και μετά ρε στόκε σε ποιό πρωτάθλημα θα είσαι πρωταθλητής;
των σκοπίων;
της βουλγαρίας ;
της κύπρου;
εδώ ρε ηλίθιε δε λυπάσαι τον εαυτό σου που σε λίγο θα παίζεις σε πρωτάθλημα με την ραχούλα και το μυλοπόταμο.
το κόμπλεξ του μέσου μαλάκα ελληνα ανεξαρτήτως ιδεολογικής και οπαδικής προτίμησης είναι πλέον παροιμιώδες και σνεκδιήγητο.
σου είπαν ποτέ ρε ηλίθιε ότι η αξία του νικητή καθορίζεται απο αυτή του νικημένου;
ποιός ρε ηλίθιε θα έρθει να κάνει μπάνιο στην πισίνα της βίλλας σου εάν τα διπλανά οικόπεδα γίνουν χωματερές και τα σπίτια του τετραγώνου γινουν στέκια ναρκωμανών;
το ηλίθιε είναι πολυ λίγο για να περιγραψει τη εγκεφαλική υστέρηση που σου/σας κληροδότησαν/καλλιέργησαν.
τραβα γαμησου ρε νουμερο που θες και να σε λυπηθω....ΠΟΤΕ ουτε εσενα ουτε τηνη αλλη την καριολα...ουτε τον παλιοπουστα του βορρα...
ευχομαι να διαλυθειτε και σου δινω τον λογο μου θα χορευω πανω απο τα κουφαρια σας....
θες και λυπηση μαλακα και βγαζεις και λογιδριο για βιλλες και χωματερες...εσυ με ενα γαμημενο συστημα πισω σου απο λιβελλογραφους που σιωπουν στα οργια σου και ειναι λαλιστατοι μολις παρω κανενα σφυριγμα εγω...που σε συντηρουν ντε και καλα στη ζωη με μηχανικη υποστηριξη...ενα οργανωμενο συστημα που δεν εχει καμμια διαρροη...στεγανο...και θες και λυπηση....
μα εισαι ηδη ρε παλιομαλακα χωματερη αλλα σε παρουσιαζουν σαν βιλλα...μαλακα....
παραδεξου και εσυ και το συστημα που σε κραταει με τα δεκανικια οτι ειμαι ανωτερος παραδεξου οτι ακολουθεις απο πισω και σε αποσταση και τοτε ισως να κυλησει ενα δακρυ μου για σενα ...ΜΑΛΑΚΑ...
ακου να τον λυπηθω...αληθεια πιστευεις οτι παιρνω αξια οταν κερδιζω εσενα η την πουτανα;;;
6 της εριξα πριν λιγους μηνες της πουτανας...και; που ειναι ρε καραγκιοζη η αξια μου;
αμφισβητηση και απαιτηση για ''παραιτηση βασσαρα'' υπονοωντας ορι με σπρωχνει...αρα; τια αρχιδια αξια εχω;
μαλακα νομιζεις οτι παραμυθιαζεις τιποτα πιτσηρηδες...
Δ εθνικη καριολη ,πρωτοδικειο κουφαλα και σου δινω το λογο μου οτι ολοι εμεις οι ΓΑΥΡΑΡΟΙ θα χυνουμε απο την καβλα μας μια κουταλια της σουπας σπερμα καθε μερα...
ειναι υποσχεση αυτο τρυπα...σου δινω το λογο μου...
Υ.Γ.καλα ξεμπερδεματα μετα τον φεβρουαριο...
Υ.Γ1. το financial fair play το γνωριζεις;;αν ναι ετοιμασου να αλλαξεις ομαδα γιατι την ευρωπη ξεχνα την ...
επειδη βεβαια εγω θα συνεχιζω να παιζω και θα στοιχειωσω πολλεεεεεεεες ακομα νυχτες σου μαθε να ζεις με αυτο...
θες και λυπηση μαλακα...μεγαλυτερο π;αραμυθιο απο εσενα στην παγκοσμια ιστορια του ποδοσφαιρου δεν υπαρχει...μποχα βρωμα ψεμμα προπαγανδα και μου ζητας να σε λυπηθω
προσκυνα πρωτασ τους κυριους και μετα θα σκεφτω αν σε λυπηθω...μαλακα...