Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
Οχι.
Ευχαριστώ.
εχεις αγωνα σημερα
Οχι.
Ευχαριστώ.
μου αρέσει που διαφωνούμε πολιτισμέναενταξει κοιτα το γαμησαμε το θεμα...ειπα εγω τα δικα μου εσυ τα δικα σου προφανως αφου διαψωνουμε καθετα ενας απο τους δυο μας λεει μαλακιες ...
ας μην κουραζουμε αλλο το θεμα...
στο κατω κατω αν δεν υπηρχαν και διαφωνιες δεν θα υπηρχε και διαλογος...
ειπαμε ουτε θα σε πεισω ουτε θα με πεισεις...
αλλο θεμα τωρα...
καταρχήν κάνεις δεν είπε οτι δεν είσαι κύριος εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν δεν γινόταν η επίθεση το ματς θα διεξαγόταν κανονικότατα.τώρα ποιος φταίει γιαυτό άποψη μου είναι ότι είναι δική σας δουλειά αφού θεωρώ απίθανο οπαδοί του βαζελου να ήθελαν να επιτεθούν στο δικό τους πούλμαν και να χτυπήσουν δικοί τους παίχτες.τώρα στα περί βασιλακοπουλου αν είχε δύναμη ειδικά τώρα που δεν υπάρχει και κυβέρνηση θα είχα καταφέρει να πετυχει την διακοπή των αγώνων.τώρα γιατί πήγαν στο κρατικό;δηλαδή έστω ότι δεν ηταν σοβαρά δεν θα έπρεπε έστω για προληπτικούς λόγους να πάνε; και σου ΞΑΝΑΛΕΩ η θεση του παο ηταν να ξεκινήσει το παιχνίδι ακόμα και χωρίς του δυο ;) αλλα ακόμα και αυτό εσύ το βλέπεις υποκριτικό όποτε τι να πω.
μη βιαζεσαι..δες λιγο τις βολες ;)Απ τη μια τα ψοφιμια Διαμαντιδης,Μπατιστ,Τσαρτσαρης που ο ιδρωτας τους ειναι κιτρινος και απο την αλλη Πριντεζης,παπανικολαου αθλητες που σφιζουν απο υγεια.
Τελειωσατε καριολια..
ρε μαλάκα πες μας ότι έχεις αδικηθεί σήμεραμη βιαζεσαι..δες λιγο τις βολες ;)
και τις τεχνικες ;)
Δεν μιλαω για το ποιος θα νικησει,αλλο το ενα αλλο το αλλο.μη βιαζεσαι..δες λιγο τις βολες ;)
και τις τεχνικες ;)
ε τα αλλα ειναι χιλιοειπωμενα και σε ανυποπτο χρονο απο μενα...φρεσκαδα υγεια ταλεντο νιατα και απο την αλλη παρωχημενοι και γεροι...γνωστα...μονο οποιος δεν τα θελει δεν τα βλεπει...Δεν μιλαω για το ποιος θα νικησει,αλλο το ενα αλλο το αλλο.
καλα εσυ αγορι μου τραβα πεστα στον μαρινακη που ειστε και οι δυο σας υπερανω...περιμενε τωρα σε λιγο θα ακουσεις και τα μπραβο και τα ευχαριστω απο τα βαζελια...Ντερμπυ το ματς, ωραιο. Καλος και ο ΠΑΟ σημερα, εχει λυσεις ο Ολυμπιακος ομως. Απο ποτε τα ψοφιμια σερνονται οταν ενα χρονο πριν σηκωναν ολους τους τιτλους παντως ειναι να απορεις, δε βγαζετε τα γυαλια σας λιγο;
Αν για ενα φαουλ στο 5 κανουν σαν παλαβοι απ τον παγκο οκ, ας το ριξουμε στη διαιτησια (2 φαουλ στο τελος της περιοδου πολυ τραβηγμενα στον Βουγιουκα, το αντιτιμο ;-) )