Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ενταξει ρε μαλακα το πιασαμε το υπονοουμενο...παμε να κλεψουμε ενα πρωταθλημα με πουστικο τροπο που αγωνιστικα ανηκει στον βαζελο...
με διαιτησια παραρτηματα και φιλικα...εμεις το μπουρδελο απο τον καλυτερο μας βαζελο...
'
το εμπεδωσαμε...μας επεισες...κατι αλλο;;
τελικα εισαι μαλακας δεν εχω να πω κατι αλλπ.αυτα καταλαβες :jerking:οταν έλεγα οτι είσαι καλύτερη ομαδα στο -5 και δεν τελείωσε τίποτα εκεί ρε μαλάκα τη ήμουν :jerking:αντε γαμήσου γιατί σήμερα με νευριασες :grin: παω να ασχοληθώ με την κορη μου και εγω να είσαι καλά ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ναι ρε μαγκα...ειναι απλο...δεν γινεται απλουστερο...με κερδας και το παιρνεις;;τι μαλακιες μου λες για ενοργανη και πιπες;;
δεν παιζουμε στο οακα;;οση διαφορα και να υπαρχει αν με κερδισεις το παιρνεις...τι δεν καταλαβαινεις;;

ειπαμε. θα σε δω τι θα ποσταρεις οταν χασεις. δηλαδη δεσμευεσαι απο τωρα οτι δε θα παιξει κλαμα για παραγκα και διαιτησιες ναι?

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
εκτός του χρηστιδη ολοι οι άλλοι είστε γατάκια.μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήσασταν κοτούλες και εξαφανισμένοι.τώρα βγήκατε να κάνετε τους έξυπνους.εγώ τουλάχιστον οτι εχω πει το λέω καιρό.σας αφήνω στη νιρβάνα σας τώρα να αυτοαποθεωθειτε με την καθαρή και αντρίκια νίκη σας
εσυ να ασχολεισαι με την ομαδα σου που το παιζεις κ αντικειμενικος
εισαι οπαδος, δε γινεται να εισαι αντικειμενικος
εισαι απλα αντιολυμπιακος
και το τι θα κανουμε εμεις ειναι δικο μας θεμα
εσυ τα λες καιρο, ναι, τα λες καθε χρονο και μια πιανουν, μια δεν πιανουν
αν τα ξερεις ολα παιξε στοιχημα να πιασεις κανα φραγκο
ενας ασχετος εισαι που το παιζει ιστορια για να κανει μανουρα
κοιτα ρε που ασχολουμαστε και με τους πουθεναδες
αντε τραβα βγαλε τα σκαγια απ' την πλατουλα σου κοτουλα..

Επισκέπτης
το παλερμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο που ειναι ο παλερμο;μπειτε και κραχτε τον :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ναι κ εγω ειμαι εθνικος-αο μανης.. πλακα μας κανεις τωρα..
οχι οπως στα λεει ειναι...απλα σημερα επαθε συνδρομο αντικειμενικοτητας και εχει γαμηθει...
επειδη εδω και μια βδομαδα λεει οτι ειναι αβαβα σημερα και οταν χαναμε απο την ξανθη ελεγε οτι δεν εχει τελειωσει το πρωταθλημα την ωρα που ολοι εμεις το ειχαμε τελειωμενο...
αλλα ενταξει με αυτον τον βαζελο δεν κανεις και καμμια τρομερη μαντεψια και 10 ποντους να φυγει αν πεις οτι δεν το παιρνει...
ενταξει εμεις ειχαμε φαει σφαλιαρα και μετα τις διαιτησιες και την κωλοφαρδια του βαζελα πιστευαμε οτι τελειωσε...
αλλα ο βαζελος εχει βαλθει να μας διαψευσει  :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν ειναι αντιολυμπιακος ρε...τρελλος ειναι...και στα βαζελια τα χωνει σου λεω και στα χανουμια...απλα σημερα τον βαρεσε η μαλακια στον εγκεφαλο  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
οτι είσαι μαλάκας φαίνεται.εγώ είμαι μεγαλύτερος......γιατί ασχολούμαι μαζι σου :headbang:τράβα γαμήσου που θα σου δώσω και λογαριασμό τη θα γράφω καμένε :birdman:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
οχι οπως στα λεει ειναι...απλα σημερα επαθε συνδρομο αντικειμενικοτητας και εχει γαμηθει...
επειδη εδω και μια βδομαδα λεει οτι ειναι αβαβα σημερα και οταν χαναμε απο την ξανθη ελεγε οτι δεν εχει τελειωσει το πρωταθλημα την ωρα που ολοι εμεις το ειχαμε τελειωμενο...
αλλα ενταξει με αυτον τον βαζελο δεν κανεις και καμμια τρομερη μαντεψια και 10 ποντους να φυγει αν πεις οτι δεν το παιρνει...
ενταξει εμεις ειχαμε φαει σφαλιαρα και μετα τις διαιτησιες και την κωλοφαρδια του βαζελα πιστευαμε οτι τελειωσε...
αλλα ο βαζελος εχει βαλθει να μας διαψευσει  :2funny: :2funny: :2funny:
οπως τα λεει ειναι ε?
και κοπτεται τωρα για το τι κανει ο γαυρος μας, αντι να παει να δειρει κανενα ΛΕΠΑ?
ασε μας ρε χριστηδη κ εσυ με τις κοτες

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ειπαμε. θα σε δω τι θα ποσταρεις οταν χασεις. δηλαδη δεσμευεσαι απο τωρα οτι δε θα παιξει κλαμα για παραγκα και διαιτησιες ναι?
ρε συ εισαι με τα καλα σου;;να δεσμευθω πριν γινει το ματς και το δουμε;;;
να σε ρωτησω τοτε εγω...αν σε κερδισω δεσμευεσαι να μην πεις για διαιτησιες και παραγκες;;

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
οτι είσαι μαλάκας φαίνεται.εγώ είμαι μεγαλύτερος......γιατί ασχολούμαι μαζι σου :headbang:τράβα γαμήσου που θα σου δώσω και λογαριασμό τη θα γράφω καμένε :birdman:
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

URL]]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οπως τα λεει ειναι ε?
και κοπτεται τωρα για το τι κανει ο γαυρος μας, αντι να παει να δειρει κανενα ΛΕΠΑ?
ασε μας ρε χριστηδη κ εσυ με τις κοτες
ρε μαλακα ακου με που σου λεω...απλα τρελλος ειναι και κολλησε τωρα οτι ειναι αβαβα...
το ειχε πει του βγηκε και εχει κλασει απο την χαρα του...ακου με που σου λεω...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειδα το παιχνιδι με φιλο γαυρο
ο ολυμπιακος στο α ημιχρονο ηταν πολυ καλος
στο β εριξε ρυθμους
ο παοκ ανυπαρκτος
με γιομες στην αντιπαλη περιοχη δεν νικας
επρεπε να βγουν με κοκκινη κανας δυο ακομα παιχτες του

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Ετσι και το παρουμε μες το οακα θα καει ο Πειραιας

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δεν είχε πτέρυγες ο ΠΑΟΚ είχε και τραυματισμούς και ελλείψεις και ο Ολυμπιακός τον έπαιξε έξυπνα στις αντεπιθέσεις από τις γραμμές. Ο ΠΑΟΚ είχε μία ανούσια κατοχή μόνο.
Θα πάρει ντάμπλ  γαύρος. Καλύτερα για τον ΠΑΟΚ θα έχει πιο εύκολο έργο με τον βαζελο και την ΑΕΚ στα πλει οφ. Κρίμα για τον βαζελο γιατί θα αναγκαστεί να πουλήσει την μισή ομάδα το καλοκαίρι μπας και γλυτώσει τα πρόστιμα από την ΟΥΕΦΑ. 

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ειδα το παιχνιδι με φιλο γαυρο
ο ολυμπιακος στο α ημιχρονο ηταν πολυ καλος
στο β εριξε ρυθμους
ο παοκ ανυπαρκτος
με γιομες στην αντιπαλη περιοχη δεν νικας
επρεπε να βγουν με κοκκινη κανας δυο ακομα παιχτες του
βαλε οτι εχουμε και τον μαλακα τον βαλβιδα βγαζει τον ιμπαγασα και βαζει τοροσιδη :headbang:ε τη γαμησε την ομαδα εκει
και αυτος ο καζιμ καρφωσε το ρε παιδακι μου να γελασουμε :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν είχε πτέρυγες ο ΠΑΟΚ είχε και τραυματισμούς και ελλείψεις και ο Ολυμπιακός τον έπαιξε έξυπνα στις αντεπιθέσεις από τις γραμμές. Ο ΠΑΟΚ είχε μία ανούσια κατοχή μόνο.
Θα πάρει ντάμπλ  γαύρος. Καλύτερα για τον ΠΑΟΚ θα έχει πιο εύκολο έργο με τον βαζελο και την ΑΕΚ στα πλει οφ. Κρίμα για τον βαζελο γιατί θα αναγκαστεί να πουλήσει την μισή ομάδα το καλοκαίρι μπας και γλυτώσει τα πρόστιμα από την ΟΥΕΦΑ. 
σονια ασχολεισαι με το σοκερ? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom