Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Κερδίζει έδαφος ο Σόλιντ

Καθώς η κλεψύδρα αδειάζει η λύση του Τροντ Σόλιντ φαίνεται όλο και επικρατέστερη στον Ολυμπιακο ο οποίος αναζητεί τον διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Νορβηγός έχει πολλούς νοσταλγούς στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, οι οποίοι επιθυμούν την επιστροφή του.

Βεβαίως ο Σόλιντ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2013 με την Γκεντ αλλά αν πάρει το πράσινο φως από το λιμάνι δεν θα διστάσει να το σπάσει. Με τη διοίκηση άλλωστε τη βελγικής ομάδας βρίσκεται σε αντιπαράθεση με αφορμή τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Φυσικά δεν παίζει μόνος του για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο έτερος βασικός υποψήφιος, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ψάχνει ευκαιρία να αφήσει την Ορντουσπορ και να κοουτσάρει μια ομάδα στο Champions League. Για αυτό και περιμένει τις επαφές που θα έχει ο μάνατζέρ του (αλλά και του Ιμπαγάσα), Αλεχάντρο Καμάνιο, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Οι "ερυθρόλευκοι" πάντως δεν παύουν να κοιτούν και στην αγορά της Ιβηρικής για προπονητή. Τόσο στην Ισπανία (Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ της Λεβάντε), όσο και στην Πορτογαλία (Βίτορ Μανουέλ Περέιρα της Πόρτο).

novasports.gr

:headbang: :headbang: :headbang:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Χαβίτο: «Θέλω τον Κούπερ στον Πειραιά»

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όλο και πληθαίνουν οι φωνές, που επιθυμούν την άφιξη του Εκτορ Ραούλ Κούπερ στο λιμάνι για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Το novasports.gr επικοινώνησε με τον μοναδικό ποδοσφαιριστή των πρωταθλητών που είχε φέτος άμεση επαφή με τον Αργεντίνο τεχνικό, όντας παίκτης του (δανεικός) στην μακρινή Ορντούνσπορ της Τουρκίας. Ο λόγος για τον Χαβιέ Χαβίτο, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα.

Διαβάστε τις αποκλειστικές του δηλώσεις:

-Καταρχήν καλώς ήρθες στην Ελλάδα...

«Χαίρομαι που είμαι και πάλι εδώ! Δεν σας κρύβω πως μου έλειψε αυτή η επαφή με την Ελλάδα την οποία θεωρώ δεύτερη πατρίδα μου, μετά από τόσα χρόνια ζωής στη Θεσσαλονίκη».

-Φαντάζομαι πως το πρώτο πράγμα το οποίο σε ρώτησαν πολλοί βλέποντάς σε στην Αθήνα, είναι τι γίνεται με τον Κούπερ. Υπάρχει έντονη φημολογία για συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Ξέρεις κάτι;

«Ειλικρινά θα σας πω, πως αυτό το θέμα το πληροφορήθηκα, μόλις έφτασα στην Αθήνα. Η αλήθεια είναι πως, όπως παρακολουθώ, έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις, όμως εγώ δεν ξέρω κάτι επί αυτού. Μάλιστα μέχρι πριν από τρεις ημέρες που έφυγα από την Τουρκία, δεν είχα ιδέα γι αυτό το ενδεχόμενο».

-Πριν φύγεις, δεν μίλησες με τον κ. Κούπερ για το μέλλον;

«Τον συνάντησα μια φορά στα γραφεία, αλλά μιλήσαμε πολύ λίγο και όχι γι αυτό το θέμα».

-Θεωρείς πως θα μείνει στην Τουρκία ή θα ψάξει για κάτι άλλο τη νέα σεζόν;

«Η αίσθηση μου είναι, χωρίς επαναλαμβάνω να ξέρω κάτι πραγματικό, πως θα ήθελε να γυρίσει σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη. Αυτή την εντύπωση μου βγάζει, βλέποντάς τον όλο αυτό το διάστημα που συνεργαστήκαμε και πάλι».

-Γιατί, δεν περνά καλά εκεί;

«Όχι, όχι το αντίθετο. Η ομάδα είναι οργανωμένη και οι συνθήκες πάρα πολύ καλές. Όμως πιστεύω πως του λείπουν οι μεγάλες διοργανώσεις, το Τσάμπιονς Λιγκ...».

-Αρα, δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση από τον Ολυμπιακό...

«Ναι, αυτό είναι το λογικό, αλλά θα ήταν καλύτερο να μιλήσει ο ίδιος για τον εαυτό του».

-Ξέρεις, ο κ. Μαρινάκης τον  έχει πολύ ψηλά στη λίστα του...

«Κι αυτό λογικό είναι. Ο κ. Κούπερ είναι πολύ μεγάλος προπονητής». 

-Εσύ τι θα κάνεις;

«Εγώ είμαι παίκτης του Ολυμπιακού. Αυτό γνωρίζω και εδώ θέλω να μείνω τη νέα χρονιά!»

-Το σενάριο συνύπαρξής σας με τον κ. Κούπερ στον Ολυμπιακό, το σκέφτεσαι;

«Α, αυτό θα ήταν το ιδανικό! Ο κ. Κούπερ είναι ο καλύτερος προπονητής που έχω γνωρίσει. Εχει πολλές γνώσεις, μεγάλη εμπειρία και αλήθεια θα ήθελα να τον δω στον Πειραιά! Αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει το μέλλον...».     

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Πήρε παράταση η απάντηση του Μέλμπεργκ

Δεν υπήρξε εξέλιξη στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ολαφ Μέλμπεργκ. Αν και την Τρίτη έγινε επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο ο Σοηδός ζήτησε μερικές μέρες παράταση μέχρι να δώσει την οριστική του απάντηση.

Ετσι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να μάθουν αν ο Μέλμπεργκ θα συνεχίσει να φορά και την επόμενη σεζόν την "ερυθρόλευκη" φανέλα ή αν πλέον θα βλέπουν τον Σουηδό αμυντικό από την τηλεόραση σε ξένο πρωτάθλημα.

Από τον Ολυμπιακό εκφράζεται η αισιοδοξία πως ο Μέλμπργκ θα δώσει θετική απάντηση στην εξαιρετική πρόταση που του έχει γίνει από τους νταμπλούχους Ελλάδος.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Ανανέωσε ο Μοδέστο

Η προφορική συμφωνία των προηγούμενων ημερών υλοποιήθηκε και ο Φρανσουά Μοδέστο ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαιρί του 2013.

Η Πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τρίτη την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κορσικανό αμυντικό για ακόμα ένα χρόνο .

Ο 33χρόνος ποδοσφαιριστής δήλωσε σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του στην επίσημη ιστοσελίδα των πρωταθλητών: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα και την οικογένεια μου που θα παραμείνω στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και τους φιλάθλους μας για την αγάπη τους! Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Ελπίζω ότι όλοι οι φίλαθλοι θα είναι και τη νέα σεζόν δίπλα μας».

novasports.gr

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Κερδίζει έδαφος ο Σόλιντ

:headbang: :headbang: :headbang:

URL]]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά...τότε αύριο θα το δω στο τελεβιζιόνι κανονικά...

μήτσε, απλά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι μια χαρά τρόπος να περάσεις την ώρα σου
άσε που θα γίνει ωραίο ματσάκι

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
καλά...τότε αύριο θα το δω στο τελεβιζιόνι κανονικά...

μήτσε, απλά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι μια χαρά τρόπος να περάσεις την ώρα σου
άσε που θα γίνει ωραίο ματσάκι
μαυρες μερες ερχονται κουφαλα
φαε τον σολιντ στην μαπα τωρα...σκασμενε
ε σκασμενε

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
καλη μεταγραφη ο ολυμπιακος.βλαχοδημος.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
η γνωμη μου για τους 2 που ακουγονται για τον θρυλο
Σολιντ=και νουνου και light
Κουπερ=ξεπερασμενος

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Σεφτέ με Βλαχοδήμο

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Οι πρωταθλητές ανακοίνωσαν την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές στη φετινή πορεία της Skoda Ξάνθης στη Σούπερ Λίγκα.

"Είμαι ευτυχισμένος που θα παίζω στη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα. Είναι για μένα τεράστια τιμή και ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Ολυμπιακού με καλές εμφανίσεις και γκολ μέσα στο γήπεδο. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο από το να φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα", είπε ο νεαρός άσος στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης των Πειραιωτών.

novasports.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom