Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε συ εισαι με τα καλα σου;;να δεσμευθω πριν γινει το ματς και το δουμε;;;
να σε ρωτησω τοτε εγω...αν σε κερδισω δεσμευεσαι να μην πεις για διαιτησιες και παραγκες;;

δεσμευομαι. συ δεν αντεξες ουτε 5 λεπτα και αρχισες τις κωλοτουμπες παλι. θα δουμε και θα δουμε. τι απεγινε το κερδαω και ληγει? τι θα δουμε ρε μαλεα, μονα ζυγα τα δικα σου τα τρελα θες να πεις και κωλωνεις να δεσμευτεις. ειδες τι μαλακας τουμπας εισαι? ουτε 5 λεπτα δεν αντεξες το τεστ αληθειας

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεσμευομαι. συ δεν αντεξες ουτε 5 λεπτα και αρχισες τις κωλοτουμπες παλι. θα δουμε και θα δουμε. τι απεγινε το κερδαω και ληγει? τι θα δουμε ρε μαλεα, μονα ζυγα τα δικα σου τα τρελα θες να πεις και κωλωνεις να δεσμευτεις. ειδες τι μαλακας τουμπας εισαι? ουτε 5 λεπτα δεν αντεξες το τεστ αληθειας
τι να δεσμευτω ρε μαλακα;;;οτι δεν θα γινει κανενα χειρουργειο οπως περσι με τον κακο;;μα εισαι με τα καλα σου;;
πως να το κανω αυτο;;δεν πρεπει να τελειωσει πρωτα το ματς και να το εχουμε δειςτι μαλακιες λες;;καταλαβαινεις τι λές;;;

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αν δεν σκεφτόταν ο τσιμπουρ ότι έχουμε το ματς με την αεκ την παρασκευη θα τον είχε σπασει στο ξύλο τον λαζαρ και ας ετρωγε κοκκινη!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι να δεσμευτω ρε μαλακα;;;οτι δεν θα γινει κανενα χειρουργειο οπως περσι με τον κακο;;μα εισαι με τα καλα σου;;
πως να το κανω αυτο;;δεν πρεπει να τελειωσει πρωτα το ματς και να το εχουμε δειςτι μαλακιες λες;;καταλαβαινεις τι λές;;;

τοτε εμενα γιατι με ρωτησες ρε μουρλοκομειο? ρε δε πας να πλυθεις με κρυο νερο? αμα γινει χειρουγειο υπερ του γαβρου δεν υφισταται, δηλαδη κερδιζεις = παναξιο, χανεις = χειρουργειο και κλαψα.
απορω ρε μαλακα που σου μιλαει κοσμος ακομα εδω μεσα. περιθωριο επρεπε να εισαι να στρωσεις χαρακτηρα  :2funny:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
.και ευρωπαικο.αυτο ειναι σωστο :rockon: :rockon: :rockon:
Μόνο αν παίξεις τελικό με τον ΠΑΟΚ πάλι. :2funny: Κοίτα πέρνα την Καζαν και μετά βλέπουμε έχει ομαδάρες φέτος το ΟΥΕΦΑ.

Χριστίδη κουφάλα τα πείρες όλα πάλι… Και ξέρεις αν στο τελικό κυπέλου πάει ομάδα που δεν μπει στα πλει οφ τοτε ο τελευταίος στα πλει οφ δεν βγαίνει ούτε Ευρώπη. 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αντε μαλακα ολιβερ ...στα'χωσα και ηρεμησα...παμε αλλοιως τωρα...
για την συζητηση που ειχαμε με τα πεναλτι γινανε δυο φασεις στην αγγλια που ξεκαθαριζουν το θεμα...
χτες ενας της αρσεναλ στο τριτο γκολ δεν επεσε (παρα την εξοδο του τερματοφυλακα) πανω στον τερματοφυλακα τον απεφυγε και εβαλε γκολ ιδια φαση περιπου με μαυρο στον αστερα με μενα...
και ο ρουνει σημερα πηρε ενα πεναλτι αλλα λετο και μαυρια...
επεδιωξε επαφη επεσε και το πηρε...ηταν ομως;;αυτο λεω εγω...οχι βεβαια...
αλλη μια τετοια φαση ειναι το πεναλτι που εδωσε ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ στον παπαδοπουλο πριν καποια χρονια στο τηγανι...το θυμασι;;;αυτα για μενα μαγκα δεν ειναι πεναλτι...
πεναλτι ειναι αυτα που σε ανατρεπει ο αλλος ,οχι αυτα που επιδιωκεις εσυ να ''ανατραπεις'' απο τον αλλο..
και τελος το θεμα γιατι θα μας παρει το πρωι

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
αντε μαλακα ολιβερ ...στα'χωσα και ηρεμησα...παμε αλλοιως τωρα...
για την συζητηση που ειχαμε με τα πεναλτι γινανε δυο φασεις στην αγγλια που ξεκαθαριζουν το θεμα...
χτες ενας της αρσεναλ στο τριτο γκολ δεν επεσε (παρα την εξοδο του τερματοφυλακα) πανω στον τερματοφυλακα τον απεφυγε και εβαλε γκολ ιδια φαση περιπου με μαυρο στον αστερα με μενα...
και ο ρουνει σημερα πηρε ενα πεναλτι αλλα λετο και μαυρια...
επεδιωξε επαφη επεσε και το πηρε...ηταν ομως;;αυτο λεω εγω...οχι βεβαια...
αλλη μια τετοια φαση ειναι το πεναλτι που εδωσε ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ στον παπαδοπουλο πριν καποια χρονια στο τηγανι...το θυμασι;;;αυτα για μενα μαγκα δεν ειναι πεναλτι...
πεναλτι ειναι αυτα που σε ανατρεπει ο αλλος ,οχι αυτα που επιδιωκεις εσυ να ''ανατραπεις'' απο τον αλλο..
και τελος το θεμα γιατι θα μας παρει το πρωι
και στο μπασκετ αν σου σκασει προσποιηση ο επιθετικος και συκωθεις να τον κοψεις και πεσεις πανω του δεν ειναι φαουλ  :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τοτε εμενα γιατι με ρωτησες ρε μουρλοκομειο? ρε δε πας να πλυθεις με κρυο νερο? αμα γινει χειρουγειο υπερ του γαβρου δεν υφισταται, δηλαδη κερδιζεις = παναξιο, χανεις = χειρουργειο και κλαψα.
απορω ρε μαλακα που σου μιλαει κοσμος ακομα εδω μεσα. περιθωριο επρεπε να εισαι να στρωσεις χαρακτηρα  :2funny:
ρε μαλακα εισαι τρελλος;;χανεις;;σε ρωτησα φυσικα γιατι περιμενα οτι η απαντηση ενος λογικου ανθρωπου ειναι οχι...αν ειναι δυνατον...ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ...με ρωτας αν δεσμευομαι και σε ρωταω αν δεσμευεσαι εσυ;;και εσυ δεσμευθηκες...δηλαδη αν ερθω οακα και σε καθαρισω με δυο μουσαντενια πεναλτι εσυ δεν θα πεις οτι το πηρα με σφυριγμα;;;ειναι δυνατον να δεσμευτω για κατι που δεν εχω δει;;εισαι τρελλος;;(ρητορικη ερωτηση μην απαντησεις και σε αυτην)
ΥΓ.εν τω μεταξυ αυτος που μου μιλαει συνεχεια προς το παρον εισαι εσυ  :2funny: :2funny:
μαλακα δεν εισαι καλα... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και στο μπασκετ αν σου σκασει προσποιηση ο επιθετικος και συκωθεις να τον κοψεις και πεσεις πανω του δεν ειναι φαουλ  :2funny: :2funny:
τωρα εσυ ελειπες να ανοιξουμε συζητηση που δεν θα τελειωσει ποτε...
τις ειδες τις φασεις που λεω;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μαλακα εισαι τρελλος;;χανεις;;σε ρωτησα φυσικα γιατι περιμενα οτι η απαντηση ενος λογικου ανθρωπου ειναι οχι...αν ειναι δυνατον...ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ...με ρωτας αν δεσμευομαι και σε ρωταω αν δεσμευεσαι εσυ;;και εσυ δεσμευθηκες...δηλαδη αν ερθω οακα και σε καθαρισω με δυο μουσαντενια πεναλτι εσυ δεν θα πεις οτι το πηρα με σφυριγμα;;;ειναι δυνατον να δεσμευτω για κατι που δεν εχω δει;;εισαι τρελλος;;(ρητορικη ερωτηση μην απαντησεις και σε αυτην)
ΥΓ.εν τω μεταξυ αυτος που μου μιλαει συνεχεια προς το παρον εισαι εσυ  :2funny: :2funny:
χρηστιδη απεδειξε οτι φορας παντελονια.περυσι κερδισες δικαια η σε εσπρωξε καργα η διαιτησια στο ματς της ντροπης;να δω τι αρχιδια εχεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εγω σου μιλαω γιατι ειμαι ιδιοτροπος ρε βλαμμενε και με τραβανε οι περιπτωσεις ναυαγια  :2funny:
οι λογικοι ανθρωποι εδω μεσα θα επρεπε να σε βαλουν τιμωρια με μουγγα

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
τωρα εσυ ελειπες να ανοιξουμε συζητηση που δεν θα τελειωσει ποτε...
τις ειδες τις φασεις που λεω;;
ξερεις κανεναν παικτη που να θελει να κανει πεναλτι?ολοι για μπαλα πανε σπανια να πηγαινουν για παικτη
για το πεναλτι αρκει ενα δευτερολεπτο
μια κινηση ποιο γρηγορη του επιθετικου ενα ανοιγμα της μπαλας και παρτον κατω
υπαρχουν και τα πεναλτι που κερδιζουν εξυπνα οι επιθετικοι η κανουν ανοητα οι αμυντικοι (οπως του πανιωνιου πανω στον λετο )
αυτα τερμα η συζητηση για αυτο βαρεθηκα να το συζηταμε καθε μερα

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
λοιπον κερασαμε μπουγατσα και παμε παρακατω να περασει ο επομενος :knockinb: :fuck1: :fuck1:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγω σου μιλαω γιατι ειμαι ιδιοτροπος ρε βλαμμενε και με τραβανε οι περιπτωσεις ναυαγια  :2funny:
οι λογικοι ανθρωποι εδω μεσα θα επρεπε να σε βαλουν τιμωρια με μουγγα
χαχαχαχχα...λες να ειναι πολλοι οι λογικοι εδω μεσα;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: τους εχω τυπε...μην αγχωνεσαι...
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom