Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
εγκλημα σοφου να επιμενει σε σχημα με χαιντς οταβ μενει 1.5 λεπτο και θελεις κατοχες και σουτερ βολων...Ε Γ Κ Λ Η Μ Α
μαλακα οταν θες γινεσαι πολυ μαλακς .αυτά με τις βολες νομίζω άλλοι τα λενε ;)σήμερα με μια πρώτη εικόνα ο παναθηναϊκός έχασε πολλά αμυντικά ριμπάουντ και ηταν τρομερά άστοχοι σε σουτ τριών πόντων.κατά ταλλα το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλα όπως εχω πει όλα τα ματς κάπως έτσι θα πάνε ;)χαχαχχααχχαχχαχα...θα εχουνε να λενε οτι σουταραμε και παραπανω βολες τωρα που τις ηθελαν αυτοι και μας εστειλαν επιτηδες στο τελος για δεκα μαζεμενες...
σφαγη παο ,ο θρυλος σουταρε περισσοτερες βολες..
μπομπα και ολιβερ...
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
όταν θες ρε μπαγάσα ζωγραφίζεις τύπε κάτι άσχετο ο συριγος είναι άρρωστος ;)να μιλησουμε και λιγο σοβαρα ....εγινε ενα πρωτο βημα...τιποτα αλλο...ο παναθηναικος πολυ αστοχος και χωρις ριμπαουντ...δεν μπορει να ειναι σε ολα τα παιχνιδια ετσι...
σεμνα και ταπεινα με το κεφαλι κατω...
θελει προσοχη στο αλλο ματς..αν παρουμε κεφαλι η αν δεν ειμαστε πολυ πισω στο σκορ η ψυχολογια θα ειναι με μας...
μπορει ετσι να κανουμε ενα μπρεικ...
προσηλωση μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο και πανω απο ολα...
σεβασμος στον αντιπαλο...
σου ειπα και στο αλλο...με την ομαδα...όταν θες ρε μπαγάσα ζωγραφίζεις τύπε κάτι άσχετο ο συριγος είναι άρρωστος ;)
έχει μάλλον τη παλιό αρωωστειασου ειπα και στο αλλο...με την ομαδα...
εν πασει η περιπτωσει..για λεγε τι εννοεις;;
δεν το ηξερα...παντως στη πολη μια χαρα τον ακουγα να ουρλιαζει με τον βαζελο...σημερα το επαθε;;έχει μάλλον τη παλιό αρωωστεια
δεν τον βλέπεις εδώ και ένα χρόνο έχει χάσει πολλά κιλά ;)έχει μείνει μισός κοίταξε πέρα από οτι τον αντιπαθείς ο συριγος έβαλε το μπασκετ στα σπίτια μας είναι ίσως ο καλύτερος γνώστης δημοσιογραφικά του αθλήματος ..τωρα αν υποστηρίζει κάτι αυτά είναι ανθρώπινα ;)και ο διακογιαννης ηταν ίσως ο κορυφαίος σπορτκαστερ που έβγαλε η Ελλάδα ..δηλαδή επειδή ηταν παναθηναϊκός σημαίνει οτι είναι άχρηστος;δεν το ηξερα...παντως στη πολη μια χαρα τον ακουγα να ουρλιαζει με τον βαζελο...σημερα το επαθε;;
οχι...αλλα οταν οι δυο ''μεγαλυτεροι''σπορτκαστερ ειναι βαζελοι εμενα μου λεει κατιδεν τον βλέπεις εδώ και ένα χρόνο έχει χάσει πολλά κιλά ;)έχει μείνει μισός κοίταξε πέρα από οτι τον αντιπαθείς ο συριγος έβαλε το μπασκετ στα σπίτια μας είναι ίσως ο καλύτερος γνώστης δημοσιογραφικά του αθλήματος ..τωρα αν υποστηρίζει κάτι αυτά είναι ανθρώπινα ;)και ο διακογιαννης ηταν ίσως ο κορυφαίος σπορτκαστερ που έβγαλε η Ελλάδα ..δηλαδή επειδή ηταν παναθηναϊκός σημαίνει οτι είναι άχρηστος;
όπως το πάρει κανείς...κάτι θα ξέρουνοχι...αλλα οταν οι δυο ''μεγαλυτεροι''σπορτκαστερ ειναι βαζελοι εμενα μου λεει κατι
τυχαιο;;δε νομιζω