Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

rollss.gif

Στηρίζουμε Περσόνα 
icon_beerbang.gif

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
σου εύχομαι ηλίθιε εσύ και η γυναίκα σου να μη χρειαστεί να περάσετε ποτέ κάτι παρόμοιο
ή μάλον εύχομαι να μη χρειαστεί να γίνει αυτό για να γίνεις άνθρωπος.
μόνο αυτό.
αφιερωμένο ζώο-τίποτα άλλο.
Ρίγος. Συγκίνηση. Αποθέωση. Είχαν παιχθεί μόλις 11 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα στο «Ντε Κούιπ» του Ρότερνταμ το μεσημέρι της Κυριακής στο μεγάλο ντέρμπι της Φέγενορντ με την Αϊντχόφεν.

Ξαφνικά σχεδόν 43.000 άνθρωποι ύψωσαν τα κασκόλ τους, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και άρχισαν να τραγουδούν: «You will never walk alone».
Δεν ήταν μόνο οι οπαδοί της Φέγενορντ, αλλά και της μισητής αντιπάλου Αϊντχόφεν που το έκαναν. Το είχαν συνεννοηθεί μυστικά μέσω των φόρουμ τους. Είχαν αποφασίσει να αποχαιρετήσουν τον Ντγέι φαν Σουιλέκομ που ήταν η τελευταία φορά που θα βρισκόταν στο δεύτερο σπίτι του, το «Ντε Κούιπ». Το μίσος και η κόντρα των οπαδών είχαν ξεχαστεί για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Ο 60χρονος, πρώην οδηγός ταξί και φανατικός οπαδός της Φέγενορντ από τα γεννοφάσκια του, είχε μια τελευταία επιθυμία: Να βρεθεί στις εξέδρες του σταδίου για μία ακόμη φορά. Πριν από έξι εβδομάδες ο Ντγέι εισήχθη στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να του λένε ότι έχει καρκίνο.

Μπήκε την επόμενη μέρα στο χειρουργείο, αλλά βγήκε άμεσα. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Του ανακοίνωσαν πως έχει ζωή για κάτι περισσότερο από 6-7 εβδομάδες. Η γυναίκα του, η 45χρονη Ρία, ζήτησε από τους οπαδούς της Φέγενορντ δύο εισιτήρια για το ντέρμπι.

Ανεργοι και οι δύο, με την ίδια να έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, έχουν δώσει όλα τους τα χρήματα στα νοσοκομεία.

«Ο Ντγέι από μικρό παιδί είχε εισιτήριο διαρκείας, αλλά από τότε που έμεινε άνεργος δεν μπορούσε να αγοράσει. Γνωρίζοντας ότι η τελευταία του επιθυμία ήταν να δει την αγαπημένη του ομάδα, παρακάλεσα χωρίς να το γνωρίζει για δύο εισιτήρια» είπε συγκινημένη χθες η Ρία φαν Σουιλέκομ.

Τα εισιτήρια βρέθηκαν άμεσα και μάλιστα στα επίσημα, με τους οπαδούς της Φέγενορντ να ζητάνε από τους μισητούς αντιπάλους τους της Αϊντχόφεν να αποχαιρετήσουν μαζί τον Ντγέι. Και το έκαναν προκαλώντας ρίγος και συγκίνηση.

Οι κάμερες έπιασαν τον 60χρονο αγκαλιά με τη γυναίκα του, όρθιο και δακρυσμένο (και δεν ήταν ο μόνος), να κοιτάει αποσβολωμένος. Ηταν η τελευταία χαρά της ζωής του...

Μαλλον εχεις μπερδευτει.. Προφανως ο Χριστιδης εννοει να πεθανει ποδοσφαιρικα ο συλλογος σου κι οχι οι συναθρωποι του διαφορετικου χρωματος.. Τωρα τι ακριβως ηθελες να μας δειξεις με αυτο που παρεθεσες πραγματικα δεν καταλαβαινω..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
διαβαστε αρθρο "δημοσιογραφου" στο αεκ365

:shit:  :shit:  :shit:

Στην Κούλα είναι πιο γραφικοί και από τη Σαντορίνη.
Θα μας λείψουν όταν πέσουν 4η Εθνική για χρέη,
αλλά όλο και κάποιος τύπου Αγαμίδη ή DJ θα βρεθεί στις άλλες ομάδες για να γελάμε.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μαλλον εχεις μπερδευτει.. Προφανως ο Χριστιδης εννοει να πεθανει ποδοσφαιρικα ο συλλογος σου κι οχι οι συναθρωποι του διαφορετικου χρωματος.. Τωρα τι ακριβως ηθελες να μας δειξεις με αυτο που παρεθεσες πραγματικα δεν καταλαβαινω..
σαμπως καταλαβαινει ο ιδιος, οι γαλλοι χανουν του περσονα ο κωλος τσουζει, αγγλοι χανουν, παλι ο δικος του κωλος τσουζει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αιντε να σας το κάνω λιανα.
γάβρος χωρίς βάζελος δεν υπάρχει
μπάρτσα χωρίς ρεάλ δεν υπάρχει.
μίλαν χωρίς ιντερ δεν υπάρχει
αποελ χωρίς ομόνοια δεν υπάρχει.

τι σκατά πόση παραπάνω μετάφραση να κάνω;

Επισκέπτης
ρε εσυ δεν πιανετε ο περσονας ειναι πολυ μπροστα.μιλαμε ο τυπος χαρη μας κανει που γραφει σε αυτο το θρεντ.προσπαθει να μας αλλαξει τα μυαλα αλλα εμεις οι βλαχοι-ζουλου του λεμε οχι.οι εμπειριες της πολυταραχης ζωης του τον εχουν κανει να σκεφτετε πολυ προοδευτικα.ισως και εμεις δεν πρεπει να ειμαστε τοσο δογματικοι,πρεπει να παρουμε λιγο απο την ευρωπαικη αυρα του περσονα μπας και γινουμε επιτελους ανθρωποι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
σαμπως καταλαβαινει ο ιδιος, οι γαλλοι χανουν του περσονα ο κωλος τσουζει, αγγλοι χανουν, παλι ο δικος του κωλος τσουζει...

η φάτσα σου και του τοροσίδη μόλις έμαθε μετά το τέλος του αγώνα για το 2-3 μένει να μας θυμίζει ποιανού η κωλάρα έγινε φινιστρίνι εχθές.

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Φιλε μου αλλο το ενα αλλο το αλλο.. Συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα αυτο που μας παρεθεσες ειναι μια ξεχωριστη κι ανθρωπινη στιγμη που δεν εχει να κανει με το τι ομαδα ειναι ο καθενας..

Εκτος κι αν εχουμε καταντησει τοσο μικροψυχοι και δεν το ξερουμε ετσι ωστε να χαιρομαστε σε μια απωλεια ζωης..

Επισκέπτης
η φάτσα σου και του τοροσίδη μόλις έμαθε μετά το τέλος του αγώνα για το 2-3 μένει να μας θυμίζει ποιανού η κωλάρα έγινε φινιστρίνι εχθές.
σου προτινω αυτην την αλοιφη για τις αιμοροηδες γιατι απο τον πολυ καναπε θα τις χρειαστεις.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε εσυ δεν πιανετε ο περσονας ειναι πολυ μπροστα.μιλαμε ο τυπος χαρη μας κανει που γραφει σε αυτο το θρεντ.προσπαθει να μας αλλαξει τα μυαλα αλλα εμεις οι βλαχοι-ζουλου του λεμε οχι.οι εμπειριες της πολυταραχης ζωης του τον εχουν κανει να σκεφτετε πολυ προοδευτικα.ισως και εμεις δεν πρεπει να ειμαστε τοσο δογματικοι,πρεπει να παρουμε λιγο απο την ευρωπαικη αυρα του περσονα μπας και γινουμε επιτελους ανθρωποι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αμα είσαι αδερφή δεν αλλάζεις ποτέ.

που πούστηδες της αγγλίας μπορούν να ανοίγουν τα ποδια στους ελληνες αλλα οι γάλλοι δεν μπορούν στους γερμανούς.

αααααααααααααααααααααααχχαχααχχαχαχαχααχχα

Τοροσίδης: «Υπάρχει η… φιλία Μέρκελ-Σαρκοζί»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού στο MEGA:

«Αυτό που είχα δει ήταν το 2-0 της Ντόρτμουντ, δεν πίστευα ότι θα το γυρίσει η Μαρσέιγ. Αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι ότι ενώ εμείς είχαμε μια 5λεπτη καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να τελειώσουμε με 5λεπτη καθυστέρηση, ενώ εμείς είχαμε τελειώσει αυτοί έπαιζαν.

Δεν ξέρω αν υπήρχε συνεννόηση από τις δύο ομάδες να τελειώσει το δικό μας παιχνίδι. Ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν το έχω δει αυτό. Μπήκαμε στα αποδυτήρια και ακόμα παιζόταν το παιχνίδι της Ντόρτμουντ. Εμένα αυτό μου φαίνεται περίεργο. Ενώ εμείς παίξαμε 100 λεπτά παιχνίδι αυτοί ακόμα παίζανε. Ένα τραυματισμό είδα στο πέναλτι που κέρδισε η Ντόρτμουντ».

«Δεν ξέρω, δεν πάει το μυαλό μου κάπου. Αλλά μου φαίνεται περίεργη αυτή η καθυστέρηση. Σε εμάς υπήρχε λόγος. Εκεί υπήρχε;»

«Όχι δεν θέλω να δω το Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ, δεν συνηθίζω να βλέπω τέτοια ματς. Τα δύο γκολ που τρώει η Ντόρτμουντ, μια ομάδα που κέρδισε μέσα στο Μόναχο την Μπάγερν, μου φαίνονται πολύ αστεία. Φαίνεται δεν το ήθελαν τόσο οι Γερμανοί να κερδίσουν, υπάρχει η φιλία μεταξύ των δύο χωρών με Μέρκελ-Σαρκοζί. Το καθήκον μας το κάναμε και ο κόσμος το ίδιο. Εμείς τους ευχαριστούμε, ήταν σε όλα τα παιχνίδια δίπλα μας. Πρέπει αν συνεχίσουμε στο Πρωτάθλημα και να προσπαθήσουμε να προκριθούμε στη συνέχεια του Εuropa League».

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Εσύ πάντα την ίδια πουτάνα γαμάς;
Αν αποσυρθεί από το επάγγελμα δε θα πάρει τη θέση της άλλη πουτάνα;

Κάνε τις αναγωγές σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εκτος κι αν εχουμε καταντησει τοσο μικροψυχοι και δεν το ξερουμε ετσι ωστε να χαιρομαστε σε μια απωλεια ζωης..

το ποδόσφαιρο αποτελεί και έκφραση της εν γένει συμπεριφοράς σου στο κοινωνικό σύνολο.
ας πούμε είμαι σίγουρος ότι μόνο πρεζάκιας μπορεί να μαχαιρωνει αλλο ανθρωπο λόγω διαφορετικής ομάδας.
ή μόνο κοινωνικά καθυστερημένος μπορεί να σπάει αυτοκίνητο με πινακίδες απο άλλη πολη....

κάνε τις αναγωγές σου.

το να ζητάει ένας πωρωμένος οπαδός να διαλυθεί ο αντίπαλος στη μπαλλα λογικά σημαίνει ότι στην κανονική του ζωή εάν τον παρατήσει η γκόμενα θα στέλνει σμσ με προσωπικές στιγμές για να την ξεφτιλίσει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εσύ πάντα την ίδια πουτάνα γαμάς;
Αν αποσυρθεί από το επάγγελμα δε θα πάρει τη θέση της άλλη πουτάνα;

Κάνε τις αναγωγές σου.

πάμε με τη σωστή αναγωγή.... η γεννημένη πουτάνα διαρκώς ψάχνει νέους γαμιάδες......

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

ρε μαλακα πινεις τιποτα;γραφω κατι εγω και κανεις παραθεση ΣΕ ΜΕΝΑ αυτο το γεγονος...προφανως εννοεις οτι εγω ειπα κατι  που ειναι σε αντιδιαστολη με αυτο το σκηνικο και το βαζεις για να με συνετισεις...συγκεντρωσου...εχεις ξεφυγει..
τι σχεση εχει η ανθρωπινη ζωη και υγεια με αυτα που ειπα εγω και τα εκανες μαλιστα και παραθεση...συγκεντρωσου λεμε αν οποτε κερδαω παθαινεις παρακρουση δεν φταιω εγω...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
το ποδόσφαιρο αποτελεί και έκφραση της εν γένει συμπεριφοράς σου στο κοινωνικό σύνολο.
ας πούμε είμαι σίγουρος ότι μόνο πρεζάκιας μπορεί να μαχαιρωνει αλλο ανθρωπο λόγω διαφορετικής ομάδας.
ή μόνο κοινωνικά καθυστερημένος μπορεί να σπάει αυτοκίνητο με πινακίδες απο άλλη πολη....

κάνε τις αναγωγές σου.

το να ζητάει ένας πωρωμένος οπαδός να διαλυθεί ο αντίπαλος στη μπαλλα λογικά σημαίνει ότι στην κανονική του ζωή εάν τον παρατήσει η γκόμενα θα στέλνει σμσ με προσωπικές στιγμές για να την ξεφτιλίσει.
ρε μαλακα τραβα σε ενα γιατρο...αντιπαλοι μου ειναι ολοι και τους σεβομαι ...δεν σεβομαι εσας τα κομπλεξικα αρχιδια που ο μονος λογος που υπαρχετε ειναι να ριχνετε μονιμως λασπη στηριγμενοι σε ενα σαπιο συστημα -δημιουργημα σας που απλοχερα προσφερει τις υπηρεσιες του για να περνατε τις θεσεις σας...
εδω ειπε ο μπεος φλωρους τον γοντυκα και τον αδραχμιδη και τον βαλατε με συνοπτικες χωρις να δικαστει μεσα...αντε μαλακα ...που θες και να σε λυπηθω...οσο υπαρχεις ποδοσφαιρικα εσυ υπαρχουν μαζι σου και αυτα τα ζωυφια τα ερπετα που σου ποσταρα ,βασιλαραδες κετσετζογλου κλπ κλπ ,ειναι πολλοι βαριεμαι να τους αναφερω...
τραβα λοιπον πρωτοδικειο δωσε την σφραγιδουλα και αντε και γαμησου μαζι με αυτα τα ερπετα...
αλλο βαζελος  αλλο το συστημα το σαπιο που στηριζει τον βαζελο...δεν εχω αντιπαλο κανενα βαζελο...ενα γαμημενο συστημα εχω που υπαρχει μονο για να ριχνει λασπη...
ε θες να λυπηθω αυτο το συστημα που μας παρουσιαζε ενα καημενο γεροντακι σαν σοφο γκουρου και τα αποδυτηρια του βαζελου μια παιδικη χαρα και μια οικογενεια την ωρα που εγω εχω εναν μιζαδορο κομπλεξικο και με ψυχικες διαταραχες προπονητη εναν εγκληματια προεδρο μαφιοζο οταν εσυ εχεις τον αγιο δημητρη και η πουτανα τον αγιο σταυρο;;
δε γαμιεσαι ρα καραγκιοζη;;αλλου τις μαλακιες σου///εκει που μασανε  ;) ;)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ρε Χρηστίδη, πρέπει να πάρεις εκπομπή στην τηλεόραση ή στο ράδιο.  :rockon:
Χαραμίζεσαι εδώ μέσα. Ίσως μπορείς να ξεκινήσεις ιντερνετική εκπομπή σχετικά εύκολα.

Το κακό είναι ότι θα τρολάρουν όλοι οι μαλάκες από δω μέσα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
15 χρονια λασπη αμφισβητηση προπαγανδα ...και θες εγω να σε δω σαν αντιπαλο και να σε σεβαστω; παραγκες αρχιδια κροκους γκαγκατσης ,σου εβαλα στη θεση του φανατικο βαζελο παλι τα ιδια ,στην κεδ τα ιδια ...φωναζεις για καλοπουλο και ο καλοπουλος με εχει σφαξει σε δυο ντερμπι μαζι σου πριν το περσινο...αλλα κουβεντα μεχρι τοτε...μολις εκανες παραπονα εσυ εγινε ο καλοπουλος περσονα νον γκρατα...οταν εδινε σε μενα τις μαιμουδες και τα αουτ τα καταλογιζε μεσα ολα καλα...
δε γαμιεσαι ρε;;μονα ζυγα δικα σου...
ηρθε ο σαββας γιατι ηρθε ο σαββας; οχετος με προσωπικες επιθεσεις απο τους ''δημοσιογραφους''...μηδεν σεβασμος τιποτα...
τι ζητας μου λες;;λειτουργεις σαν φιδι και θες να σε σεβαστω σαν ανθρωπο και σαν αντιπαλο;κερδισε το εσυ αυτο...μπορεις;;πως; με τις ''ανακοινωσεις '' απο την ανυπαρκτη κατα τα αλλα διοικηση τη δικια σου και της αλλης της πουτανας;;
μην με βαζεις στη πριζα ρε μαλακα...πεστα σε τιποτα χαλβαδες αυτα και ασε με εμνα απεξω ...θες και παραθεσεις σε δικα μου ποστ...και εβαλες μια ασχετη μαλακια να δειξεις τι;  :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom