Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αυτα να τα ελεγες στον βαρδινογιαννη οταν ελεγε οτι θα φυλακισει το πρωταθλημα στην παιανια η οταν πριν 2 χρονια m.v.p στην ευρωλιγκα βγηκε ο τεοντοσιτς,  μαζι με τον κλειζα  στην καλυτερη πενταδα της διοργανωσης , στη δευτερη ο τσιλντρες, και εδω στην ελλαδα στην 5αδα οι δημοσιογραφοι εστελναν 3 του βαζελου για να δικαιολογησουν τα οργια που θα εκαναν μετα οι διαιτητες, ρε δεν πατε να γαμηθειτε
γιατι ρε του μιλας ετσι του παιδιου;;γιατι δεν τον λυπασαι;θες να παει πρωτοδικειο;και μετα τι  αξια θα εχουν οι νικες σου;
τι να την κανεις την βιλλα σου με την πισινα αμα ο περσονας εχει διπλασου μια τσιγγινη καλυβα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τραβα γαμησου ρε νουμερο που θες και να σε λυπηθω....ΠΟΤΕ ουτε εσενα ουτε τηνη αλλη την καριολα...ουτε τον παλιοπουστα του βορρα...
ευχομαι να διαλυθειτε και σου δινω τον λογο μου θα χορευω πανω απο τα κουφαρια σας....
θες και λυπηση μαλακα και βγαζεις και λογιδριο για βιλλες και χωματερες...εσυ με ενα γαμημενο συστημα πισω σου απο λιβελλογραφους που σιωπουν στα οργια σου και ειναι λαλιστατοι μολις παρω κανενα σφυριγμα εγω...που σε συντηρουν ντε και καλα στη ζωη με μηχανικη υποστηριξη...ενα οργανωμενο συστημα που δεν εχει καμμια διαρροη...στεγανο...και θες και λυπηση....
μα εισαι ηδη ρε παλιομαλακα χωματερη αλλα σε παρουσιαζουν σαν βιλλα...μαλακα....
παραδεξου και εσυ και το συστημα που σε κραταει με τα δεκανικια οτι ειμαι ανωτερος παραδεξου οτι ακολουθεις απο πισω και σε αποσταση και τοτε ισως να κυλησει ενα δακρυ μου για σενα ...ΜΑΛΑΚΑ...
ακου να τον λυπηθω...αληθεια πιστευεις οτι παιρνω αξια οταν κερδιζω εσενα η την πουτανα;;;
6 της εριξα πριν λιγους μηνες της πουτανας...και; που ειναι ρε καραγκιοζη η αξια μου;
αμφισβητηση και απαιτηση για ''παραιτηση βασσαρα'' υπονοωντας ορι με σπρωχνει...αρα; τια αρχιδια αξια εχω;
μαλακα νομιζεις οτι παραμυθιαζεις τιποτα πιτσηρηδες...
Δ εθνικη καριολη ,πρωτοδικειο κουφαλα και σου δινω το λογο μου οτι ολοι εμεις οι ΓΑΥΡΑΡΟΙ θα χυνουμε απο την καβλα μας μια κουταλια της σουπας σπερμα καθε μερα...
ειναι υποσχεση αυτο τρυπα...σου δινω το λογο μου...
Υ.Γ.καλα ξεμπερδεματα μετα τον φεβρουαριο...
Υ.Γ1. το financial fair play το γνωριζεις;;αν ναι ετοιμασου να αλλαξεις ομαδα γιατι την ευρωπη ξεχνα την ...
επειδη βεβαια εγω θα συνεχιζω να παιζω και θα στοιχειωσω πολλεεεεεεεες ακομα νυχτες σου μαθε να ζεις με αυτο...
θες και λυπηση μαλακα...μεγαλυτερο π;αραμυθιο απο εσενα στην παγκοσμια ιστορια του ποδοσφαιρου δεν υπαρχει...μποχα βρωμα ψεμμα προπαγανδα και μου ζητας να σε λυπηθω  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
προσκυνα πρωτασ τους κυριους και μετα θα σκεφτω αν σε λυπηθω...μαλακα...

σου εύχομαι ηλίθιε εσύ και η γυναίκα σου να μη χρειαστεί να περάσετε ποτέ κάτι παρόμοιο
ή μάλον εύχομαι να μη χρειαστεί να γίνει αυτό για να γίνεις άνθρωπος.
μόνο αυτό.
αφιερωμένο ζώο-τίποτα άλλο.
Ρίγος. Συγκίνηση. Αποθέωση. Είχαν παιχθεί μόλις 11 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα στο «Ντε Κούιπ» του Ρότερνταμ το μεσημέρι της Κυριακής στο μεγάλο ντέρμπι της Φέγενορντ με την Αϊντχόφεν.

Ξαφνικά σχεδόν 43.000 άνθρωποι ύψωσαν τα κασκόλ τους, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και άρχισαν να τραγουδούν: «You will never walk alone».
Δεν ήταν μόνο οι οπαδοί της Φέγενορντ, αλλά και της μισητής αντιπάλου Αϊντχόφεν που το έκαναν. Το είχαν συνεννοηθεί μυστικά μέσω των φόρουμ τους. Είχαν αποφασίσει να αποχαιρετήσουν τον Ντγέι φαν Σουιλέκομ που ήταν η τελευταία φορά που θα βρισκόταν στο δεύτερο σπίτι του, το «Ντε Κούιπ». Το μίσος και η κόντρα των οπαδών είχαν ξεχαστεί για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Ο 60χρονος, πρώην οδηγός ταξί και φανατικός οπαδός της Φέγενορντ από τα γεννοφάσκια του, είχε μια τελευταία επιθυμία: Να βρεθεί στις εξέδρες του σταδίου για μία ακόμη φορά. Πριν από έξι εβδομάδες ο Ντγέι εισήχθη στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να του λένε ότι έχει καρκίνο.

Μπήκε την επόμενη μέρα στο χειρουργείο, αλλά βγήκε άμεσα. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Του ανακοίνωσαν πως έχει ζωή για κάτι περισσότερο από 6-7 εβδομάδες. Η γυναίκα του, η 45χρονη Ρία, ζήτησε από τους οπαδούς της Φέγενορντ δύο εισιτήρια για το ντέρμπι.

Ανεργοι και οι δύο, με την ίδια να έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, έχουν δώσει όλα τους τα χρήματα στα νοσοκομεία.

«Ο Ντγέι από μικρό παιδί είχε εισιτήριο διαρκείας, αλλά από τότε που έμεινε άνεργος δεν μπορούσε να αγοράσει. Γνωρίζοντας ότι η τελευταία του επιθυμία ήταν να δει την αγαπημένη του ομάδα, παρακάλεσα χωρίς να το γνωρίζει για δύο εισιτήρια» είπε συγκινημένη χθες η Ρία φαν Σουιλέκομ.

Τα εισιτήρια βρέθηκαν άμεσα και μάλιστα στα επίσημα, με τους οπαδούς της Φέγενορντ να ζητάνε από τους μισητούς αντιπάλους τους της Αϊντχόφεν να αποχαιρετήσουν μαζί τον Ντγέι. Και το έκαναν προκαλώντας ρίγος και συγκίνηση.

Οι κάμερες έπιασαν τον 60χρονο αγκαλιά με τη γυναίκα του, όρθιο και δακρυσμένο (και δεν ήταν ο μόνος), να κοιτάει αποσβολωμένος. Ηταν η τελευταία χαρά της ζωής του...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
εισαι τελειωμενος μαλακας και κωλοτουμπας ...τι σχεση εχει αυτο που ειναι ακρως ανθρωπινο και συγκινητικο και που φυσικα συμφωνω και πιστευω οτι και εδω θα γινοτανε το ιδιο με τις μαλακιες που μου τσαμπουνας να σε λυπηθω και τι αξια θα εχουν οι νικες μου και λοιπα...
τι σχεση εχουν με την ανθρωπινη ζωη και την υγεια;;τι σκατα μαλακιες μπερδευεις μεταξυ τους ασχετα πραγματα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
τρομερή ιστορία...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
και σε όλα τα λοιπά ζώα ανεξαρτήτου οπαδικής προτίμησης.

2011120600330_154227636_type11878.jpg

2011120600329_154227635_type11878.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
και σε όλα τα λοιπά ζώα ανεξαρτήτου οπαδικής προτίμησης.

2011120600330_154227636_type11878.jpg

2011120600329_154227635_type11878.jpg
καλα δεν μου λες...τι σχεση εχει αυτο με αυτα που συζηταμε;;;η ιστορια ειναι οντως συγκλονιστικη αλλα να εισαι βεβαιος οτι και εδω αν συνεβαινε το ιδιο θα γινοτανε...
αλλα πες μου τωρα που κολλαει;να καταλαβω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εισαι τελειωμενος μαλακας και κωλοτουμπας ...τι σχεση εχει αυτο που ειναι ακρως ανθρωπινο και συγκινητικο και που φυσικα συμφωνω και πιστευω οτι και εδω θα γινοτανε το ιδιο με τις μαλακιες που μου τσαμπουνας να σε λυπηθω και τι αξια θα εχουν οι νικες μου και λοιπα...
τι σχεση εχουν με την ανθρωπινη ζωη και την υγεια;;τι σκατα μαλακιες μπερδευεις μεταξυ τους ασχετα πραγματα...
σου ζήτησα να με λυπηθείς ρε ζωο;
σου είπα να πάψεις και συ τα αλλα απαίδευτα ζώα να ζητάνε και να εύχεστε να πεθάνει ο διπλανός για να νιώσετε καλύτερα.
είτε στη μπάλλα είτε στην ζωή είτε στη δουλειά.

δεν ασχολούμαι αλλο,
ηλίθιε.
σαν και σένα τα σκοτώνουν απο μικρά για να μη φτάνει η κοινωνία στην ελληνική σημερινή κατάντια.

ζώο.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε συ το εχει καψει τελειως, αυτος περιμενε οτι χθες θα χαναμε και σημερα αρχισε η παρακρουση

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καλα δεν μου λες...τι σχεση εχει αυτο με αυτα που συζηταμε;;;η ιστορια ειναι οντως συγκλονιστικη αλλα να εισαι βεβαιος οτι και εδω αν συνεβαινε το ιδιο θα γινοτανε...
αλλα πες μου τωρα που κολλαει;να καταλαβω...
καμμιά σχέση δεν εχει ηλίθιε εάν είσα ακοινώνητο ζώο.
κάνε τις αναγωγές σου εάν είσαι κοινωνικό ον.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε συ το εχει καψει τελειως, αυτος περιμενε οτι χθες θα χαναμε και σημερα αρχισε η παρακρουση
αιγίδα δε θα σχοληθώ μην κωλοτρίβεσαι.

αι μέιντ μαι πόιντ.

νοου φέρδερ κόμμεντς.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
ρε ζωο

ηλίθιε.
σαν και σένα τα σκοτώνουν απο μικρά για να μη φτάνει η κοινωνία στην ελληνική σημερινή κατάντια.

ζώο.

Δεν ντρέπεσαι ρε λέτσο να βρίζεις και να απειλείς τον Χρηστίδη ?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
σου ζήτησα να με λυπηθείς ρε ζωο;
σου είπα να πάψεις και συ τα αλλα απαίδευτα ζώα να ζητάνε και να εύχεστε να πεθάνει ο διπλανός για να νιώσετε καλύτερα.
είτε στη μπάλλα είτε στην ζωή είτε στη δουλειά.

δεν ασχολούμαι αλλο,
ηλίθιε.

ζώο.
τα παραπονα σου για το αν ευχομαι να πεθανεις ''ποδοσφαιρικα'' στους κυριους και στον καθρεφτη σου...ποτε με αναγνωρισες ,ποτε με σεβαστηκες; πρωτοδικειο πουστη...και γρηγορα...
πρωτοδικειο και πουλο...και εσυ και η αεξαρα...

πουλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....
Δ εθνικη καριολη με τα ασπρα χωματα...
χωματερη εσυ βιλλα εγω....πουλο.

:humpleg:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τα παραπονα σου για το αν ευχομαι να πεθανεις ''ποδοσφαιρικα'' στους κυριους και στον καθρεφτη σου...ποτε με αναγνωρισες ,ποτε με σεβαστηκες; πρωτοδικειο πουστη...και γρηγορα...
πρωτοδικειο και πουλο...και εσυ και η αεξαρα...

πουλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....
Δ εθνικη καριολη με τα ασπρα χωματα...
χωματερη εσυ βιλλα εγω....πουλο.

:humpleg:

πρόσεχε τι εύχεσαι......
Αλλάζει χέρια η υπόθεση των στημένων

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011, 17:21

Αποσύρεται από τα χέρια του ένατου τακτικού ανακριτή, Γιώργου Κασσίμη, η δικογραφία των στημένων αγώνων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες της zougla.gr, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών Αθηνών, κ. Γιάννης Σακελλάκος, πρόκειται να θέσει το θέμα ανάθεσης της δικογραφίας σε ειδικό εφέτη ανακριτή ενώπιον της ολομέλειας του Συμβουλίου Εφετών.

Η συγκεκριμένη κίνηση ουσιαστικά «αδειάζει» τον τακτικό ανακριτή ο οποίος την χειριζόταν μέχρι σήμερα. Ωστόσο, σε δικαστικούς και εισαγγελικούς κύκλους δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ανώτατα στελέχη του χώρου εμφανίζονταν δυσαρεστημένα με τους χειρισμούς του εν λόγω ανακριτή και το γεγονός ότι η ανάκριση δεν προχωράει με ταχείς ρυθμούς.

Η σταγόνα που -όπως φαίνεται- ξεχείλισε το ποτήρι και αποτέλεσε πρόδρομο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών ήταν τα όσα προηγήθηκαν αλλά και ακολούθησαν της σύλληψης και απολογίας του μεγαλοπαράγοντα της Καβάλας, Μάκη Ψωμιάδη.

Τι «έκαψε» τον ανακριτή

Υπενθυμίζεται ότι η κοινή γνώμη είχε μείνει άφωνη στην απόφαση του ανακριτή να μην εισηγηθεί την προσωρινή κράτηση του παράγοντα, προτείνοντας περιοριστικούς όρους και εγγυοδοσία 600.000 ευρώ.

Τότε ο κ. Κασσίμης είχε διαφωνήσει με την εισαγγελέα κ. Θεοδωροπούλου με αποτέλεσμα ο… Big Mac να αφεθεί ελεύθερος.

Λίγο καιρό πριν, δεν είχε διστάσει βέβαια να εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του Μάκη Ψωμιάδη, αποδεχόμενος ουσιαστικά ότι υπήρχαν ενδείξεις ενοχής εναντίον του.

Μετά το, κατά πολλούς, «φιάσκο» Ψωμιάδη ακολούθησε το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών το οποίο συντασσόταν με την άποψη της εισαγγελέως, ότι ο κατηγορούμενος έπρεπε να κριθεί προφυλακιστέος.

Ωστόσο «το πουλάκι είχε ήδη πετάξει», καθώς ο Ψωμιάδης ήταν φυγόδικος για δεύτερη φορά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσουν δύο μήνες έως ότου συλληφθεί στα Σκόπια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κορυφή της Δικαιοσύνης είχε εκφράσει τη δυσπιστία της κατά πόσο μπορεί ένας τακτικός και όχι ειδικός ανακριτής να χειριστεί την συγκεκριμένη υπόθεση. Κατά πληροφορίες μάλιστα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ι. Τέντες, είχε καλέσει στο γραφείο του τον κ. Κασσίμη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο ανακριτής φέρεται να είχε διαβεβαιώσει τον ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό ότι δεν συντρέχει λόγος να ανατεθεί η υπόθεση σε ανώτερο δικαστικό.

Το τελικό λόγο για το μέλλον της δικογραφίας που προκάλεσε τριγμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναμένεται να έχει η ολομέλεια του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
oxi bia sta gipeda

!blis