Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ταμπα τουμπα ταμπα τουμπα τους γαμησαμε στην τουμπα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
χρηστιδη απεδειξε οτι φορας παντελονια.περυσι κερδισες δικαια η σε εσπρωξε καργα η διαιτησια στο ματς της ντροπης;να δω τι αρχιδια εχεις.
οπως το περιμενα απεδειξες οτι δεν εχεις αρχιδια,και κακως φορας παντελονια.παρε ζιπ κιλοτ. :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αυτος ο μαλακας ο λαζαρ ξερει τι κωλοδαχτυλο θα φαει απο τον τζεμπουριο???απο τα αυτια θα του βγει οταν ερθει στο τηγανι

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
το παλερμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο που ειναι ο παλερμο;μπειτε και κραχτε τον :2funny:

Ουάχαχαχαχαχαχα..... που τον θυμήθηκες αυτόν ρε τύπε;
Πόσες μαλαματίνες ν' αντέξει ο έρμος;

Επισκέπτης
αντε μαλακα ολιβερ ...στα'χωσα και ηρεμησα...παμε αλλοιως τωρα...
για την συζητηση που ειχαμε με τα πεναλτι γινανε δυο φασεις στην αγγλια που ξεκαθαριζουν το θεμα...
χτες ενας της αρσεναλ στο τριτο γκολ δεν επεσε (παρα την εξοδο του τερματοφυλακα) πανω στον τερματοφυλακα τον απεφυγε και εβαλε γκολ ιδια φαση περιπου με μαυρο στον αστερα με μενα...
και ο ρουνει σημερα πηρε ενα πεναλτι αλλα λετο και μαυρια...
επεδιωξε επαφη επεσε και το πηρε...ηταν ομως;;αυτο λεω εγω...οχι βεβαια...
αλλη μια τετοια φαση ειναι το πεναλτι που εδωσε ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ στον παπαδοπουλο πριν καποια χρονια στο τηγανι...το θυμασι;;;αυτα για μενα μαγκα δεν ειναι πεναλτι...
πεναλτι ειναι αυτα που σε ανατρεπει ο αλλος ,οχι αυτα που επιδιωκεις εσυ να ''ανατραπεις'' απο τον αλλο..
και τελος το θεμα γιατι θα μας παρει το πρωι
ρε μαλάκα τη συζήτηση να κάνω σοβαρή μαζί σου; μιλάμε είσαι ο ορισμός του οπαδού.αν σε ρωτήσω να έπρεπε να αποβληθεί ο τζιμπουρ που χωρίς να εχει δουλειά πηγε να πουλήσει νταηλίκι ειμαι σίγουρος ότι θα μου πεις οτι δεν έπρεπε .τωρα για τα πέναλτι τη να πω.ειμαι σίγουρος ότι και για το περσινό οφσάιντ του κατσουρανη αν κάτσει και μου το αναλύσεις θα μου πεις οτι τελικά επηρέαζε τη φαση :2funny: :2funny:σε αφηνω στη νιρβάνα σου καισ ε καταλαβαίνω γιατί κάποιοι βαζελοι που σε δούλευαν έχουν εξαφανιστεί τώρα και καλά κανεις και τα χώνεις.τωρα αν ειμαι τρελό η όχι οταν μιλάω και λέω κάτι και ΄επιμένω ότι το ματσάκι ηταν αβαβα και αν μου βγήκε αυτό το είδες και μόνος σου.και πες μας τώρα οτι έπαιξες μπαλαρα και τους κατατρόπωσες :2funny: άνοιξαν τα ποδαράκια τους και στο δεύτερο έγιναν ψευτοτσαμουκαδες για να μην μπουκάρουν οι παοκτζηδες ;).ειδες ο κυρ σαββας μεχρι και συγχαρητήρια στο βρυζα έδωσε :2funny:έκανε καλή δουλειά στην ουεφα ο γιος του :grin:.και τέλος τη σχέσει έχει το πέναλτι της αρσεναλ της γιουναιτετ με αυτά που γράφεις;...ψυχανεμίζεσαι.τώρα το τη ειναι πέναλτι για σένα θα σου πω εγώ...ότι έχει να κάνει με ανατροπές χεριά που είναι υπέρ σου ότι άλλο γίνει απλα για σένα δεν ειναι τίποτα ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλάκα τη συζήτηση να κάνω σοβαρή μαζί σου; μιλάμε είσαι ο ορισμός του οπαδού.αν σε ρωτήσω να έπρεπε να αποβληθεί ο τζιμπουρ που χωρίς να εχει δουλειά πηγε να πουλήσει νταηλίκι ειμαι σίγουρος ότι θα μου πεις οτι δεν έπρεπε .τωρα για τα πέναλτι τη να πω.ειμαι σίγουρος ότι και για το περσινό οφσάιντ του κατσουρανη αν κάτσει και μου το αναλύσεις θα μου πεις οτι τελικά επηρέαζε τη φαση :2funny: :2funny:σε αφηνω στη νιρβάνα σου καισ ε καταλαβαίνω γιατί κάποιοι βαζελοι που σε δούλευαν έχουν εξαφανιστεί τώρα και καλά κανεις και τα χώνεις.τωρα αν ειμαι τρελό η όχι οταν μιλάω και λέω κάτι και ΄επιμένω ότι το ματσάκι ηταν αβαβα και αν μου βγήκε αυτό το είδες και μόνος σου.και πες μας τώρα οτι έπαιξες μπαλαρα και τους κατατρόπωσες :2funny: άνοιξαν τα ποδαράκια τους και στο δεύτερο έγιναν ψευτοτσαμουκαδες για να μην μπουκάρουν οι παοκτζηδες ;).ειδες ο κυρ σαββας μεχρι και συγχαρητήρια στο βρυζα έδωσε :2funny:έκανε καλή δουλειά στην ουεφα ο γιος του :grin:.και τέλος τη σχέσει έχει το πέναλτι της αρσεναλ της γιουναιτετ με αυτά που γράφεις;...ψυχανεμίζεσαι.τώρα το τη ειναι πέναλτι για σένα θα σου πω εγώ...ότι έχει να κάνει με ανατροπές χεριά που είναι υπέρ σου ότι άλλο γίνει απλα για σένα δεν ειναι τίποτα ;)
μέσα επεσες μπαγάσα.
τελικά όμως δε μας είπες.
το πρωτάθλημα είναι του βάζελα ή ο βαγγέλας θα το πάρει τελικά;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κλαψ λυγμ..

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ωραιο ματς στη Τουμπα, ο αρχικος ολυμπιακος θυμισε την ομαδα πριν την αλλαγη του χρονου που επαιζε μεγαλη μπαλα. Στη συνεχεια εριξε ρυθμους αλλα εξακολουθουσε να ναι απειλητικος οπως και ο ΠΑΟΚ. Ας μη παραγνωριζουμε οτι ο ΠΑΟΚ ειχε ακομα κ κατα τη διαρκεια του ματς προβληματα και τραυματιες, ο Σταφυλιδης-αδυναμος κρικος- να παιζει με αναποδο ποδι τον Μιραλας (!). Για Τζιμπουρ αμφιβαλλω αν η φαση ειναι παραπανω απο κιτρινη, τοσες αψιμαχιες γινονται συχνα και δεν επισυρουν αυστηροτερη ποινη. Εχω παντως επιφυλαξεις γι αυτον τον ανισο,τρελο παικτη ονοματι Αμπντουν και το κατα ποσο ηταν σωστη μια 2η κιτρινη..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μπόμπα....
ο γάβρος του βαλβίδα είναι γνωστό τι κάνει εδώ και ... 3 χρόνια....
προσπαθεί να πνίξει τον αντίπαλο μέχρι το 20-30...
εάν τα καταφέρει όλα καλά μετά παραχωρεί χώρο και γήπεδο και καμμιά κόντρα να βγάλουμε το 3ο.
όποιος μαλάκας προπονητής δεν έχει καταλάβει τον βαλβίδα είναι απλά για τον πούτσο.
στο πρώτο παίγνιο ο παππούες του πήρε την ταυτότητα γιατί επαιξε πολύ σφιχτάτα πρώτα 30 λεπτά και προσπαθησε με κόντρες να κάνει τη ζημιά...
το έκανε και παπαλα.
έχω ξαναπεί.
εάν ο παππούς ήταν στο γάβρο τωρα θα μιλούσαμε για ομάδα μοντέλο.......

Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟ θα χάσει κι άλλους βαθμούς μέχρι το ντέρμπι, παρ όλο που παίζει με ομάδες που παραδοσιακά ανοίγουν τα πόδια όταν παίζουν μαζί του.
Έχω  την εντύπωση ότι ο Βαλβέρδε στο ντέρμπι θα ξεκουράσει παίχτες !

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για τον Τσιμπούρ
πήρε κίτρινη ρε τύπε, τι άλλο θέλεις δηλαδή; δεν χτύπησε κανέναν

ο μαλάκας ο Λαζάρ δεν ήταν εριστικός; ο άλλος ο Πάμπλο Κοέγιο δεν είναι πάντα αντιαθλητικός; όσο καλός παίκτης είναι, τόσο μαλάκς είναι προς τους αντιπάλους συμπάικτες του.
Καστιγίζει απίστευτα.

μάλλον είναι θέμα των Ουρουγουανών

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μπόμπα....
ο γάβρος του βαλβίδα είναι γνωστό τι κάνει εδώ και ... 3 χρόνια....
προσπαθεί να πνίξει τον αντίπαλο μέχρι το 20-30...
εάν τα καταφέρει όλα καλά μετά παραχωρεί χώρο και γήπεδο και καμμιά κόντρα να βγάλουμε το 3ο.
όποιος μαλάκας προπονητής δεν έχει καταλάβει τον βαλβίδα είναι απλά για τον πούτσο.
στο πρώτο παίγνιο ο παππούες του πήρε την ταυτότητα γιατί επαιξε πολύ σφιχτάτα πρώτα 30 λεπτά και προσπαθησε με κόντρες να κάνει τη ζημιά...
το έκανε και παπαλα.
έχω ξαναπεί.
εάν ο παππούς ήταν στο γάβρο τωρα θα μιλούσαμε για ομάδα μοντέλο.......
λες να είναι πιο έξυπνοι οι παίκτες του Ολυμπιακού και να διαβάζουνε τα ραβασάκια καλύτερα;
χαχαχα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Χρηστίδη να σου δώσω ενα σίγουρο για το στοίχημα, την Παρασκευή το ματσάκι να το παίξεις διπλό  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:  :grin:

Επισκέπτης
μέσα επεσες μπαγάσα.
τελικά όμως δε μας είπες.
το πρωτάθλημα είναι του βάζελα ή ο βαγγέλας θα το πάρει τελικά;
εσυ τώρα ρε μαλάκα τη θες να κάνεις τον έξυπνο;όταν λέω ότι στους -5 οτι δεν τελείωσε το πρωτάθλημα τη λες να εννοώ;οτι θα το πάρει ο βαζελος;και θες να σου πω και κάτι ..δεν φταει ούτε στο μεταξύ σας παιχνίδι για να κριθεί το πρωτάθλημα.όπως τα βλεπω ίσως να μην χρειάζεται να νικήσει ο ολυμπιακός σε εκείνο το ματς ;)είναι μεγάλη η διαφορά  ποιότητας αλλά και στο βάθος του ροστερ σας.στα έχω ξαναπεί αν δεν παίζει ο λετο δεν κερδίζετε ουτε τα ταταυλα :grin: αυτά που έλεγες περί παιχταραδων για κουινσι και ζεκα εγω γέλαγα :grin: αυτοί δεν μπορούν να κάνουν τη διάφορα ούτε μπορούν να πάρουν πάνω τους την ομάδα.αυτό φαίνεται όποτε δεν έχει παίξει ο αργεντινός ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom