Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
H ανοιχτομπουτα αυτη τελευταια μεσα στο τηγανι σου σου εχει ανοιξει τα κωλοβαρδουλα αν θυμασαι, και σιγουρα θυμασαι γιατι εδω

δεν ξεχνας ουτε αυτα που εγιναν στην Καλαμαρια πριν μερικα χρονια οπαδε του πεντακαθαρου σωματειου.  :jerking: :2funny: :jerking:

Καλα ρε Μπαοκι.. Σταματαω εδω γιατι τωρα με βουλωσες :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Hristidi σχολιασε ρε συ λιγο το αποτελεσμα της dortmund  :grin: :grin:
δεν με απασχολει καθολου...εγω αυτα που ηθελα να δω απο την ομαδα μου τα ειδα...χορτασα στους 5 απο τους 6 αγωνες μπαλλαρα...παιχνιδαρες ωραιες με φασεις εκατερωθεν ,μαχες...τωρα αν για λεπτομερειες παιζω αντι για τσου λου γιουροπα δεν θα σκασω...προσπαθησα ανετρεψα την κατασταση που ειχε διαμορφωθει με τα χερια μου και ....αυτο ειναι ολο...
δεν με ενδιαφερει τι εκανε η ντορντμουντ...δεν ειμαι του αποτελεσματος...ειμαι της αποδοσης και της διαρκειας...
τα εγραψα και για σενα με την τοττεναμ...
αν εβλεπα εγω την ομαδα μου να βιαζεται ετσι παρα φυση και να διωχνει πανικοβλητη την μπαλλα δεν θα πανηγυριζα με τιποτα τετοια νικη...θα εκλαιγα...
γιατι μπορει να γλιτωσα εκεινη την μερα απο την κωλαρα μου αλλα στην πορεια δεν μπορει να γλιτωνω συνεχεια...
σε αντιθεση με μενα που απο γκινια δεν περασα σημερα αλλα ειμαι σιγουρος οτι με αυτη την μπαλλα που παιζω θα δικαιωθω στην πορεια  ;) ;)
απλα ,εγω ετσι τα βλεπω...αυτη ειναι η οπτικη μου..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ? 2 ΓΚΟΛ ΣΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ? ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ? Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΜΕΤΟΠΗ
ναι, το πιστεύω
δεν αντιλαμβάνεσαι πως εκτός όλων των άλλων ΕΠΑΙΖΕ και η μαρσέιγ. Και ξέρεις...δεν ήθελε να αποκλειστεί, προσπαθούσε να γυρίσει το ματς.

και τέλος πάντων...τα γκολ τα είδες της Μαρσέιγ; τι μαλακίες είναι αυτές;

ναι ρε.....θέλανε να χτυπήσουνε την Ελλάδα από το ποδόσφαιρο
τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το σαμακ, τον αρσαβιν, τον τσαμπερλειν , το ροζιτσκι, τον αντρε σαντος, τον μπεν αγιουν και τον βερμουλεν που μου ερχονται ετσι προχειροι...

η δικαιολογια ειναι οτι στην ελλαδα δεν υπαρχει κανενας καλυτερος στις θεσεις τους. Διαφωνεις μηπως ?

ο αντρε σαντος τι μερος του λογου ειναι?

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Kαι εδω θυμαμαι εκλαψα  πολυ ( η επιμαχη φαση στο 1.00

:2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.803
Πόντοι
46.232
Τα αγγλικά ΜΜΕ για τη νίκη του Ολυμπιακού
Για ελληνική τραγωδία της Άρσεναλ, αλλά και για τον γκαφατζή Βίτο Μανόνε, κάνει λόγο ο βρετανικός Τύπ
Αυτό που τονίζεται κυρίως από τα αγγλικά ΜΜΕ, είναι πως έγιναν πολλά λάθη από την άμυνα της Άρσεναλ και ιδιαίτερα από τους τερματοφύλακες.

Επίσης, αναφέρεται η ανωτερότητα του Ολυμπιακού, αλλά και η ατυχία του που δεν κατάφερε να προκριθεί.
Διαβάστε τι γράφουν τα σημαντικότερα βρετανικά ΜΜΕ, αλλά και η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA:

Daily Mail
Οι ρεζέρβες του Βενγκέρ υπέφεραν στην ελληνική τραγωδία. Μία γκάφα από τον τρίτο τερματοφύλακα της Άρσεναλ, Βίτο Μανόνε, βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μία άξια νίκη απέναντι στην ήδη προκριθείσα ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

The Mirror
Ο Μοδέστο ταπείνωσε τους "κανονιέρηδες".

The Guardian
Το ελληνικό πείραμα της Άρσεναλ ολοκληρώθηκε με αποκλεισμό του γηπεδούχου Ολυμπιακού.

The Independent
Η Άρσεναλ πλήρωσε ακριβά τα αμυντικά κενά στην Ελλάδα. Η Άρσεναλ ολοκλήρωσε την πορεία της στο group F με ήττα στην έδρα του Ολυμπιακού, αλλά οι Έλληνες αποκλείστηκαν από τις νοκ-άουτ φάσεις.

Sky Sports
Ελληνική τραγωδία για την Άρσεναλ, αλλά ο νικητής Ολυμπιακός έμεινε εκτός των "16". Το 200ό ευρωπαϊκό παιχνίδι του Αρσέν Βενγκέρ δεν πήγε σύμφωνα με τα πλάνα του, αφού η αποδυναμωμένη Άρσεναλ ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ομίλους με μια ντροπιαστική ήττα με 3-1 στην έδρα του Ολυμπιακού.

The Sun
Η γκάφα του Βίτο Μανόνε προκάλεσε την γκέλα των "κανονιέρηδων" στην Ελλάδα. Οι γκαφατζήδες Λούκας Φαμπιάνσκι και Βίτο Μανόνε άφησαν τη νικήτρια του ομίλου, Άρσεναλ, να γλιστρήσει στην Ελλάδα.

Uefa.com
Ο Ολυμπιακός νίκησε την Άρσεναλ, αλλά αποκλείστηκε. Η ελληνική ομάδα βρισκόταν στο δρόμο για τους "16", αλλά τα γεγονότα στο Ντόρτμουντ την περιόρισαν στην 3η θέση.

SPORT24.GR

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Επειδή κοζάρεις από μπάλα και δεν είσαι κανας χθεσινός ή κανα χαιβάνι ( και ο χρηστίδης άσχετα αν φοράει τα γυαλιά για να μας τη σπάει  :grin: )

Πάρε αυτό το ματς
www.youtube.com/watch?v=bcfIxOiiTQI&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=bcfIxOiiTQI&feature=related[/url[/video]]

Γάμα το το τελικό αποτέλεσμα. Το ματς και τη μπάλα το θυμάσαι? Έπρεπε να λήξει 5-0 για πλάκα ή όχι? Μπάλα δεν έπαιξα σε αυτό?
Για να μη ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε. Μη ξεχνάς το άλλο. Όταν έπαιζα εγώ με Χόνβεντ αλλά αυτές ήταν και για σένα. Τη Φέγενορντ του Γκούλιτ?
Θα μου πεις σε πάω πολύ πίσω. Αλλά μπαλάρα δεν έπαιξα στο 1-1 με Λα Κορούνια το 99 με Κυράστα ( δε λέω στο Τσάμπιονς λιγκ την πρώτη αγωνστική το 2000 με Αναστασιάδη.) Ή με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1-1 εδώ? Που έπαιζα ΕΓΩ με τα δεύτερα ? Και το κανε το1-1 στο 91 ο Σκόουλς?

Όψιμα στέκεστε κάπως αξιοπρεπώς στην Ευρώπη, οκ. Λέτε για δύσκολο όμιλο δλδ εμείς που προκριθήκαμε από Γιουβέντους, Λα Κορούνια , Αμβούργο?
Δηλαδή μη λέμε πως λες και πρώτη φορά είδαμε κάτι τέτοιο. Έχουμε παίξει μπαλάρα και εμείς ΚΑΙ Η ΑΕΚ! Η ΑΕΚ δλδ με τη Ρέηντζερς δεν είχε παίξει μπαλάρα στο 2-0? Θα μου πεις η Ρέηντζερς? Ναι γιατί θα την αποκλείατε εσείς τότε? Με Ρεάλ στο 3-3 πιο πρόσφατα δεν είχε παίξει μπαλάρα?

Για φέτος ο Μαρκάνο καλό εργαλείο. Ο Μακουν αν επιστρέψει μπορεί να περιμένετε περισσότερα από όσα έχει δείξει ως τώρα. Μανιάτης ανεβασμένος αρκετά και ο Ορμπάιθ δείχνει αξιόπιστος . Ένα καλό αμυντικό χαφ πιστεύω θέλετε .
σε ειχα ρωτησει αν εχεις δει πραγματικα μεγαλες ομαδες στο γηπεδο και οχι σε αγωνες με ελληνικες αλλα δεν θυμαμαοι τι μου απαντησες, καλα ολα αυτα που λες για την ομαδα σου αλλα δυστυχως για σενα και την ομαδα σου οι καλες εμφανισεις ειναι φωτοβολιδες οπως και εσυ τις αναφερεις, το 99 με την ταδε το 2003 με την δεινα κ.ο.κ, ο ολυμιακος ειδικα φετος στα παιγχνιδια στην ευρωπη αν εξαιρεσεις στο πρωτο 45' του αγωνα με την μαρσειγ ηταν σε ολα πολυ καλος και σε καποια εξαιρετικος! αρα  το να συγκρινεις τις μετρημενες στα δαχτυλα καλες εμφανισεις της ομαδας σου ειναι αν μην τι αλλο ατυχες...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
δεν με απασχολει καθολου...εγω αυτα που ηθελα να δω απο την ομαδα μου τα ειδα...χορτασα στους 5 απο τους 6 αγωνες μπαλλαρα...παιχνιδαρες ωραιες με φασεις εκατερωθεν ,μαχες...τωρα αν για λεπτομερειες παιζω αντι για τσου λου γιουροπα δεν θα σκασω...προσπαθησα ανετρεψα την κατασταση που ειχε διαμορφωθει με τα χερια μου και ....αυτο ειναι ολο...
δεν με ενδιαφερει τι εκανε η ντορντμουντ...δεν ειμαι του αποτελεσματος...ειμαι της αποδοσης και της διαρκειας...
τα εγραψα και για σενα με την τοττεναμ...
αν εβλεπα εγω την ομαδα μου να βιαζεται ετσι παρα φυση και να διωχνει πανικοβλητη την μπαλλα δεν θα πανηγυριζα με τιποτα τετοια νικη...θα εκλαιγα...
γιατι μπορει να γλιτωσα εκεινη την μερα απο την κωλαρα μου αλλα στην πορεια δεν μπορει να γλιτωνω συνεχεια...
σε αντιθεση με μενα που απο γκινια δεν περασα σημερα αλλα ειμαι σιγουρος οτι με αυτη την μπαλλα που παιζω θα δικαιωθω στην πορεια  ;) ;)
απλα ,εγω ετσι τα βλεπω...αυτη ειναι η οπτικη μου..

Εχεις δικαιο και εγω  θυμαμαι εσενα να παιζεις με 10 εκτος και να κρατας την σημαια της Ελλαδας στο υψος της

( Ρε ουστ που θα μηλησεις για τον ΠΑΟΚ μεσα στο Λονδινο )

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Kαι εδω θυμαμαι εκλαψα  πολυ ( η επιμαχη φαση στο 1.00

:2funny: :2funny: :2funny:
δεν εχω προβλημα αληθεια...σε καταλαβαινω κιολαςκομπλεξ κατωτεροτητας λεγεται αυτο που εχεις...το ερμηνευουν οι ειδικοι μη φοβασαι..
εγω ειλικρινα δεν αισθανομαι ετσι για τον παοκ...δεν με ενδιαφερει...δεν προκειται να χαρω αν τον αδικησουν η αν χασει η ξερω γω τι αλλο...
για τον βαζελο θα χυσω αλλα και αυτο εξαιτιας των ρουφιανων των δημοσιοκαφρων που τον αβανταρουν...
λογικο ειναι να χαιρεσαι με τις ασχημες στιγμες του ολυμπιακου...
φανταζομαι αντιστοιχα πικραινεσαι με τις καλες του ετσι;;κυκλος ειναι η ζωη...δεν βρισκεις ακρη...καλα ειναι για να περναμε και την ωρα μας...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εχεις δικαιο και εγω  θυμαμαι εσενα να παιζεις με 10 εκτος και να κρατας την σημαια της Ελλαδας στο υψος της

( Ρε ουστ που θα μηλησεις για τον ΠΑΟΚ μεσα στο Λονδινο )
μα δεν ειπα κατι γι'αυτο...εφαγα την εφταρα μου και απο τοτε ανασκουμπωθηκα εκανα βηματα μπροστα και τωρα ειμαι ανταγωνιστικος απεναντι σε μεγαλες ευρωπαικες ομαδες και τις παιζω σαν ισος προς ισον...
εσυ λνομιζεις οτι δεν μπορουσες να φας εφτα αν πηγαινε λιγο η μπαλλα την τοτεναμ;;για εφτα ησουνα ασχετα αν την σκαπουλαρες και πηρες και διπλο...
αλλα ειποα εγω αν ημουνα πλατινι θα ζηταγα επαναληψη αγωνα μεχρι να κερδισει η τοτεναμ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σε ειχα ρωτησει αν εχεις δει πραγματικα μεγαλες ομαδες στο γηπεδο και οχι σε αγωνες με ελληνικες αλλα δεν θυμαμαοι τι μου απαντησες, καλα ολα αυτα που λες για την ομαδα σου αλλα δυστυχως για σενα και την ομαδα σου οι καλες εμφανισεις ειναι φωτοβολιδες οπως και εσυ τις αναφερεις, το 99 με την ταδε το 2003 με την δεινα κ.ο.κ, ο ολυμιακος ειδικα φετος στα παιγχνιδια στην ευρωπη αν εξαιρεσεις στο πρωτο 45' του αγωνα με την μαρσειγ ηταν σε ολα πολυ καλος και σε καποια εξαιρετικος! αρα  το να συγκρινεις τις μετρημενες στα δαχτυλα καλες εμφανισεις της ομαδας σου ειναι αν μην τι αλλο ατυχες...

Ενώ εσύ ας πούμε είναι συνεχόμενα... Ρεεε μη βιάζετε τη λογική ΡΕΕΕ! Όσο για μπαλάρα άντε να δεχτώ πως παίξατε σήμερα με την αναπληρωματική και αδιάφορη Άρσεναλ. Αλλά άντε να το παραβλέψω. Άντε και με τη Μαρσέιγ την περασμένη αγωνιστική. Άντε να βάλω και τη Ντόρτμουντ και τα δύο με τη Βέρντερ το 2007-2008. Μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι τα καλά σου ματς. Άντε να βάλω με Άγιαξ και Κροάσια Ζάγκρεμπ το 1998-99  και τη Λεβερκούζεν το 2003. Τα ψαξα όλα αυτά είναι όλα κ όλα.
Έλεος ,σε λίγο θα μας πείτε πως η Ρεάλ του 60, ο Άγιαξ του 70, και εσείς είστε στην ποδοσφαιρική ιστορία.

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
δεν εχω προβλημα αληθεια...σε καταλαβαινω κιολαςκομπλεξ κατωτεροτητας λεγεται αυτο που εχεις...το ερμηνευουν οι ειδικοι μη φοβασαι..
εγω ειλικρινα δεν αισθανομαι ετσι για τον παοκ...δεν με ενδιαφερει...δεν προκειται να χαρω αν τον αδικησουν η αν χασει η ξερω γω τι αλλο...
για τον βαζελο θα χυσω αλλα και αυτο εξαιτιας των ρουφιανων των δημοσιοκαφρων που τον αβανταρουν...
λογικο ειναι να χαιρεσαι με τις ασχημες στιγμες του ολυμπιακου...
φανταζομαι αντιστοιχα πικραινεσαι με τις καλες του ετσι;;κυκλος ειναι η ζωη...δεν βρισκεις ακρη...καλα ειναι για να περναμε και την ωρα μας...

Πως το εξηγεις οτι αν ηταν οποιαδηποτε  αλλη Ελληνικη ομαδα σημερα στην θεση του γαυρου θα στεναχωριοταν ολοι οι Ελληνες????

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επειδή κοζάρεις από μπάλα και δεν είσαι κανας χθεσινός ή κανα χαιβάνι ( και ο χρηστίδης άσχετα αν φοράει τα γυαλιά για να μας τη σπάει  :grin: )

Πάρε αυτό το ματς
www.youtube.com/watch?v=bcfIxOiiTQI&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=bcfIxOiiTQI&feature=related[/url[/video]]

Γάμα το το τελικό αποτέλεσμα. Το ματς και τη μπάλα το θυμάσαι? Έπρεπε να λήξει 5-0 για πλάκα ή όχι? Μπάλα δεν έπαιξα σε αυτό?
Για να μη ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε. Μη ξεχνάς το άλλο. Όταν έπαιζα εγώ με Χόνβεντ αλλά αυτές ήταν και για σένα. Τη Φέγενορντ του Γκούλιτ?
Θα μου πεις σε πάω πολύ πίσω. Αλλά μπαλάρα δεν έπαιξα στο 1-1 με Λα Κορούνια το 99 με Κυράστα ( δε λέω στο Τσάμπιονς λιγκ την πρώτη αγωνστική το 2000 με Αναστασιάδη.) Ή με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1-1 εδώ? Που έπαιζα ΕΓΩ με τα δεύτερα ? Και το κανε το1-1 στο 91 ο Σκόουλς?

Όψιμα στέκεστε κάπως αξιοπρεπώς στην Ευρώπη, οκ. Λέτε για δύσκολο όμιλο δλδ εμείς που προκριθήκαμε από Γιουβέντους, Λα Κορούνια , Αμβούργο?
Δηλαδή μη λέμε πως λες και πρώτη φορά είδαμε κάτι τέτοιο. Έχουμε παίξει μπαλάρα και εμείς ΚΑΙ Η ΑΕΚ! Η ΑΕΚ δλδ με τη Ρέηντζερς δεν είχε παίξει μπαλάρα στο 2-0? Θα μου πεις η Ρέηντζερς? Ναι γιατί θα την αποκλείατε εσείς τότε? Με Ρεάλ στο 3-3 πιο πρόσφατα δεν είχε παίξει μπαλάρα?

Για φέτος ο Μαρκάνο καλό εργαλείο. Ο Μακουν αν επιστρέψει μπορεί να περιμένετε περισσότερα από όσα έχει δείξει ως τώρα. Μανιάτης ανεβασμένος αρκετά και ο Ορμπάιθ δείχνει αξιόπιστος . Ένα καλό αμυντικό χαφ πιστεύω θέλετε .

δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συγκρίνεις
σου είπα πως δεν γίνεται σύγκριση
κάθε χρονιά είναι διαφορετική.
δεν παίζουν τα ονόματα των ομάδων αλλά οι ομάδες, τα ρόστερ με τον εκάστοτε προπονητή.

τι μαλακίες είναι αυτές;
εδώ μιλάμε για τον Ολυμπιακό φέτος (που συνεχίζει) και μιλάνε οι Αεκτζήδες και οι Παναθηναϊκοί που φέτος είναι καναπέ; να μας κάνουνε καζούρα επειδή τελειώσαμε τον όμιλο με 9 βαθμούς και πάμε γιουρόπα; πάμε καλά;
άντε να πούμε πως η Άρσεναλ ήρθε με τα δεύτερα.

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ. εκτός αν θεωρεί κάποιος πως με Ιμπαγάσα, Φέισα, Μακούν θα έπαιζαν οι Μοντεστό και μανιάτης κέντρο.
και τα δεύτερα της Άρσεναλ δεν είναι Άρσεναλ; τότε γιατί τους έχει και δεν παίρνει άλλους; Πόσο αξίζει η ενδεκάδα της Άρσεναλ που κατέβασε σήμερα; Πόσο αξίζει της ΑΕΚ και του ΠΑΟ; Ποια δεύτερα;

ρε φίλε δεν με ενδιαφέρει τι έκανε ο ΠΑΟ ή η ΑΕΚ 20 χρόνια πριν. Συγχαρητήρια για αυτά που έκανε τότε, μπράβο, τώρα παίζει ο Ολυμπιακός. Αν δεν μπορεί να το χωνέψει κάποιος ας πάει για σουβλάκια και ας μην τον δει

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Τότεναμ και εγώ πήγε στο θρεντ τους και είπα συγχαρητήρια. Ούτε είπα πως νίκησε τα λειμά ούτε πως ήταν τυχερός ούτε τίποτα
Μόνο ΚΟΤΕΣ εδώ μέσα;

απλά και νέτα...παίξαμε, κερδίσαμε και συνεχίζουμε.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μόλις γύρισα από τσάρκα, αν και τσεκάρισα τα αποτελέσματα μέσω κινητού.

Η ομάδα πάντως πάλι μας έκανε περήφανους, και κέρδισε μια ομάδα του βεληνεκούς της Άρσεναλ παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, όπως και στο Λονδίνο. Το άλλο αποτέλεσμα δεν θα το σχολιάσω, δεν με αφορά κιόλας. Η πρόκριση δεν ήταν στα χέρια μας, και δυστυχώς κάποιοι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Σε κάθε περίπτωση, και δεδομένου το τι είναι η συνέχεια του θεσμού, ίσως είναι καλύτερα που περάσαμε στο Γιουρόπα.

Τα πάντα κρίθηκαν δυστυχώς στο πρώτο ματς, που εμφανιστήκαμε ανέτοιμοι, και χάσαμε από τους γάλλους. Πληρώσαμε αυτή την μαλακία με τις κασέτες.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ενώ εσύ ας πούμε είναι συνεχόμενα... Ρεεε μη βιάζετε τη λογική ΡΕΕΕ! Όσο για μπαλάρα άντε να δεχτώ πως παίξατε σήμερα με την αναπληρωματική και αδιάφορη Άρσεναλ. Αλλά άντε να το παραβλέψω. Άντε και με τη Μαρσέιγ την περασμένη αγωνιστική. Άντε να βάλω και τη Ντόρτμουντ και τα δύο με τη Βέρντερ το 2007-2008. Μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι τα καλά σου ματς. Άντε να βάλω με Άγιαξ και Κροάσια Ζάγκρεμπ το 1998-99  και τη Λεβερκούζεν το 2003. Τα ψαξα όλα αυτά είναι όλα κ όλα.
Έλεος ,σε λίγο θα μας πείτε πως η Ρεάλ του 60, ο Άγιαξ του 70, και εσείς είστε στην ποδοσφαιρική ιστορία.
μαλλον εχει θεμα στο να καταλαβαινεις τι σου λενε....αυτο που λεω ειναι οτι ο ολυμπιακος ΦΕΤΟΣ ειχε συνεχεια στα ευρωπαικα του παιγνχιδια, εσυ αυτο που κανεις ειναι στο να αναφερεις εμφανισεις καλες του βαζελου καθε 2 η 3 χρονια και σε αποσπασματικα παιγχνιδια...τωρα καταλαβες τι λεω;; αληθεια εχεις δει καμια ομαδα της προκοπης στο εξωτερικο;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μα δεν ειπα κατι γι'αυτο...εφαγα την εφταρα μου και απο τοτε ανασκουμπωθηκα εκανα βηματα μπροστα και τωρα ειμαι ανταγωνιστικος απεναντι σε μεγαλες ευρωπαικες ομαδες και τις παιζω σαν ισος προς ισον...
εσυ λνομιζεις οτι δεν μπορουσες να φας εφτα αν πηγαινε λιγο η μπαλλα την τοτεναμ;;για εφτα ησουνα ασχετα αν την σκαπουλαρες και πηρες και διπλο...
αλλα ειποα εγω αν ημουνα πλατινι θα ζηταγα επαναληψη αγωνα μεχρι να κερδισει η τοτεναμ...

Kάποτε στη μπάλα πρέπει να μάθουμε και να δεχόμαστε τους κανονες. για 7 ήταν. ΜΠΗΚΑΝ ? Οχι. Αυτο κάτι παέι να πει. Κάπως με κάποιο τρόπο το απέτρεψαν. Έχει διαφορά ξέρεις να μπουν τα 7 από το να μη μπουν.

Η μπάλα δεν είναι τσαλιμάκια στην άμμο. Αν ήταν έτσι δε θα βλέπαμε αγώνες και πρωταθλήματα και κύπελα. Θα βλέπαμε ζογκλερ στην παραλία και θα τους πετάγαμε τάλαρα. Δεν είναι έτσι. Καλή η απόδοση αλλά ο κανόνας είναι να μπει στο πλεχτό η μπάλα.

Πάμε παρακάτω. Καλός είσαι και έχεις κάνει βήματα προόδου. Αλλά ωστόσο θες ακόμη. Φεβρουάριο- Μάρτιο σταματάς. Εκεί σε θέλω. Εκεί θα μου δείξεις . Και εγώ μπορώ να κάνω μια ομαδάρα σε 2-3 ματς να παίξω μπαλάρα να περάσω. Δε μου λέει κάτι. Πέρασα πρώτος το 2009 αλλά αποκλείστηκα από τη Βιγιαρεάλ. Δεν ήταν επιτυχία αυτό για μένα.

Πέρνα τη φάση των 16 και τα ξαναλέμε... Γιατί όπως ο ρωμαίος αυτοκράτορας είχε δίπλα το δούλο να του λέει " είσαι θνητός" , έτσι και γω- σαν φίλαθλος όχι σαν οπαδός του Παναθηναικού και αντίπαλος- σου υπενθυμίζω " Νιουκάστλ, Σεντ Ετιέν, Τσέλσι, Μπορντό"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom