Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
νέμεση η [némesi] Ο33 : 1.η τιμωρία που επιβάλλεται από μία ανώτερη δύναμη σε όποιον παραβαίνει τους ηθικούς νόμους· θεία δίκη. 2. (μυθ.) Nέμεση, αρχαία ελληνική θεότητα, προσωποποίηση της δίκαιης θεϊκής εκδίκησης

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τώρα τι γαμάτε; τα σιδερα;

σου είπα. εχω το σκεπτικό απόφασης που αφού υπάρχουν ενδείξεις ότι είχες έμμεσο προσωπικο όφελος κρίνεσαι ένοχος.
επισης (επειδή οι νομικές σου γνώσεις είναι το ιδιο αθλιες με τις ποδοσφαιρικές):
ο δικαστής έχει το ελεύθερο να τεκμηριώσει το σκεπτικό της αποφασης βάσει ενδείξεων.... αυτό που λέμε "τι κάνει νιαού νιάου στα κεραμίδια" αλλά δεν έχουμε φωτό γάτας.
εσύ τώρα κάνε έφεση να το ανατρέψεις.

σωστος. οπως μουλεγε και ενας χασοδικης, ο δικαστης ερμηνευει το νομο, κανενας νομος δεν ειναι μαθηματικα. αν κρινει ο δικαστης, σου γαμαει τα πατοβαρδουλα και με ενδειξεις και με οτι τουξυσε ταρχιδι του κεινο το πρωι. τραβα εφεση  :birdman:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Το κατηγορητήριο που βαρύνει τον Αχιλλέα Μπέο έχει ως εξής:

1) Από το έτος 2008 μέχρι και σήμερα, έχει συγκροτήσει από κοινού με τους Γιάννη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Νικόλαο Ζαμάνη, Βασίλη ΓΕΩΡΤΣΙΑΚΟ και Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ, εντάχθηκες και διευθύνεις δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα από περισσότερα από τρία πρόσωπα (οργάνωση) και επιδιώκετε τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων που προβλέπονται στα άρθρα 385 παρ. 1 β’ (εκβίαση) και 386 παρ. 3 α’ (απάτη) του ΠΚ και συγκεκριμένα αφενός μεν διαπράττετε κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια εκβιάσεις, με απειλή βλάβης, ακόμα και ηθικής, του επαγγέλματος των εξαναγκαζόμενων σε πράξη (ποδοσφαιριστών, διαιτητών κλπ) από την οποία επέρχεται ζημία στην περιουσία τους, αφετέρου δε προκειμένου να αποκτήσετε παράνομο περιουσιακό όφελος, είτε οι ίδιοι προσωπικά είτε δίδοντας εντολή σε τρίτους-παράνομους πράκτορες-μέλη της οργάνωσης, οι οποίοι ενεργούν για λογαριασμό σας, μεταβαίνετε σε πρακτορεία της ΟΠΑΠ Α.Ε., όπου παρίσταται ψευδώς, με συμπερασματικά συναγόμενη δήλωση, στους αρμόδιους υπάλληλους του πρακτορείου ότι παίζετε στο στοιχηματικό παιχνίδι με την επωνυμία «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» τηρώντας τις διατάξεις του Κανονισμού συμμετοχής σε αυτό του ΟΠΑΠ, υπό τους όρους της αρχής των πιθανοτήτων, δηλώνοντας με τη συμπεριφορά σας σιωπηρά ότι δεν γνωρίζετε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα της έκβασης του γεγονότος (αποτέλεσμα ποδοσφαιρικού αγώνα κλπ) στο οποίο επιλέγετε κάθε φορά να στοιχηματίσετε, με αποτέλεσμα να παραπλανάτε τους υπαλλήλους των πρακτορείων της εταιρείας ΟΠΑΠ Α.Ε. να παραλαμβάνουν τα δελτία προκαθορισμένης απόδοσής σας, ενώ εάν οι τελευταίοι γνώριζαν την αληθή των πραγμάτων κατάσταση, δηλαδή ότι όλοι οι επίμαχοι κάθε φορά ποδοσφαιρικοί αγώνες στους οποίους ποντάρατε είτε για λογαριασμό σας είτε για λογαριασμό της εταιρείας ΟΠΑΠ Α.Ε., με αποτέλεσμα να επέλθει ζημία στην περιουσία της τελευταίας, η οποία είναι ανάλογη με τα ποσά των κερδών, με αντίστοιχη αύξηση της περιουσίας σας.

2) Με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, με σκοπό να αποκομίσεις ο ίδιος παράνομο περιουσιακό όφελος, εξανάγκαζες άλλους με απειλή σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή από την οποία επερχόταν ζημία στην περιουσία των εξαναγκαζόμενων, μεταχειριζόμενος απειλή βλάβης του επαγγέλματός τους, πράξη την οποία διαπράττεις κατά συνήθεια ή κατ’ επάγγελμα και συγκεκριμένα στον ως άνω τόπο από το 2008 μέχρι και 2-2-2011, με σκοπό να αποκομίσεις ο ίδιος παράνομο περιουσιακό όφελος εξανάγκαζες άλλους και συγκεκριμένα παρενέβαινες συστηματικά, μεταχειριζόμενος απειλή βλάβης του επαγγέλματος τους, στον ορισμό διαιτητών και παρατηρητών, είτε ερχόμενος σε άμεση επαφή μαζί τους είτε εξαναγκάζοντας τρίτα πρόσωπα που μπορούσαν από τα πράγματα ή από το νόμο να ενεργήσουν την επιζήμια για τους βλαπτόμενους πράξη, προκειμένου να ενεργήσουν σύμφωνα με τις προθέσεις σου, επιφέροντας έτσι ζημία στην περιουσία τους, και ειδικότερα: Την 1-2-2011, σε συνομιλία που είχες με τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, αναφέρατε μεταξύ άλλων τα εξής:
«… Α: Λοιπόν, το ένα είναι αυτό. Το άλλο του μίλησα για τον αυριανό μην επέμβεις κι αυτά δε θα γίνει τίποτα όλα καλά θα πάνε, και το τρίτο θέλω να μου κάνει μία χάρη τώρα δεν είναι και λίγες αυτές να πούμε μη βάζετε το Σιδηρόπουλο πάνω… δεν είναι δυνατόν…
Β: Ποιο Σιδηρόπουλο πάνω;
Α: Το Σιδηρόπουλο την Κυριακή στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.
Β: Γιατί Σιδηρόπουλο έβαλε;
Α: Θέλει να βάλει και του είπα αν τον βάλεις θα δείρω τον (ακατάληπτο) και δε σας ξαναμιλάω κιόλας. Δεν μπορείς κύριε να τιμωρείς τον Παμπορίδη 4 εβδομάδες, το Σπάθα 4 εβδομάδες κι αυτό το μ… που έκανε έγκλημα 2 βδομάδες. Σαν να λες σ’ έχω γραμμένο Μπέο στα α… μου.
Β: Γιατί εμένα δεν μ’ έχει γραμμένο με το Σταθόπουλο που τον έβαλε σε 2 αγωνιστικές ο μ…;
Α: Ναι, αλλά εγώ του το πρόλαβα τώρα, του λέω άστον έξω και βάλτονα στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκόςτην άλλη βδομάδα αφού έχεις πρόβλημα. Μες στο Καραϊσκάκη. Και μου λέει θα δω λέει φωνάζει ο Βαγγέλης. Του λέω θα πάρω ‘γω το Βαγγέλη άμα φωνάζει. Είναι ντροπή του λέω, βάλε τον Γιάχο. Όχι μου λέει το Γιάχο. Βάλε τον Παμπορίδη, βάλε κάποιον άλλο αδερφάκι μου του λέω στο Παναθηναϊκός –ΠΑΟΚ.
Β: Καλύτερα να βάλει τον Παμπορίδη στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.
Α: Βέβαια, βέβαια είναι καλύτερα.
Β: Αυτό θα του πω κι εγώ, αυτό θα του πω.
Α: Και να σου κρατήσει το Σιδηρόπουλο για την άλλη βδομάδα, για σένα. Και δες αυτό το θέμα με το κύπελλο τι προβλέπει ο ΚΑΠ.
Β: Τώρα θα το κάνω».

ας πούμε  :uglystupid: ότι εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Μαρινάκης όχι μόνο δεν συμμετείχε αλλά και δεν ήξερε τίποτα.
άσπιλος σαν περιστέρι, για το καλό του ποδοσφαίρου αγωνιζόταν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σε κάτι που θα έμοιαζε με κράτος γνωρίζετε την ποινή; :grin: :grin: :grin: αλλά πότε εδώ έγινε κάτι φυσιολογικό;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σωστος. οπως μουλεγε και ενας χασοδικης, ο δικαστης ερμηνευει το νομο, κανενας νομος δεν ειναι μαθηματικα. αν κρινει ο δικαστης, σου γαμαει τα πατοβαρδουλα και με ενδειξεις και με οτι τουξυσε ταρχιδι του κεινο το πρωι. τραβα εφεση  :birdman:
πεστο στα ζώα του νετ....
όποιος δεν έχει περάσει ποινικό δεν γνωρίζει.
πρακτικά......
στο ποινικό ο δικαστής είναι ο γαμιάς σου.
έχει και το καρπούζι και το μαχαίρι.
μαγκιές δε χωράνε....
σε τυλάει σε μια κόλα χαρτί και τρέχα μετά στον πάνω όροφο να ασκήσεις έφεση.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
πεστο στα ζώα του νετ....
όποιος δεν έχει περάσει ποινικό δεν γνωρίζει.
πρακτικά......
στο ποινικό ο δικαστής είναι ο γαμιάς σου.
έχει και το καρπούζι και το μαχαίρι.
μαγκιές δε χωράνε....
σε τυλάει σε μια κόλα χαρτί και τρέχα μετά στον πάνω όροφο να ασκήσεις έφεση.
δεν τα λες όμως όλα
δεν λες για παράδειγμα ότι οι κατηγορούμενοι
έχουν κάνει High score σε κατηγορίες
και κερδίζουν κανονάκι..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν τα λες όμως όλα
δεν λες για παράδειγμα ότι οι κατηγορούμενοι
έχουν κάνει High score σε κατηγορίες
και κερδίζουν κανονάκι..
λεφτά να έχεις και όλα κανονίζονται..........
η μέρα προς 5 ευρά συν δικαστικά......
τρως μια 5άρα πληρώ κάνα 80αρι και καθάρισες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η 4άρα του Βόλου στην ΑΕΚ που είναι στη λίστα ήταν στημένη ή όχι;

ρε μαλάκες θα ξεκολλήσετε;;;
είναι ΟΛΟΙ μπλεγμένοι
μακάρι να βγούνε ΟΛΑ στη φόρα και να ξεκολλήσετε οι κολλημένοι με τις ομάδες που εν αντιλαμβάνεστε πως θα έπρεπε να είναι αθλητισμός και όχι πεδίο μάχης
και πως είναι πλέον πόλεμος επιχειρήσεων και όχι ιδέα
καλα ξεκολα εσυ πρωτα και ασε τους αλλους που ειναι δηθεν μπλεγμενοι.αν ηταν ολοι μπλεγμενοι δεν θα τα δινανε ολα στον γαυρο και οι αλλοι θα επαιρναν τα αρχιδια μου.
μην παριστανεις τον μαλακα,γιατι δεν εισαι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πωλείται ο Σπανούλης;

Λιθουανική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει βάλει πωλητήριο στον Βασίλη Σπανούλη!
Πωλείται ο Σπανούλης;

Συγκεκριμένα, το «krepsinis.net» γράφει πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεφορτωθούν τα μεγάλα συμβόλαιο, γι’ αυτό και δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Λαρισαίου γκαρντ, εφόσον βέβαια ικανοποιηθούν οικονομικά.

Μάλιστα, αποκαλύπτει πως ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει οι Μπαρτσελόνα και Εφές Πίλσεν αλλά και οι Σαν Αντόνιο Σπερ, που έχουν τα δικαιώματα του παίκτη στον ΝΒΑ. «Ο Βασίλης Σπανούλης είναι στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, της Εφές Πίλσεν και των Σαν Αντόνιο Σπερς, λόγω της πώλησης του από τον Ολυμπιακό», υποστηρίζει η εν λόγω ιστοσελίδα.

ο πλεζουρας τωρα δικαιωνεται :grin:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Θετικός ο Ντιέγκο

Δε θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο Ντιέγκο. Ο διεθνής Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Βόλφσμπουργκ και τις τελευταίες εβδομάδες αναζητά τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Ο μάνατζέρ του, Λεάντρο Σέινκμαν τόνισε πως το μόνο πρόβλημα σε μια πιθανή συνεργασία, ανάμεσα στον πελάτη του και τον Ολυμπιακό, είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη. Όπως τόνισε, η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους «ερυθρολεύκους» να στρέψουν την προσοχή τους στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Χαρακτηριστικά, τόνισε για την περίπτωση μετεγγραφή του Ντιέγκο στον Ολυμπιακό: «Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει επικοινωνήσει από τον Ολυμπιακό. Ο Ντιέγκο είναι ανοιχτός όμως και αν είναι καλή η πρόταση θα την εξετάσει, δεν θα πούμε όχι. Έχει όμως υψηλό κασέ και δεν ξέρω αν είναι σε θέση να το καλύψει με την κατάσταση στην Ελλάδα, λόγω της οικονομικής κρίσης».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Τελειώνει του Σάντσες

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της απόκτησης του Κάρλος Σάντσες από τον Ολυμπιακό. Ο Κολομβιανός μέσος φέρεται να βρίσκεται κοντά στην συμφωνία με τους «ερυθρολεύκους», ενώ και η διοίκηση της Βαλενσιέν είναι έτοιμη να απαντήσει θετικά στην πρόταση που έχουν καταθέσει οι πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Φρανσίς Ντεκουριέρ, τόνισε για την επικείμενη αποχώρηση του Κολομβιανού μέσου: «Θα τους αντικαταστήσουμε και τους δύο. Εχουμε καλές προτάσεις για παίκτες των οποίων λήγει το συμβόλαιο το επόμενο καλοκαίρι».

Δεν αποκλείεται το θέμα να τελειώσει εντός της Κυριακής, καθώς αναμένεται η επίσημη απάντηση των Γάλλων, ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Κριστόφ Μονγκέ, μάνατζερ του Σάντσες, ο οποίος τονίζει πως ο πελάτης του θέλει να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία για την μετεγγραφή του Αλεξάνταρ Κάταϊ στον Ολυμπιακό, τονίζει η Βοϊβοντίνα. Συγκεκριμένα, ο γενικός διευθυντής της σερβικής ομάδας, Μιόντραγκ Πάντελιτς, υπογράμμίσε πως δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο, για την επικείμενη μετακίνηση του παίκτη στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά, ο Πάντελιτς τόνισε στην ιστοσελίδα «sportske.net»: «Δεν έχει συμβεί τίποτα συγκεκριμένο» Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 20χρονος μέσος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων.

Τις προηγούμενες ημέρες, οι Σέρβοι τόνιζαν πως ο Κάταϊ θα ακολουθήσει τον Φέισα στον Ολυμπιακό και πως την επόμενη εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

novasports.gr

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Φασούλας προεδρος, Αγγελοπουλοι οι μετοχοι. Μενουν Ελληνες και Ντουντα. Μαλλον δεν ειναι αποτελεσμα του συλλαλητηριου αλλα προαποφασισμενο, οχι οτι δεν ειχαν αναγκη να δουν κοσμο να φωναζει μια φορα και για παρτι τους..
Ουσιαστικα ηθελαν απλα να αποσαφινησουν οτι το μηχανημα που κοβει εκκατομυρια μας τελειωσε... και καλλα κανουν σε τετοιες εποχες..
θα ειναι και ευκαιρια επιτελους καποιος να συγκρουστει με τη μασωνια και ποιος καλλυτερος απο αυτον που την ξεβρακωνε σαν αρχηγος στο γηπεδο.
Ολα θα ξεκαθαρισουν μεσα σε 10 μερες, ενω πολλα θα φανουν και απο την περιπτωση του Μιλος.
Αποψη μου οτι θα πρεπει κι αυτος να αποδειξει με πραξεις οτι γουσταρει να παιζει για τον Θρυλο...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ολα θα ξεκαθαρισουν μεσα σε 10 μερες, ενω πολλα θα φανουν και απο την περιπτωση του Μιλος.
Αποψη μου οτι θα πρεπει κι αυτος να αποδειξει με πραξεις οτι γουσταρει να παιζει για τον Θρυλο...

Σαφώς και γουστάρει να παίζει, αλλά με το αζημίωτο.
Εμείς του δίνουμε 700 και οι Ρώσσοι 2,5μύρια.
Να του δώσουμε τα ίδια ή έστω να ανέβουμε στα 2 μου φαίνεται δύσκολο,
ακόμα κ'αν μείνουν τελικά οι Αγγελόπουλοι.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Σαφώς και γουστάρει να παίζει, αλλά με το αζημίωτο.
Εμείς του δίνουμε 700 και οι Ρώσσοι 2,5μύρια.
Να του δώσουμε τα ίδια ή έστω να ανέβουμε στα 2 μου φαίνεται δύσκολο,
ακόμα κ'αν μείνουν τελικά οι Αγγελόπουλοι.

Γι αυτο λεω οτι απο κει θα φανουν πολλα. Αν εχουν προθεση με μειωμενο μπατζετ να κρατησουν ανταγωνιστικη την ομαδα του κανουν μια προσφορα στο 1,5 που ειναι λογικο και το μπαλακι παει στον Μιλος..
Παντως ηδη σημερα εγινε γνωστο οτι Red-Span και Ιβκοβιτς παραμενουν εφοσων η ομαδα συνεχισει να κανει πρωταθλητισμο ακομα και με καποια περικοπη στο συμβολαιο..

ΥΓ Ο Μιλος ειναι 23 και με λιγη υπομονη θα μπορεσει να τα βγαλει στο πολλαπλασιο τα 2,5 των Ρωσων. Εξαλου ολοι οι προεδροι του Θρυλου υπηρξαν ..ανοιχτοχερηδες με τους παιχτες που τους εκαναν μαγκες.. θυμηθειτε τον θειο και θα συντομα θα φανει και με τις αναπροσαρμογες του Μαρινακη.. Δεν εχει κανει και λιγους εκατομμυριουχους ο Ολυμπιακος  ;)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Γι αυτο λεω οτι απο κει θα φανουν πολλα. Αν εχουν προθεση με μειωμενο μπατζετ να κρατησουν ανταγωνιστικη την ομαδα του κανουν μια προσφορα στο 1,5 που ειναι λογικο και το μπαλακι παει στον Μιλος..
Παντως ηδη σημερα εγινε γνωστο οτι Red-Span και Ιβκοβιτς παραμενουν εφοσων η ομαδα συνεχισει να κανει πρωταθλητισμο ακομα και με καποια περικοπη στο συμβολαιο..

ΥΓ Ο Μιλος ειναι 23 και με λιγη υπομονη θα μπορεσει να τα βγαλει στο πολλαπλασιο τα 2,5 των Ρωσων. Εξαλου ολοι οι προεδροι του Θρυλου υπηρξαν ..ανοιχτοχερηδες με τους παιχτες που τους εκαναν μαγκες.. θυμηθειτε τον θειο και θα συντομα θα φανει και με τις αναπροσαρμογες του Μαρινακη.. Δεν εχει κανει και λιγους εκατομμυριουχους ο Ολυμπιακος  ;)

Σώπα ρε μάγκα, θα κάτσει να χάνει 1 μύριο το χρόνο από αγάπη για το γαύρο;;;;
Το 99,9% όλων μας για 1μύριο θα βαράγαμε τατουάζ και το τριφύλλι και τον δικέφαλο μαζί.
Εσύ ξέρουμε ότι θα το αρνιόσουν (και καλά), άντε να τα δεχόσουν και να έκανες τατουάζ
το τριφύλλι στ'αρχίδια σου!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Πολλαπλάσιο των Ρώσσων μπορεί να βγάλει μόνο αν ΠΙΑΣΕΙ στο ΝΒΑ.

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Το σημα του βαζελου στις αρχιδαρες μου;Ουτε στην κωλοτρυπιδα μου.Βεβαια αν καποιος ηλιθιος μου δωσει 1 μυριο κτυπαω ενα οπου θελει.Την επομενη μερα υπαρχει και το λεηζερ.Ενα βραδακι μονο θα νιωθω αβολα!!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
<<ΥΓ Ο Μιλος ειναι 23 και με λιγη υπομονη θα μπορεσει να τα βγαλει στο πολλαπλασιο τα 2,5 των Ρωσων. Εξαλου ολοι οι προεδροι του Θρυλου υπηρξαν ..ανοιχτοχερηδες με τους παιχτες που τους εκαναν μαγκες.. θυμηθειτε τον θειο και θα συντομα θα φανει και με τις αναπροσαρμογες του Μαρινακη.. Δεν εχει κανει και λιγους εκατομμυριουχους ο Ολυμπιακος >>
Μη ξεχνάς όμως πώς αρκεί ένας τραυματισμός και βρίσκεται στα αζήτητα.Αν όντως του δίνουν τόσα λεφτά καλά θα κάνει να πάει..άλλωστε στη Ρωσία θα πάει, όχι στο Ντουμπάι..
Δηλαδή εσένα αν σου έδινε κάποιος δουλειά με τριπλάσιο μισθό δε θα πήγαινες? Θα περίμενες να αποδώσεις καλύτερα στην τωρινή σου δουλειά μπας και σε 1-2 χρόνια σου κάνουν αύξηση??
Και στον ΠΑΟ θα έπαιζε, αν υπήρχε αντίστοιχη πρόταση..

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Το σημα του βαζελου στις αρχιδαρες μου;Ουτε στην κωλοτρυπιδα μου.Βεβαια αν καποιος ηλιθιος μου δωσει 1 μυριο κτυπαω ενα οπου θελει.Την επομενη μερα υπαρχει και το λεηζερ.Ενα βραδακι μονο θα νιωθω αβολα!!

αν μου δινανε 1 μυριο θα χτυπαγα το τρυφυλλι στο ..κωλομερι της δικιας μου για να πηδαω και να φωναζω ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλα ξεκολα εσυ πρωτα και ασε τους αλλους που ειναι δηθεν μπλεγμενοι.αν ηταν ολοι μπλεγμενοι δεν θα τα δινανε ολα στον γαυρο και οι αλλοι θα επαιρναν τα αρχιδια μου.
μην παριστανεις τον μαλακα,γιατι δεν εισαι.
ο καθένας παίρνει ό,τι θέλει
ποιος σου είπε πως όλοι θέλουνε πρωτάθλημα;
την κονόμα έχουνε στο μυαλό τους

ξεκαθάρισε στο μυαλό σου πως άλλο είναι το στοίχημα και άλλο το πρωτάθλημα και μετά το ξανασυζητάμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom