Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μπορεις να μου πεις απο που και ως που εισαι φαβορι για τον τιτλο??
επειδη? εχεις πλεονεκτημα εδρας ??  :2funny: :2funny: τα τελευταια χρονια ο Παναθηναικος οποτε εχει μεινοκτημα εδρας κανει ενα διπλο στο
σ.ε.φ. και σπαει την εδρα και μετα περνει ανετα την κουπα
εκανα μια ηττα σε καβαλα και πηρες το πλεονεκτημα εδρας σε κερδισα τελικο κυπελλου και δεν με αφησαν να σε παιξω και τελικο στην ευρολιγκα
εχεις δικιο ρε μαλακα ο Παναθηναικος που εχει περει απο τον 98-11 ολα τα πρωταθληματα εκτος απο το 2002 δεν θελει να παιξει  :2funny: :2funny: γιατι θα του στοιχηση να χασει ενα πρωταθλημα
οταν εγιναν τα επισοδεια στο οακα στην μπαλα φετος και εβγαιναν οι ιδιοι δημοσιογραφοι και ελεγαν ακριβως τα ιδια πραγματα τοτε ηταν καλα
τωρα που τα κανανε γαυροι ειναι πουλημενοι κλπ κλπ

Και επειδη εισαι και μυρωδιας ειδικα ο παπαδογιαννης παμπολλες φορες κραζει τους οργανωμενους μετα απο επεισοδια στο μπασκετ
εδω και 5-6 χρονια που γινονται οι τελικοι του μπασκετ και γραφουν ολοι αυτοι για τους χουλιγκανουν που πανε στο γηπεδο και βλεπουμε σε τελικους κυπελλου  1.200 ατομα σε γηπεδο που χωραει 10.000 και το καταδικαζουν απαντες εσυ μαλλον θα διαβαζες κανα Αρλεκιν

πρωτη φορα εσυ βλεπεις αντιποινα με τετοιες πραξεις??
ολον τον χειμωνα ακουγαμε την μια εβδομαδα μολοτωφ στον ταδε συνδεσμο του γαυρου και την αλλην μολοτωφ στον ταδε συνδεσμο του βαζελου
μαλλον και αυτα ηταν για να διακοπη το πρωταθλημα  :jerking:
εδω και 5 χρονια μετα την Παιανια ολο τετοια γινονται και αν δεν ειχε γινει τπτ στην πολη δεν θα κανανε επιθεση στο λεωφορειο απλο ειναι δεν θελει μυαλο
θυμασαι το 2002 που ειχε γινει αντιστοιχη επιθεση και ειχαν τραυματιστει 6 παικτες ποια ηταν η αντιδραση της ομαδας σου??

"Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει να κλείσει το φύλλο αγώνος εις βάρος του Παναθηναϊκού για τη μη προσέλευση των «πρασίνων», ενώ υποστήριζε πως δεν υπάρχει υπαιτότητα αφού οι δράστες φορούσαν μαύρα μπουφάν."  :2funny:
ετσι σας μεγαλωσε ο Κοκκαλης
αλλα την να περιμενεις απο οπαδους που βγαλανε δημαρχο στον ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ΦΑΣΟΥΛΑ και βουλευτη τον Ανατολακη  :2funny:
οτι εχεις γραψει ειναι τελειωμενες μαλακιες...
μια ζωη οταν ειναι για περαια χανεται δρομους δεν κατεβαινετε κλπ κλπ
εγω στα 16 χρονια ερχομουνα γινοτανε της πουτανας ,τιμωρια μηδεν και επαιρνες τα πρωταθληματακια με τις ευλογιες σκουντοπαπδογιαννοσυριγων...
ουτε περιοδειες θελανε λογω αεροβολων ουτε τιποτα...
θα ερθεις σεφ και θα πεις και ενα τραγουδι...
ειχα αλλες δυο φορες πλεονεκτημα αλλα δεν ειχα αυτη την ομαδα ..το ξερω το ξερις ...απλα δεν το παραδεχεσαι...
οσο για τον φασουλα τι να σου πω...συγχαρητηρια σου δινω  :jerking: :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
άντε και να συμφωνήσω σε όλα όσα λες.άντε και να πω ότι ο ολυμπιακός είναι αυτός που θέλει να γίνουν τα ματς που έχει και το πλεονέκτημα.αλλα επειδή εμείς και ειδικά εγώ ειμαι ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ θέλω να μου λύσεις μια απορία...αφού θέλεις τόσο πολύ να γίνουν τα ματς και με δεδομένο ότι το πρώτο ματς ηταν στη εδρα του ποιος είναι υπεύθυνος για όλη αυτή την ιστορία για σένα.1.ολυμπιακοί;2.παναθηναϊκοί;.3 οπαδοί τις ΤΣΣΚΑ που ήθελαν να σας κάνουν κακό για την απώλεια του ευρωπαϊκού; :grin:.και κάτι άλλο απο που προκύπτει ότι ο παναθηναϊκός δεν θέλει να ξεκινήσουν οι τελικοί γιατί αν θυμάμαι ηταν αυτός που πήγε στο γήπεδο και είπε να γίνει το ματς..εσυ φυσικά εκεί αντέδρασες λέγοντας τα δικά σου...μετά είπες ότι για όλα φταίει ο Βασιλακόπουλος ..και αφου τα γεγονότα σε διαψεύδουν παίρνετε απόφαση τα ματς να ξεκινήσουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και με κόσμο.στο εχω ξαναπεί ο παρορμητισμος σου σε οδηγεί να λες πράγματα που μέσα σε λιγο σε διαψεύδουν..ελπίζω μόνο να κυλήσουν ομαλά και την πεμπτη στο οακα να μην έχουμε τίποτα περίεργα και βγαίνεις και λες αλλα ;).Υ.Γ το πούλμαν το κάψανε αφού ειχε παρθει η απόφαση οπότε δεν έχει νόημα η σκέψη που λες ;)
απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελλα///αμα θελανε ναγινει το ματς δεν θα στελνανε τους δυο στο κρατικο...τραγουδα...
δεν προλαβαινω για περισσοτερα γιατι την κανω...
αργοτερα η συνεχεια...

Επισκέπτης
απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελλα///αμα θελανε ναγινει το ματς δεν θα στελνανε τους δυο στο κρατικο...τραγουδα...
δεν προλαβαινω για περισσοτερα γιατι την κανω...
αργοτερα η συνεχεια...
ακριβώς απο την πόλη ερχομέ...... :grin:αν θέλανε να γίνει το ματς πολύ απλά δεν θα υπήρχε η επίθεση στο πούλμαν θα άφηναν να πάει στο γήπεδο να παίξουν το ματς να κερδίσεις και ..τέλος ;)ολα τα αλλα που λες τα ακούω βερεσέ ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
οτι εχεις γραψει ειναι τελειωμενες μαλακιες...
μια ζωη οταν ειναι για περαια χανεται δρομους δεν κατεβαινετε κλπ κλπ
εγω στα 16 χρονια ερχομουνα γινοτανε της πουτανας ,τιμωρια μηδεν και επαιρνες τα πρωταθληματακια με τις ευλογιες σκουντοπαπδογιαννοσυριγων...
ουτε περιοδειες θελανε λογω αεροβολων ουτε τιποτα...
θα ερθεις σεφ και θα πεις και ενα τραγουδι...
ειχα αλλες δυο φορες πλεονεκτημα αλλα δεν ειχα αυτη την ομαδα ..το ξερω το ξερις ...απλα δεν το παραδεχεσαι...
οσο για τον φασουλα τι να σου πω...συγχαρητηρια σου δινω  :jerking: :jerking:
οταν βγηκε ο πουσταρας προχθες και οριοταν γιατι δεν εγινε το ματς ναι ειναι πουτανας γιος ο καριολης
τελειωμενες μαλακιες το λεμε τωρα? :2funny:
εννοειτε πως θα ερθω στο εξοχικο χρονια χωρις να κανω το διπλο δεν λεει
για πες μου στα 16 χρονια που ερχοσουνα που γινοταν της πουτανας στο μπασκετ
γινοντουσαν τα ιδια και σε οακα και στο σεφ ναι η οχι?

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δεν γκρεμιζονται ετσι ευκολα οι αυτοκρατοριες Χρηστιδη, ειτε εμεις στο ποδοσφαιρο ειτε ο Παο στο μπασκετ. Και μια φορα που πηραμε το Κυπελλο, παλι τα ιδια δε λεγαμε κ για το πρωταθλημα στο μπασκετ και φαγαμε τα μουτρα μας; Σιγουρα η Ευρωλιγκα ειναι ενα + αλλα δεν ειμαστε δα και κανα ΓΚΡΑΝ ΦΑΒΟΡΙ, με τον ΠΑΟ παιζουμε κ οχι με καμια ξεπεσμενη ομαδα. Αλλα ουτε ματς δε βλεπω να παρακολουθουμε με τις μαλακιες ορισμενων

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Δεν γκρεμιζονται ετσι ευκολα οι αυτοκρατοριες Χρηστιδη, ειτε εμεις στο ποδοσφαιρο ειτε ο Παο στο μπασκετ. Και μια φορα που πηραμε το Κυπελλο, παλι τα ιδια δε λεγαμε κ για το πρωταθλημα στο μπασκετ και φαγαμε τα μουτρα μας; Σιγουρα η Ευρωλιγκα ειναι ενα + αλλα δεν ειμαστε δα και κανα ΓΚΡΑΝ ΦΑΒΟΡΙ, με τον ΠΑΟ παιζουμε κ οχι με καμια ξεπεσμενη ομαδα. Αλλα ουτε ματς δε βλεπω να παρακολουθουμε με τις μαλακιες ορισμενων
το ζουμι ειναι η τελευταια φραση τυπε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οταν βγηκε ο πουσταρας προχθες και οριοταν γιατι δεν εγινε το ματς ναι ειναι πουτανας γιος ο καριολης
εννοειτε πως θα ερθω στο εξοχικο χρονια χωρις να κανω το διπλο δεν λεει
για πες μου στα 16 χρονια που ερχοσουνα που γινοταν της πουτανας στο μπασκετ
γινοντουσαν τα ιδια και σε οακα και στο σεφ ναι η οχι?
μηπως πουτανας γιος η γιοι ειναι οσοι πηγαν για ''κεφαλαλγιες'' στο κρατικο;;και γαμησαν ενα παιχνιδι και εβαλαν μπουρλοτο σε ενα πρωταθλημα;;και οποιος αλλος πουστης τους το προτεινε;;λεω εγω τωρα...
δεν ξερω αν γινοντουσαν τα ιδια η χειροτερα στο ενα η το αλλο γηπεδο...
ξερω οτι μια χαρα κλειδωνες τα πρωταθληματακια ξερω οτι ποτε δεν ειχε τεθει θεμα να μην γινουν τελικοι και ξερω οτι σε ατμοσφαιρες ζουγκλας (και εδω και εκει) επαιρνες τις κουπιτσες σου με τις ευλογιες ολων οσων σημερα ουρλιαζουν για διακοπη πρωταθληματος...
βρες αρχιδια και ελα να συζητησουμε... ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλα ρε μπομπα...ενταξει...αποψεις ειναι αυτες...για μενα φαβορι ειναι ο ολυμπιακος...οποιος εχει πλεονεκτημα εδρας ειναι φαβορι...το οτι και αλλες δυο χρονιες το ειχες και δεν πηρες κουπα δεν σημαινει οτι δεν ησουνα φαβορι...ακομα περισσοτερο φετος που εχεις καλυτερη ομαδα και πανω απο ολα κωουτς και ψυχολογια...
το οτι εισαι φαβορι δεν σημαινει οτι ντε και καλα θα παρεις την κουπα...μην τρελλαθουμε...αλλο φαβορι αλλο ποιος θα την παρει στο τελος...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
άντε και να συμφωνήσω σε όλα όσα λες.άντε και να πω ότι ο ολυμπιακός είναι αυτός που θέλει να γίνουν τα ματς που έχει και το πλεονέκτημα.αλλα επειδή εμείς και ειδικά εγώ ειμαι ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ θέλω να μου λύσεις μια απορία...αφού θέλεις τόσο πολύ να γίνουν τα ματς και με δεδομένο ότι το πρώτο ματς ηταν στη εδρα του ποιος είναι υπεύθυνος για όλη αυτή την ιστορία για σένα.1.ολυμπιακοί;2.παναθηναϊκοί;.3 οπαδοί τις ΤΣΣΚΑ που ήθελαν να σας κάνουν κακό για την απώλεια του ευρωπαϊκού; :grin:.και κάτι άλλο απο που προκύπτει ότι ο παναθηναϊκός δεν θέλει να ξεκινήσουν οι τελικοί γιατί αν θυμάμαι ηταν αυτός που πήγε στο γήπεδο και είπε να γίνει το ματς..εσυ φυσικά εκεί αντέδρασες λέγοντας τα δικά σου...μετά είπες ότι για όλα φταίει ο Βασιλακόπουλος ..και αφου τα γεγονότα σε διαψεύδουν παίρνετε απόφαση τα ματς να ξεκινήσουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και με κόσμο.στο εχω ξαναπεί ο παρορμητισμος σου σε οδηγεί να λες πράγματα που μέσα σε λιγο σε διαψεύδουν..ελπίζω μόνο να κυλήσουν ομαλά και την πεμπτη στο οακα να μην έχουμε τίποτα περίεργα και βγαίνεις και λες αλλα ;).Υ.Γ το πούλμαν το κάψανε αφού ειχε παρθει η απόφαση οπότε δεν έχει νόημα η σκέψη που λες ;)
στασου γιατι λες πολλα και ανακατα και στο τελος θα χαθουμε...θα σου απαντησω σε ολα ενα και ενα μπας και βγει ακρη...

άντε και να συμφωνήσω σε όλα όσα λες.άντε και να πω ότι ο ολυμπιακός είναι αυτός που θέλει να γίνουν τα ματς που έχει και το πλεονέκτημα.αλλα επειδή εμείς και ειδικά εγώ ειμαι ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ θέλω να μου λύσεις μια απορία...αφού θέλεις τόσο πολύ να γίνουν τα ματς και με δεδομένο ότι το πρώτο ματς ηταν στη εδρα του ποιος είναι υπεύθυνος για όλη αυτή την ιστορία για σένα.1.ολυμπιακοί;2.παναθηναϊκοί;.3 οπαδοί τις ΤΣΣΚΑ που ήθελαν να σας κάνουν κακό για την απώλεια του ευρωπαϊκού;
ενταξει για την τσε σε κα το θεωρω χιουμορ και το προσπερνω...υπαρχουν δυο δεδομενα ενα να ηταν γαυροι που ειναι και το πιο πιθανο και δευτερον βαζελοι το πιο δυσκολο αλλα οχι και ανυπαρκτο...αν ηταν βαζελοι εννοειται οτι ειναι προβοκατσια και δεν το συζηταμε..αν ηταν ανεγκεφαλοι γαυροι απλα λεω οτι ο παο εκμεταλλευθηκε αυτη τη μαλακι οπως νομιζε και εστειλε δυο παιχτες στο νοσοκομειο που αποδειχθηκε οτι δεν ειχαν τιποτα  απλα για να ανβληθει το ματς ξεροντας πολυ καλα οτι αν εριχνε λαδι στη φωτια (οπου φωτια η μαλακια των τριων να ριξουν πετρες και λαδι το να στειλω παιχτες χωρις να εχουν πραγματικα προβλημα στο νοσοκομειο ,γιατι αν ηθελα να σβησω την φωτια θα συνεχιζα στο γηπεδο κανονικα και θα εκανα το ματς) θα ξεκιναγε και ενα μπαραζ συνομιλιων συζητησεων για το τι θα γινει πως θα γινει και λοιπα...εν πασει περιπτωσει ζητημα που σιγουρα θα ειχαν αντικτυπο στην δυναμη των εδρων αρα στην ουσια αδυνατισμα των δυο εδρων σημαινει χτυπημα στην ουσια αυτουνου που εχει το πλεονεκτημα /εχεις εσυ δυο πιστολια εχω εγω τρια  αν μας παρουν και τα 5 ειμαστε στα ισα απο την στιγμη που εγω υπερτερουσα πριν ;)
και μην ακουσω καμμια μαλακια εκεινη την ωρα τετοια λογια...ναι ειναι επιστημονες ολοι τους και κατευθειαν σκεφτονται και το παραμικρο που θα μπορουν να αποκομισουν οφελος...μην νομιζεις οτι εχεις να κανεις με τιποτα μαλακες ...
αρα θεωρω δεδομενο οτι ο παναθηναικος εκμεταλλευτηκε στο επακρο την ευκαιρια που του δοθηκε (αφου αποδειχτηκε οτι τελικα δεν ειχαν τιποτα οι παιχτες) να ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ το παιχνιδι...ασχετα αν υστερα εντελως υποκριτικα ελεγε δηθεν οτι δεν εχω προβλημα να γινει μιας και ηξερε οτι ηταν αδυνατον να γινοτανε με δυο παιχτες στο νοσοκομειο...
αυτο ειπα και αυτο σου απανταω στο ποιος φταιει;;
πρωτα οι μαλακες που ριξανε αλλα κατακυριο λογο η καε παο που επελεξε αναβολη ματς...
παρακατω...

και κάτι άλλο απο που προκύπτει ότι ο παναθηναϊκός δεν θέλει να ξεκινήσουν οι τελικοί γιατί αν θυμάμαι ηταν αυτός που πήγε στο γήπεδο και είπε να γίνει το ματς.
νομιζω οτι σε εχω καλυψει με το παραπανω ποστ...
παρακατω..

εσυ φυσικά εκεί αντέδρασες λέγοντας τα δικά σου...μετά είπες ότι για όλα φταίει ο Βασιλακόπουλος ..
ΠΟΤΕ δεν ειπα οτι φταιει ο βασιλακοπουλος..
εγω απλα ποσταρα την θεση της εοκ (δηλαδη του βασιλακοπουλου) η οποια ηταν ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΕΙΡΑ!!!
τι δεν καταλαβες ;;που ειπα τα δικα μου;;ελεγα οτι ολο το συστημα εχει φαγωθει να μην γινουν οι τελικοι και το αποδειξα με την θεση της εοκ τι ακριβως δεν καταλαβες και που διαφωνεις;;υπαρχει το ποστ βρες το αν αμφιβαλλεις και βαλτο!!

παρακατω...

.και αφου τα γεγονότα σε διαψεύδουν παίρνετε απόφαση τα ματς να ξεκινήσουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και με κόσμο.στο εχω ξαναπεί ο παρορμητισμος σου σε οδηγεί να λες πράγματα που μέσα σε λιγο σε διαψεύδουν.
να υποθεσω οτι απο παραδρομη ηθελες να γραψεις παιρνεται...
την αποφαση την πηρε ο γγα ...για να διαψευστω θα επρεπε να δηλωνε η εοκ οτι θελει να γινουν τα ματς (αλλα βασει του λινκ που εβαλα δεν ηθελε) οσο και η καε παο...(η οποια βασει δηλωσης του ζοτς ηθελε μεν αλλα απο την αλλη εχοντας στειλει τους δυο στο κρατικο προφανως για τα δικα μου ματια ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ)
αρα που ακριβως διαψευστηκα;;
ισα ισα που μιλησα για ΓΕΝΝΑΙΑ αποφαση του ΓΓΑ παροτι τον συγκεκριμενο τον θεωρω εντελως μαλακα...θεωρωντας  οτι με ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ πηρε αυτην την αποφαση κοντρα στις πιεσεις απο ΠΑΟ ΕΟΚ και ΜΜΕ (κυριως αυτων)

παρακατω...

ελπίζω μόνο να κυλήσουν ομαλά και την πεμπτη στο οακα να μην έχουμε τίποτα περίεργα και βγαίνεις και λες αλλα ;)
δηλαδη τι να πω αν δεν κυλησουν ολα ομαλα (που στο οακα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ΔΕΝ θα κυλησουν)
για εξηγησε τι εννοεις γιατι δεν σε πιανω...
παρακατω...

.Υ.Γ το πούλμαν το κάψανε αφού ειχε παρθει η απόφαση οπότε δεν έχει νόημα η σκέψη που λες ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα μαλλον με κοροιδευεις...
μα αυτο ακριβως...ειμαι σιγουρος οτι αν υπηρχε αποφαση για ανβολη ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
ακριβως αυτο ειπα...το καψανε για να μασησει ο ΓΓΑ και να καλεσει παλι καμμια συσκεψη και η να αναβαλλει την σειρα η να βαλει μαθητες κλπ...τι δεν καταλαβαινεις παλι; :2funny: :2funny:
και ποσταρισα μαλιστα και λινκ που ελεγαν οτι προβληματιστηκε με το καψιμο του πουλμαν κλπ κλπ...
και ειπα μαλιστα (κασι το λεω ακομα )οτι φοβαμαι και αλλη προβοκατορικη ενεργεια ωστε να αναγκαστει ο ΓΓΑ να ξανασκεφτει το θεμα των τελικων...
υπαρχει τρομερη πιεση απο τα ΜΜΕ και οι τελικοι ειναι σε μια κλωστη...
αν συμβει αλλο ενα η δυο αντιστοιχα γεγονοτα μαλλον αντιο πρωταθλημα μπασκετ 2011-2012 !!!
τι δεν εχεις καταλαβει;;γιατι δεν εχει νοημα η σκεψη ;  :think: :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
να στο πω με απλα λογια ρε συ ολιβερ μπας και παρεις τελικα χαμπαρι...
ειναι δεδομενο (δεν νομιζω να το αμφισβητεις) οτι ο γαυρος θελει σαν τρελλος να γινουν τα ματς...
αν ηθελες και ο βαζελος απλα στο λεω σημερα θα ετοιμαζομασταν να δουμε τον δευτερο τελικο...
απλουστερα δεν μπορω...
δεν ξερω σε αυτον τον κοσμο ζεις;;δεν διαβαζεις αθλητικα σαιτ με σχολια κλπ;;δεν βλεπεις οτι οολοι οι βαζελοι θελουν να μην γινουν οι τελικοι καθως και ολοι οι δημοσιογραφοι;;που ζεις σε αλλη διασταση;;
δηλαδη μου ζητας να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας...
ε ρε τυπε αν δεν το βλεπεις μονος σου οτι δεν ειμαι δεν χρειαζεται καν να μπω στην διαδικασια να το συζητησω  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
συμφωνω...δεν ειμαστε γκραν φαβορι...αλλοιμονο...χασαμε ευκολα στο οακα εγινε ντερμπι στο κυπελλο και παροτι ειχαμε διαφορα 20 ποντων την χασαμε στο σεφ και για λιγα εκατοστα μπορει να παιζαμε παραταση...
αλλα ειναι προφανες οτι εχουμε τις περισσοτερες πιθανοτητες απο καθε αλλη φορα συν του οτι μπορει βασει στοιχειων να ξεκινησει μια δικη μας αυτοκρατορια...
οι κοντοι ειναι με ανα νυχι εξω απο τον ταφο λεφτα δεν χωνουνε οι τοποτηρητες του συστηματος (συριγος βασιλακοπουλος εοκ ) ειναι υπεργηροι ο ζοτς μαλλον την κανει οι παιχτες του παο οι καλοι γεροι εμεις αντιθετα εχουμε οτι καλυτερο κυκλοφοραει σε πιτσιρικαρια με προεδρους νεους με χαρτι και καβλωμενους...
αυτο λεω...οι συνθηκες ειναι υπερ μας...αμφιβαλλεις;;
μα και στην ουσια μην νομιζεις οτι θεωρω οτι με τις μαλακιες της καε παο θεωρω οτι κανει τιποτα το σπουδαιο...απλα αναβαλλει το τελος

ο θανατος εχει προαναγγελθει και απλα τον καθυστερουν...
δεν ειναι ακομα ετοιμοι να το δεχτουν
και οι τελικοι να μην γινουν η ακομα και να γινουν και να παρει παλι πρωταθλημα ο παο παλι στην ουσια δεν αλλαζει κατι δραματικα ...ο χρονος ειναι αμειλικτος....

Επισκέπτης
να στο πω με απλα λογια ρε συ ολιβερ μπας και παρεις τελικα χαμπαρι...
ειναι δεδομενο (δεν νομιζω να το αμφισβητεις) οτι ο γαυρος θελει σαν τρελλος να γινουν τα ματς...
αν ηθελες και ο βαζελος απλα στο λεω σημερα θα ετοιμαζομασταν να δουμε τον δευτερο τελικο...
απλουστερα δεν μπορω...
δεν ξερω σε αυτον τον κοσμο ζεις;;δεν διαβαζεις αθλητικα σαιτ με σχολια κλπ;;δεν βλεπεις οτι οολοι οι βαζελοι θελουν να μην γινουν οι τελικοι καθως και ολοι οι δημοσιογραφοι;;που ζεις σε αλλη διασταση;;
δηλαδη μου ζητας να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας...
ε ρε τυπε αν δεν το βλεπεις μονος σου οτι δεν ειμαι δεν χρειαζεται καν να μπω στην διαδικασια να το συζητησω  ;)
δυστυχώς εσυ έχεις απόψεις που κάνεις δεν μπορεί να στις αλλάξει.καταρχήν να σε ρωτήσω κάτι.να δεχτω ότι ο παναθηναϊκός ήθελε την αναβολή να δεχτώ και το ακραίο σενάριο οτι πισω απο την επίθεση ηταν οι παναθηναϊκού όμως πραγματικά αν κάποιος ευνόητε απο την αναβολή είναι ολυμπιακός γιατί δεν θα έπαιζε ένας σημαντικός παιχτης ο ΛΟ ;) πραγματικά θα ήθελα να μου πεις για ποιο λόγο να ήθελε την αναβολή ο παο :idiot:εγώ πάλι δεν κατάλαβα πουθενά κανέναν παναθηναϊκό να μη θελουν γίνουν οι τελικοί αυτό είναι μόνο στη δίκη σου σφαίρα φαντασίας που βλέπεις παντού εχθρούς.και για να σε προλάβω για το προηγούμενο δεν ασπάζομαι το λόγο που έγραψα για το ΛΟ απλά στον είπα γιατί λεω αν ..αν κάποιος είχε συμφέρον αυτός ηταν ο ολυμπιακός.τωρα οσο για το βασιλακοπουλο ,,ρε μαλάκα μπαστα..τελικά για σένα κάνει ότι γουστάρει ο Βασιλακοπουλος ναι η όχι; γιατί αν κάνει σύμφωνα με όλα αυτά που έλεγες οι τελικοί και οχι το ματς θα είχαν αναβληθεί ;)αν πάλι δεν κάνει κουμάντο όπως λες τελικά πόσο δύναμη εχει στο να μπορεί να αναβάλει ολόκληρο πρωτάθλημα.και για το τελειώσω επειδή εσυ βλέπεις παντού εχθρούς ακόμα και οταν τα γεγονότα σε διαψεύδουν δεν θα βγάλουμε άκρη..το μόνο που εχω να ευχηθώ είναι να δούμε ωραίους τελικούς χωρίς παρατράγουδα και απο τις δυο πλευρές ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δυστυχώς εσυ έχεις απόψεις που κάνεις δεν μπορεί να στις αλλάξει.καταρχήν να σε ρωτήσω κάτι.να δεχτω ότι ο παναθηναϊκός ήθελε την αναβολή να δεχτώ και το ακραίο σενάριο οτι πισω απο την επίθεση ηταν οι παναθηναϊκού όμως πραγματικά αν κάποιος ευνόητε απο την αναβολή είναι ολυμπιακός γιατί δεν θα έπαιζε ένας σημαντικός παιχτης ο ΛΟ ;) πραγματικά θα ήθελα να μου πεις για ποιο λόγο να ήθελε την αναβολή ο παο :idiot:εγώ πάλι δεν κατάλαβα πουθενά κανέναν παναθηναϊκό να μη θελουν γίνουν οι τελικοί αυτό είναι μόνο στη δίκη σου σφαίρα φαντασίας που βλέπεις παντού εχθρούς.και για να σε προλάβω για το προηγούμενο δεν ασπάζομαι το λόγο που έγραψα για το ΛΟ απλά στον είπα γιατί λεω αν ..αν κάποιος είχε συμφέρον αυτός ηταν ο ολυμπιακός.τωρα οσο για το βασιλακοπουλο ,,ρε μαλάκα μπαστα..τελικά για σένα κάνει ότι γουστάρει ο Βασιλακοπουλος ναι η όχι; γιατί αν κάνει σύμφωνα με όλα αυτά που έλεγες οι τελικοί και οχι το ματς θα είχαν αναβληθεί ;)αν πάλι δεν κάνει κουμάντο όπως λες τελικά πόσο δύναμη εχει στο να μπορεί να αναβάλει ολόκληρο πρωτάθλημα.και για το τελειώσω επειδή εσυ βλέπεις παντού εχθρούς ακόμα και οταν τα γεγονότα σε διαψεύδουν δεν θα βγάλουμε άκρη..το μόνο που εχω να ευχηθώ είναι να δούμε ωραίους τελικούς χωρίς παρατράγουδα και απο τις δυο πλευρές ;)
ειμαι κυριος τα εγραψα ανλυτικα και ενα ενα ..εχω απαντησει σε ολα οσα με ρωτησες και η ανταπαντηση σου ηταν παλι ενας αχταρμας που καταληγει στο οτι βλεπω εργα,,,
καταλαβες εσυ ο θρυλος να μην θελει να γινουν οι τελικοι;;παροτι οντως ειχε τραυματια τον λο;;
καταλαβες εσυ τον παο να θελει;;
οι παιχτε του παο ηταν τραυματιες;;απαντας με ναι η οχι (εννοω πραγματικα και οχι με ''κεφαλαλγιες''
αν δεν ηταν γιατι πηγαν κρατικο;;
και πηγαινοντας κρατικο υπηρχε περιπτωση να ΜΗΝ αναβληθει ο αγωνας;;
προφανως δεν του περασε του βασιλακο...
αλλα οτι ταυτιζοταν με την θεληση του παο για αναβολη ηταν γεγονος το ειπε με δηλωση της η εοκ..
εγω τωρα τι θες να κανω;;;
δεν θα σε πεισω δεν θα με πεισεις...
καλη καρδια..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οριστε και ενας βαζελος που εχεις μπροστα στα ποδια σου και που προφανως ΔΕΝ ηθελε να γινει το ματς μια ςκαι τα χωνει στον φασουλα που ειπε οτι επρεπε να γινει,,,δηλαδη τι αλλη αποδειξη θες;;
μπες γκαζετα και σεντρα γκολ και δες στα σχετικα θεματα τις αποψεις των βαζελων σε ποσοστο 99,9%
σου ειπα δεν μπορω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας...
μην με αναγκασεις σε παρακαλω να κανω κοπυ πειστ σχολια βαζελων σε αλλα σαιτ για να σου δειξω οτι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ
αν θες καντο μονος σου...αν παλι δεν θες μη μου λες οτι δεν ειναι ετσι γιατι εγω μπηκα στον κοπο και το εκανα..
φιλια και καλ καρδια..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το μόνο που εχω να ευχηθώ είναι να δούμε ωραίους τελικούς χωρίς παρατράγουδα και απο τις δυο πλευρές ;)
εγω απλα το μονο που εχω να ευχηθω ειναι να δουμε τελικους και ας μην ειναι και καλοι...
γιατι το βλεπω λιγακι χλωμο να δουμε η τουλαχιστον και τους 5
και να εισαι σιγουρος οτι ολοι οι γαυροι το θελουμε πολυ να δουμε...
το'πιασες το υπονοουμενο η να το σπασω;; ;)

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μην αποκλειεις αν τυχει και προηγηθουμε 2-0 στις νίκες να μην κατέβουν στο τρίτο ματς και να γινει γλεντι με καμπαρετζουδες παλι. Ούτε η πρώτη φορά θα ναι ούτε η τελευταια, για να απαξιωσουν τον τιτλο. ;)

Υγ. αλλαξε ρε την υπογραφη στο προφιλ σου ...ακομα 38  24 14 έχεις μείνει ? :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ειμαι κυριος τα εγραψα ανλυτικα και ενα ενα ..εχω απαντησει σε ολα οσα με ρωτησες και η ανταπαντηση σου ηταν παλι ενας αχταρμας που καταληγει στο οτι βλεπω εργα,,,
καταλαβες εσυ ο θρυλος να μην θελει να γινουν οι τελικοι;;παροτι οντως ειχε τραυματια τον λο;;
καταλαβες εσυ τον παο να θελει;;
οι παιχτε του παο ηταν τραυματιες;;απαντας με ναι η οχι (εννοω πραγματικα και οχι με ''κεφαλαλγιες''
αν δεν ηταν γιατι πηγαν κρατικο;;
και πηγαινοντας κρατικο υπηρχε περιπτωση να ΜΗΝ αναβληθει ο αγωνας;;
προφανως δεν του περασε του βασιλακο...
αλλα οτι ταυτιζοταν με την θεληση του παο για αναβολη ηταν γεγονος το ειπε με δηλωση της η εοκ..
εγω τωρα τι θες να κανω;;;
δεν θα σε πεισω δεν θα με πεισεις...
καλη καρδια..
καταρχήν κάνεις δεν είπε οτι δεν είσαι κύριος :grin: εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν δεν γινόταν η επίθεση το ματς θα διεξαγόταν κανονικότατα.τώρα ποιος φταίει γιαυτό άποψη μου είναι ότι είναι δική σας δουλειά αφού θεωρώ απίθανο οπαδοί του βαζελου να ήθελαν να επιτεθούν στο δικό τους πούλμαν και να χτυπήσουν δικοί τους παίχτες.τώρα στα περί βασιλακοπουλου αν είχε δύναμη ειδικά τώρα που δεν υπάρχει και κυβέρνηση θα είχα καταφέρει να πετυχει την διακοπή των αγώνων.τώρα γιατί πήγαν στο κρατικό;δηλαδή έστω ότι δεν ηταν σοβαρά δεν θα έπρεπε έστω για προληπτικούς λόγους να πάνε; και σου ΞΑΝΑΛΕΩ η θεση του παο ηταν να ξεκινήσει το παιχνίδι ακόμα και χωρίς του δυο ;) αλλα ακόμα και αυτό εσύ το βλέπεις υποκριτικό όποτε τι να πω.

Επισκέπτης
εγω απλα το μονο που εχω να ευχηθω ειναι να δουμε τελικους και ας μην ειναι και καλοι...
γιατι το βλεπω λιγακι χλωμο να δουμε η τουλαχιστον και τους 5
και να εισαι σιγουρος οτι ολοι οι γαυροι το θελουμε πολυ να δουμε...
το'πιασες το υπονοουμενο η να το σπασω;; ;)
εγώ πιστεύω ότι όλοι οι τελικοί θα είναι πολύ καλοί και όλοι θέλουμε να δούμε τελικούς ;) χωρίς υπονοούμενο :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καταρχήν κάνεις δεν είπε οτι δεν είσαι κύριος :grin: εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν δεν γινόταν η επίθεση το ματς θα διεξαγόταν κανονικότατα.τώρα ποιος φταίει γιαυτό άποψη μου είναι ότι είναι δική σας δουλειά αφού θεωρώ απίθανο οπαδοί του βαζελου να ήθελαν να επιτεθούν στο δικό τους πούλμαν και να χτυπήσουν δικοί τους παίχτες.τώρα στα περί βασιλακοπουλου αν είχε δύναμη ειδικά τώρα που δεν υπάρχει και κυβέρνηση θα είχα καταφέρει να πετυχει την διακοπή των αγώνων.τώρα γιατί πήγαν στο κρατικό;δηλαδή έστω ότι δεν ηταν σοβαρά δεν θα έπρεπε έστω για προληπτικούς λόγους να πάνε; και σου ΞΑΝΑΛΕΩ η θεση του παο ηταν να ξεκινήσει το παιχνίδι ακόμα και χωρίς του δυο ;) αλλα ακόμα και αυτό εσύ το βλέπεις υποκριτικό όποτε τι να πω.
ενταξει κοιτα το γαμησαμε το θεμα...ειπα εγω τα δικα μου εσυ τα δικα σου προφανως αφου διαψωνουμε καθετα ενας απο τους δυο μας λεει μαλακιες ...
ας μην κουραζουμε αλλο το θεμα...
στο κατω κατω αν δεν υπηρχαν και διαφωνιες δεν θα υπηρχε και διαλογος...
ειπαμε ουτε θα σε πεισω ουτε θα με πεισεις...
αλλο θεμα τωρα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι βλεπεις σημερα στο ντερμπι;;μπορει η αεκαρα το διπλο;;