Επισκέπτης
Εχουν εξαντληθεί.Το θέμα είναι να βρεθεί κανένα από αυτούς που έχουν πάρει τα εξαντλημένα αδερφέ ;)Ρε συγγαυροι, παιζει να υπαρχει κανα εισιτηριο για την Κυριακη?
Απο ο,τι ακουγεται εχουν εξαντληθει ολα
Εχουν εξαντληθεί.Το θέμα είναι να βρεθεί κανένα από αυτούς που έχουν πάρει τα εξαντλημένα αδερφέ ;)Ρε συγγαυροι, παιζει να υπαρχει κανα εισιτηριο για την Κυριακη?
Εχουν εξαντληθεί.Το θέμα είναι να βρεθεί κανένα από αυτούς που έχουν πάρει τα εξαντλημένα αδερφέ ;)
και καποια στιγμη ειναι καλο να βλεπεις τα π.μ σου.Θα το προσπαθησω τυπε.
Η πλακα ειναι οτι περασα το χειμωνα στο "παγωμενο" ΣΕΦ (οπως ειχαν πει και οι Αγγελοπουλοι), τοτε που προσπαθουσαμε να περασουμε στους 8 της ευρωλιγκα, γιατι ημουν (και ειμαι) της αποψης οτι την ομαδα πρεπει να την στηριζεις στα δυσκολα πανω απο ολα.
Ας παρει βεβαια η Ολυμπιακαρα το πρωταθλημα και ας ειμαι και εξω απο το σταδιο!
Ρε συγγαυροι, παιζει να υπαρχει κανα εισιτηριο για την Κυριακη?
αυτό ίσως λέγεται μαύρη αγοράκαι καποια στιγμη ειναι καλο να βλεπεις τα π.μ σου.
θα σου απαντησει ο αλλος.αυτό ίσως λέγεται μαύρη αγορά
Μαζί σου φίλε.Το μπασκετάκι είναι καύλα γενικά.Κι Α2 γαμάει live.Θα το προσπαθησω τυπε.
Η πλακα ειναι οτι περασα το χειμωνα στο "παγωμενο" ΣΕΦ (οπως ειχαν πει και οι Αγγελοπουλοι), τοτε που προσπαθουσαμε να περασουμε στους 8 της ευρωλιγκα, γιατι ημουν (και ειμαι) της αποψης οτι την ομαδα πρεπει να την στηριζεις στα δυσκολα πανω απο ολα.
Ας παρει βεβαια η Ολυμπιακαρα το πρωταθλημα και ας ειμαι και εξω απο το σταδιο!
εσενα αγορι μου η μαλακια σου ξεπερναει και τον χριστιδη(οταν μαλακιζετε)κάτι άλλο.....εκεί που χτυπάνε τα κεφαλια του παπ με του αλλου , φάνηκε ξεκάθαρα στο δεύτερο ρεπλαυ απο το πλάι ότι μετά την κεφαλιά του δίνει και μία με τον αγκώνα που το έκανε γαργάρα ο χατζηπαπάρας!!!!
αυτό ίσως λέγεται μαύρη αγορά
θα το πήρες σε καλή τιμή φαίνεταιΟυδεμια σχεση τυπε
θα το πήρες σε καλή τιμή φαίνεται
Πηγαινε κατα τις 5 και θα μπειςΡε συγγαυροι, παιζει να υπαρχει κανα εισιτηριο για την Κυριακη?
Μαζί σου φίλε.Το μπασκετάκι είναι καύλα γενικά.Κι Α2 γαμάει live.
Ασχετο αλλά μακάρι να πάμε Ελληνικό.Είναι γαμάτο γήπεδο να βλέπεις μπάσκετ.
σε ένα αδιάφορο ματσάκι(επιπεδου καβαλα-περιστερι ας πουμε) που μετέδιδε ο χατζηπαπαρας(τραγικος σημερα και μετα λένε για τον ιωάννου)
οι δημοσιογράφοι στην ΕΡΤ είνια ένας κι ένας...γίγαντα, τον αδικείς τον χατζηπαπάρα. σήμερα έκανε μια κορυφαία διαπίστωση, που μόνο αυτός θα μπορούσε να σκεφτεί. όταν ο οσφπ από το +5 πήγε στο -11, ο τύπος είπε "νομίζω ότι ο ολυμπιακός έχει πρόβλημα".
οφ-τοπικ, αλλά νομίζω ότι αξίζει. είδε κανείς κολύμβηση πριν τον αγώνα; ο Έλληνας πρωταθλητής Σαμιλίδης συμμετέχει στην κούρσα των 200μ. πρόσθιο. καμιά 20αριά μέτρα πριν τη στροφή των 100μ. ο έλληνας προηγείται κι ο σεφτελής πετάει από τη χαρά του. ο σαμιλίδης γυρίζει πρώτος στα 100μ. κι ο σεφτελής φωνάζει "ναιιιιι είναι το χρυσό μετάλλιο για τον έλληνα πρωταθλητή". μετά από λίγα δευτερόλεπτα κατάλαβε ότι η κούρσα ήταν 200 κι όχι 100μ.
το πρωτο κομματι ετσι και αλλοιως πρεπει να το αλλαξει.Το δευτερο οχι ρε πουστη αλλαξε την ιστορια του ελληνικου μπασκετ και εχω και μπλουζακι απο τοτεTυπε, υπομονη, οι τελικοι θα πανε σε 5ο ματς.
Δεν μπορουμε(=δεν μας αφηνουν) να κερδισουμε εκει μεσα.
Στον τελευταιο αγωνα, αν ολα πανε καλα, ισως χρειαστει να αλλαξεις την υπογραφη σου ;)
το πρωτο κομματι ετσι και αλλοιως πρεπει να το αλλαξει.Το δευτερο οχι ρε πουστη αλλαξε την ιστορια του ελληνικου μπασκετ και εχω και μπλουζακι απο τοτε
οφ-τοπικ, αλλά νομίζω ότι αξίζει. είδε κανείς κολύμβηση πριν τον αγώνα; ο Έλληνας πρωταθλητής Σαμιλίδης συμμετέχει στην κούρσα των 200μ. πρόσθιο. καμιά 20αριά μέτρα πριν τη στροφή των 100μ. ο έλληνας προηγείται κι ο σεφτελής πετάει από τη χαρά του. ο σαμιλίδης γυρίζει πρώτος στα 100μ. κι ο σεφτελής φωνάζει "ναιιιιι είναι το χρυσό μετάλλιο για τον έλληνα πρωταθλητή". μετά από λίγα δευτερόλεπτα κατάλαβε ότι η κούρσα ήταν 200 κι όχι 100μ.