο πρωταθλητής για το γκολ του κατσουρανη :2funny:

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εν τω μεταξυ στο vazeletta.gr οι παναθηναικοι διαμαρτυρονται για την διαιτησια...ΚΑΒΛΑ  :cum:
Α ρε Θρυλε, πρεπει να κανεις το break τωρα που εχεις το momentum

Επισκέπτης
εδω ρε πηγε ο καπετανιος (τρομαρα του) και εβγαλε τα ακουστικα απο δημοσιογραφο στα μπουθ της νοβα και του ειπε οτι εσας η δουλεια σας ειναι μονο να περιγραφεται και να μη λετε την γνωμη σας και απο τοτε αν εχεις δει η νοβα δεν λεει ποτε την αποψη της αν ηταν πεναλτι οφσαιτ και λοιπα...σε κανενα ματς
τι να λεμε τωρα ...προσοχη βαρεσανε
και μετα μου λες οτι εγω ονειρευομαι
αμφιβαλλεις οτι εχει γινει αυτο οπως ακριβως το λεω;;
ο καπετάνιος έχει κάνει και πολύ χειρότερα από αυτό ;) κάποτε εμάς μας έλεγε η μου δίνετε τσάμπα τον μαραγκο η σας ρίχνω κατηγορία ;) τελικά και μας τον πήρε τσαμπα και μας έριξε και κατηγορία ;) η ακομα πιο παλια για να μην πεσω στα μπαραζ με τα Γιάννενα πουλήσαμε τον σαραβακο ψίχουλα αφού ο καπετάνιος ειχε φροντίσει η άμυνα των ιωαννινων να είναι ''ντεφορμε εκείνο το ματς ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε τύπε σου έχει γίνει εμμονή αυτο..καταρχήν εγω άκουσα και φανατικούς δημοσιογράφους παναθηναϊκούς που παραδέχτηκαν ότι το γκολ ηταν κανονικό.αυτό που λες τωρα περι ΜΜΕ νομίζω δεν ισχύει απολυτά.και εγώ μπορώ να σου αντίστοιχα κόκκινα σαιτ που γράφουν διάφορα.μην κολλάς σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους .τι περιμενεις ας πούμε να σου πει ο νικολογιαννης; η τι περιμένεις να ακούσεις από το νικολακοπουλο..εγώ εχω ακούσει πάντως και από τους δυο απίστευτες  μαλακίες.τώρα όλες οι ΄΄αντικειμενικές''εφημερίδες έγραψαν οτι υπήρξε κλοπή..τι άλλο δηλαδή να γράψουν; εκτος αν περίμενες από την πράσινη να πει τίποτα για το γκολ :grin:οσο είχε πει και ο πρωταθλητής για το γκολ του κατσουρανη :2funny:
παλι η ιδια η αιωνια συζητηση...ελεος δεν αντεχω
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Η ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΑΙΤ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ
σου ξαναλεω δεν ειπα οτι δεν ειπαν οτι ηταν γκολ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ
απλα μετα στην περιρεουσα ατμοσφαιρα που δημιουργηθηκε το κυριως θεμα ηταν για αλλη μια φορα η ευνοια του ολυμπιακου σε μια μερα που ειχε ευνοηθει ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
προσπαθησε να ακουλουθησεις την σκεψη μου και μην με κουραζεις
θεωρω οτι τα λεω κατανοητα...δοξα τω θεω δεν τα εχω χασει ακομα
προσπαθησε λιγο παραπανω
οσο για το εα;ν εχω εμμονη με ενα θεμα δεν σημαινει οτι αυτο που λεω δεν ειναι ετσι  ;) ;)
δεν ειναι αντιλογος οτι εγω εχω εμμονη
αντιλογος ειναι αν ισχυει αυτο που λεω και αν οχι γιατι  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο καπετάνιος έχει κάνει και πολύ χειρότερα από αυτό ;) κάποτε εμάς μας έλεγε η μου δίνετε τσάμπα τον μαραγκο η σας ρίχνω κατηγορία ;) τελικά και μας τον πήρε τσαμπα και μας έριξε και κατηγορία ;) η ακομα πιο παλια για να μην πεσω στα μπαραζ με τα Γιάννενα πουλήσαμε τον σαραβακο ψίχουλα αφού ο καπετάνιος ειχε φροντίσει η άμυνα των ιωαννινων να είναι ''ντεφορμε εκείνο το ματς ;)
δεν με νοιαζει το βιογραφικο του καπετανιου ...στον πουτσο μου,,,προσπαθησε να με ακολουθησεις λιγο
'με νοιαζει πως φταρνιστηκε ενας πρωην προεδρος του βαζελου και στο συνδρομητικο παθανε πνευμονια
βοηθα με λιγο πληζ  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
παλι η ιδια η αιωνια συζητηση...ελεος δεν αντεχω
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Η ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΑΙΤ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ
σου ξαναλεω δεν ειπα οτι δεν ειπαν οτι ηταν γκολ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ
απλα μετα στην περιρεουσα ατμοσφαιρα που δημιουργηθηκε το κυριως θεμα ηταν για αλλη μια φορα η ευνοια του ολυμπιακου σε μια μερα που ειχε ευνοηθει ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
προσπαθησε να ακουλουθησεις την σκεψη μου και μην με κουραζεις
θεωρω οτι τα λεω κατανοητα...δοξα τω θεω δεν τα εχω χασει ακομα
προσπαθησε λιγο παραπανω
οσο για το εα;ν εχω εμμονη με ενα θεμα δεν σημαινει οτι αυτο που λεω δεν ειναι ετσι  ;) ;)
δεν ειναι αντιλογος οτι εγω εχω εμμονη
αντιλογος ειναι αν ισχυει αυτο που λεω και αν οχι γιατι  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
μάλλον εσύ δεν με ακολουθείς.για τα σαιτ μεσαίου χώρου μιλάω και εγώ.δεν νομίζω οτι αυτά που λές ισχύουν.αυτή είναι η γνώμη μου.τώρα εσύ ξέρω ότι έχεις βγάλει άποψη και δεν αλλάζει..άλλωστε διάλογο κάνουμε διαφορετικές απόψεις εχουμε ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μάλλον εσύ δεν με ακολουθείς.για τα σαιτ μεσαίου χώρου μιλάω και εγώ.δεν νομίζω οτι αυτά που λές ισχύουν.α
οντως μαλλον εγω δεν σε ακολουθω...θα προσπαθησω λιγο παραπανω  :grin:

ρε τύπε σου έχει γίνει εμμονή αυτο...και εγώ μπορώ να σου αντίστοιχα κόκκινα σαιτ που γράφουν διάφορα..τι άλλο δηλαδή να γράψουν; εκτος αν περίμενες από την πράσινη να πει τίποτα για το γκολ :grin:οσο είχε πει και ο πρωταθλητής για το γκολ του κατσουρανη :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
δεν με νοιαζει το βιογραφικο του καπετανιου ...στον πουτσο μου,,,προσπαθησε να με ακολουθησεις λιγο
'με νοιαζει πως φταρνιστηκε ενας πρωην προεδρος του βαζελου και στο συνδρομητικο παθανε πνευμονια
βοηθα με λιγο πληζ  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
σημερα γιατι δεν το γεμησατε το γηπεδο?

Επισκέπτης
οντως μαλλον εγω δεν σε ακολουθω...θα προσπαθησω λιγο παραπανω  :grin:
τωρα γίνεσαι μαλάκας.αυτα στα ανέφερα για να τονίσω οτι γράφονται μαλακίες και απο τους δυο.γιατί δεν γράφεις για τις ''αντικειμενικές'' εφημερίδες που σου ειπα ;) ώρες ώρες κάποιον άλλο μου θυμίζεις :grin:

Επισκέπτης
Επιστροφή από το γήπεδο,όπου κάναμε σήμερα την αρχή.Η ομάδα είναι μια ταχύτητα πάνω από τους βάζελους.Πάθος και επιθυμία που ξεχειλίζουν.Είχαμε πρόβλημα στη δημιουργία σήμερα  -ο Σπανούλης ήταν μέτριος-αλλά είμασταν εξαιρετικοί στα ατομικά παιχνίδια μας.Φάγαμε πολλούς πόντους στο πρώτο 10λεπτο και στο ξέσπασμα του βάζελου μετά,όπως και πολλούς από το Βουγιούκα.Αφήσαμε το παιχνίδι του βάζελου με τον Βουγιούκα,αφού είχαμε για πολύ ώρα κοντό παίχτη πάνω του,ενώ δεν δίναμε και συχνά βοήθειες,για να μην τους δώσουμε το αγαπημένο τους παιχνίδι με την έξτρα πάσα.Παιχνίδι που κάναμε εμείς κάποιες φορές και πήραμε μερικά μεγάλα σουτ από Γκετσεβίτσιους και Παπανικολάου.Στα ριμπάουντ είμασταν πολλοί καλοί και φτιάξαμε αμυντικές φάσεις ψυχολογίας,όπως κάτι ταψόνια σε Βουγιούκα και Μπατιστ.
Φοβερή ατμόσφαιρα,αλλά πολύ μουρμούρα για τους διαιτητές.Ξεκίνησαν με μερικά φάλτσα αλλά στη συνέχεια ήταν καλοί.Βαρετό το μπούρου μπούρου συνέχεια κι ας είναι μετά από τόσα χρόνια δικαιολογημένο.
Τι παιχτούρα έχει γίνει ο Παπανικολάου,τι παιχτούρα έχει γίνει ο Γιώργαρος,πόσο μάγκας είναι ο Χάινς και πόσες δουλειές κάνει στο γήπεδο ο Διαμαντίδης.
Φέτος δεν βλέπω πως μπορεί να το χάσουμε.Κυριακή πάλι μέσα :rockon:

Επισκέπτης
;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εν τω μεταξυ στο vazeletta.gr οι παναθηναικοι διαμαρτυρονται για την διαιτησια...ΚΑΒΛΑ  :cum:
Α ρε Θρυλε, πρεπει να κανεις το break τωρα που εχεις το momentum
τυπε κλιμα φτιαχνουν...εξάλλου ο μπιτσαξης το ειπε...
αν γινουν επεισοδια σε ενα απο τα δυο γηπεδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ποιος φταιει η σειρα θα διακοπει...
οπως καταλαβαινεις θα επρεπε το Δ στο στοιχημα για την πεμπτη να παιζει στο 1.05!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τωρα γίνεσαι μαλάκας.αυτα στα ανέφερα για να τονίσω οτι γράφονται μαλακίες και απο τους δυο.γιατί δεν γράφεις για τις ''αντικειμενικές'' εφημερίδες που σου ειπα ;) ώρες ώρες κάποιον άλλο μου θυμίζεις :grin:
δεν θα βρουμε ακρη θα χαθουμε και θα κουρασουμε και οσους μπορει να τυχαινει και να μας παρακολουθουν
εγω μιλαγα για προπαγανδα δημοσιογραφων που σε μερες ευνοιας βαζελου ασχολουνται με τον ολυμπιακο και εσυ μου λες οτι ολοι ειπαν οτι ηταν γκολ λες και εγω το αρνηθηκα αυτο
μιλαμε για διαφορετικα πραγματα...οποτε στο καλυτερα να παει να γαμηθει

Επισκέπτης
τυπε κλιμα φτιαχνουν...εξάλλου ο μπιτσαξης το ειπε...
αν γινουν επεισοδια σε ενα απο τα δυο γηπεδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ποιος φταιει η σειρα θα διακοπει...
οπως καταλαβαινεις θα επρεπε το Δ στο στοιχημα για την πεμπτη να παιζει στο 1.05!!!
πάλι προτρεχεις..αν δεν διακοπεί τότε τι θα λες;

Επισκέπτης
δεν θα βρουμε ακρη θα χαθουμε και θα κουρασουμε και οσους μπορει να τυχαινει και να μας παρακολουθουν
εγω μιλαγα για προπαγανδα δημοσιογραφων που σε μερες ευνοιας βαζελου ασχολουνται με τον ολυμπιακο και εσυ μου λες οτι ολοι ειπαν οτι ηταν γκολ λες και εγω το αρνηθηκα αυτο
μιλαμε για διαφορετικα πραγματα...οποτε στο καλυτερα να παει να γαμηθει
τύπε εσύ δυστυχώς βλέπεις παντού φαντάσματα.θα σου κάτι κλισέ που εσυ ο ίδιος λες...σταμάτα να βλέπεις ότι παντού σε κυνηγάνε και κάτσε και απόλαυσε αυτό που γουστάρεις ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πάλι προτρεχεις..αν δεν διακοπεί τότε τι θα λες;
ρε πουστ ειναι δυνατον;;δηλαδη δεν μπορουμε να κανουμε και λιγο χαβαλο;;ολα μετρητοις πρεπει να τα παιρνεις;;
στο ποσοστο κολλησες;;;
ενταξει το πιο πιθανο ειναι να μη διακοπει αλλα υπαρχουν και μεγαλες πιθανοτητες...
και σε ρωταω εγω
αν ειμαι μπροστα και παω να παρω το ματς και να κανω το 2-0 με την μαλακια που ειπε ο μπιτσαξης υπαρχουν πιθανοτητες μεγαλες για Δ;;
ειναι δυνατον να λεει οτι ανεξαρτητως ευθυνης ομαδας θα διακοπουν οι τελικοι;;
που εχει ξαναγινει αυτο; :headbang:
μαλακα μερικες φορες οτι με κοντραρεις μονο για να το κανεις και οχι γιατι εχεις αντιθετη αποψη
ειπε η οχι μαλακια ο γγα;;
κινδυνευουν με Δ οποια παιχνιδια δεν ευνοουν τον γηπεδουχο ναι η οχι;;
αντε γαμησου μη με φτιαχνεις βραδυατικα

Επισκέπτης
ρε πουστ ειναι δυνατον;;δηλαδη δεν μπορουμε να κανουμε και λιγο χαβαλο;;ολα μετρητοις πρεπει να τα παιρνεις;;
στο ποσοστο κολλησες;;;
ενταξει το πιο πιθανο ειναι να μη διακοπει αλλα υπαρχουν και μεγαλες πιθανοτητες...
και σε ρωταω εγω
αν ειμαι μπροστα και παω να παρω το ματς και να κανω το 2-0 με την μαλακια που ειπε ο μπιτσαξης υπαρχουν πιθανοτητες μεγαλες για Δ;;
ειναι δυνατον να λεει οτι ανεξαρτητως ευθυνης ομαδας θα διακοπουν οι τελικοι;;
που εχει ξαναγινει αυτο; :headbang:
μαλακα μερικες φορες οτι με κοντραρεις μονο για να το κανεις και οχι γιατι εχεις αντιθετη αποψη
ειπε η οχι μαλακια ο γγα;;
κινδυνευουν με Δ οποια παιχνιδια δεν ευνοουν τον γηπεδουχο ναι η οχι;;
αντε γαμησου μη με φτιαχνεις βραδυατικα
αν συμβεί αυτο θα διακοπή εις βαρος του βαζελου.αυτά που εννόησε ο ΓΓΑ πιθανόν ειναι γαι επεισόδια εκτός αγωνιστικού χώρου όπως επιθέσεις σε πούλμαν ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom