Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγκλημα σοφου να επιμενει σε σχημα με χαιντς οταβ μενει 1.5 λεπτο και θελεις κατοχες και σουτερ βολων...Ε Γ Κ Λ Η Μ Α

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χαχαχχααχχαχχαχα...θα εχουνε να λενε οτι σουταραμε και παραπανω βολες τωρα που τις ηθελαν αυτοι και μας εστειλαν επιτηδες στο τελος για δεκα μαζεμενες...
σφαγη παο ,ο θρυλος σουταρε περισσοτερες βολες..
μπομπα και ολιβερ...

κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αν ειναι δυνατονη μπαλλα παει συνεχεια στον χαιντς δεν γινονται αυτα ρε ξυπνατεεεεεεεεε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
χαχαχχααχχαχχαχα...θα εχουνε να λενε οτι σουταραμε και παραπανω βολες τωρα που τις ηθελαν αυτοι και μας εστειλαν επιτηδες στο τελος για δεκα μαζεμενες...
σφαγη παο ,ο θρυλος σουταρε περισσοτερες βολες..
μπομπα και ολιβερ...

κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μαλακα οταν θες γινεσαι πολυ μαλακς :grin:.αυτά με τις βολες νομίζω άλλοι τα λενε ;)σήμερα με μια πρώτη εικόνα ο παναθηναϊκός έχασε πολλά αμυντικά ριμπάουντ και ηταν τρομερά άστοχοι σε σουτ τριών πόντων.κατά ταλλα το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλα όπως εχω πει όλα τα ματς κάπως έτσι θα πάνε  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επαγγελμα.....

[move][size=90pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ[/size][/move]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
να μιλησουμε και λιγο σοβαρα ....εγινε ενα πρωτο βημα...τιποτα αλλο...ο παναθηναικος πολυ αστοχος και χωρις ριμπαουντ...δεν μπορει να ειναι σε ολα τα παιχνιδια ετσι...
σεμνα και ταπεινα με το κεφαλι κατω...
θελει προσοχη στο αλλο ματς..αν παρουμε κεφαλι η αν δεν ειμαστε πολυ πισω στο σκορ η ψυχολογια θα ειναι με μας...
μπορει ετσι να κανουμε ενα μπρεικ...
προσηλωση μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο και πανω απο ολα...
σεβασμος στον αντιπαλο...

Επισκέπτης
να μιλησουμε και λιγο σοβαρα ....εγινε ενα πρωτο βημα...τιποτα αλλο...ο παναθηναικος πολυ αστοχος και χωρις ριμπαουντ...δεν μπορει να ειναι σε ολα τα παιχνιδια ετσι...
σεμνα και ταπεινα με το κεφαλι κατω...
θελει προσοχη στο αλλο ματς..αν παρουμε κεφαλι η αν δεν ειμαστε πολυ πισω στο σκορ η ψυχολογια θα ειναι με μας...
μπορει ετσι να κανουμε ενα μπρεικ...
προσηλωση μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο και πανω απο ολα...
σεβασμος στον αντιπαλο...
όταν θες ρε μπαγάσα ζωγραφίζεις :2funny: τύπε κάτι άσχετο ο συριγος είναι άρρωστος ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
έτσι έχω ακούσει και εγώ και μάλλον έτσι είναι...

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Tις μισες βολες να βαζαμε, η διαφορα θα ειχε παει 15 ποντους ρε πουστη μου :headbang:
Πρεπει να βελτιωθουμε σε αυτον τον τομεα.
Anyway, ειναι φανερο οτι ειμαστε καλυτεροι σαν ομαδα αλλα, επειδη ο Βασιλακοπουλος εχει πολλα ποδαρια, κραταω μια πολυ μικρη "πισινη" ως προς την εκβαση των τελικων

Επισκέπτης
δεν το ηξερα...παντως στη πολη μια χαρα τον ακουγα να ουρλιαζει με τον βαζελο...σημερα το επαθε;;
δεν τον βλέπεις εδώ και ένα χρόνο έχει χάσει πολλά κιλά ;)έχει μείνει μισός  :( κοίταξε πέρα από οτι τον αντιπαθείς ο συριγος έβαλε το μπασκετ στα σπίτια μας είναι ίσως ο καλύτερος γνώστης δημοσιογραφικά του αθλήματος ..τωρα αν υποστηρίζει κάτι αυτά είναι ανθρώπινα ;)και ο διακογιαννης ηταν ίσως ο κορυφαίος σπορτκαστερ που έβγαλε η Ελλάδα ..δηλαδή επειδή ηταν παναθηναϊκός σημαίνει οτι είναι άχρηστος; :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν τον βλέπεις εδώ και ένα χρόνο έχει χάσει πολλά κιλά ;)έχει μείνει μισός  :( κοίταξε πέρα από οτι τον αντιπαθείς ο συριγος έβαλε το μπασκετ στα σπίτια μας είναι ίσως ο καλύτερος γνώστης δημοσιογραφικά του αθλήματος ..τωρα αν υποστηρίζει κάτι αυτά είναι ανθρώπινα ;)και ο διακογιαννης ηταν ίσως ο κορυφαίος σπορτκαστερ που έβγαλε η Ελλάδα ..δηλαδή επειδή ηταν παναθηναϊκός σημαίνει οτι είναι άχρηστος; :grin:
οχι...αλλα οταν οι δυο ''μεγαλυτεροι''σπορτκαστερ ειναι βαζελοι εμενα μου λεει κατι
τυχαιο;;δε νομιζω  :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε συ ολιβερ εσυ μπορει να λες οτι εγω βλεπω εχθρους και φαντασματα αλλα οταν εγω λεω οτι η μεγαλυτερη ''επενδυση'' του βαζελου ειναι η εξουσια στα ΜΜΕ το εννοω...
φταρνιζεται ο λυμπιακος (ουτε καν επισημες δηλωσεις και ανακοινωση δεν εβγαλε) και αμεσως επιτιθενται απο παντου αφιονισμενα ταλιμπαν δημοσιογραφκια να υπερασπιστουν τον βαζελο και να μαλωσουν τον γαυρο...
και μιλαμε σε μια εποχη που ο βαζελος δεν υπαρχει διοικηση δεν εχι λεφτα δεν εχει προπονητη δεν ξερει αν θα εχει...
τι να λεμε τωρα...το μαγαζι βαραει διαλυση αλλα η επιρροη στα ΜΜΕ εκει...δεν πεφτει με τιποτα...
δες σημερα ολα τα σαιτ...εσφαξε στο γονατο αεκ και παοκ και τα σαιτ εχουν γεμισει αρθρογραφους που τα χωνουν στον γαυρο στον κοκκαλη στον μαρινακη στον σαββα στον καραπαπα κλπ κλπ..
ενταξει ισως και να μην ειναι ετσι και να βλεπω εγω ονειρα...
να βυθιζεται μια ομαδα και τα μμε να ασχολουνται με τον αλλο...

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Δυνατο ξεκινημα μακαρι να συνεχισουμε ετσι και να το παρουμε :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πιο πολυ περασε σημερα  η γραμμη του βαζελου για τον γαυρο παρα η γραμμη της αεκ για την σφαγη
δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι θελω να πω...
δεν εχει σημασια αν κατι πετυχαινουν με αυτο...προφανως οχι γιαυτο και διαλυονται...
το θεμα ειναι ομως ειναι οτι αυτο σημαινει...ειναι γεγονος...
και εμενα με ενοχλει αφανταστα και το θετω σε καθε ευκαιρια...ειτε παιρνω πρωταθλημα ειτε οχι ενα πραγμα που δεν μου αρεσει το λεω ...τι να κανω τωρα;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εδω ρε πηγε ο καπετανιος (τρομαρα του) και εβγαλε τα ακουστικα απο δημοσιογραφο στα μπουθ της νοβα και του ειπε οτι εσας η δουλεια σας ειναι μονο να περιγραφεται και να μη λετε την γνωμη σας και απο τοτε αν εχεις δει η νοβα δεν λεει ποτε την αποψη της αν ηταν πεναλτι οφσαιτ και λοιπα...σε κανενα ματς
τι να λεμε τωρα ...προσοχη βαρεσανε
και μετα μου λες οτι εγω ονειρευομαι
αμφιβαλλεις οτι εχει γινει αυτο οπως ακριβως το λεω;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom