Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
για τον Τσιμπούρ
πήρε κίτρινη ρε τύπε, τι άλλο θέλεις δηλαδή; δεν χτύπησε κανέναν

ο μαλάκας ο Λαζάρ δεν ήταν εριστικός; ο άλλος ο Πάμπλο Κοέγιο δεν είναι πάντα αντιαθλητικός; όσο καλός παίκτης είναι, τόσο μαλάκς είναι προς τους αντιπάλους συμπάικτες του.
Καστιγίζει απίστευτα.

μάλλον είναι θέμα των Ουρουγουανών
από την στιγμή που ανταπέδωσε τυην κουτουλιά μόνο και μονο η κίνηση που κάνει ...ας ψάξουν οι ειδήμονες των κανονισμόν να δουν τη λέει...κόκκινη κάρτα και στους δυο.εγώ είδες να πω ότι δεν είναι εριστικός ο λαζαρ;αλλα και ο τζιμπουρ δεν είναι το καλύτερο παιδί ;)

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
εάν ο παππούς ήταν στο γάβρο τωρα θα μιλούσαμε για ομάδα μοντέλο.......

Όποιος προπονητής να ήταν στο γαύρο, το ίδιο θα λέγαμε.

Όλοι είναι καλύτεροι από αυτόν που έχει. Ακόμα και ο Αλέφαντος  :rockon: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.023
Πόντοι
46.232
για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.023
Πόντοι
46.232
Τζιμπούρ: "Στον ΠΑΟΚ νομίζουν πως έτσι είναι οι άντρες"
Βέλη κατά του σκληρού παιχνιδιού των παικτών του ΠΑΟΚ εξαπέλυσε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, που τόνισε πως οι άντρες φέρονται σωστά και δεν χτυπούν.
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ ήταν πρωταγωνιστής σε μια από τις πιο σκληρές φάσεις του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Αλγερινός στην προσπάθειά του να προστατεύσει τον Μιραλάς, δέχτηκε κουτουλιά από τον Λαζάρ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του Ρουμάνου.Το θετικό για τον ίδιο και για τον Ολυμπιακό είναι πως δεν αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο και συγκράτησε την οργή του, προκειμένου να μην κρεμάσει την ομάδα του. Άλλωστε όπως δηλώνει ο Αλγερινός, άνδρας δεν είναι αυτός που κλωτσά και χτυπά, αλλά αυτός που ξέρει να φέρεται σωστά.
"Νομίζουν πως έτσι είναι οι άντρες. Δεν είναι όμως έτσι. Δεν είσαι άντρας αν κλωτσάς τον άλλον και τον χτυπάς. Άντρας είσαι, όταν συμπεριφέρεσαι σωστά", έλεγε κατά την επιστροφή από την Θεσσαλονίκη ο "τρομοκράτης" του Ολυμπιακού, ενώ γενικότερα για την αναμέτρηση είπε:
"Θα ήταν ωραίο να σκοράρω αλλά το ωραιότερο είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη και συνεχίζουμε. Έχουμε δύσκολα ματς μπροστά μας και πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ και μετά να δούμε τη Ρουμπίν Καζάν".Αναφορικά με τον τραυματισμό του: "Είμαι καλά, δεν πονάω. Νομίζω πως θα είμαι εντάξει για τα επόμενα ματς. Θα δούμε βέβαια τις επόμενες ημέρες. Νομίζω όμως πως θα είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή δεν αισθάνομαι πόνο"."Αυτοί έπαιζαν κλωτσιές, εμείς φανταστικό ποδόσφαιρο"
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος ήταν έκπληκτος από την συμπεριφορά του Λαζάρ και γενικότερα τις κλωτσιές των παικτών του ΠΑΟΚ. Ο Βέλγος δεν έκρυψε την χαρά του για το τρομερό ξεκίνημα της ομάδας του, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως αυτός είναι ο πραγματικός Ολυμπιακός!
"Στο πρώτο 20λεπτο παίξαμε φανταστικά. Αυτός είναι ο πραγματικός Ολυμπιακός. Έτσι πρέπει να παίζουμε κάθε φορά σε όλα τα ματς. Αυτός είναι ο πραγματικός Ολυμπιακός. Είχαμε πάθος και δείξαμε ποιοι είμαστε", είπε αναφορικά με το ματς ο Βέλγος "δαίμονας".
Για το αν έπαιξε ρόλο η γκέλα του ΠΑΟ στην Λιβαδειά: "Μας έδωσε ψυχολογική ώθηση το ότι ο Παναθηναϊκός έχασε. Προσωπικά όταν τους είδα να χάνουν, αισθάνθηκα μεγάλη χαρά και κίνητρο. Είπα, να η ευκαιρία μας. Δεν έπρεπε να την αφήσουμε να πάει χαμένη".
Για το σκληρό παιχνίδι των παικτών του ΠΑΟΚ: "Από ένα σημείο και μετά, ο ΠΑΟΚ έπαιζε κλωτσιές. Τι να πω; Ας κρίνουν μόνοι τους αυτά που κάνουν. Όλοι βλέπουν. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Είναι κλωτσιές. Πάλι καλά που δεν τραυματίστηκε κανείς. Ο Λαζάρ με χτύπησε και μετά ήρθε να με βρίσει κιόλας… Τι να πω; Απίστευτο!".

SPORT24.GR

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Tελικα σε αυτους εκει πανω εχει χαθει το μετρο σε ολα!Εχουν ειδικα με εμας τρομερο μισος και εμμονες!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσυ τώρα ρε μαλάκα τη θες να κάνεις τον έξυπνο;όταν λέω ότι στους -5 οτι δεν τελείωσε το πρωτάθλημα τη λες να εννοώ;οτι θα το πάρει ο βαζελος;και θες να σου πω και κάτι ..δεν φταει ούτε στο μεταξύ σας παιχνίδι για να κριθεί το πρωτάθλημα.όπως τα βλεπω ίσως να μην χρειάζεται να νικήσει ο ολυμπιακός σε εκείνο το ματς ;)είναι μεγάλη η διαφορά  ποιότητας αλλά και στο βάθος του ροστερ σας.στα έχω ξαναπεί αν δεν παίζει ο λετο δεν κερδίζετε ουτε τα ταταυλα :grin: αυτά που έλεγες περί παιχταραδων για κουινσι και ζεκα εγω γέλαγα :grin: αυτοί δεν μπορούν να κάνουν τη διάφορα ούτε μπορούν να πάρουν πάνω τους την ομάδα.αυτό φαίνεται όποτε δεν έχει παίξει ο αργεντινός ;)
οι παίκτες κρίνονται απο αυτά που βγάζουν στο γήπεδο σε συνάρτηση με αυτά που κόστισαν.
Κουίνσυ και ζέκα έκλεισαν το σπίτι του γάβρου στο καραισκάκη και του κοψαν τον τσαμπουκά.
μέχρι το πρώτο μισό έκαναν παίγνια εξαιτίας των οποίων η ομάδα είναι εκεί που είναι τώρα. ο λέτο και περσι ήταν εδω ενώ αυτοί οχι.
έχουν στοιχίσει και οι δυό όσο ο ..........μισός κωστάντσο και συ μου λες για διαφορά ποιότητας με γάβρο.
η μόνη διαφορά με γάβρο είανι ταφράγκα που πληρώνει η διοίκηση και η ποιότητα των σέντερ μπακ συν τον πάγκο.
στα επιθετικα και αμυντικά χαφ ο βαζέλας είναι 1 κλάση καλύτερος.
το πρωτάθλημα δεν ξέρω ποιός θα το πάρει αν και απο την αρχή του ο γάβρος ήταν το φαβορί.

όταν κοροιδεύατε φιλόγαβροι και χρηστίδηδες το βάζελα για τα χάλια του....

και είναι πράγματι εξωφρενικά αστείο να ακούω ΚΑΙ καλά κάποιον που "ξέρει μπάλλα" να δηλώνει ότι η διαφορά ποιότητας των 2 ομάδων μετά απο 20!!!!!!!!! παίγνια είναι τεράστια.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
και μετά σου λέει ο αδαής που δεν βλέπει "λογικά ο γάβρος είναι 10 πόντους μπροστά" και του απαντάς όχι είναι 2 πίσω γιατι τον έχει κατασρέψει η διαιτησία και έχει ευνοήσει το βάζελα που έχει απλήρωτους παίκτες μήνες και δεν έχει διοίκηση
πάμε πάλι...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

συνέχισε να μας διασκεδάζεις.

Υ.Γ. 1
τον πας δεν τον κέρδισε ο λέτο.
ούτε τη δόξα.

Υ.Γ. 2
διαφορά ποιότητας ή έλλειψη εναλλακτικών τεράστια είναι αυτή που αποτυπώνεται στη βαθμολογία
όλα τα αλλα είναι για να περνάτε την ώρα σας αναμετα΄ξύ σας φιλόγαβροι και γάβροι.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν τα λες ολα ομως.νομιζεις οτι το μονο που συμβαινει ειναι το -2 απο την βαζελα?δεν μετραει οτι ειμαστε σε ολα μεσα ακομα?οτι εχετε παρει 3 καναπεδες απο το καλοκαιρι ειναι γιατι δεν υπαρχει διαφορα ποιοτητας?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν τα λες ολα ομως.νομιζεις οτι το μονο που συμβαινει ειναι το -2 απο την βαζελα?δεν μετραει οτι ειμαστε σε ολα μεσα ακομα?οτι εχετε παρει 3 καναπεδες απο το καλοκαιρι ειναι γιατι δεν υπαρχει διαφορα ποιοτητας?
κι η ρεάλ έχασε το κύπελο και είναι 7 πόντους μπροστά στο πρωτάθλημα.
τι ακριβώς θες να μας πεις;

το πρωτάθλημα είναι αγώνας δρόμου όπου δεν μετράει μόνο η ποιότητα συγκεκριμένων παικτών αλλά ολοκληρο το πακέτο....
πρόχειρα....
η διαφορά ποιότητας μονάδων και ομάδων μεταξύ ρεάλ μπάρτσα στην απολυτη μεταξύ τους σύγκριση είναι σαφώς υπέρ της μπάρτσα.
το αποδεικνύει ότι σε 5 μεταξύ τους παίγνια φέτος η ρεάλ δεν κέρδισε ούτε ένα.
η διαοφρά απόδοσης στο πρωτάθλημα φαίνεται στη βαθμολογία.
και πρόχειρα.
όσα παίγνια και να κερδίσει η μπάρτσα φετος στο τέλος θα γράψει ποιός σήκωσε κούπα.

κοινώς.
στ πρωτάθλημα δεν παίζει ρόλο το μπάτζετα αλλά η διαχείριση ο προπονητής το τεχνικό επιτελείο το δέσιμο της ομάδας οι παίκτες κλειδιά κλπ.
ο λόγος που φέτος η ρεάλ είναι 7 πόντους μπροστά στο πρωτάθλημα είναι αποκλειστικά ο μουρίνιο.
αυτό ξέρει να κάνει αυτο ήξερε πάντα.

ο λόγος που φέτος ο γάβρος είναι 2 πόντους πίσω και όχι 10 μπροστά είναι αποκλειστικά ο βαλβίδας.
αυτά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
από την στιγμή που ανταπέδωσε τυην κουτουλιά μόνο και μονο η κίνηση που κάνει ...ας ψάξουν οι ειδήμονες των κανονισμόν να δουν τη λέει...κόκκινη κάρτα και στους δυο.εγώ είδες να πω ότι δεν είναι εριστικός ο λαζαρ;αλλα και ο τζιμπουρ δεν είναι το καλύτερο παιδί ;)
ανταπέδωσε;;;;
σόρρυ αλλά δεν το είδα αυτό...

το οτι δεν είναι το καλύτερο παιδί ο τζιμπούρ σίγουρα δεν είναι, και μου έκανε εντύπωση που δεν ανταπέδωσε μάλιστα

πού είδες εσύ να ανταποδίδει; έρχονται κεφάλι με κεφάλι, του δίνει ο άλλος κουτουλιά και τους χωρίζουνε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ανταπέδωσε;;;;
σόρρυ αλλά δεν το είδα αυτό...

το οτι δεν είναι το καλύτερο παιδί ο τζιμπούρ σίγουρα δεν είναι, και μου έκανε εντύπωση που δεν ανταπέδωσε μάλιστα

πού είδες εσύ να ανταποδίδει; έρχονται κεφάλι με κεφάλι, του δίνει ο άλλος κουτουλιά και τους χωρίζουνε.
τιποτε δεν ανατπέδωσε.
και ο λάζαρ επρεπε να πάρει κόκκινη για το τάκλιν που έκανε στον μιραλάς το οποίο ήταν μάρς αποβολή.
πρώτον γιατι τον κυνήγησε να τον χτυπήσει ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ επειδή δεν τήρησε φερ πλέι και δεύτερον γιατι του έκανε ψαλίδι απο πίσω που είναι ορισμός κόκκινης.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
κι η ρεάλ έχασε το κύπελο και είναι 7 πόντους μπροστά στο πρωτάθλημα.
τι ακριβώς θες να μας πεις;

το πρωτάθλημα είναι αγώνας δρόμου όπου δεν μετράει μόνο η ποιότητα συγκεκριμένων παικτών αλλά ολοκληρο το πακέτο....
πρόχειρα....
η διαφορά ποιότητας μονάδων και ομάδων μεταξύ ρεάλ μπάρτσα στην απολυτη μεταξύ τους σύγκριση είναι σαφώς υπέρ της μπάρτσα.
το αποδεικνύει ότι σε 5 μεταξύ τους παίγνια φέτος η ρεάλ δεν κέρδισε ούτε ένα.
η διαοφρά απόδοσης στο πρωτάθλημα φαίνεται στη βαθμολογία.
και πρόχειρα.
όσα παίγνια και να κερδίσει η μπάρτσα φετος στο τέλος θα γράψει ποιός σήκωσε κούπα.

κοινώς.
στ πρωτάθλημα δεν παίζει ρόλο το μπάτζετα αλλά η διαχείριση ο προπονητής το τεχνικό επιτελείο το δέσιμο της ομάδας οι παίκτες κλειδιά κλπ.
ο λόγος που φέτος η ρεάλ είναι 7 πόντους μπροστά στο πρωτάθλημα είναι αποκλειστικά ο μουρίνιο.
αυτό ξέρει να κάνει αυτο ήξερε πάντα.

ο λόγος που φέτος ο γάβρος είναι 2 πόντους πίσω και όχι 10 μπροστά είναι αποκλειστικά ο βαλβίδας.
αυτά.
με μπερδευεις με το κολημα που εχεις να μιλαμε για ολυμπιακο παναθηναικο και παντα να φερνεις παραδειγμα την ρεαλ και την μπαρτσα ανομοια πραγματα δλδ.
Λες οτι δεν υπαρχει διαφορα ποιοτητας?ειναι το ιδιο ο κουινσι με τον μιραλας?τον τζεμπουρ?το ιδιο ο σαριεγκι με τον μελμπεργκ?Ιμπα εχει η βαζελα?ο Βυντρα (αυτοκτονα) με τον Τορο? κλπ κλπ κλπ...
Ισχυριζεσαι οτι το πρωταθλημα ειναι αγωνας αντοχης και εχεις δικιο αλλα ξερεις σιγουρα οτι ο βαζελας θα τερματιση πρωτος?γιατι εγω νομιζω οτι θα το παρει ο γαυρος με 5 βαθμους διαφορα μαλιστα και με πολυ πιο βαρυ προγραμμα απο τον βαζελο που απο τον αυγουστο παιζει μια φορα την εβδομαδα.
Και τελος μπορει να μην ειναι ακριβως ο καλυτερος κοουτς ο βαλβερδε αλλα μετα απο πολυ καιρο (με μικρη εξαιρεση την θητεια λεμονη) ο ολυμπιακος εχει κουτς παιζει ενα συγκεκριμενο συστημα και εχει ταυτοτητα σαν ομαδα.
Στο τηγανι φετος σας σκισαμε τα βαρδουλα αλλα ειχα παραδεχτη οτι και ο βαζελος αναλογικα με τηςδυνατοτητες του σταθηκε καλα και το οφειλει μονο στον παλιο και γερασμενο προπονητη του....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ο λαζαρ θα χορτασει κωλοδαχτυλο στο τηγανι.Τα μπαοκια εχουν παραδοση στους ψυχακηδες

Επισκέπτης
οι παίκτες κρίνονται απο αυτά που βγάζουν στο γήπεδο σε συνάρτηση με αυτά που κόστισαν.
Κουίνσυ και ζέκα έκλεισαν το σπίτι του γάβρου στο καραισκάκη και του κοψαν τον τσαμπουκά.
μέχρι το πρώτο μισό έκαναν παίγνια εξαιτίας των οποίων η ομάδα είναι εκεί που είναι τώρα. ο λέτο και περσι ήταν εδω ενώ αυτοί οχι.
έχουν στοιχίσει και οι δυό όσο ο ..........μισός κωστάντσο και συ μου λες για διαφορά ποιότητας με γάβρο.
η μόνη διαφορά με γάβρο είανι ταφράγκα που πληρώνει η διοίκηση και η ποιότητα των σέντερ μπακ συν τον πάγκο.
στα επιθετικα και αμυντικά χαφ ο βαζέλας είναι 1 κλάση καλύτερος.
το πρωτάθλημα δεν ξέρω ποιός θα το πάρει αν και απο την αρχή του ο γάβρος ήταν το φαβορί.

όταν κοροιδεύατε φιλόγαβροι και χρηστίδηδες το βάζελα για τα χάλια του....

και είναι πράγματι εξωφρενικά αστείο να ακούω ΚΑΙ καλά κάποιον που "ξέρει μπάλλα" να δηλώνει ότι η διαφορά ποιότητας των 2 ομάδων μετά απο 20!!!!!!!!! παίγνια είναι τεράστια.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
και μετά σου λέει ο αδαής που δεν βλέπει "λογικά ο γάβρος είναι 10 πόντους μπροστά" και του απαντάς όχι είναι 2 πίσω γιατι τον έχει κατασρέψει η διαιτησία και έχει ευνοήσει το βάζελα που έχει απλήρωτους παίκτες μήνες και δεν έχει διοίκηση
πάμε πάλι...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

συνέχισε να μας διασκεδάζεις.

Υ.Γ. 1
τον πας δεν τον κέρδισε ο λέτο.
ούτε τη δόξα.

Υ.Γ. 2
διαφορά ποιότητας ή έλλειψη εναλλακτικών τεράστια είναι αυτή που αποτυπώνεται στη βαθμολογία
όλα τα αλλα είναι για να περνάτε την ώρα σας αναμετα΄ξύ σας φιλόγαβροι και γάβροι.
αν τωρα πραγματικά κάθομαι και συζητάω μαζί σου όταν λες οτι η διάφορα των δυο ομάδων είναι τα σέντερ μπακ τα λεφτά και ο πάγκος  :jerking:μιλάμε οτι πρέπει η να είσαι πολυ άσχετος η άπλα τα λες για να σε βρίζουν.ρε κακομοίρη απο που θες να ξεκινήσω από τα χαφ που αν βγάλεις το λετο έχεις αμυντικό χαφ τον κατσουρανη και τον παλαιστη σιμαο που δεν μπορεί να δωσει τη μπάλα πανω απο 5 μετρα.στην επιθεση εχεις τοτσε πετροπουλο και εχουν τζιμπουρ μιραλας .κεντρικό χαφ δεν έχεις και έχουν ιμπαγασα .και μετά θες να συζητήσω σοβαρά.πάμε τώρα σε συγκρίσεις σωστά λες ότι ο κουινσι στοίχισε με το ζεκα όσο ο μισός κοσταντζο....ξεχνάς όμως ότι ο σπυροπουλος και ο βυντρα κοστίζουν οσο το 110 που στοίχισε ο χολεμπας :uglystupid: Υ.Γ εισαι μεγάλο νούμερο και πραγματικά με διασκεδάζεις αφάνταστα.είσαι μέγας κωλοτουμπας που όταν παίρνεις διάφορα κάνεις το κόκορα και όταν τη χάνεις αρχίζεις..εχω μικρότερο μπάτζετ..φαβορί ηταν απο την αρχή ο ολυμπιακός.έτσι οτι και να γίνει να λες...εγώ τα έλεγα.εγω απο την αρχή που ήσουν στο +5 έλεγα ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και τολμώ να πω οτι μέχρι το μεταξύ σας ματς η διαφορά ίσως να μην υπάρχει.οσο για τις παπαριες που λες περί διαιτησίας έχω πει οτι φέτος ίσως είναι από τα πιο καθαρά πρωταθλήματα από θέμα διαιτησίας.κανείς δεν πρέπει να έχει παράπονο κανείς και όποιος το πάρει θα το έχει πάρει πεντακάθαρα.υΥ.Γ2 με τον πας όταν δεν έπαιζε ο λετο ήσουν 0-0 όταν μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αν και σακάτης κέρδισες :uglystupid:οσο για τη δοξα μεγάλο κατόρθωμα έκανες που κέρδισες στο 90 χωρίς το λετο :2funny:με παναιτωλικο και λεβαδειακο δεν μας είπες τη έκανες :2funny:.τελικα δεν το παιζεις ασχετος .....είσαι πραγματικά πολυ άσχετος απο με το άθλημα :birdman:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αν τωρα πραγματικά κάθομαι και συζητάω μαζί σου όταν λες οτι η διάφορα των δυο ομάδων είναι τα σέντερ μπακ τα λεφτά και ο πάγκος  :jerking:μιλάμε οτι πρέπει η να είσαι πολυ άσχετος η άπλα τα λες για να σε βρίζουν.ρε κακομοίρη απο που θες να ξεκινήσω από τα χαφ που αν βγάλεις το λετο έχεις αμυντικό χαφ τον κατσουρανη και τον παλαιστη σιμαο που δεν μπορεί να δωσει τη μπάλα πανω απο 5 μετρα.στην επιθεση εχεις τοτσε πετροπουλο και εχουν τζιμπουρ μιραλας .κεντρικό χαφ δεν έχεις και έχουν ιμπαγασα .και μετά θες να συζητήσω σοβαρά.πάμε τώρα σε συγκρίσεις σωστά λες ότι ο κουινσι στοίχισε με το ζεκα όσο ο μισός κοσταντζο....ξεχνάς όμως ότι ο σπυροπουλος και ο βυντρα κοστίζουν οσο το 110 που στοίχισε ο χολεμπας :uglystupid: Υ.Γ εισαι μεγάλο νούμερο και πραγματικά με διασκεδάζεις αφάνταστα.είσαι μέγας κωλοτουμπας που όταν παίρνεις διάφορα κάνεις το κόκορα και όταν τη χάνεις αρχίζεις..εχω μικρότερο μπάτζετ..φαβορί ηταν απο την αρχή ο ολυμπιακός.έτσι οτι και να γίνει να λες...εγώ τα έλεγα.εγω απο την αρχή που ήσουν στο +5 έλεγα ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και τολμώ να πω οτι μέχρι το μεταξύ σας ματς η διαφορά ίσως να μην υπάρχει.οσο για τις παπαριες που λες περί διαιτησίας έχω πει οτι φέτος ίσως είναι από τα πιο καθαρά πρωταθλήματα από θέμα διαιτησίας.κανείς δεν πρέπει να έχει παράπονο κανείς και όποιος το πάρει θα το έχει πάρει πεντακάθαρα.υΥ.Γ2 με τον πας όταν δεν έπαιζε ο λετο ήσουν 0-0 όταν μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αν και σακάτης κέρδισες :uglystupid:οσο για τη δοξα μεγάλο κατόρθωμα έκανες που κέρδισες στο 90 χωρίς το λετο :2funny:με παναιτωλικο και λεβαδειακο δεν μας είπες τη έκανες :2funny:.τελικα δεν το παιζεις ασχετος .....είσαι πραγματικά πολυ άσχετος απο με το άθλημα :birdman:
μπααα, δεν ιδρωνει το αυτι του οτι και να του πεις! οταν ο αλλος το εχει σκασει απο το δρομοκαιτειο μην περιμενεις ανταποκριση!!

Επισκέπτης
μπααα, δεν ιδρωνει το αυτι του οτι και να του πεις! οταν ο αλλος το εχει σκασει απο το δρομοκαιτειο μην περιμενεις ανταποκριση!!
πες το ψέμματα :2funny:ο τύπος δεν παλεύετε με τίποτα.οτι και να του πεις μπορεί να σε βγάλει τρελό.δες μόνο τη έγραφε για τον αποελ στο θρεντ και θα καταλάβεις για τη κωλοτουμπα μιλάμε ;)

Επισκέπτης
Σαν σημερα 31 χρονια πριν εγινε η τραγωδια της θυρας 7.
Ωραιο το μνημοσυνο το σαββατο αλλα σημερα ειναι η επετειος για τα 21 παιδια που χαθηκαν εκεινη την ημερα.
Οποιος περασει απο το σημειο ας αφησει ενα λουλουδι για τα 19 παιδια φιλαθλους του ολυμπιακου και τα 2 παιδια φιλαθλους της Α.Ε.Κ.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
αν τωρα πραγματικά κάθομαι και συζητάω μαζί σου όταν λες οτι η διάφορα των δυο ομάδων είναι τα σέντερ μπακ τα λεφτά και ο πάγκος  :jerking:μιλάμε οτι πρέπει η να είσαι πολυ άσχετος η άπλα τα λες για να σε βρίζουν.ρε κακομοίρη απο που θες να ξεκινήσω από τα χαφ που αν βγάλεις το λετο έχεις αμυντικό χαφ τον κατσουρανη και τον παλαιστη σιμαο που δεν μπορεί να δωσει τη μπάλα πανω απο 5 μετρα.στην επιθεση εχεις τοτσε πετροπουλο και εχουν τζιμπουρ μιραλας .κεντρικό χαφ δεν έχεις και έχουν ιμπαγασα .και μετά θες να συζητήσω σοβαρά.πάμε τώρα σε συγκρίσεις σωστά λες ότι ο κουινσι στοίχισε με το ζεκα όσο ο μισός κοσταντζο....ξεχνάς όμως ότι ο σπυροπουλος και ο βυντρα κοστίζουν οσο το 110 που στοίχισε ο χολεμπας :uglystupid: Υ.Γ εισαι μεγάλο νούμερο και πραγματικά με διασκεδάζεις αφάνταστα.είσαι μέγας κωλοτουμπας που όταν παίρνεις διάφορα κάνεις το κόκορα και όταν τη χάνεις αρχίζεις..εχω μικρότερο μπάτζετ..φαβορί ηταν απο την αρχή ο ολυμπιακός.έτσι οτι και να γίνει να λες...εγώ τα έλεγα.εγω απο την αρχή που ήσουν στο +5 έλεγα ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και τολμώ να πω οτι μέχρι το μεταξύ σας ματς η διαφορά ίσως να μην υπάρχει.οσο για τις παπαριες που λες περί διαιτησίας έχω πει οτι φέτος ίσως είναι από τα πιο καθαρά πρωταθλήματα από θέμα διαιτησίας.κανείς δεν πρέπει να έχει παράπονο κανείς και όποιος το πάρει θα το έχει πάρει πεντακάθαρα.υΥ.Γ2 με τον πας όταν δεν έπαιζε ο λετο ήσουν 0-0 όταν μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αν και σακάτης κέρδισες :uglystupid:οσο για τη δοξα μεγάλο κατόρθωμα έκανες που κέρδισες στο 90 χωρίς το λετο :2funny:με παναιτωλικο και λεβαδειακο δεν μας είπες τη έκανες :2funny:.τελικα δεν το παιζεις ασχετος .....είσαι πραγματικά πολυ άσχετος απο με το άθλημα :birdman:
δε το συζηταμε οτι ο οσφπ ειναι καλυτερη ομαδα.οκ σε αυτο.φιλε φιλε ολιβερ πιστευεις πως πχ ο κατσουρανης δε θα επαιζε στον οσφπ πχ?η ο λετο?η ο σιμαο?ο οχι τραυματισμενος νινης?το τερμα?
ο οσφπ εχει παρει τοσους αμυντικους χαφ και ποιον βαζει?το μανιαντη?αναντικαταστατος αυτη τη στιγμη θα ηταν ο σιμαο στον οσφπ.αντιστροφως θα μου πεις ποιος δε θα επαιζε ενδεκαδατος του οσφπ στο παο!
να σου πω επισης πως εαν εφτιαχνα εγω μια ομαδα θα προτιμουσα βυντρα και σπυροπουλο με 100χιλιαρικα παρα χολεμπας με 1 εκ. αφου κανει το 1/10.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.023
Πόντοι
46.232
Στην Κωνσταντινούπολη δοκιμάζεται σήμερα (8/02, 20:30, ΝΕΤ, Live-Sport24.gr) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Εφές σε ένα καθοριστικό ματς για τους Τούρκους
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σήμερα (8/02, 20:30, ΝΕΤ, Live-Sport24.gr) στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Αναντόλου Εφές για την τέταρτη αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας.
Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα, κάτι που αναμένεται να δυσκολέψει τις προσπάθειες των "ερυθρολεύκων" που θα αγωνιστούν σε μία επικίνδυνη έδρα.
Ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επιβλήθηκε των Τούρκων με 83-65 στο ΣΕΦ, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στο "Top-16" της Ευρωλίγκας. Εκτός από το θετικό αποτέλεσμα η διαφορά των 18 πόντων μπορεί να αποδειχτεί... χρυσάφι για τους Πειραιώτες στη συνέχεια.
Η Εφές την προηγούμενη εβδομάδα παραχώρησε δανεικό τον Βλάντο Ιλιέφσκι στην Λοκομοτίβ Κούμπαν και μία μέρα αργότερα είδε τον Ερμάλ Κούτσο να τραυματίζεται (2 μήνες εκτός). Αυτό επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το μειωμένο σε συμμετοχή ρόστερ των Τούρκων, οι οποίοι δεν έχουν χρησιμοποιήσει πάνω από δέκα παίκτες στα τρία ματς του "Top-16".
Οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν κανένα απολύτως άγχος για το αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουν με συγκέντρωση και προσήλωση στο ματς να πάρουν ένα πολύ σημαντικό "διπλό" που θα τους στείλει κατά ένα μεγάλο ποσοστό στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης και όπως τόνισε περιμένει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με εκείνο του ΣΕΦ.
"Πάντα είναι δύσκολα παιχνίδια, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τα ίδια. Δεν θα είναι το ίδιο ματς από απόψεως τακτικής, ούτε περιμένω ένα καταπληκτικό ματς από εμάς όπως παίξαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο την περασμένη Τετάρτη", ανέφερε ο "Ντούντα", ενώ ο Κάιλ Χάινς πρόσθεσε:
"Είναι ένα μεγάλο ματς για εμάς. Πηγαίνουμε στην Πόλη να παίξουμε καλά και να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά, να έχουμε καλύτερη άμυνα και να πάρουμε το ματς. Τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάσκετ".
Από τους Τούρκους, ο Ουφούκ Σαρίτσα είπε το αυτονόητο για την ομάδα του... "Είναι ένα ματς που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε στην έδρα μας. Για να ανακτήσουμε το πλεονέκτημα είναι επιτακτική η νίκη".

SPORT24.GR

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κίρωνα... ο Μανιάτης μπήκε αναγκαστικά και παίζει επειδή παίζει καλά.
Δεν θα έπαιζε ο μανιάτης αν δεν τραυματιζότανε ο Μακούν και ο Φέισα

για μένα η μεγαλύτερη απώλεια φέτος ήταν ο Φέισα και ο Ιμπαγάσα (αλλά αυτός επανήλθε)

αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα είναι σε πλήρη φόρμα η ομάδα με τη Ρούμπιν ή θα χρειάζεται μία ακόμα εβδομάδα. Θα δούμε όμως.
το σίγουρο είναι πως απο εδώ και στο εξής θα βλέπεις τον Ολυμπιακό να ανεβάζει στροφές

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.023
Πόντοι
46.232
παιδιά το παιχνίδι το δείχνει η ΕΤ1 και οχι η νετ όπως γράφει το παραπάνω άρθρο..... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom