Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε λες και επαθε ηλεκτοπληξια δεν εκανε ο λαζος στην τελευταια φαση? :2funny:
ασε με ρε τυπε μη με φτιαχνεις...παρε την μπαλλα ρε κοπελλια και σουταρε και ας το χασεις...αιντε τσικι τσικι

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παντως στη φαση της ταπας του ντορσυ που διαμαρτυρηθηκαν , θυμαμαι πριν 2-3 χρόνια σε ένα αδιάφορο ματσάκι(επιπεδου καβαλα-περιστερι ας πουμε) που μετέδιδε ο χατζηπαπαρας(τραγικος σημερα και μετα λένε για τον ιωάννου) είχε γίνει παρόμοια φάση και είπε οτι καλώς δεν μέτρησε το καλαθι γιατι η μπάλα μπορεί να χτύπησε ταμπλό αλλά ηταν στην άνοδο του ταμπλο - ότι δηλαδή ήταν και σήμερα-αλλα σήμερα δεν ειπε κουβέντα για αυτο!!!!

δεν ξέρω αν υπάρχει τετοιος κανονισμός ,απλώς  αναφέρω τι είπε τοτε αυτος!!
δεν το γνωριζω αλλα κατι τετοιο εχω ακουσει και εγω σε καποιο ματς...
παντως εχει βρει στανταρ στο ταμπλο...

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ναι εννοειται ότι έχει βρει ταμπλό! δεν είπε κανεις το αντιθετο....απλώς η μπάλα ανέβαινε και ανέφερα τι είχε πει τότε. εχω ενα γνωστο διαιτητη(ως β εθνικη και κύπελλα μεταξύ Α2 και β εθνικη είχε φτασει) θα τον ρωτησω αύριο.

κάτι άλλο.....εκεί που χτυπάνε τα κεφαλια του παπ με του αλλου , φάνηκε ξεκάθαρα στο δεύτερο ρεπλαυ απο το πλάι ότι μετά την κεφαλιά του δίνει και μία με τον αγκώνα που το έκανε γαργάρα ο χατζηπαπάρας!!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
παντως στη φαση της ταπας του ντορσυ που διαμαρτυρηθηκαν , θυμαμαι πριν 2-3 χρόνια σε ένα αδιάφορο ματσάκι(επιπεδου καβαλα-περιστερι ας πουμε) που μετέδιδε ο χατζηπαπαρας(τραγικος σημερα και μετα λένε για τον ιωάννου) είχε γίνει παρόμοια φάση και είπε οτι καλώς δεν μέτρησε το καλαθι γιατι η μπάλα μπορεί να χτύπησε ταμπλό αλλά ηταν στην άνοδο του ταμπλο - ότι δηλαδή ήταν και σήμερα-αλλα σήμερα δεν ειπε κουβέντα για αυτο!!!!

δεν ξέρω αν υπάρχει τετοιος κανονισμός ,απλώς  αναφέρω τι είπε τοτε αυτος!!
η πρώτη φορά που είχα ακούσει να γίνεται αναφορά σε αυτόν τον κανονισμό που λες ήταν πριν πολλά χρόνια από τον Κώστα Μπατή ο οποίος μιλώντας για το πρώτο ευρωπαϊκό του ΠΑΟ και την τάπα του Βράνκοβιτς είχε πει πως ήταν κανονική, επισημαίνοντας ότι σε σεμινάρια διαιτησίας διδάσκονταν πως δεν έχει σημασία αν η μπάλα έχει χτυπήσει στο ταμπλό: εφ'όσον αυτή βρίσκεται ακόμα σε άνοδο μπορεί να κοπεί νομότυπα.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Χαθηκε μεγαλη ευκαιρια να τους τελειωσουμε σημερα :headbang:ολα δειχνουν οτι φετος ειναι δικο μας αρκει να προσεξουμε λιγο τις λεπτομερειες
Δεν υπαρχει προπονητης κουπερ ρε τελειωμενος ειναι ξεκολλατε λεμε,δεν μπορει να δωσει τιποτα καινουργιο

Επισκέπτης
Στην τάπα του Βράνκοβιτς η μπάλλα ανέβαινε αφού χτύπησε στο ταμπλό;
Που πήγαινε,βόλτα στην πάνω γωνία; :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ναι εννοειται ότι έχει βρει ταμπλό! δεν είπε κανεις το αντιθετο....απλώς η μπάλα ανέβαινε και ανέφερα τι είχε πει τότε. εχω ενα γνωστο διαιτητη(ως β εθνικη και κύπελλα μεταξύ Α2 και β εθνικη είχε φτασει) θα τον ρωτησω αύριο.

κάτι άλλο.....εκεί που χτυπάνε τα κεφαλια του παπ με του αλλου , φάνηκε ξεκάθαρα στο δεύτερο ρεπλαυ απο το πλάι ότι μετά την κεφαλιά του δίνει και μία με τον αγκώνα που το έκανε γαργάρα ο χατζηπαπάρας!!!!
αν ηταν το μονο που εκανε γαργαρα αυτο δεν θα ετρεχε τιποτα

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
η πρώτη φορά που είχα ακούσει να γίνεται αναφορά σε αυτόν τον κανονισμό που λες ήταν πριν πολλά χρόνια από τον Κώστα Μπατή ο οποίος μιλώντας για το πρώτο ευρωπαϊκό του ΠΑΟ και την τάπα του Βράνκοβιτς είχε πει πως ήταν κανονική, επισημαίνοντας ότι σε σεμινάρια διαιτησίας διδάσκονταν πως δεν έχει σημασία αν η μπάλα έχει χτυπήσει στο ταμπλό: εφ'όσον αυτή βρίσκεται ακόμα σε άνοδο μπορεί να κοπεί νομότυπα.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ειχαμε ευνοικη διαιτησια εκει μεσα αλλα δεν ειχαμε ουτε σπανουλη ουτε πριντεζη και μετριο τον 16.
οσο και αν προσπαθησε ο κετσαπ δεν βγαινει ετσι.
κριμα να το σηκωσουμε στο ΟΑΚΑ :2funny:

Επισκέπτης
ειχαμε ευνοικη διαιτησια εκει μεσα αλλα δεν ειχαμε ουτε σπανουλη ουτε πριντεζη και μετριο τον 16.
οσο και αν προσπαθησε ο κετσαπ δεν βγαινει ετσι.
κριμα να το σηκωσουμε στο ΟΑΚΑ :2funny:
Ας είναι και στο ΟΑΚΑ μωρέ,δεν πειράζει :grin:

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
παρεμβολή (goal attending)
1)ένας παίκτης αγγίζει την μπάλλα, η οποία είναι στην καθοδική της πορεία και εντελώς πάνω από το επίπεδο του στεφανιού.
2)ένας παίκτης αγγίζει την μπάλλα, αφου αυτή έχει χτυπήσει στον πίνακα και είναι εντελώς πάνω από το επίπεδο του στεφανιου.

συμφωνα με το 2) νομίζω ότι σωστά δεν μέτρησε.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συγγαυροι, παιζει να υπαρχει κανα εισιτηριο για την Κυριακη?
Απο ο,τι ακουγεται εχουν εξαντληθει ολα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom