ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
καλα, ξαναδες τη θέση που παίζει ο Τσαμπερλέιν και ξαναέλα
διορθωσε με ρε παιχτη και πες μου τι θεση παιζει?
καλα, ξαναδες τη θέση που παίζει ο Τσαμπερλέιν και ξαναέλα
το ποστ μου ήταν συνυφασμένο με τα προηγούμενά σουΑν δεις καπου να βριζω εσας η την Αθηνα ελα και χαιρετα με, τα μπερδευεις λιγο τα πραγματα νομηζω.
Ζω εδω και χρονια στην Αθηνα εχω φιλους γαυρους και βαζελους και γενικα περναω καλα εδω.
Τωρα αν δεν ξερεις απο καζουρα καφενιου γιατι σαν κατι τετοιο το βλεπω εδω σορρυ φιλε δεν ξαναμιλαω.
Οσο για την ελυψη μυαλου και ολα τα αλλα κανω οτι δεν τα ειδα ;)
Με τη Ντόρτμουντ πχ είχες 4 σουτ στην εστία, 4 και η Ντόρτμουντ. 5 εκτός εστιας , 4 η Ντόρτμουντ
3 - 3 τα κόρνερ 45-55 η κατοχή μπάλας για τη Ντόρτμουντ.
Γιατί να μη πει και η Ντόρτμουντ πως έπαιξε μπαλάρα , είχε ευκαιρίες, άξιζε το χ, ήταν άτυχη κλπ?
Τέτοια ματς στην ευρώπη έχω κάνει ΠΑΜΠΟΛΑ
δεξί μπακ-χαφδιορθωσε με ρε παιχτη και πες μου τι θεση παιζει?
εχεις θεμα, να πας να το κοιταξεις!!! αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αυτια μου!! τελικα οι βαζελοι ειστε σαν τις γκομενες, βαζετε συνεχεια την ιδια κασετα!! αντε γεια...
όσο υπερβολικος είναι όποιος λέει πως εμείς παίξαμε διαστημική μπαλάρα που δεν έχει ξαναπαίξει άλλη ομάδα ελληνική, άλλο τόσο υπερβολικός είσαι και εσύ με το να λες πως ο Αθηναϊκός είχε παόξει μπαλάρα με το να έχει παίξει ταμπούρι 90 λεπτά.Ε την ίδια καλή μπάλα είχα παίξει και εγώ στο 1-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που εκεί έπαιζα ΕΓΩ με τα δεύτερα.
Και η ΑΕΚ στο δικό της 3-3 με Ρεάλ ακόμη καλύτερα. Μη λένε λοιπόν για το "θρύλο που παίζει τη μπαλάρα μόνο". Καλά παίξαν σήμερα και σε όλα αυτά τα ματς αλλά και άλλοι το χουν κάνει.
Ακόμη και ο Αθηναικός στο Ολντ τράφορντ με τη Μάνστεστερ μπαλάρα είχε παίξει.
απο μπαλα εχεις μαυρα μεσανυχτα, ετσι το λενε, καταμαυρα!Ρε φιλαράκι κατάλαβα τι μου λες. Απλά σου λέω πως αυτό που λες δεν ισχύει. Δεν είναι έτσι πως το λένε.
ρε μαλακα ηθελα μερες να στο πω. εισαι αρρωστακι και τα φυλας σε word τοσα στατιστικα αναλυτικα?
γαμεις/κατουρας σταλιτσα?
το ποστ μου ήταν συνυφασμένο με τα προηγούμενά σου
υπόψην πως ακόμα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ δεν έχεις γράψει
την καζούρα τη δεχομαι χαλαρά ακόμα και αν δεν κάνω σχεδόν ποτέ. Αλλά να κάνεις καζούρα χωρίς να υπάρχει λόγος (νικήσαμε σήμερα αν δεν το πήρατε χαμπάρι), αυτό είναι απλά πρήξιμο και μου χαλάς τη νύστα.
δεν είναι προσωπικό με σένα... απλά προστίθενται τα δικά σου ποστ σε τόσα άλλα
βαρέθηκα να διαβάζω και να ακούω τις ίδιες παπαριές για παρελθοντικά γεγονοτα χωρίς ουσία.
ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε συγχαρητήρια. Λες και το Γιουρόπα το έχουμε κατακήσει 50 φορές και είναι παρακατιανό...
να δούμε μήπως τι ομάδες παίζουνε στη συνέχεια του Γιουρόπα ;
απο μπαλα εχεις μαυρα μεσανυχτα, ετσι το λενε, καταμαυρα!
αντι να ψαχνεις να βρεις στατιστικσ τραβα εξωτερικο να δεις κανα αγωνα, να δεις πως παιζεται η μπαλα και μετα ελα να μιλησουμεKάτσε να βρω και άλλα τώρα. Άντε που θα μας βγαλουν και το γάβρο, Άγιαξ του 70.
Δηλαδή σε ματς που και ο αντίπαλος είναι να κλαίγεται με τις ευκαιριες που χάνει αυτοί σκούζουν "ααα έπαιξα μπαλάρα" κλπ.
Δηλαδή σήμερα ο Ροσίτσκι που έχασε εκείνη τη λομπα να λένε κ αυτοί " αα παίξαμε μπαλάρα, είμασταν άτυχοι".
Ή μήπως να βάλουμε τις ευκαιρίες που έχασε η Ντόρτμουντ στο εδώ 3-1? Αυτό και αν είναι απόδειξη πως φοράνε τα κόκκινα γυαλιά όταν βλέπουν ένα ματς.
Ντάξει καλά παίξανε και μπράβο τους. Ψυχωμένα, μαχητικά οκ. Αλλά μη μας λένε μαλακιες για μας γιατί θα πέσει στραπ-ονιασμα
με αυτα που ποσταρεις δειχνεις οτι μονο απο τον καναπε εχεις δει ποδοσφαιρο, ρε φιλε εχω πληρωσει 350 ευρω ταξι και 80 ευρω εισιτηριο να δω την μπαρτσελονα στην ισπανια γιατι ημουν σε αλλη πολη χωρια τις φορες που ημουν βαρκελονη και επαιζε και θα μου μιλησεις για μπαλα;;; κανε μας την χαρη!Α έβγαλες και πόρισμα κιόλας. Ναι δεν έκανα σεμινάρια στην θύρα (Λ)-7
σωστοςςςΜαγκες σορρυ που θα σας την χαλασω λιγο αλλα αν καθεστε και μαλωνετε με το σκεπτικο ποιος επαιξε την καλυτερη μπαλα τοτε
η Ολλανδια θα επρεπε να παρει 3 παγκοσμια, η Ιταλια το πολυ πολυ ενα,και η Gladbach στην Γερμανια περισσοτερα απο οτι η Bayern
Το αποτελεσμα μετραει και ολα τα αλλα ειναι για να κανει εκπομπες ο Γεωργιου και ο Ραπτοπουλος !!!!!!
όσο υπερβολικος είναι όποιος λέει πως εμείς παίξαμε διαστημική μπαλάρα που δεν έχει ξαναπαίξει άλλη ομάδα ελληνική, άλλο τόσο υπερβολικός είσαι και εσύ με το να λες πως ο Αθηναϊκός είχε παόξει μπαλάρα με το να έχει παίξει ταμπούρι 90 λεπτά.
έλεος μιλάμε
είναι προφανές πως ένας άνθρωπος που κέρδισε η ομάδα, της οποίας είναι οπαδός, θα υπερθεματίσει. Κι αυτό σας πειράζει και μας πρήζετε τους υπόλοιπους με άκυρες συγκρίσεις;
80 ευρω καλα το πληρωσες.68ε το πληρωσα φετος με οσασουνα,το 8-0.με αυτα που ποσταρεις δειχνεις οτι μονο απο τον καναπε εχεις δει ποδοσφαιρο, ρε φιλε εχω πληρωσει 350 ευρω ταξι και 80 ευρω εισιτηριο να δω την μπαρτσελονα στην ισπανια γιατι ημουν σε αλλη πολη χωρια τις φορες που ημουν βαρκελονη και επαιζε και θα μου μιλησεις για μπαλα;;; κανε μας την χαρη!
με αυτα που ποσταρεις δειχνεις οτι μονο απο τον καναπε εχεις δει ποδοσφαιρο, ρε φιλε εχω πληρωσει 350 ευρω ταξι και 80 ευρω εισιτηριο να δω την μπαρτσελονα στην ισπανια γιατι ημουν σε αλλη πολη χωρια τις φορες που ημουν βαρκελονη και επαιζε και θα μου μιλησεις για μπαλα;;; κανε μας την χαρη!
σωστοςςς
με αυτα που ποσταρεις δειχνεις οτι μονο απο τον καναπε εχεις δει ποδοσφαιρο, ρε φιλε εχω πληρωσει 350 ευρω ταξι και 80 ευρω εισιτηριο να δω την μπαρτσελονα στην ισπανια γιατι ημουν σε αλλη πολη χωρια τις φορες που ημουν βαρκελονη και επαιζε και θα μου μιλησεις για μπαλα;;; κανε μας την χαρη!