Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σωστό
όλα είναι θέμα κλήρωσης και πώς θα σου κάτσει εκείνη τη στιγμή εκτός των άλλων.
η Μπάρτσα δεν είναι 6 βαθμούς πίσω από τη Ρεάλ που την γλένταγε πέρσι; δεν στραβοπατάει;
κι ας έχει ρόστερ άπαιχτο

μπορεί το Φλεβάρη να έχει ο ΟΣΦΠ + 3-4 παίχτες
μπορεί να έχει και περισσότερους τραυματισμούς
η ουσία είναι πως οι 9 βαθμοί στον όμιλο είναι μια χαρά παρουσία

Φιλαράκι ανεξάρτητα από μπάλα και απόδοση, ο κανόνας στο ποδόσφαιρο που ή σε κάνει μάγκα, ή σε στέλνει για βρούβες, είναι ένας  : να μπει η μπάλα στο πλεχτό. Το κάνεις? Μάγκας. Δε το κάνεις? Μοιρολόγια και κλάμα.
Αυτή την πουτάνα την παράδοση την έχω σα καλό μπούσουλα στη μπάλα. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση. Και εξηγούμε.

Ο ΠΑΟΚ ιστορικά στέκεται καλύτερα από τον ολυμπιακό στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι ασταθής. Ο ΠΑΟΚ δε ξεφτιλίζεται. Εσύ σήμερα μπορεί να νίκησης αλλά χρόοονια πριν ο ΠΑΟΚ την έχει αποκλείσει. Και μόλις προχθές έκανε νίκη μέσα στην Αγγλία, κάτι που εσύ θες ακόμη πολλά χρόνια για να το κάνεις.

Όσο για τον Παναθηναικό παίζει μεν άλλο στυλ αλλά αν πάμε πολύ πιο πίσω σε κάτι ματς με Φέγενορντ ή ας πούμε τα 5 που έριξε στη Χόνβεντ, έτσι έπαιζε.
Σε γενικές γραμμές πάντως ναι το στυλ αυτό δε το χει παίξει. Αλλά με το στυλ αυτό έκανες το ματς στην κοψη του ξυραφιού. Εκεί γύρω στο 80-85 στο τσαφ μπορούσε να στο κάτσει το γκολ και σκέψου να φερνε χ η Μαρσέιγ. Εγώ αντίθετα κυριαρχούσα σε κάθε γραμμή και δεν άφηνα τον αντίπαλο να μου κάνει τίποτα. Πχ θυμάσαι το 3-1 με τη Ναντ? Τώρα το ότι έπαιξες μπάλα, στο τέλος κάνεις τον απολογισμό.

Ξεχνάς το 0-1 την πρώτη αγωνστική με Μαρσειγ. Ή το πρώτο ημίχρονο με Άρσεναλ. Το θέμα είναι τι κάνεις συνολικά στο ποδόσφαιρο. Άμα ήταν έτσι βγαίνοντας όλοι μπροστά και πίσω χωνί , ή να κάνουμε μισά ματς καλά και στα άλλα να πατώνουμε και να αξιώνουμε να είμαστε ομαδάρες, όλες ομαδάρες θαταν. Αυτό είναι το εύκολο. Το δύσκολο είναι να είσαι ψύχραιμος, σίγουρους και να νικάς επαγγελματικά όλα τα ματς ή να φέρνεις τα αποτελέσματα που θες.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ψιτ, αγαπη της λατρειας μου. αμα θες να εισαι σωστος πες μου που διαφωνεις (με επιχειρηματα).
εκτος απο κανα δυο τους υπολοιπους τους ξερεις εσύ? ή η μανα τους?

πετας και βαρυγδουπες λεξεις οπως 'μεγαθηρια' και περιμενεις να μη σε παρουν στο ψιλο?  :2funny:
να σου πω που διαφωνω λοιπον...επαιξα μπαλλαρα εκτος απο το πρωτο στα υπολοιπα 5 ματς στον κατα κοινη ομολογια δυσκολοτερο ομιλο που εχει κληρωθει ελληνικη ομαδα ,ημουνα ξεγραμμενος και με μπαλλαρα επιθετικη κοντρα σε δυο ατυχα ματς που ημουνα καλυτερος (και με αρσεναλ στο λονδινο και με ντορντμουντ στη γερμανια) πηρα την τυχη μου στα χερια μου και προχωραω γιουροπα την ωρα απου απο μια συγκυρια δεν περασα τσαμπιονς...
αν θες να βαφτισεις δευτερα την ομαδα που κατεβηκε σημερα καντο...παντως δεν επαιξα μονο σημερα...επαιξα και αλλα 5 ματς ωστε να μπορω να κρινω αν ημουνα καλος η οχι...και δεν επαιζαν με τα δευτερα ολοι  ;)
μαλακιες τωρα συζηταμε...εγω πιστευω οτι οι λογικοι πρασινοκιτρινοι μαλακες με αυτα που ειδαν σημερα αλλα και απο τα προηγουμενα παιχνιδια θα επρεπε να κλαινε...
εγω αυτο θα εκανα τουλαχιστον αν εβλεπα να παιζει ετσι βαζελος η χανουμα...
θες να με ρωτησεις τι κανω που τους ειδα...με οντενσε και μακαμπη τους μεν και με το 5 στα 5 τους δε  :2funny: :2funny: :2funny:
γελαω ρε...απλα ...
εγω ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ γελαω  ;) ;)αυτοι; οεο; :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δύσκολο πράγμα να'σαι Θεσσαλονική κ ολυμπιακός,πρέπει να πας πρώτσα σπίτι σου,να κλείσεις πόρτες κ παράθυρα κ μετά να χαρείς στην ασφάλεια του σπιτιού σου. :sunglasses:

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Ερωτηση δημοσιογραφου μετα το ματς: πιστευετε οτι αποδοθηκε ποδοσφαιρικη δικαιοσηνη σημερα ??

Απαντηση δικια μου: Ναι ειδικα σημερα αποδωθηκε δικαιοσηνη. Τι καλυτερο για εναν μη ολυμπιακο να βλεπει τον γαυρο να ριχνει

3 τεμαχια  σε μια Αρσεναλ που επαιζε με τα δευτερα ( δεν ξερω αν το αναφερει κανενας απο τους γαυρους εδω μεσα αυτο)

και στο 90΄ να αποκλειεται απο ενα μαλλον στημμενο ματς στην Γερμανια ???

Μαγκες δυστυχως τα κονε του Μαρινακη σας σταματανε στα Γιαννενα στην Νεα Σμυρνη και γενικα καπου μεσα στην Ελληνικη επικρατια!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

Καλη ανταμωση στο Europa leage  οπου ο διαιτητης δεν θα ειναι υπαλληλος σας  :birdman: :birdman:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτο παλι για τον κλωνο που το εβγαλες καθυστερυμενο? η σε πειραξε τοσο το τεζα παρολιγον στους που σου δημιουργησε συγχηση? ημαρτον που λεει κ αλλος τη αλλο θα ακουσουμε απτο κοπαδι? :zfuck: :zfuck: :zfuck:
χαααχαχαχαχα
σε πείραξε που σου το είπα, ε;
χαχαχααχαχα
κλάψε και για αυτό τότε!
αχαχαχαχαχαχ
κουβά βρήκες για να κλάψεις;
αχαααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχααχαχα

ρε γέλιο με τους μαλάκες που νομίζουνε πως στενοχωρηθήκαμε....
χαχαχαχαα
μαλάκες θα με κάνετε να μου φύγει η νύστα!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
πλακα πλακα γλυτωσαμε και κατι....αν περναγε ο ρουφιανος ο μιχαλολιακος θα φωταγωγουσε τη πολη....να μετα τα δημ.τελη αυξηση....

mike304

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΜΑΡΣΕΙΓ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
ΑΡΕ ΧΑΒΑΛΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗ 1000000000000 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΔΑ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ....ΒΓΑΛΕ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΔΑ.....ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ...ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ 1000000Ν ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ...ΡΕ ΒΛΑΚΑ...ΕΙΡΘΕΣ ΠΟΤΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!! ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΤΗΜΟΝΙΑ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΕΞΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ,ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΑΙ ....ΑΝΤΑΙ ΓΕΙΑ....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δύσκολο πράγμα να'σαι Θεσσαλονική κ ολυμπιακός,πρέπει να πας πρώτσα σπίτι σου,να κλείσεις πόρτες κ παράθυρα κ μετά να χαρείς στην ασφάλεια του σπιτιού σου. :sunglasses:
γαυρος εισαι τυπε?
εγω νομιζα οτι εισαι FK Makedonija
FK_Makedonija_Gorce_Petrov.png
:grin:

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χαααχαχαχαχα
σε πείραξε που σου το είπα, ε;
χαχαχααχαχα
κλάψε και για αυτό τότε!
αχαχαχαχαχαχ
κουβά βρήκες για να κλάψεις;
αχαααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχααχαχα

ρε γέλιο με τους μαλάκες που νομίζουνε πως στενοχωρηθήκαμε....
χαχαχαχαα
μαλάκες θα με κάνετε να μου φύγει η νύστα!
κανεις προσπαθεια νασαι τοοοοοοοοσο μαλακας η ειναι ταλεντο που τοχεις απο μικρος κ σε συνδιασμο με το οτι εισαι μελος σε κανει την χαρα της παρεας? :birdman: κατι σαν τον αγαθο του χωριου ενα πραγμα που ολλοι αγαπανε κ κοροιδευουν? :birdman: :birdman: μαλακακο ακου εκει κλωνος λεει το ραδικι :birdman: :birdman:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ?????

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να σου πω που διαφωνω λοιπον...επαιξα μπαλλαρα εκτος απο το πρωτο στα υπολοιπα 5 ματς στον κατα κοινη ομολογια δυσκολοτερο ομιλο που εχει κληρωθει ελληνικη ομαδα ,ημουνα ξεγραμμενος και με μπαλλαρα επιθετικη κοντρα σε δυο ατυχα ματς που ημουνα καλυτερος (και με αρσεναλ στο λονδινο και με ντορντμουντ στη γερμανια) πηρα την τυχη μου στα χερια μου και προχωραω γιουροπα την ωρα απου απο μια συγκυρια δεν περασα τσαμπιονς...
αν θες να βαφτισεις δευτερα την ομαδα που κατεβηκε σημερα καντο...παντως δεν επαιξα μονο σημερα...επαιξα και αλλα 5 ματς ωστε να μπορω να κρινω αν ημουνα καλος η οχι...και δεν επαιζαν με τα δευτερα ολοι  ;)
μαλακιες τωρα συζηταμε...εγω πιστευω οτι οι λογικοι πρασινοκιτρινοι μαλακες με αυτα που ειδαν σημερα αλλα και απο τα προηγουμενα παιχνιδια θα επρεπε να κλαινε...
εγω αυτο θα εκανα τουλαχιστον αν εβλεπα να παιζει ετσι βαζελος η χανουμα...
θες να με ρωτησεις τι κανω που τους ειδα...με οντενσε και μακαμπη τους μεν και με το 5 στα 5 τους δε  :2funny: :2funny: :2funny:
γελαω ρε...απλα ...
εγω ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ γελαω  ;) ;)αυτοι; οεο; :2funny: :2funny: :2funny:

σημερα επαιξες με χαβουζα ανωνυμους. θα επρεπε να σου ειναι αδιαφορο αν κερδισες και να εκλαιγες δεκα μερες αν εχανες. το λογικο αυτο ειναι  ;)

ποιος απ αυτους δε θα ηταν βασικος και αναντικαταστατος στην ομαδα σου ?

εχω πιο ωραια ερωτηση. να μου πεις εσυ ποιον θα επαιρνες απο αυτους για μεταγραφη και να το αιτιολογησεις. εδω σε θελω  :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φιλαράκι ανεξάρτητα από μπάλα και απόδοση, ο κανόνας στο ποδόσφαιρο που ή σε κάνει μάγκα, ή σε στέλνει για βρούβες, είναι ένας  : να μπει η μπάλα στο πλεχτό. Το κάνεις? Μάγκας. Δε το κάνεις? Μοιρολόγια και κλάμα.
Αυτή την πουτάνα την παράδοση την έχω σα καλό μπούσουλα στη μπάλα. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση. Και εξηγούμε.

Ο ΠΑΟΚ ιστορικά στέκεται καλύτερα από τον ολυμπιακό στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι ασταθής. Ο ΠΑΟΚ δε ξεφτιλίζεται. Εσύ σήμερα μπορεί να νίκησης αλλά χρόοονια πριν ο ΠΑΟΚ την έχει αποκλείσει. Και μόλις προχθές έκανε νίκη μέσα στην Αγγλία, κάτι που εσύ θες ακόμη πολλά χρόνια για να το κάνεις.

Όσο για τον Παναθηναικό παίζει μεν άλλο στυλ αλλά αν πάμε πολύ πιο πίσω σε κάτι ματς με Φέγενορντ ή ας πούμε τα 5 που έριξε στη Χόνβεντ, έτσι έπαιζε.
Σε γενικές γραμμές πάντως ναι το στυλ αυτό δε το χει παίξει. Αλλά με το στυλ αυτό έκανες το ματς στην κοψη του ξυραφιού. Εκεί γύρω στο 80-85 στο τσαφ μπορούσε να στο κάτσει το γκολ και σκέψου να φερνε χ η Μαρσέιγ. Εγώ αντίθετα κυριαρχούσα σε κάθε γραμμή και δεν άφηνα τον αντίπαλο να μου κάνει τίποτα. Πχ θυμάσαι το 3-1 με τη Ναντ? Τώρα το ότι έπαιξες μπάλα, στο τέλος κάνεις τον απολογισμό.

Ξεχνάς το 0-1 την πρώτη αγωνστική με Μαρσειγ. Ή το πρώτο ημίχρονο με Άρσεναλ. Το θέμα είναι τι κάνεις συνολικά στο ποδόσφαιρο. Άμα ήταν έτσι βγαίνοντας όλοι μπροστά και πίσω χωνί , ή να κάνουμε μισά ματς καλά και στα άλλα να πατώνουμε και να αξιώνουμε να είμαστε ομαδάρες, όλες ομαδάρες θαταν. Αυτό είναι το εύκολο. Το δύσκολο είναι να είσαι ψύχραιμος, σίγουρους και να νικάς επαγγελματικά όλα τα ματς ή να φέρνεις τα αποτελέσματα που θες.
κάνεις σε πολλά λάθος και σε άλλα συμφωνούμε
δεν μπορείς να συγκρίνεις ποτέ χρονιές διαφορετικές
αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ τώρα με τη συγκεκριμένη Τότεναμ δεν σημαίνει πως είναι συγκρίσιμο με το να παίξει άλλη ομάδα με άλλη αγγλική ομάδα σε άλλη χρονιά
αν το πάρεις και αλλιώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει στην  Ευρώπη

όσο για την αστάθεια, έχει αποκλειστεί από προκριματικά και αυτός και να μη συζητήσουμε πως τσουλου δεν βλέπει ούτε με τηλεσκόπιο. Προφανώς δεν είναι απλά ασταθής - είναι και ανύπαρκτος.
Δεν συνέκρινά ομάδες όμως εγώ.
εγώ λέω πως είναι και θέμα τύχης.
Την ίδια περίοδο που εσύ πέρασες με καραμπόλες αποτελεσμάτων από ένα όμιλο με ισοδύναμες ομάδες, ο Ολυμπιακός αποκλειότανε με 10 βαθμούς και παίζοντας μπαλάρα. Αυτό ήταν θέμα τύχης. Ή ατυχίας, όπως θες πέστο.

Απο εκεί και πέρα το να έρχονται και να μιλάνε όλοι οι πικραμένοι μπας και μπορέσουνε να απαλύνουνε τον πόνο τους με μαλακίες, ας κλάψουν όσο θένε. Δεν αλλάζουνε τα χάλια της ομάδας τους. Είναι κλασική φιλοσοφία Έλληνα: να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα να τον δω να κλαίει, μια και πέθανε η δική μου. Το να προσπαθήσει να σώσει και τη δική του κατσίκα μπας και καταφέρει να πιει γάλα καμιά φορά δεν παίζει.

δεν πειράζει. γουστάρω που κλαίνε και σκούζουνε όλοι νομίζοντας πως στενοχωρηθήκαμε. Εγώ προσωπικά στενοχωριέμαι όχι γιατι βγήκαμε τρίτοι, αλλά γιατί βγήκαμε τρίτοι (κατά τη γνώμη μου) ελέω ΕΠΟ. Για μαλακίες αλληνικές όπως πάντα. Ας έπαιζε ο Ολυμπιακός με επίσημα παιχνίδια στα πόδια του στο πρώτο ματς και ας έχανε και δεν θα μπορούσα να πω τίποτα. Είναι κρίμα αυτό. Κατα τα άλλα δεν στενοχωριέμαι ποσώς.

όσο για τους τραυματισμούς, είναι τυφλός όποιος δεν βλάπει πως παίζουμε χωρίς κέντρο.

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ερωτηση δημοσιογραφου μετα το ματς: πιστευετε οτι αποδοθηκε ποδοσφαιρικη δικαιοσηνη σημερα ??

Απαντηση δικια μου: Ναι ειδικα σημερα αποδωθηκε δικαιοσηνη. Τι καλυτερο για εναν μη ολυμπιακο να βλεπει τον γαυρο να ριχνει

3 τεμαχια  σε μια Αρσεναλ που επαιζε με τα δευτερα ( δεν ξερω αν το αναφερει κανενας απο τους γαυρους εδω μεσα αυτο)

και στο 90΄ να αποκλειεται απο ενα μαλλον στημμενο ματς στην Γερμανια ???

Μαγκες δυστυχως τα κονε του Μαρινακη σας σταματανε στα Γιαννενα στην Νεα Σμυρνη και γενικα καπου μεσα στην Ελληνικη επικρατια!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

Καλη ανταμωση στο Europa leage  οπου ο διαιτητης δεν θα ειναι υπαλληλος σας  :birdman: :birdman:

Να υποθεσω οτι εισαι υποστηρικτης της βορειας ανοιχτομπουτας? Ξερεις αυτης που  καποτε ανοιγε τα ποδια της στην Καλαμαρια για να πεταξει στην β εθνικη καποια ομαδα.. Κατσε να δεις πως λεγεται..... Δεν θυμαμαι.. Μπορεις να βοηθησεις :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σημερα επαιξες με χαβουζα ανωνυμους. θα επρεπε να σου ειναι αδιαφορο αν κερδισες και να εκλαιγες δεκα μερες αν εχανες. το λογικο αυτο ειναι  ;)
εξακολουθεις να μην απαντας τι ειδες απο την ΣΥΝΟΛΙΚΗ πορεια μου στον ομιλο...
αστο το σημερινο...για τα αλλα ματς πες μου...
σαν βαζελος αντι να γελας μηπως θα επρεπε να κλαις;;

mike304

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

εχω πιο ωραια ερωτηση. να μου πεις εσυ ποιον θα επαιρνες απο αυτους για μεταγραφη και να το αιτιολογησεις. εδω σε θελω  :2funny:
Θα επαιρνε το ζεκα και τον μπελεκ αρεεεεε παιχταραδες ξεχασα τον ρουντολφ το ελαφακι ε ρε γελιααααα!!!!! και τον καραμπελα με τα @@ του τα δε μπαοκια τη λιλη!!!!!!!!!καργα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom