ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
αριστερο μπακ... διεθνης... τα σπαει...
πουθενας.
αριστερο μπακ... διεθνης... τα σπαει...
βασικά εγώ προσωπικά θεωρώ πως στο 5-1 που χάσαμε στη Ρεάλ είχα παίξει γαμώ τις μπάλεςΕνώ εσύ ας πούμε είναι συνεχόμενα... Ρεεε μη βιάζετε τη λογική ΡΕΕΕ! Όσο για μπαλάρα άντε να δεχτώ πως παίξατε σήμερα με την αναπληρωματική και αδιάφορη Άρσεναλ. Αλλά άντε να το παραβλέψω. Άντε και με τη Μαρσέιγ την περασμένη αγωνιστική. Άντε να βάλω και τη Ντόρτμουντ και τα δύο με τη Βέρντερ το 2007-2008. Μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι τα καλά σου ματς. Άντε να βάλω με Άγιαξ και Κροάσια Ζάγκρεμπ το 1998-99 και τη Λεβερκούζεν το 2003. Τα ψαξα όλα αυτά είναι όλα κ όλα.
Έλεος ,σε λίγο θα μας πείτε πως η Ρεάλ του 60, ο Άγιαξ του 70, και εσείς είστε στην ποδοσφαιρική ιστορία.
αμα το λες...πουθενας.
μαλλον εχει θεμα στο να καταλαβαινεις τι σου λενε....αυτο που λεω ειναι οτι ο ολυμπιακος ΦΕΤΟΣ ειχε συνεχεια στα ευρωπαικα του παιγνχιδια, εσυ αυτο που κανεις ειναι στο να αναφερεις εμφανισεις καλες του βαζελου καθε 2 η 3 χρονια και σε αποσπασματικα παιγχνιδια...τωρα καταλαβες τι λεω;; αληθεια εχεις δει καμια ομαδα της προκοπης στο εξωτερικο;;
βασικά εγώ προσωπικά θεωρώ πως στο 5-1 που χάσαμε στη Ρεάλ είχα παίξει γαμώ τις μπάλες
και στο 3-3 με τη Ρεάλ εδώ μέσα επίσης.
γενικά με Προτάσοφ προπονητή έπαιζε ο Ολυμπιακός ωραία μπάλα αλλά δεν είχε άμυνα δυστυχώς. Ήταν η εποχή που ψάχναμε να βρούμε κεντρικό αμυντικό και δεν βρίσκαμε με τίποτα.
κάτι σαν τον ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια ας πούμε;
Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Τότεναμ και εγώ πήγε στο θρεντ τους και είπα συγχαρητήρια. Ούτε είπα πως νίκησε τα λειμά ούτε πως ήταν τυχερός ούτε τίποτα
Μόνο ΚΟΤΕΣ εδώ μέσα;
απλά και νέτα...παίξαμε, κερδίσαμε και συνεχίζουμε.
μάλλον θες να πεις πως όλοι οι Έλληνες θα πανηγύριζαν για την πρόκριση, σωστά;Πως το εξηγεις οτι αν ηταν οποιαδηποτε αλλη Ελληνικη ομαδα σημερα στην θεση του γαυρου θα στεναχωριοταν ολοι οι Ελληνες????
βασικά εγώ προσωπικά θεωρώ πως στο 5-1 που χάσαμε στη Ρεάλ είχα παίξει γαμώ τις μπάλες
και στο 3-3 με τη Ρεάλ εδώ μέσα επίσης.
γενικά με Προτάσοφ προπονητή έπαιζε ο Ολυμπιακός ωραία μπάλα αλλά δεν είχε άμυνα δυστυχώς. Ήταν η εποχή που ψάχναμε να βρούμε κεντρικό αμυντικό και δεν βρίσκαμε με τίποτα.
κάτι σαν τον ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια ας πούμε;
καλα, ξαναδες τη θέση που παίζει ο Τσαμπερλέιν και ξαναέλαβιτολο σιμαο κλειτον κατσουρανη...νινη![]()
απο την απαντηση και μονο καταλαβαινω οτι σιγουρα δεν θες να καταλαβεις τι σου λενε, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ 1 ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΣΗΜΑΙΑ!!! ελεος πια, δυσκολο ειναι να το καταλαβεις η μιλαω στον τοιχο!! δεν απαντας, ομαδα της προκοπης εχεις δει σε παιγχνιδι στο εξωτερικο;;2 καλά ματς έκανε. Με Ντόρτουντ οκ ήσασταν καλοί αλλά δε βγάλατε και μάτια. Με Μαρσέιγ και σήμερα. Και σήμερα ήσασταν απέναντι σε μια αδιάφορη ομάδα.
Τέτοια όπως έκανες με τη Ντόρτμουντ, έχω κάνει εγώ...
Μη με προκαλείς μην αρχίσω πάλι να βάζω στατιστικά, τελικές προσπάθειες κλπ...Nα δούμε και ποιος κάνει τις καλές εμφανίσεις και ποιος παίζει το επιθετικό ποδόσφαιρο...
Και στην τελική χαίρεσε που έπαιξες " μπαλάρα " χάνοντας 2-1 από την Άρσεναλ. Τι να πω κ εγώ που είχα χάσει το 2001 στο Χάιμπουρι 2-1 ενω είχα ισοφαρίσει, που έχασα πέναλτι , ένα σωρό ευκαιρίες και ίδρωσαν να νικήσουν με πέναλτι ? Καλός ήσουνα, δε σε απαξιώνω. Πολύ καλός. Μπαλάρα. Τα εύσημα τα χεις. Αλλά όχι και έκανε η μύγα κόλο και έχεσε τον κόσμο όλο... Όταν τα κανα εγω αυτά φιλαράκι, τα βλεπες με τηλεσκόπιο... άστο... να ξέρουμε και τι λέμε...
θυμισε μου πως ξεκινηαν ολα οταν εφτασες μακρια;;Μορέ εχεις παίξει. Και στο 4-2 από τη Ρεάλ ήταν από τα καλύτερά σου ματς. Και η ήττες με 2-1 από Ρεάλ και Λυόν επί Σόλιντ. Και νικη εδώ τη Λυόν 2-1. Δεν απαξιώνω. Αλλά τέτοια έχω κάνει και εγώ. Και στο κάτω κάτω η μαγκιά είναι και να περνάς.
Μου λέει ο Αιγέας για αποσπασματικές νίκες. Εγω που έχω φτάσει πιο μακριά έχω αποσπασματικές, ενώ εσύ που φτάνεις ως ένα σημείο πάντα, έχεις συνεχομενες!
μάλλον θες να πεις πως όλοι οι Έλληνες θα πανηγύριζαν για την πρόκριση, σωστά;
πώς εξηγείς εσύ πως ενώ εμείς μπήκαμε στο θρεντ σας και σας συγχαρήκαμε για τη νίκη στο Λονδίνο, εσείς μπαίνετε και μας βρίζετε που νικήσαμε και προκριθήκαμε;
Ποιος έχει κόμπλεξ, πες μου
ποιος έχει έλλειμμα μυαλού, πες μου
ποιος είναι ανθέλληνας πές μου
κανά μαντηλάκι να κλάψεις που δεν σου έκατσε το αποτέλεσμα, θέλεις;
απο την απαντηση και μονο καταλαβαινω οτι σιγουρα δεν θες να καταλαβεις τι σου λενε, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ 1 ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΣΗΜΑΙΑ!!! ελεος πια, δυσκολο ειναι να το καταλαβεις η μιλαω στον τοιχο!! δεν απαντας, ομαδα της προκοπης εχεις δει σε παιγχνιδι στο εξωτερικο;;
στο 3-3 εδω επαιξες ωραια μπαλα.
εχεις θεμα, να πας να το κοιταξεις!!! αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αυτια μου!! τελικα οι βαζελοι ειστε σαν τις γκομενες, βαζετε συνεχεια την ιδια κασετα!! αντε γεια...Όσες φορές έκανε η δικιά σου έκανε και η δικιά μου. Και η δικιά μου και περισσότερες. Να το πάρουμε και αλλιώς καλή εμφάνιση με ήττα κάτι σημαίνει. Πως σε κάτι στο ματς δε το κανες καλά. Απλά έκανες μερικές εντυπωσιακές ενέργειες και μείναν αλλά οι πατάτες που έκανες τις περνάς στο ντούκου. Γιατί εσυ να θεωρήσεις καλή εμφάνιση το τάδε στυλ παιχνιδιού και όχι το δείνα? Στο κάτω κάτω με τους κοινά αποδεκτούς κανόνες εγώ έχω κάνει τις καλύτερες.
Τα άλλα περί του έπρεπε να βάλω τοσα γκολ, τα ακούω βερεσέ. Βάλτα τότε αν έπρεπε. Γιατί δε τα βάζεις? Μήπως τους λυπάσαι? Και γω μπορώ να σου φέρω πχ έναν που να λέει πως ξέρει καλό καράτε και να κάνει στον αέρα πολλές φιγούρες αλλά άμα πάει να πλακωθεί να τον κουβαλάνε με το φορείο.
Δεν απαξιώνουμε εσάς. Εσείς αρχίσατε να γράφετε " ααα μπαλάρα παίζουμε, ο βάζελος τσούκου τσούκου" και τρίχες κατσαρές.
ρε συ φιντέλ....έλεοςΜορέ εχεις παίξει. Και στο 4-2 από τη Ρεάλ ήταν από τα καλύτερά σου ματς. Και η ήττες με 2-1 από Ρεάλ και Λυόν επί Σόλιντ. Και νικη εδώ τη Λυόν 2-1. Δεν απαξιώνω. Αλλά τέτοια έχω κάνει και εγώ. Και στο κάτω κάτω η μαγκιά είναι και να περνάς.
Μου λέει ο Αιγέας για αποσπασματικές νίκες. Εγω που έχω φτάσει πιο μακριά έχω αποσπασματικές, ενώ εσύ που φτάνεις ως ένα σημείο πάντα, έχεις συνεχομενες!
κοντη μνημη εχεις.....