Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν δεις καπου να βριζω εσας η την Αθηνα ελα και χαιρετα με, τα μπερδευεις λιγο τα πραγματα νομηζω.

Ζω εδω και χρονια στην Αθηνα εχω φιλους γαυρους και βαζελους και γενικα περναω καλα εδω.

Τωρα αν δεν ξερεις απο καζουρα καφενιου γιατι σαν κατι τετοιο το βλεπω εδω σορρυ φιλε δεν ξαναμιλαω.

Οσο για την ελυψη μυαλου και ολα τα αλλα κανω οτι δεν τα ειδα  ;)
το ποστ μου ήταν συνυφασμένο με τα προηγούμενά σου
υπόψην πως ακόμα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ δεν έχεις γράψει

την καζούρα τη δεχομαι χαλαρά ακόμα και αν δεν κάνω σχεδόν ποτέ. Αλλά να κάνεις καζούρα χωρίς να υπάρχει λόγος (νικήσαμε σήμερα αν δεν το πήρατε χαμπάρι), αυτό είναι απλά πρήξιμο και μου χαλάς τη νύστα.
δεν είναι προσωπικό με σένα... απλά προστίθενται τα δικά σου ποστ σε τόσα άλλα

βαρέθηκα να διαβάζω και να ακούω τις ίδιες παπαριές για παρελθοντικά γεγονοτα χωρίς ουσία.

ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε συγχαρητήρια. Λες και το Γιουρόπα το έχουμε κατακήσει 50 φορές και είναι παρακατιανό...
να δούμε μήπως τι ομάδες παίζουνε στη συνέχεια του Γιουρόπα ;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Με τη Ντόρτμουντ πχ είχες 4 σουτ στην εστία, 4 και η Ντόρτμουντ. 5 εκτός εστιας , 4 η Ντόρτμουντ

3 - 3 τα κόρνερ 45-55 η κατοχή μπάλας για τη Ντόρτμουντ.

Γιατί να μη πει και η Ντόρτμουντ πως έπαιξε μπαλάρα , είχε ευκαιρίες, άξιζε το χ, ήταν άτυχη κλπ?

Τέτοια ματς στην ευρώπη έχω κάνει ΠΑΜΠΟΛΑ

ρε μαλακα ηθελα μερες να στο πω. εισαι αρρωστακι και τα φυλας σε word τοσα στατιστικα αναλυτικα?
γαμεις/κατουρας σταλιτσα?  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εχεις θεμα, να πας να το κοιταξεις!!! αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αυτια μου!! τελικα οι βαζελοι ειστε σαν τις γκομενες, βαζετε συνεχεια την ιδια κασετα!! αντε γεια...

Ρε φιλαράκι κατάλαβα τι μου λες. Απλά σου λέω πως αυτό που λες δεν ισχύει. Δεν είναι έτσι πως το λένε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ε την ίδια καλή μπάλα είχα παίξει και εγώ στο 1-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που εκεί έπαιζα ΕΓΩ με τα δεύτερα.

Και η ΑΕΚ στο δικό της 3-3 με Ρεάλ ακόμη καλύτερα. Μη λένε λοιπόν για το "θρύλο που παίζει τη μπαλάρα μόνο".  Καλά παίξαν σήμερα και σε όλα αυτά τα ματς αλλά και άλλοι το χουν κάνει.
Ακόμη και ο Αθηναικός στο Ολντ τράφορντ με τη Μάνστεστερ μπαλάρα είχε παίξει.
όσο υπερβολικος είναι όποιος λέει πως εμείς παίξαμε διαστημική μπαλάρα που δεν έχει ξαναπαίξει άλλη ομάδα ελληνική, άλλο τόσο υπερβολικός είσαι και εσύ με το να λες πως ο Αθηναϊκός είχε παόξει μπαλάρα με το να έχει παίξει ταμπούρι 90 λεπτά.
έλεος μιλάμε

είναι προφανές πως ένας άνθρωπος που κέρδισε η ομάδα, της οποίας είναι οπαδός, θα υπερθεματίσει. Κι αυτό σας πειράζει και μας πρήζετε τους υπόλοιπους με άκυρες συγκρίσεις;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε μαλακα ηθελα μερες να στο πω. εισαι αρρωστακι και τα φυλας σε word τοσα στατιστικα αναλυτικα?
γαμεις/κατουρας σταλιτσα?  :2funny:

Kάτσε να βρω και άλλα τώρα. Άντε που θα μας βγαλουν και το γάβρο, Άγιαξ του 70.
Δηλαδή σε ματς που και ο αντίπαλος είναι να κλαίγεται με τις ευκαιριες που χάνει αυτοί σκούζουν "ααα έπαιξα μπαλάρα" κλπ.

Δηλαδή σήμερα ο Ροσίτσκι που έχασε εκείνη τη λομπα  να λένε κ αυτοί " αα παίξαμε μπαλάρα, είμασταν άτυχοι".
Ή μήπως να βάλουμε τις ευκαιρίες που έχασε η Ντόρτμουντ στο εδώ 3-1? Αυτό και αν είναι απόδειξη πως φοράνε τα κόκκινα γυαλιά όταν βλέπουν ένα ματς.
Ντάξει καλά παίξανε και μπράβο τους. Ψυχωμένα, μαχητικά οκ. Αλλά μη μας λένε μαλακιες για μας γιατί θα πέσει στραπ-ονιασμα :grin:

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
το ποστ μου ήταν συνυφασμένο με τα προηγούμενά σου
υπόψην πως ακόμα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ δεν έχεις γράψει

την καζούρα τη δεχομαι χαλαρά ακόμα και αν δεν κάνω σχεδόν ποτέ. Αλλά να κάνεις καζούρα χωρίς να υπάρχει λόγος (νικήσαμε σήμερα αν δεν το πήρατε χαμπάρι), αυτό είναι απλά πρήξιμο και μου χαλάς τη νύστα.
δεν είναι προσωπικό με σένα... απλά προστίθενται τα δικά σου ποστ σε τόσα άλλα

βαρέθηκα να διαβάζω και να ακούω τις ίδιες παπαριές για παρελθοντικά γεγονοτα χωρίς ουσία.

ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε συγχαρητήρια. Λες και το Γιουρόπα το έχουμε κατακήσει 50 φορές και είναι παρακατιανό...
να δούμε μήπως τι ομάδες παίζουνε στη συνέχεια του Γιουρόπα ;

Αν και εδω η κουβεντα παει αλλου μηπος πρεπει να σκεφτεις λιγο γιατι δεν ειπε κανεις οπως λες συγχαρητηρια ?

Απο τα γραφομενα σου σε θεωρω οξυδερκη ανθρωπο οποτε μην αρχησεις τωρα να λες περι κομπλεξ και δεν ξερω εγω τι αλλο.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Kάτσε να βρω και άλλα τώρα. Άντε που θα μας βγαλουν και το γάβρο, Άγιαξ του 70.
Δηλαδή σε ματς που και ο αντίπαλος είναι να κλαίγεται με τις ευκαιριες που χάνει αυτοί σκούζουν "ααα έπαιξα μπαλάρα" κλπ.

Δηλαδή σήμερα ο Ροσίτσκι που έχασε εκείνη τη λομπα  να λένε κ αυτοί " αα παίξαμε μπαλάρα, είμασταν άτυχοι".
Ή μήπως να βάλουμε τις ευκαιρίες που έχασε η Ντόρτμουντ στο εδώ 3-1? Αυτό και αν είναι απόδειξη πως φοράνε τα κόκκινα γυαλιά όταν βλέπουν ένα ματς.
Ντάξει καλά παίξανε και μπράβο τους. Ψυχωμένα, μαχητικά οκ. Αλλά μη μας λένε μαλακιες για μας γιατί θα πέσει στραπ-ονιασμα :grin:
αντι να ψαχνεις να βρεις στατιστικσ τραβα εξωτερικο να δεις κανα αγωνα, να δεις πως παιζεται η μπαλα και μετα ελα να μιλησουμε

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Α έβγαλες και πόρισμα κιόλας. Ναι δεν έκανα σεμινάρια στην θύρα (Λ)-7
με αυτα που ποσταρεις δειχνεις οτι μονο απο τον καναπε εχεις δει ποδοσφαιρο, ρε φιλε εχω πληρωσει 350 ευρω ταξι και 80 ευρω εισιτηριο να δω την μπαρτσελονα στην ισπανια γιατι ημουν σε αλλη πολη χωρια τις φορες που ημουν βαρκελονη και επαιζε και θα μου μιλησεις για μπαλα;;; κανε μας την χαρη!

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Μαγκες σορρυ που θα σας την χαλασω λιγο αλλα αν καθεστε και μαλωνετε με το σκεπτικο ποιος επαιξε την καλυτερη μπαλα τοτε

η Ολλανδια θα επρεπε να παρει 3 παγκοσμια, η Ιταλια το πολυ πολυ ενα,και η Gladbach στην Γερμανια περισσοτερα απο οτι η Bayern

Το αποτελεσμα μετραει και ολα τα αλλα ειναι για να κανει εκπομπες ο Γεωργιου και ο Ραπτοπουλος !!!!!!

Υ.γ. Ξεχασα και τον ΠΑΟΚ εδω θα επρεπε να παρει τουλαχιστων αλλα πεντε πρωταθληματα  :birdman: :birdman: :birdman:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μαγκες σορρυ που θα σας την χαλασω λιγο αλλα αν καθεστε και μαλωνετε με το σκεπτικο ποιος επαιξε την καλυτερη μπαλα τοτε

η Ολλανδια θα επρεπε να παρει 3 παγκοσμια, η Ιταλια το πολυ πολυ ενα,και η Gladbach στην Γερμανια περισσοτερα απο οτι η Bayern

Το αποτελεσμα μετραει και ολα τα αλλα ειναι για να κανει εκπομπες ο Γεωργιου και ο Ραπτοπουλος !!!!!!
σωστοςςς

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
όσο υπερβολικος είναι όποιος λέει πως εμείς παίξαμε διαστημική μπαλάρα που δεν έχει ξαναπαίξει άλλη ομάδα ελληνική, άλλο τόσο υπερβολικός είσαι και εσύ με το να λες πως ο Αθηναϊκός είχε παόξει μπαλάρα με το να έχει παίξει ταμπούρι 90 λεπτά.
έλεος μιλάμε

είναι προφανές πως ένας άνθρωπος που κέρδισε η ομάδα, της οποίας είναι οπαδός, θα υπερθεματίσει. Κι αυτό σας πειράζει και μας πρήζετε τους υπόλοιπους με άκυρες συγκρίσεις;

Tέτοια εμφάνιση στο Ολντ Τράφορντ και γενικά στην Αγγλία δεν έχουν κάνει πολλές ελληνικες ομάδες. Ξεχνας κάτι ευκαιρίες του Μπονγκ και του Τζαλακώστα σε κείνο το ματς.

Αλλά θέλω να σου πω πως με βάση αυτό, δλδ τι λέτε εσείς, όλες οι ελληνικες ομάδες έχουν παίξει μπαλάρα.
Έχετε κάνει καλα ματς αλλα τι γίνεται? ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟ ΜΑΤΣ! Είτε κερδίζατε είτε χάνατε. ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΣ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ!

Παίζεται ένα στυλ όσα βάλουμε και όσα φάμε, γενικά και νομιζετε πως αυτό είναι. Μετά παραπονιέστε που δε προχωράτε πως είναι γκαντεμια΄. Εμ δεν είναι γκαντεμιά, φιδεμποριά είναι. Σε ματς που χάνετε πχ 3-4 καλές ευκαιρίες και ο αντίπαλος έχει χάσει 6-7, λέτε πως ήσασταν άτυχοι και αξίζατε να περάσετε.

Αντίθετα εμείς νικάμε έχοντας κάνει 2-3 φάσεις με τον αντίπαλο να είναι εξαφανισμένος. Φυσικά έχω κάνει και με τον αντίπαλο να με ξεσκίζει. Όπως με το Αμβούργο το 0-0. Δε πανυγήρισα πως έπαιξα μπαλάρα όμως. Πανυγήρισα τη νίκη.

Κράτα λοιπόν τη νίκη και άσε τα περί " μπαλάρας" που μόνο εσυ παίζεις. Στο ίδιο ζουμί βράζουμε πάνω κάτω. Δεν έγινες ξαφνικά βραζιλια του 70.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
με αυτα που ποσταρεις δειχνεις οτι μονο απο τον καναπε εχεις δει ποδοσφαιρο, ρε φιλε εχω πληρωσει 350 ευρω ταξι και 80 ευρω εισιτηριο να δω την μπαρτσελονα στην ισπανια γιατι ημουν σε αλλη πολη χωρια τις φορες που ημουν βαρκελονη και επαιζε και θα μου μιλησεις για μπαλα;;; κανε μας την χαρη!
80 ευρω καλα το πληρωσες.68ε το πληρωσα φετος με οσασουνα,το 8-0.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

καλα αυτο δε λεει τιποτα. μαλλον λεει οτι εισαι κουτοβιολης γιατι με αεροπλανο θα σουρχοταν φθηνοτερα  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Kαι τι έμαθες ? Το τυφλό σου οπαδιλίκι δε θα σε αφήνει να δεις καθαρά, όπου και να πας.
Πως αυτο που παίζετε είναι η απόλυτη μπαλάρα ε? Και συνεχόμενα. Στο ουέφα το 2002-2003 έτσι φτάσαμε στους 8 παίζαμε αποσπασματικά . Ή στους ομίλους πρόσφατα το 2008-2009 παίξαμε πολύ χειρότερα απο σας και έτσι απο κολοφαρδία περάσαμε.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ΣιΕφ, είσαι πολύ πωρωμένος ρε τύπε. Μήπως είσαι το βαζελάκι που βγήκε λίγο πριν τελειώσει ο Διόγος για να μιλήσει για τις κασέτες;

Προσωπικά δεν έγραψα πουθενά ότι ο γαύρος έπαιξε διαστημική μπάλα. Είπα ότι έπαιξε διαφορετικά από το τυπικό ελληνικό ποδόσφαιρο, δηλαδή σε κανένα ματς δεν ταμπουρώθηκε αλλά διεκδίκησε την μπάλα, έπαιξε μπροστά, πίεσε από μπροστά και γενικά όπου μπορούσε επέβαλε ρυθμό. Βοήθησαν πάρα πολύ βέβαια και οι Μέλμπεργκ/Αβραάμ, οι οποίοι μέχρι και το ματς του Βελοντρόμ ήταν πρώτο δίδυμο σε κοψίματα στην διοργάνωση (έστω και αν ο Αβράμης έχασε ένα ματς), αλλιώς τώρα μπορεί να μετρούσαμε επτάρες.

Φυσικά και οι αντίπαλοι έπαιξαν καλά. Αυτό έλειπε, μιας και παίζαμε με ομάδες με ιδιαίτερο βάρος ονόματος, όπως η Άρσεναλ, η Μαρσέιγ και η Μπορούσα. Αλλά τους βοηθήσαμε και εμείς, γιατί δεν είχαμε πρωταρχικό στόχο να τους καταστρέψουμε το παιχνίδι, αντιθέτως, ο καθένας να κάνει το δικό του.

Τώρα το αν θα ήταν καλύτερα το ταμπούρι ή όχι, δεν το ξέρω. Θεμιτός τρόπος παιχνιδιού είναι και αυτός. Από εκεί και πέρα βέβαια, αλλιώς έπαιζε η Βραζιλία το 70, αλλιώς η Ολλανδία και αλλιώς η Γερμανία (όχι ότι συγκρίνω την ομάδα μου με κάποια από αυτές) και φυσικά αλλιώς τους εκτιμούσαν και οι φίλαθλοι. Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα. Πάντως ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερο προδιάθεση για ανοιχτό παιχνίδι, όπως και πρόπερσι στο Μπερναμπέου που παίζαμε φουλ επίθεση (όπως μπορούσαμε) την Ρεάλ με δέκα παίκτες. Και προσωπικά εγώ το προτιμώ να κοιτάξουμε τους άλλους στα μάτια, και ας χάσουμε όπως τότε, παρά να κλειστούμε πίσω, να γείρει το γήπεδο και τελικά να βάλουμε ένα γκολ στην κόντρα και να πανηγυρίζω για θριάμβους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom