Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τον τσάμπερλέιν δεν τον ήθελες έτσι;οκ αυτους θα επαιρνα και γω
.....
θύμισέ μου ποιος έχεις εκεί...
τον τσάμπερλέιν δεν τον ήθελες έτσι;οκ αυτους θα επαιρνα και γω
θα ερθει ο πριγκιψ και θα παρεις καλυτερους αυτοι ειναι λοιμα για εσεναοκ αυτους θα επαιρνα και γω
H ανοιχτομπουτα αυτη τελευταια μεσα στο τηγανι σου σου εχει ανοιξει τα κωλοβαρδουλα αν θυμασαι, και σιγουρα θυμασαι γιατι εδω
δεν ξεχνας ουτε αυτα που εγιναν στην Καλαμαρια πριν μερικα χρονια οπαδε του πεντακαθαρου σωματειου.
δεν με απασχολει καθολου...εγω αυτα που ηθελα να δω απο την ομαδα μου τα ειδα...χορτασα στους 5 απο τους 6 αγωνες μπαλλαρα...παιχνιδαρες ωραιες με φασεις εκατερωθεν ,μαχες...τωρα αν για λεπτομερειες παιζω αντι για τσου λου γιουροπα δεν θα σκασω...προσπαθησα ανετρεψα την κατασταση που ειχε διαμορφωθει με τα χερια μου και ....αυτο ειναι ολο...Hristidi σχολιασε ρε συ λιγο το αποτελεσμα της dortmund
ναι, το πιστεύωΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ? 2 ΓΚΟΛ ΣΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ? ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ? Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΜΕΤΟΠΗ
το σαμακ, τον αρσαβιν, τον τσαμπερλειν , το ροζιτσκι, τον αντρε σαντος, τον μπεν αγιουν και τον βερμουλεν που μου ερχονται ετσι προχειροι...
η δικαιολογια ειναι οτι στην ελλαδα δεν υπαρχει κανενας καλυτερος στις θεσεις τους. Διαφωνεις μηπως ?
σε ειχα ρωτησει αν εχεις δει πραγματικα μεγαλες ομαδες στο γηπεδο και οχι σε αγωνες με ελληνικες αλλα δεν θυμαμαοι τι μου απαντησες, καλα ολα αυτα που λες για την ομαδα σου αλλα δυστυχως για σενα και την ομαδα σου οι καλες εμφανισεις ειναι φωτοβολιδες οπως και εσυ τις αναφερεις, το 99 με την ταδε το 2003 με την δεινα κ.ο.κ, ο ολυμιακος ειδικα φετος στα παιγχνιδια στην ευρωπη αν εξαιρεσεις στο πρωτο 45' του αγωνα με την μαρσειγ ηταν σε ολα πολυ καλος και σε καποια εξαιρετικος! αρα το να συγκρινεις τις μετρημενες στα δαχτυλα καλες εμφανισεις της ομαδας σου ειναι αν μην τι αλλο ατυχες...Επειδή κοζάρεις από μπάλα και δεν είσαι κανας χθεσινός ή κανα χαιβάνι ( και ο χρηστίδης άσχετα αν φοράει τα γυαλιά για να μας τη σπάει )
Πάρε αυτό το ματς
www.youtube.com/watch?v=bcfIxOiiTQI&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=bcfIxOiiTQI&feature=related[/url[/video]]
Γάμα το το τελικό αποτέλεσμα. Το ματς και τη μπάλα το θυμάσαι? Έπρεπε να λήξει 5-0 για πλάκα ή όχι? Μπάλα δεν έπαιξα σε αυτό?
Για να μη ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε. Μη ξεχνάς το άλλο. Όταν έπαιζα εγώ με Χόνβεντ αλλά αυτές ήταν και για σένα. Τη Φέγενορντ του Γκούλιτ?
Θα μου πεις σε πάω πολύ πίσω. Αλλά μπαλάρα δεν έπαιξα στο 1-1 με Λα Κορούνια το 99 με Κυράστα ( δε λέω στο Τσάμπιονς λιγκ την πρώτη αγωνστική το 2000 με Αναστασιάδη.) Ή με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1-1 εδώ? Που έπαιζα ΕΓΩ με τα δεύτερα ? Και το κανε το1-1 στο 91 ο Σκόουλς?
Όψιμα στέκεστε κάπως αξιοπρεπώς στην Ευρώπη, οκ. Λέτε για δύσκολο όμιλο δλδ εμείς που προκριθήκαμε από Γιουβέντους, Λα Κορούνια , Αμβούργο?
Δηλαδή μη λέμε πως λες και πρώτη φορά είδαμε κάτι τέτοιο. Έχουμε παίξει μπαλάρα και εμείς ΚΑΙ Η ΑΕΚ! Η ΑΕΚ δλδ με τη Ρέηντζερς δεν είχε παίξει μπαλάρα στο 2-0? Θα μου πεις η Ρέηντζερς? Ναι γιατί θα την αποκλείατε εσείς τότε? Με Ρεάλ στο 3-3 πιο πρόσφατα δεν είχε παίξει μπαλάρα?
Για φέτος ο Μαρκάνο καλό εργαλείο. Ο Μακουν αν επιστρέψει μπορεί να περιμένετε περισσότερα από όσα έχει δείξει ως τώρα. Μανιάτης ανεβασμένος αρκετά και ο Ορμπάιθ δείχνει αξιόπιστος . Ένα καλό αμυντικό χαφ πιστεύω θέλετε .
δεν με απασχολει καθολου...εγω αυτα που ηθελα να δω απο την ομαδα μου τα ειδα...χορτασα στους 5 απο τους 6 αγωνες μπαλλαρα...παιχνιδαρες ωραιες με φασεις εκατερωθεν ,μαχες...τωρα αν για λεπτομερειες παιζω αντι για τσου λου γιουροπα δεν θα σκασω...προσπαθησα ανετρεψα την κατασταση που ειχε διαμορφωθει με τα χερια μου και ....αυτο ειναι ολο...
δεν με ενδιαφερει τι εκανε η ντορντμουντ...δεν ειμαι του αποτελεσματος...ειμαι της αποδοσης και της διαρκειας...
τα εγραψα και για σενα με την τοττεναμ...
αν εβλεπα εγω την ομαδα μου να βιαζεται ετσι παρα φυση και να διωχνει πανικοβλητη την μπαλλα δεν θα πανηγυριζα με τιποτα τετοια νικη...θα εκλαιγα...
γιατι μπορει να γλιτωσα εκεινη την μερα απο την κωλαρα μου αλλα στην πορεια δεν μπορει να γλιτωνω συνεχεια...
σε αντιθεση με μενα που απο γκινια δεν περασα σημερα αλλα ειμαι σιγουρος οτι με αυτη την μπαλλα που παιζω θα δικαιωθω στην πορεια ;) ;)
απλα ,εγω ετσι τα βλεπω...αυτη ειναι η οπτικη μου..
αριστερο μπακ... διεθνης... τα σπαει...ο αντρε σαντος τι μερος του λογου ειναι?
δεν εχω προβλημα αληθεια...σε καταλαβαινω κιολαςκομπλεξ κατωτεροτητας λεγεται αυτο που εχεις...το ερμηνευουν οι ειδικοι μη φοβασαι..Kαι εδω θυμαμαι εκλαψα πολυ ( η επιμαχη φαση στο 1.00
μα δεν ειπα κατι γι'αυτο...εφαγα την εφταρα μου και απο τοτε ανασκουμπωθηκα εκανα βηματα μπροστα και τωρα ειμαι ανταγωνιστικος απεναντι σε μεγαλες ευρωπαικες ομαδες και τις παιζω σαν ισος προς ισον...Εχεις δικαιο και εγω θυμαμαι εσενα να παιζεις με 10 εκτος και να κρατας την σημαια της Ελλαδας στο υψος της
( Ρε ουστ που θα μηλησεις για τον ΠΑΟΚ μεσα στο Λονδινο )
σε ειχα ρωτησει αν εχεις δει πραγματικα μεγαλες ομαδες στο γηπεδο και οχι σε αγωνες με ελληνικες αλλα δεν θυμαμαοι τι μου απαντησες, καλα ολα αυτα που λες για την ομαδα σου αλλα δυστυχως για σενα και την ομαδα σου οι καλες εμφανισεις ειναι φωτοβολιδες οπως και εσυ τις αναφερεις, το 99 με την ταδε το 2003 με την δεινα κ.ο.κ, ο ολυμιακος ειδικα φετος στα παιγχνιδια στην ευρωπη αν εξαιρεσεις στο πρωτο 45' του αγωνα με την μαρσειγ ηταν σε ολα πολυ καλος και σε καποια εξαιρετικος! αρα το να συγκρινεις τις μετρημενες στα δαχτυλα καλες εμφανισεις της ομαδας σου ειναι αν μην τι αλλο ατυχες...
δεν εχω προβλημα αληθεια...σε καταλαβαινω κιολαςκομπλεξ κατωτεροτητας λεγεται αυτο που εχεις...το ερμηνευουν οι ειδικοι μη φοβασαι..
εγω ειλικρινα δεν αισθανομαι ετσι για τον παοκ...δεν με ενδιαφερει...δεν προκειται να χαρω αν τον αδικησουν η αν χασει η ξερω γω τι αλλο...
για τον βαζελο θα χυσω αλλα και αυτο εξαιτιας των ρουφιανων των δημοσιοκαφρων που τον αβανταρουν...
λογικο ειναι να χαιρεσαι με τις ασχημες στιγμες του ολυμπιακου...
φανταζομαι αντιστοιχα πικραινεσαι με τις καλες του ετσι;;κυκλος ειναι η ζωη...δεν βρισκεις ακρη...καλα ειναι για να περναμε και την ωρα μας...
Επειδή κοζάρεις από μπάλα και δεν είσαι κανας χθεσινός ή κανα χαιβάνι ( και ο χρηστίδης άσχετα αν φοράει τα γυαλιά για να μας τη σπάει )
Πάρε αυτό το ματς
www.youtube.com/watch?v=bcfIxOiiTQI&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=bcfIxOiiTQI&feature=related[/url[/video]]
Γάμα το το τελικό αποτέλεσμα. Το ματς και τη μπάλα το θυμάσαι? Έπρεπε να λήξει 5-0 για πλάκα ή όχι? Μπάλα δεν έπαιξα σε αυτό?
Για να μη ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε. Μη ξεχνάς το άλλο. Όταν έπαιζα εγώ με Χόνβεντ αλλά αυτές ήταν και για σένα. Τη Φέγενορντ του Γκούλιτ?
Θα μου πεις σε πάω πολύ πίσω. Αλλά μπαλάρα δεν έπαιξα στο 1-1 με Λα Κορούνια το 99 με Κυράστα ( δε λέω στο Τσάμπιονς λιγκ την πρώτη αγωνστική το 2000 με Αναστασιάδη.) Ή με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1-1 εδώ? Που έπαιζα ΕΓΩ με τα δεύτερα ? Και το κανε το1-1 στο 91 ο Σκόουλς?
Όψιμα στέκεστε κάπως αξιοπρεπώς στην Ευρώπη, οκ. Λέτε για δύσκολο όμιλο δλδ εμείς που προκριθήκαμε από Γιουβέντους, Λα Κορούνια , Αμβούργο?
Δηλαδή μη λέμε πως λες και πρώτη φορά είδαμε κάτι τέτοιο. Έχουμε παίξει μπαλάρα και εμείς ΚΑΙ Η ΑΕΚ! Η ΑΕΚ δλδ με τη Ρέηντζερς δεν είχε παίξει μπαλάρα στο 2-0? Θα μου πεις η Ρέηντζερς? Ναι γιατί θα την αποκλείατε εσείς τότε? Με Ρεάλ στο 3-3 πιο πρόσφατα δεν είχε παίξει μπαλάρα?
Για φέτος ο Μαρκάνο καλό εργαλείο. Ο Μακουν αν επιστρέψει μπορεί να περιμένετε περισσότερα από όσα έχει δείξει ως τώρα. Μανιάτης ανεβασμένος αρκετά και ο Ορμπάιθ δείχνει αξιόπιστος . Ένα καλό αμυντικό χαφ πιστεύω θέλετε .
τον τσάμπερλέιν δεν τον ήθελες έτσι;
.....
θύμισέ μου ποιος έχεις εκεί...
μαλλον εχει θεμα στο να καταλαβαινεις τι σου λενε....αυτο που λεω ειναι οτι ο ολυμπιακος ΦΕΤΟΣ ειχε συνεχεια στα ευρωπαικα του παιγνχιδια, εσυ αυτο που κανεις ειναι στο να αναφερεις εμφανισεις καλες του βαζελου καθε 2 η 3 χρονια και σε αποσπασματικα παιγχνιδια...τωρα καταλαβες τι λεω;; αληθεια εχεις δει καμια ομαδα της προκοπης στο εξωτερικο;;Ενώ εσύ ας πούμε είναι συνεχόμενα... Ρεεε μη βιάζετε τη λογική ΡΕΕΕ! Όσο για μπαλάρα άντε να δεχτώ πως παίξατε σήμερα με την αναπληρωματική και αδιάφορη Άρσεναλ. Αλλά άντε να το παραβλέψω. Άντε και με τη Μαρσέιγ την περασμένη αγωνιστική. Άντε να βάλω και τη Ντόρτμουντ και τα δύο με τη Βέρντερ το 2007-2008. Μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι τα καλά σου ματς. Άντε να βάλω με Άγιαξ και Κροάσια Ζάγκρεμπ το 1998-99 και τη Λεβερκούζεν το 2003. Τα ψαξα όλα αυτά είναι όλα κ όλα.
Έλεος ,σε λίγο θα μας πείτε πως η Ρεάλ του 60, ο Άγιαξ του 70, και εσείς είστε στην ποδοσφαιρική ιστορία.
μα δεν ειπα κατι γι'αυτο...εφαγα την εφταρα μου και απο τοτε ανασκουμπωθηκα εκανα βηματα μπροστα και τωρα ειμαι ανταγωνιστικος απεναντι σε μεγαλες ευρωπαικες ομαδες και τις παιζω σαν ισος προς ισον...
εσυ λνομιζεις οτι δεν μπορουσες να φας εφτα αν πηγαινε λιγο η μπαλλα την τοτεναμ;;για εφτα ησουνα ασχετα αν την σκαπουλαρες και πηρες και διπλο...
αλλα ειποα εγω αν ημουνα πλατινι θα ζηταγα επαναληψη αγωνα μεχρι να κερδισει η τοτεναμ...