Επισκέπτης
ρε τύπε σου έχει γίνει εμμονή αυτο..καταρχήν εγω άκουσα και φανατικούς δημοσιογράφους παναθηναϊκούς που παραδέχτηκαν ότι το γκολ ηταν κανονικό.αυτό που λες τωρα περι ΜΜΕ νομίζω δεν ισχύει απολυτά.και εγώ μπορώ να σου αντίστοιχα κόκκινα σαιτ που γράφουν διάφορα.μην κολλάς σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους .τι περιμενεις ας πούμε να σου πει ο νικολογιαννης; η τι περιμένεις να ακούσεις από το νικολακοπουλο..εγώ εχω ακούσει πάντως και από τους δυο απίστευτες μαλακίες.τώρα όλες οι ΄΄αντικειμενικές''εφημερίδες έγραψαν οτι υπήρξε κλοπή..τι άλλο δηλαδή να γράψουν; εκτος αν περίμενες από την πράσινη να πει τίποτα για το γκολ οσο είχε πει και ο πρωταθλητής για το γκολ του κατσουρανηρε συ ολιβερ εσυ μπορει να λες οτι εγω βλεπω εχθρους και φαντασματα αλλα οταν εγω λεω οτι η μεγαλυτερη ''επενδυση'' του βαζελου ειναι η εξουσια στα ΜΜΕ το εννοω...
φταρνιζεται ο λυμπιακος (ουτε καν επισημες δηλωσεις και ανακοινωση δεν εβγαλε) και αμεσως επιτιθενται απο παντου αφιονισμενα ταλιμπαν δημοσιογραφκια να υπερασπιστουν τον βαζελο και να μαλωσουν τον γαυρο...
και μιλαμε σε μια εποχη που ο βαζελος δεν υπαρχει διοικηση δεν εχι λεφτα δεν εχει προπονητη δεν ξερει αν θα εχει...
τι να λεμε τωρα...το μαγαζι βαραει διαλυση αλλα η επιρροη στα ΜΜΕ εκει...δεν πεφτει με τιποτα...
δες σημερα ολα τα σαιτ...εσφαξε στο γονατο αεκ και παοκ και τα σαιτ εχουν γεμισει αρθρογραφους που τα χωνουν στον γαυρο στον κοκκαλη στον μαρινακη στον σαββα στον καραπαπα κλπ κλπ..
ενταξει ισως και να μην ειναι ετσι και να βλεπω εγω ονειρα...
να βυθιζεται μια ομαδα και τα μμε να ασχολουνται με τον αλλο...