Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Και τι ειναι το μπασκετ ρε Χρηστιδη ειδικε, μονο νιατα κ ενεργεια ; Τακτικη, στρατηγικη, μυαλο δεν εχουν σημασια; Α ρε νοοτροπιες ορισμενοι...Αν ηταν μονο παθος κ ενεργεια κ δυναμη ας πανε στο γυμναστηριο τα παιδια να σηκωσουν 150 κιλα παγκο να ουμε

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Και αυτος ο αχρηστος ο Γιασκεβιτσιους, στα 36 του τι θελει και παιζει ρε γαμω, δε παει σε κανα γηροκομειο να κανει παρεα με τους σχεδον συνομηλικους του, τι ενεργεια κουβαλα ο ξεφτιλας

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Πωπω τι μας λετε, μεγαλο κακο να μη δωσει ενα φαουλ (!!!) στο 5ο λεπτο και να φας τεχνικη ποινη..Παλιοδιαιτητες, δε ντρεπεστε λιγο!
ναι ρε μαγκα...μεγαλο κακο στην εδρα μου να μη μου δωσει καθαρο φαουλ βολες...τεραστιο...αν για σενα δεν ειναι στον πουτσο μου εμενα...
για να δουμ,ε τι θα γινει στο τελος και αν θα κριθει το ματς στη λεπτομερεια και τοτε να συζητησουμε γιαυτο το χαντικαπ των 7 η 5 ποντων(2 βολες παπ και ανταυτου 2 ποντοι σαρας και τριποντο τσαρτσαρης)
κατσε να δουμε αυτοι οι 7 η οι 5 ποντοι (ας πουμε οτι μπορει να εβαζε το κλαθι στην επιθεση του ο βαζελος) θα παιξουν ρολο

Επισκέπτης
Ντερμπυ το ματς, ωραιο. Καλος και ο ΠΑΟ σημερα, εχει λυσεις ο Ολυμπιακος ομως. Απο ποτε τα ψοφιμια σερνονται οταν ενα χρονο πριν σηκωναν ολους τους τιτλους παντως ειναι να απορεις, δε βγαζετε τα γυαλια σας λιγο;

Αν για ενα φαουλ στο 5 κανουν σαν παλαβοι απ τον παγκο οκ, ας το ριξουμε στη διαιτησια (2 φαουλ στο τελος της περιοδου πολυ τραβηγμενα στον  Βουγιουκα, το αντιτιμο ;-) )
Boba μαλλον εισαι πρεπει να βγαλεις τα γυαλια του αντικειμενικου,δεν μηλισα πουθενα για διαιτησια.

Επισκέπτης
Περπελρουγλου και Σμιθ  ειναι εμφανως επηρεασμενοι απο την "δολοφονικη" επιθεση το απογευμα της Κυριακης :zfuck:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ναι ρε μαγκα...μεγαλο κακο στην εδρα μου να μη μου δωσει καθαρο φαουλ βολες...τεραστιο...αν για σενα δεν ειναι στον πουτσο μου εμενα...
για να δουμ,ε τι θα γινει στο τελος και αν θα κριθει το ματς στη λεπτομερεια και τοτε να συζητησουμε γιαυτο το χαντικαπ των 7 η 5 ποντων(2 βολες παπ και ανταυτου 2 ποντοι σαρας και τριποντο τσαρτσαρης)
κατσε να δουμε αυτοι οι 7 η οι 5 ποντοι (ας πουμε οτι μπορει να εβαζε το κλαθι στην επιθεση του ο βαζελος) θα παιξουν ρολο

I rest my case, στο αποσπασμα οι διαιτητες για το φαουλ στο 5ο λεπτο παρακαλω

Επισκέπτης
κατσε να δούμε αυτοι οι 7 η οι 5 ποντοι (ας πουμε οτι μπορει να εβαζε το κλαθι στην επιθεση του ο βαζελος) θα παιξουν ρολο
καταντάς γραφικός με τη διαιτησία.δηλαδή αν σήμερα σε εχει αδικήσει τότε  :headbang:στο 3 δεκάλεπτο έχεις πάρει 7 φαουλ από τα οποία τα 5 είναι απο επαφές ;)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ακομα μιλατε για το 5 λεπτο και ειμαστε στην τριτη περιοδο;
Ζωα. Δεν θα κρινει αυτη η μαλακια το παιχνιδι, αντε ξεκολλατε.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Και χωρις τον Σπανουλη να βαραει, με καποιον αλλο στη θεση του θα ημασταν στο +20, να κανουμε ενσταση παρακαλω!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πολλες χαμενες βολες ρε πουστη
μπομπα αντε γαμησου
φιλικα παντα  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καταντάς γραφικός με τη διαιτησία.δηλαδή αν σήμερα σε εχει αδικήσει τότε  :headbang:στο 3 δεκάλεπτο έχεις πάρει 7 φαουλ από τα οποία τα 5 είναι απο επαφές ;)
ελληνικα καταλαβαινεις;;50 -50 θελω...θελω στο 5ο λεπτο σε καθαρη φαση να σουταρω δυο νολες...δεν με νοιαζει μετα τιποτα αλλο δωσε το ολοκαθαρο φαουλ να μην πω κουβεντα

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Η πλακα ειναι οτι οπως εξελισσεται το ματς τα 2 φαουλ που ηταν τραβηγμενα-->ανυπαρκτα στον Βουγιουκα ειναι και τα σημαντικοτερα ως τωρα λαθη, με τον Βουγιουκα χωρις αντιπαλο στη ρακετα οι βαζελοι κανουν παρτυ. Αλλα εκει, να φωναζουμε για το φαουλ, λολ

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Χαχχα και το 50-50 τι σημαινει ρε μαλακα, οτι δε θα γινονται λαθη διαιτητων; Ελεος με εσας εδω, οι αλαθητοι Παπες! Στο διαολο με τις αηδιες σας (φιλικα ε)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μεγας Παπανικολαου. Βρηκαμε (οπως κ η Εθνικη) το 3αρι μας για χρονια, μη πω πως ειναι ο Ρουντι Φερναντεθ της Ελλαδας

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Θυμαμαι τους υμνους που ελεγαν για το Βασιλοπουλο, οταν ακομα κ εντος παρκε εκανε ελαχιστα πραγματα. Για τον Παπ τι θα πρεπει να λενε δηλαδη;

Επισκέπτης
ελληνικα καταλαβαινεις;;50 -50 θελω...θελω στο 5ο λεπτο σε καθαρη φαση να σουταρω δυο νολες...δεν με νοιαζει μετα τιποτα αλλο δωσε το ολοκαθαρο φαουλ να μην πω κουβεντα
στέκεσαι σε μια φάση δεν θα κάτσω να σου πω πόσες φάσεις οι διαιτητές δεν έδωσαν εξόφθαλμα αφού εμείς άκρη δεν θα βγάλουμε.απλά σήμερα σε έπαιξε και παραπάνω από 50-50 και όμως πάλι κάτι έχεις να πεις :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom