Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ρε πουστη μου δε σας πιανει κανεις πουθενα
ο βαζελος κερδιζει αξια ενω  στον ολυμπιακο ολοι καθονται καθοτι ειναι παραρτηματα το νεο παραρτημα που προστεθηκε ειναι ο παοκ
ποιος ο παοκ α ρε τι λετε,δλδ θα πρεπει να χανει ο ολυμπιακος για να ειναι δικαιο το αποτελεσμα και οταν χανει κανεται κωλοτουμπες :jerking:

Ρε τύπε, μην ασχολείσαι λαιμαι...
Δεν ξέρεις τι παθαίνουν οι πρωταθλητές χειμώνα την άνοιξη;

Απλά κάθε χρόνο βρίσκουν άλλο τροπάρι να μας διασκεδάσουν.
(ειδικά τώρα που λείπει ο χοντρός και ο αγαπούλας)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
:boobies:

Συνημμένα

• 0-1.jpg
    0-1.jpg
    43,1 KB · Εμφανίσεις: 12

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
που εισαι ρε χρηστιδη; :grin: δεν στα ελεγα ;) τωρα που τα ηξερα αυτο ειναι αλλο θεμα ;)με έχεις ακούσει πολλές φορές να μιλάω για παιχνίδια καθαρισμένα;
εδω ειμαι ρε μαγκα...κριμα σε ειχα για πιο μαγκιτη...
κριμα πεαγματακα...15 χρονια η λασπη παει συννεφο (οπως και η πουτσα βεβαια αλλο το ενα αλλο το αλλο )...
δεν τρεχει τιποτα ρε μαγκα μαθημενοι ειμαστε...στον πουτσο μας κιολας...
χιλιοειπωμενα ...απο μενα τουλαχιστον...αυτα να τα βλεπουν καποιοι φλωροι και υπερανω γαυροι που λυπουνται τους αλλους και ειναι φερπλειστες...
εγω το εχω πει....γαματε τους και αφηστε τους να σκουζουν...
δωσμενο ετσι;εγινε ρε μαγκα ;)

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
τύπε δεν το λέω τώρα ;)από την αρχή της εβδομάδας το είπα.και δεν είπα οτι είναι παράρτημα ...άλλο είπα χρώσταγε κάτι.και για να γίνω πιο συγκεκριμένος ο παοκ κανονικά δεν θα έπαιζε γιατί χρωστάει .ποιος είναι στην ουεφα που τον βοήθησε να μην τον ρίξουν;

Ποιος ειναι ρε πες μας και μας να μαθουμε..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε πουστη μου δε σας πιανει κανεις πουθενα
ο βαζελος κερδιζει αξια ενω  στον ολυμπιακο ολοι καθονται καθοτι ειναι παραρτηματα το νεο παραρτημα που προστεθηκε ειναι ο παοκ
ποιος ο παοκ α ρε τι λετε,δλδ θα πρεπει να χανει ο ολυμπιακος για να ειναι δικαιο το αποτελεσμα και οταν χανει κανεται κωλοτουμπες :jerking:
γιατι ασχολεισαι;;εχεις να αποδειξεις τιποτα;;σε ρωταω...
γαμας μεσα στην τουμπα που ολοι περιμεναν γκελα σου...
τι ψαχνεις;;
και υπ'οψιν το ματς εχει αλλο ενα ημιχρονο...αν δεν βαλουμε αλλο γκολ θα υπαρξει πιεση...
ψιλογυρισαμε πισω και δεν μου αρεσει...αν γινει το 2-1 μετα παλι ντερμπι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αντε βρηκατε παλι ζητιανους να αγορασετε κανα βαθμο

Επισκέπτης
εδω ειμαι ρε μαγκα...κριμα σε ειχα για πιο μαγκιτη...
κριμα πεαγματακα...15 χρονια η λασπη παει συννεφο (οπως και η πουτσα βεβαια αλλο το ενα αλλο το αλλο )...
δεν τρεχει τιποτα ρε μαγκα μαθημενοι ειμαστε...στον πουτσο μας κιολας...
χιλιοειπωμενα ...απο μενα τουλαχιστον...αυτα να τα βλεπουν καποιοι φλωροι και υπερανω γαυροι που λυπουνται τους αλλους και ειναι φερπλειστες...
εγω το εχω πει....γαματε τους και αφηστε τους να σκουζουν...
δωσμενο ετσι;εγινε ρε μαγκα ;)
ειδες που γίνεσαι μαλάκας;εγω στα λεω εδώ και μερες.τωρα αν εσύ βλέπεις τους παίχτες του παοκ με το πάθος που σε επαιζαν πιο παλια...οκ τυπε έπαιξες μπαλαρα ολοι συνωμοτούν εναντίον σου και όλοι θελουν το κακο σου.και η διαιτησία σε παιζει και κατα 90-10.εισαι ευχαριστημένος τώρα;εγω σου ειπα οτι για άλλους λόγους είχαν την ανάγκη σου και ως αντάλλαγμα πήρες εύκολα το ματσάκι απο το 10 λεπτό.τόσο απλό τύπε.και προσεξε δενλεω οτι δεν εχεις καλυτερη ομαδα  ;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ελα θα μπει και ο καζιμ :rockon:σηκωθηκε για ζεσταμα  :P

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
:boobies:

Συνημμένα

• eeetsi.jpg
    eeetsi.jpg
    53,2 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
γιατι ασχολεισαι;;εχεις να αποδειξεις τιποτα;;σε ρωταω...
γαμας μεσα στην τουμπα που ολοι περιμεναν γκελα σου...
τι ψαχνεις;;
και υπ'οψιν το ματς εχει αλλο ενα ημιχρονο...αν δεν βαλουμε αλλο γκολ θα υπαρξει πιεση...
ψιλογυρισαμε πισω και δεν μου αρεσει...αν γινει το 2-1 μετα παλι ντερμπι
εσυ όταν έλεγες οτι ο βαζελος τα επερνε είχες αποδείξεις.οι μαλακίες που έλεγες για το χαλκια;γιατί εγω σήμερα τον αμπτουν να βρίσκει την μπαλα στα ποδια του και στο δεύτερο τον μιραλας να κάνει πεζοπορία;αποδείξεις όπως λες όμως δεν είναι.αλλα δεν είναι και οι παπαριες που έλεγες ;)τότε όμως ηταν στημένο τώρα είναι στα ίσια :2funny:ρε μπαγάσα αν ηταν ο βαζελος και ο σαλπιγγιδης έχανε την κεφαλιά στις αρχές του ημιχρόνου να δω τη θα έλεγες.τώρα όμως;φυσιολογικά όλα ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειδες που γίνεσαι μαλάκας;εγω στα λεω εδώ και μερες.τωρα αν εσύ βλέπεις τους παίχτες του παοκ με το πάθος που σε επαιζαν πιο παλια...οκ τυπε έπαιξες μπαλαρα ολοι συνωμοτούν εναντίον σου και όλοι θελουν το κακο σου.και η διαιτησία σε παιζει και κατα 90-10.εισαι ευχαριστημένος τώρα;εγω σου ειπα οτι για άλλους λόγους είχαν την ανάγκη σου και ως αντάλλαγμα πήρες εύκολα το ματσάκι απο το 10 λεπτό.τόσο απλό τύπε.και προσεξε δενλεω οτι δεν εχεις καλυτερη ομαδα  ;)
με ποιούς να παίξει μπάλα;
αν όμως το γυρίσουνε το ματς ξαφνικά θα έχει γίνει υπερομάδα και οι δικοί μας τίποτα, ετσι;
αφού τους έδιωξε τους παίκτες του.
αποκλείστηκε από τον Ατρόμητο, δεν θα είχε πρόβλημα με τον ΟΣΦΠ;
επειδή κέρδισε την κουτσή ΑΕΚ;

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ναι λες να μπει και να σκοραρει :huh:στημενο θα ειναι για να τον απωθεωσουν σα παιχταρα :P
χαχαχαχαχαχα
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα
τουρκοιιιιιιιιιιιιιι

Επισκέπτης
με ποιούς να παίξει μπάλα;
αν όμως το γυρίσουνε το ματς ξαφνικά θα έχει γίνει υπερομάδα και οι δικοί μας τίποτα, ετσι;
αφού τους έδιωξε τους παίκτες του.
αποκλείστηκε από τον Ατρόμητο, δεν θα είχε πρόβλημα με τον ΟΣΦΠ;
επειδή κέρδισε την κουτσή ΑΕΚ;
εσύ που λες ότι έχεις κάνει το μάνατζερ πες μου όσα χρόνια παίζει με τον ολυμπιακό ασχέτως τη ομάδα είχε έβγαζε πάθος ναι η όχι; σήμερα είναι κότες όλοι στο 12 το παιχνίδι είχε τελειώσει ωραία και όμορφα.και δεν τα λέω τώρα τα λέω από την αρχή της εβδομάδας ;)ουτε παραρτημα ουτε τιποτα άλλοι λόγοι υπήρχαν και γιαυτό επέμενα.και δεν είπα οτι δεν έχετε καλύτερη ομάδα και ήμουν απο αυτούς που έλεγα ακόμα και όταν είχατε -5 οτι δεν τελείωσε τίποτα και κάποιοι που τώρα βγαίνουν και κάνουν τους κόκορες έλεγαν οτι τελείωσε.άρα  δεν έχω κάποιο λόγο που τα λεω για να θιξω τον ολυμπιακό απο την αρχη λεω οτι ειναι μακράν η καλύτερη ομάδα.αλλα οπως ξερεις στη μπάλα δε ν κερδίζει πάντα ο καλύτερος ;) και εδώ που φτάνεις χρειαζετε να κουμπώσεις κάποια δύσκολα ματς ;)

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
εσύ που λες ότι έχεις κάνει το μάνατζερ πες μου όσα χρόνια παίζει με τον ολυμπιακό ασχέτως τη ομάδα είχε έβγαζε πάθος ναι η όχι; σήμερα είναι κότες όλοι στο 12 το παιχνίδι είχε τελειώσει ωραία και όμορφα.και δεν τα λέω τώρα τα λέω από την αρχή της εβδομάδας ;)ουτε παραρτημα ουτε τιποτα άλλοι λόγοι υπήρχαν και γιαυτό επέμενα.και δεν είπα οτι δεν έχετε καλύτερη ομάδα και ήμουν απο αυτούς που έλεγα ακόμα και όταν είχατε -5 οτι δεν τελείωσε τίποτα και κάποιοι που τώρα βγαίνουν και κάνουν τους κόκορες έλεγαν οτι τελείωσε.άρα  δεν έχω κάποιο λόγο που τα λεω για να θιξω τον ολυμπιακό απο την αρχη λεω οτι ειναι μακράν η καλύτερη ομάδα.αλλα οπως ξερεις στη μπάλα δε ν κερδίζει πάντα ο καλύτερος ;) και εδώ που φτάνεις χρειαζετε να κουμπώσεις κάποια δύσκολα ματς ;)

ε αφου τα λες απο την αρχη της εβδομαδας εχεις δικιο.το θεμα ειναι οτι το πρωταθλημα βρισκεται εδω που το θελαμε και πλησιαζει ο μαρτης

Επισκέπτης
ε αφου τα λες απο την αρχη της εβδομαδας εχεις δικιο.το θεμα ειναι οτι το πρωταθλημα βρισκεται εδω που το θελαμε και πλησιαζει ο μαρτης
και πάλι δεν το λέω τώρα που είσαι στο -2 τα έλεγα από το -5 ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει.όλα είναι γραμμένα και μπορείς να τα δεις ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εισαι μεγαλος ξευτιλας...γνησια σου μιλαω τραβα γαμησου...
στην πιο παλληκαρισια και καθαρη νικη σε ματς με ατελειωτο ξυλο απο πλευρας παοκ ,ματς που αν το δει καποιος ασχετος απο εξωτερικο θα πει μακελειο και συ απαξιωνεις την νικη και την λες μιλημενη και προκαθορισμενη...
ενταξει τωρα τραβα και γαμησου παλιομαλακα...αιντε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom