Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε συγγαυροι, παιζει να υπαρχει κανα εισιτηριο για την Κυριακη?
Απο ο,τι ακουγεται εχουν εξαντληθει ολα
Εχουν εξαντληθεί.Το θέμα είναι να βρεθεί κανένα από αυτούς που έχουν πάρει τα εξαντλημένα αδερφέ ;)

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εχουν εξαντληθεί.Το θέμα είναι να βρεθεί κανένα από αυτούς που έχουν πάρει τα εξαντλημένα αδερφέ ;)

Θα το προσπαθησω τυπε.
Η πλακα ειναι οτι περασα το χειμωνα στο "παγωμενο" ΣΕΦ (οπως ειχαν πει και οι Αγγελοπουλοι), τοτε που προσπαθουσαμε να περασουμε στους 8 της ευρωλιγκα, γιατι ημουν (και ειμαι) της αποψης οτι την ομαδα πρεπει να την στηριζεις στα δυσκολα πανω απο ολα.
Ας παρει βεβαια η Ολυμπιακαρα το πρωταθλημα και ας ειμαι και εξω απο το σταδιο!

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Θα το προσπαθησω τυπε.
Η πλακα ειναι οτι περασα το χειμωνα στο "παγωμενο" ΣΕΦ (οπως ειχαν πει και οι Αγγελοπουλοι), τοτε που προσπαθουσαμε να περασουμε στους 8 της ευρωλιγκα, γιατι ημουν (και ειμαι) της αποψης οτι την ομαδα πρεπει να την στηριζεις στα δυσκολα πανω απο ολα.
και καποια στιγμη ειναι καλο να βλεπεις τα π.μ σου.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Επισκέπτης
Θα το προσπαθησω τυπε.
Μαζί σου φίλε.Το μπασκετάκι είναι καύλα γενικά.Κι Α2 γαμάει live.
Ασχετο αλλά μακάρι να πάμε Ελληνικό.Είναι γαμάτο γήπεδο να βλέπεις μπάσκετ.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
κάτι άλλο.....εκεί που χτυπάνε τα κεφαλια του παπ με του αλλου , φάνηκε ξεκάθαρα στο δεύτερο ρεπλαυ απο το πλάι ότι μετά την κεφαλιά του δίνει και μία με τον αγκώνα που το έκανε γαργάρα ο χατζηπαπάρας!!!!
εσενα αγορι μου η μαλακια σου ξεπερναει και τον χριστιδη(οταν μαλακιζετε)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Μαζί σου φίλε.Το μπασκετάκι είναι καύλα γενικά.Κι Α2 γαμάει live.
Ασχετο αλλά μακάρι να πάμε Ελληνικό.Είναι γαμάτο γήπεδο να βλέπεις μπάσκετ.

το Ελληνικό είναι σούπερ γήπεδο για μπάσκετ, και γίνεται και έδρα...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σε ένα αδιάφορο ματσάκι(επιπεδου καβαλα-περιστερι ας πουμε) που μετέδιδε ο χατζηπαπαρας(τραγικος σημερα και μετα λένε για τον ιωάννου)

γίγαντα, τον αδικείς τον χατζηπαπάρα. σήμερα έκανε μια κορυφαία διαπίστωση, που μόνο αυτός θα μπορούσε να σκεφτεί. όταν ο οσφπ από το +5 πήγε στο -11, ο τύπος είπε "νομίζω ότι ο ολυμπιακός έχει πρόβλημα".

οφ-τοπικ, αλλά νομίζω ότι αξίζει. είδε κανείς κολύμβηση πριν τον αγώνα; ο Έλληνας πρωταθλητής Σαμιλίδης συμμετέχει στην κούρσα των 200μ. πρόσθιο. καμιά 20αριά μέτρα πριν τη στροφή των 100μ. ο έλληνας προηγείται κι ο σεφτελής πετάει από τη χαρά του. ο σαμιλίδης γυρίζει πρώτος στα 100μ. κι ο σεφτελής φωνάζει "ναιιιιι είναι το χρυσό μετάλλιο για τον έλληνα πρωταθλητή". μετά από λίγα δευτερόλεπτα κατάλαβε ότι η κούρσα ήταν 200 κι όχι 100μ.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
τετοια εντονα ματς πηγαν να μας στερησουν τα βοδια των κερκιδων; Επικες οι προσπαθειες των 2 ομαδων, ειναι εμφανες πως ο ΠΑΟ στηριζεται στην εμπειρια των πρωτοκλασατων του (και οσο αντεξουν), ενω ο Ολυμπιακος διατηρει ακομα την ενεργεια και τον ενθουσιασμο του Ευρωπαικου τιτλου. Ειναι γεγονος παντως πως ο φετινος ΠΑΟ ειναι 10-15% χειροτερος απο περσι, κυριως λογω καταπονησης μεγαλων σε ηλικια παικτων (Μπατιστ κυριως) ενω λυσεις απ τον παγκο δεν εχει σιγουρες (α ρε Καιμακ, εισαι και γαβρος γαμω)! Βλεπω παντως να πουλαει ακριβα το τομαρι του,  οποτε την Κυριακη περιμενω ξανα μεγαλο ματς.

Τι θα γινει με τις βολες (μας), δεν ξερω, λιγη ψυχραιμια παραπανω ρε παιδια...Ανησυχω λιγο με Ντορσι, ακουσα για μεταγραφικα σεναρια και τον βλεπω γενικα πιο χαλαρο , με την κακη εννοια, μετα το Ευρωπαικο!
Η διαιτησια με αρκετα λαθη και για τις 2 πλευρες, τουλαχιστον δεν εχει κανεις δικαιωμα να λεει για κλοπη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γίγαντα, τον αδικείς τον χατζηπαπάρα. σήμερα έκανε μια κορυφαία διαπίστωση, που μόνο αυτός θα μπορούσε να σκεφτεί. όταν ο οσφπ από το +5 πήγε στο -11, ο τύπος είπε "νομίζω ότι ο ολυμπιακός έχει πρόβλημα".

οφ-τοπικ, αλλά νομίζω ότι αξίζει. είδε κανείς κολύμβηση πριν τον αγώνα; ο Έλληνας πρωταθλητής Σαμιλίδης συμμετέχει στην κούρσα των 200μ. πρόσθιο. καμιά 20αριά μέτρα πριν τη στροφή των 100μ. ο έλληνας προηγείται κι ο σεφτελής πετάει από τη χαρά του. ο σαμιλίδης γυρίζει πρώτος στα 100μ. κι ο σεφτελής φωνάζει "ναιιιιι είναι το χρυσό μετάλλιο για τον έλληνα πρωταθλητή". μετά από λίγα δευτερόλεπτα κατάλαβε ότι η κούρσα ήταν 200 κι όχι 100μ.
οι δημοσιογράφοι στην ΕΡΤ είνια ένας κι ένας...
και τους χρυσοπληρώνει ο κόσμος...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
λοιπον ...πιο ψυχραιμα σημερα μιας και περασε μια μερα και οι σφυγμοι επεσαν....
σε ενα παιχνιδι και μπασκετ και ποδοσφαιρου οι διαιτητες κανουν λαθη...
λαθη με λαθη εχουν διαφορα...κατ'αρχας αλλοιωση συνιστουν τα λαθη που γινονται στο τελος οταν δεν εχει χρονο ο αδικημενος να διορθωσει με το παιχνιδι του το λαθος του διαιτητη...
εννοω οτι προφανως οι διαιτητες ειδικα στο μπασκετ κατα την διαρκει του ματς θα κανουν ορισμενα λαθη ενθεν κακειθεν στα οποια ομως περαν των διαμαρτυριων οι ομαδες προσαρμοζονται και συνεχιζουν το παιχνιδι τους...
στα τελευταια δευτερα ομως δεν γινεται να αντιδρασει μια ομαδα...
που σημαινει οτι αλλοιωση ειναι το φαουλ μπατιστ που σουταρει ο γαυρος βολες αν δοθει οπως και η φαση με τον χλεμπονιαρη που παταει καθαρα γραμμη...
αλλα για το φαουλ υπαρχει μια δικαιολογια...μπορουν να που οι διαιτητες πως δεν το ειδαν μπορουν να πουν πως το ειδαν αλλα δεν θεωρησαν οτι ηταν φαουλ κλπ...
αυτο που ειναι ομως τρομερα προστυχο υποπτο και πονηρο ειναι η φαση που φτυσιαρης παταει γραμμη...και ειναι πονηρη φαση γιατι οπως θα εχετε δει απο την φωτο που εχει κυκλοφορησει ο ενας διαιτητης ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ που σημαινει οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην ειδε την παραβαση Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν !!!!
αρα και καλη προθεση να εχεις επειδη ειναι παραβαση κανονισμου που γινεται ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ (και οχι καποιο φαουλ που εμπεριεχει την υποκειμενικη ανθρωπινη εκτιμηση) αποκλειται να δεχθεις οτι ειναι ανθρωπινο λαθος (οπως θα μπορουσε να ειναι η φαση με το καλαθι που βρισκει ταμπλω οπου χρειαζεσαι το ριπλει για να δεις οτι εχει βρει αρα μπορει να υποστηριξει ο διαιτητης οτι στα κλασματα που χρειαζεται να αποφασισει δεν το ειδε )...
που σημαινει οτι αυτες οι εξασφυριχτρες ξεπλυμενες γερονταρες χαιρουν της απολυτης στηριξης του γαμηενου μπασκετομασονικου συστηματος....
αυτες τις γερονταρες το ιμπαλς δε λεει να τις εγκαταλειψει ΠΟΤΕΕΕΕ !!!
ρε γαμημενε...μπροστα σου παταει μωρη κοτα την γραμμη...μπροστα σου ρεξευτιλα (εισαι και ηλιουπολιτης τρομαρα σου  :jerking: :jerking: )

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Tυπε, υπομονη, οι τελικοι θα πανε σε 5ο ματς.
Δεν μπορουμε(=δεν μας αφηνουν) να κερδισουμε εκει μεσα.
Στον τελευταιο αγωνα, αν ολα πανε καλα, ισως χρειαστει να αλλαξεις την υπογραφη σου  ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Tυπε, υπομονη, οι τελικοι θα πανε σε 5ο ματς.
Δεν μπορουμε(=δεν μας αφηνουν) να κερδισουμε εκει μεσα.
Στον τελευταιο αγωνα, αν ολα πανε καλα, ισως χρειαστει να αλλαξεις την υπογραφη σου  ;)
το πρωτο κομματι ετσι και αλλοιως πρεπει να το αλλαξει.Το δευτερο οχι ρε πουστη αλλαξε την ιστορια του ελληνικου μπασκετ και εχω και μπλουζακι απο τοτε

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το πρωτο κομματι ετσι και αλλοιως πρεπει να το αλλαξει.Το δευτερο οχι ρε πουστη αλλαξε την ιστορια του ελληνικου μπασκετ και εχω και μπλουζακι απο τοτε

16 χρονων μπλουζακι θα εχει ξεφτισει.
Καιρος για καινουργιο  :)

Επισκέπτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom