Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και πάλι δεν το λέω τώρα που είσαι στο -2 τα έλεγα από το -5 ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει.όλα είναι γραμμένα και μπορείς να τα δεις ;)
ελα...ειπαμε τραβα γαμησου τωρα...τελειωνε...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
εισαι μεγαλος ξευτιλας...γνησια σου μιλαω τραβα γαμησου...
στην πιο παλληκαρισια και καθαρη νικη σε ματς με ατελειωτο ξυλο απο πλευρας παοκ ,ματς που αν το δει καποιος ασχετος απο εξωτερικο θα πει μακελειο και συ απαξιωνεις την νικη και την λες μιλημενη και προκαθορισμενη...
ενταξει τωρα τραβα και γαμησου παλιομαλακα...αιντε...
429142_3179064885510_1532293805_2965358_821869916_n.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
στην πιο παλληκαρισια και καθαρη νικη σε ματς με ατελειωτο ξυλο απο πλευρας παοκ ,ματς που αν το δει καποιος ασχετος απο εξωτερικο θα πει μακελειο...
:2funny: :2funny: :2funny:

ρε με ενα τρελο που μπλεξαμε  :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ειδες που γίνεσαι μαλάκας;εγω στα λεω εδώ και μερες.τωρα αν εσύ βλέπεις τους παίχτες του παοκ με το πάθος που σε επαιζαν πιο παλια...
εισαι γελοιος....το λιγοτερο γιατι δεν θελω να πω αλλη λεξη...
το ξυλο που εριξαν σημερα δεν υπαρχει απλα...

Επισκέπτης
εισαι μεγαλος ξευτιλας...γνησια σου μιλαω τραβα γαμησου...
στην πιο παλληκαρισια και καθαρη νικη σε ματς με ατελειωτο ξυλο απο πλευρας παοκ ,ματς που αν το δει καποιος ασχετος απο εξωτερικο θα πει μακελειο και συ απαξιωνεις την νικη και την λες μιλημενη και προκαθορισμενη...
ενταξει τωρα τραβα και γαμησου παλιομαλακα...αιντε...
καλά μιλάμε οτι είσαι ο μεγαλύτερος μαλάκας.μπάλα αγόρι δεν ξέρεις σε καταλαβαίνω ότι είσαι πωρωμένος και τα βλέπεις όλα κόκκινα.στο 12 με δυο φάσεις που αν τις είχε κάνει ο βαζελος θα χοροπήδαγες αλλα εσύ τα είδες ολα καθαρά.ατελείωτο ξύλο πότε;μετα το 2-0; :2funny:τράβα γαμήσου τώρα και όταν δεις τα πράγματα όπως ειναι τα ξαναλέμε ;)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
καλά μιλάμε οτι είσαι ο μεγαλύτερος μαλάκας.μπάλα αγόρι δεν ξέρεις σε καταλαβαίνω ότι είσαι πωρωμένος και τα βλέπεις όλα κόκκινα.στο 12 με δυο φάσεις που αν τις είχε κάνει ο βαζελος θα χοροπήδαγες αλλα εσύ τα είδες ολα καθαρά.ατελείωτο ξύλο πότε;μετα το 2-0; :2funny:τράβα γαμήσου τώρα και όταν δεις τα πράγματα όπως ειναι τα ξαναλέμε ;)

ελα τωρα αντικειμενικε μας ζαλισες τ' αρχιδια

Επισκέπτης
εισαι γελοιος....το λιγοτερο γιατι δεν θελω να πω αλλη λεξη...
το ξυλο που εριξαν σημερα δεν υπαρχει απλα...
ρε μαλάκα ποτε έριξαν ξύλο; στο πρωτο ημιχρονο και μέχρι να καθαρίσεις το ματς πέρναγες λες και πήγαινες περίπατο.μου αρέσει που λες ότι ξέρεις και μπάλα...σαλτα γαμήσου τώρα ;)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ρε μαλάκα ποτε έριξαν ξύλο; στο πρωτο ημιχρονο και μέχρι να καθαρίσεις το ματς πέρναγες λες και πήγαινες περίπατο.μου αρέσει που λες ότι ξέρεις και μπάλα...σαλτα γαμήσου τώρα ;)

δηλαδη για το οτι ειναι καφενειο φταιει ο μαρινακης και οχι ο ζαγορακης που τα βροντηξε κ εφυγε?
ρε τι αλλο θ' ακουσουμε απο αντιολυμπιακους

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχεις χεστει;;τρεμεις;;ραντεβου στο οακα...το παιχνιδι ειναι στα χερια σου...
με κερδας και το παιρνεις...απλα  ;) ;)

α τοσο απλα? δηλαδη αν φας την ψωλη στην αμυγδαλη δε θα εχουμε κλαματα για διαιτησιες και τα συναφη? αει ρε μελισανιδη, κανε αλλου ενοργανη  :2funny:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
εσυ τραβα αλλου χλεμπονιαρη κομπλεξικε που νομιζες θα παρεις και πρωταθλημα
μαρθα βουρτση
φιλε τη γνωμη του λεει το παιδι και ειναι και νορμαλ.
και ποιο πρωταθλημα...πανιωνιος ειναι ο φιλος

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ενταξει ρε μαλακα το πιασαμε το υπονοουμενο...παμε να κλεψουμε ενα πρωταθλημα με πουστικο τροπο που αγωνιστικα ανηκει στον βαζελο...
με διαιτησια παραρτηματα και φιλικα...εμεις το μπουρδελο απο τον καλυτερο μας βαζελο...
'
το εμπεδωσαμε...μας επεισες...κατι αλλο;;

Επισκέπτης
εκτός του χρηστιδη ολοι οι άλλοι είστε γατάκια.μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήσασταν κοτούλες και εξαφανισμένοι.τώρα βγήκατε να κάνετε τους έξυπνους.εγώ τουλάχιστον οτι εχω πει το λέω καιρό.σας αφήνω στη νιρβάνα σας τώρα να αυτοαποθεωθειτε με την καθαρή και αντρίκια νίκη σας

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
α τοσο απλα? δηλαδη αν φας την ψωλη στην αμυγδαλη δε θα εχουμε κλαματα για διαιτησιες και τα συναφη? αει ρε μελισανιδη, κανε αλλου ενοργανη  :2funny:
ναι ρε μαγκα...ειναι απλο...δεν γινεται απλουστερο...με κερδας και το παιρνεις;;τι μαλακιες μου λες για ενοργανη και πιπες;;
δεν παιζουμε στο οακα;;οση διαφορα και να υπαρχει αν με κερδισεις το παιρνεις...τι δεν καταλαβαινεις;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom