scorpiomba
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2008
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
ΕΓΩ ΓΕΛΑΩ
Δεν είμαι και εισαγγελέας.Ηη δουλειά του ανακριτή είναι πιό "πρόχειρη" και "επιπόλαια" (προς Θεού δεν υπονοώ τίποτα για την ανακρίτρια). Ο Εισαγγελέας που είναι και ο τελικός αποδέκτης συμπληρώνει, διορθώνει και τελικά κρίνει αν πρέπει να ασκηθεί ποινική διώξη.Με τα μέχρι τώρα δεδομένα αν ήμουν εισαγγελέας (μπρρρρ...)θα την παρέπεμπα για συμπλήρωση - για χορήγηση εξηγήσεων γιατί από ότι φαίνεται οι ενδείξεις αυτές δεν μου φαίνονται επαρκείς . Ειλικρινά.Αρα συναδελφε, αφου εισαι νομικος, θα συμφωνησεις οτι ολα αυτα αποτελουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ και πρεπει να ασκηθει ποινικη διωξη.
Και βλεπουμε μετα αν θα γινουν αποχρωσες, ωστε να υπαρξει παραπομπη σε δικαστηριο.ΣΩΣΤΑ?
μια χαρα ειναι αυτα που βαζει...αμα εισαι κομπλεξικος προβλημα σου !πω πω μαλακα
νομιζεις οτι γελαει κανεις με αυτα που βαζεις
Δεν είμαι και εισαγγελέας.Ηη δουλειά του ανακριτή είναι πιό "πρόχειρη" και "επιπόλαια" (προς Θεού δεν υπονοώ τίποτα για την ανακρίτρια). Ο Εισαγγελέας που είναι και ο τελικός αποδέκτης συμπληρώνει, διορθώνει και τελικά κρίνει αν πρέπει να ασκηθεί ποινική διώξη.Με τα μέχρι τώρα δεδομένα αν ήμουν εισαγγελέας (μπρρρρ...)θα την παρέπεμπα για συμπλήρωση - για χορήγηση εξηγήσεων γιατί από ότι φαίνεται οι ενδείξεις αυτές δεν μου φαίνονται επαρκείς . Ειλικρινά.
Προς σ. περσόνα : Την έχω υπόψη μου την στιχομυθία αυτή. Φτσικό είναι ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας να έχει σχέση και με τους παρόγοντες της διαιτησίας. Το ότι ένα λαμόγιο παίρνει τηλέφωνο το Πρόεδρο και του λέει θέλω αυτό και κείνο δεν σημαίνει ότι τον εντέλει κόλας. Ούτε μιλάει για χρήματα ή άλλους είδους εξυπηρετήσεις.
Αλλωστε διαφαίνεται ότι ο λόγος του Μαρινάκη δεν πολυυπολογίζεται από τα μέλη της επιτροπής ορισμού διαίτητών..
Μεχρι να υπαρξει επισημη κατηγορια κατα Μαρινακη η Ολυμπιακου γενικοτερα , δε προκειται να γινει τιποτα .Η ομαδα κατακρινεται απο πολλους , που περιμεναν ενας θεος ξερει ποσο να γινει κατι τετοιο και βρισκουν πατημα στην αμελεια καποιων ανθρωπων για να βγαλουν τα απωθημενα τους .Χωρις να θελω να λεω μεγαλα λογια , πιστευω οτι δε θα τεθει καν θεμα υποβιβασμου της ομαδας , παρα μονο σκληρη διαιτησια εναντιον της απο την επομενη σεζον . Αλλα εδω θα μαστε και θα τα δουμε με το καιρο .
Μεχρι να υπαρξει επισημη κατηγορια κατα Μαρινακη η Ολυμπιακου γενικοτερα , δε προκειται να γινει τιποτα .Η ομαδα κατακρινεται απο πολλους , που περιμεναν ενας θεος ξερει ποσο να γινει κατι τετοιο και βρισκουν πατημα στην αμελεια καποιων ανθρωπων για να βγαλουν τα απωθημενα τους .Χωρις να θελω να λεω μεγαλα λογια , πιστευω οτι δε θα τεθει καν θεμα υποβιβασμου της ομαδας , παρα μονο σκληρη διαιτησια εναντιον της απο την επομενη σεζον . Αλλα εδω θα μαστε και θα τα δουμε με το καιρο .
η 4άρα του Βόλου στην ΑΕΚ που είναι στη λίστα ήταν στημένη ή όχι;κατα την δικη σου αποψη αυτο ειναι στημενο η οχι?
και κάποιος του ΠΑΟ είχε βγει παλιότερα...δεν θυμάμαι ποιοςΕνταξει μην κρυβομαστε,στο μπασκετ ολοι οι τοπ παιχτες παιρνουν ενεργεια απο διαφορα....ακολουθουν το NBA..
και ποιος σου είπε πως με την Αλβανία δεν το είχανε στήσει;2 χρόνια τώρα όλοι λέτε ότι οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού "δεν κάνουν".
Τώρα ξαφνικά ο Ποτουρίδης (ο οποίος είναι 2-3 σκαλιά κάτω από τον Κυριάκο που "δεν έκανε")
έγινε Φέρντιναντ και κάνει γκέλες μόνο αν τα πάρει;
Τέτοιες μαλακίες πάσες στον αντίπαλο έχουν κάνει όλοι. Και ο μπαλαδόρος Κατσουράνης (με την Αλβανία)
Μην βγάζετε ετυμηγορίες από τώρα. Αν έχουν θέμα οι λογαριασμοί και προκύψουν κ'άλλες αποδείξεις αλλάζει το πράγμα.
μάλισταΔΕΝ ειναι λακαμαδες. απλα ολυμπιακοι (κατα το ποσο ... ολυμπιακος μπορει να εισαι!!!!!!!!)
Ευτυχως δεν παιξαμε τον Ολυμπιακο να παρει το επομενο πρωταθλημα σε αποδοση 1,25
Στην Ιταλια η αθλητικη δικαιοσυνη δεν εκατσε να περιμενει ποινικες αποφασεις και δικαστηρια. Συμμετειχες κυριε στην ΥΠΕΡΤΑΤΗ δυσφημιση του αθληματος; Πεφτεις κατηγορια, τερμα, και ας τιμωρηθηκε ο Μοτζι προσφατα. Γι αυτο το λογο πρεπει να τιμωρηθει και ο Ολυμπιακος, τωρα η ποινη που θα φαει δεν με ενδιαφερει και ας αγοραζει παικτες ο Μαρινακης με το κιλο. Αν το προβλημα ορισμενων ειναι ο Πατερας ΑΣ παει ο Μαρινακης να τον "δωσει" και ας γκρεμιστουν μαζι οι 2 ομαδες, αυτο δεν κανει τον Ολυμπιακο καθαρο.
Η υποθεση της Μαλαισιας (και του Δημητρακη ; ) ειναι σε ξεχωριστο φακελο, μη βιαζεστε
μάλιστα
οπότε για όλα τα δεινά φταίει ο Ολυμπιακός
για τη σημερινή κατάντια από το 96 και μετά ναι φταίει ο γάβρος ασυζητητίμάλιστα
οπότε για όλα τα δεινά φταίει ο Ολυμπιακός και δεν είναι μπλεγμένες οι υπόλοιπες ομάδες/πρόεδροι κλπ
μάλιστα
καλά, φτάσαμε στο 2011 για να εκπλαγούμε πως υπάρχουνε στημένα
θα κάνουμε άλλα 30 χρόνια να παραδεχτούνε κάποιοι πως είναι και οι ομάδες τους μπλεγμένες...
χαχαχαχαχα
και παραπλάνηση κοινής γνώμηςη 4άρα του Βόλου στην ΑΕΚ που είναι στη λίστα ήταν στημένη ή όχι;
ρε μαλάκες θα ξεκολλήσετε;;;
είναι ΟΛΟΙ μπλεγμένοι
μακάρι να βγούνε ΟΛΑ στη φόρα και να ξεκολλήσετε οι κολλημένοι με τις ομάδες που εν αντιλαμβάνεστε πως θα έπρεπε να είναι αθλητισμός και όχι πεδίο μάχης
και πως είναι πλέον πόλεμος επιχειρήσεων και όχι ιδέα
και παραπλάνηση κοινής γνώμης