Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε Αλέξανδρε....ο άλλος μπήκε με άλλο nick και ξέχασε να βγάλει την φωτό απο το avatar του.....  :idiot: :idiot: :idiot:
Τί άλλο θα δούμε γαμώ την ατυχία μου..... :headbang: :headbang: :headbang:
Είναι απίστευτοι κάτι τέτοιοι τύποι....βγάζουν απίστευτο γέλιο.....και το εννοώ.... :2funny: :2funny: :2funny:
Και ας μας τα κάνουν τσουρέκια..... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
καλα το καταλαβα εγω οτι ειναι ο γνωστος πριξας καραγκιοζοπλειερ...αστο να παιξει ρε το παιδακι....μονο μην με προκαλεσει παλι γιατι θα μπλεξουμε ασχημα!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε μαγκες κατι αλλο..στο σαιτ του ολυμπιακου λεει οτι σημερα θα διατεθουν εισητηρια μεσω του e-ticket για το ματς με τη βερντερ...αλλα αν πας δεν ειναι ''ενεργο'' το λινκ του συγκεκριμενου αγωνα...ξερει κανεις τπτ?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
καλα το καταλαβα εγω οτι ειναι ο γνωστος πριξας καραγκιοζοπλειερ...αστο να παιξει ρε το παιδακι....μονο μην με προκαλεσει παλι γιατι θα μπλεξουμε ασχημα!!!
Ρε...μην τρελλαίνεσαι....απλά  :2funny: :2funny: :2funny:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ειναι στανταρ αυτος που λεμε...μολις μου εστειλε πμ με το παλιο του νικ παλι ειρωνευομενος...εγω του ειπα να μην ασχολειτε για να μην μπλεξει ασχημα...Λοιπον για τελευταια φορα...ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ για να μην τρεχεις και δεν φτανεις!!!τελος απο μενα...οι μοντς ας πραξουν τα δεοντα!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ειναι στανταρ αυτος που λεμε...μολις μου εστειλε πμ με το παλιο του νικ παλι ειρωνευομενος...εγω του ειπα να μην ασχολειτε για να μην μπλεξει ασχημα...Λοιπον για τελευταια φορα...ΣΠΥΡΑΚO ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ για να μην τρεχεις και δεν φτανεις!!!τελος απο μενα...οι μοντς ας πραξουν τα δεοντα!
Και εμένα μου έστειλε...εεε...και???Μιλάμε για πολύ γέλιο......

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε...μην τρελλαίνεσαι....απλά  :2funny: :2funny: :2funny:
δεν τρελενομαι ρε συ αλλα δεν δεχομαι κρυφοπουστακια του πληκτρολογιου να τα χωνουν και να το παιζουν αντρες ενω πχ πιο πανω ντρεπεται να παραδεχτει οτι αυτος ειναι ο ιδιος μαλακας
Μαγκες κανετε λαθος...απο εχτες με εχουν ζαλησει εδω μεσα μοιαζω με καποιον μοιαζω με καποιον.... :headbang:.....ΕΛΕΟΣ που λεει και ο φαφουτης... :2funny:
καταλαβες ρε ποδολαγνε...αλλα οπως σου πα δεν τρελενομαι μιας κι αν θελω και με βιδωσει θα το φυσαει και δεν θα κρυωνει....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εχει καποιος καμια απαντηση για το θεμα με τα εισητηρια που ρωτησα παραπανω?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
δεν τρελενομαι ρε συ αλλα δεν δεχομαι κρυφοπουστακια του πληκτρολογιου να τα χωνουν και να το παιζουν αντρες ενω πχ πιο πανω ντρεπεται να παραδεχτει οτι αυτος ειναι ο ιδιος μαλακας καταλαβες ρε ποδολαγνε...αλλα οπως σου πα δεν τρελενομαι μιας κι αν θελω και με βιδωσει θα το φυσαει και δεν θα κρυωνει....
Πές μου πως μπορείς να τον βρείς....πού μένει και πως τον λένε....μόνο αυτό πές μου...ΤΕΛΟΣ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Απλά....αυτά θέλει και αυτός...να βιδώνει.... :idiot: :idiot: :idiot:
ΥΓ--->Το όνομά του αυτός στο είπε????ή το βρήκες???? :think: :think: :think:

Για τα εισιτήρια στο ίντερνετ απλά μάλλον θα έπεσε το σύστημα...συνήθως τα δίνουν στις 10 το πρωϊ...αλλά αν έχει πολυκοσμία πέφτει ο σέρβερ....θα βγεί ανακοίνωση...δες στο επίσημο site.....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πές μου πως μπορείς να τον βρείς....πού μένει και πως τον λένε....μόνο αυτό πές μου...ΤΕΛΟΣ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Απλά....αυτά θέλει και αυτός...να βιδώνει.... :idiot: :idiot: :idiot:
ΥΓ--->Το όνομά του αυτός στο είπε????ή το βρήκες???? :think: :think: :think:
Σιγα μην μου το λεγε αυτος το ονομα του ρε....το ωραιο ξερεις ποιο ειναι?οτι μολις απυθυνθηκα στο ultra να μην με ξανα ενοχλησει μου στελνει πμ με το προφιλ του since και μου λεει:
Δεν σε ξαναπροκαλώ φίλε μου... Δεν έχω τα "προσόντα" που θες...χαχαχαχαχαχαχα!
ειρωνικος....
μολις χεστηκε πανω του λιγο...(κι ακομα δεν ειδε τιποτα αν συνεχισει)
μου στειλε το εξης....
''Aφού απότι βλέπω έχεις τον τρόπο και μαθαίνεις πραγματάκια απόδω μέσα γιατί δεν το ψάχνεις? Δεν έχω σχέση με το παληκαράκι τον ultra ρεεεεεε ψάξτο όλο συνωμοσίες είσαι'''
καταλαβες ποσο μαγκες ειναι και μεχρι που φτανει ο τσαμπουκας και η προκληση τους...
τελος...

για τα εισητηρια μπενω απ τα ξημερωματα μαν και δεν εχει αλλαξει κατι

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αν ηταν μαγκας θα του εδινε την διευθυνση κ θα του ελεγε ΕΛΑ..
εκει θα φαινοταν καθαρά ποιος απο τους 2 εχει αρχίδια..
Τωρα στα λόγια..

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

Αδερφε βγηκανε αλλα τα πηρε ολα ο ultras gate 13γιατι Γερμανοι δε θα ερθουνε και θα παει αυτος με τους φιλους του απο την gay 13 - 40 χρονια ψευτες ρουφιανοι και λαγοι, να τους υποστηριξουνε. ;)

ΘΥΡΑ 7
                      RED ULTRAS

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αν ηταν μαγκας θα του εδινε την διευθυνση κ θα του ελεγε ΕΛΑ..
εκει θα φαινοταν καθαρά ποιος απο τους 2 εχει αρχίδια..
Τωρα στα λόγια..
χαλαρωσε λαπλας ολα υπο ελεγχο...δεν χρειαζεται να μπενεις σε διαδιακασιες αν μπορεις να τις αποφυγεις...αυτη η λογικη για να το επεκτινω λιγο οδηγησε στη δολοφονια του φιλοπουλου...για ψιλου πηδημα τωρα να παω εγω να τον μαυρισω...οχι βεβαια..απλα ας μην ασχοληθει αλλο και να ηρεμισει κι ολα οκ...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ετσι ακριβώς ειναι..
εξάλλου αν ηταν να πλακωθούμε για την μπαλα γαμησέ τα..
για κανα μουνι,να το καταλαβω,αλλα για την μπάλα?λες κ ειμαστε 15?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ετσι ακριβώς ειναι..
εξάλλου αν ηταν να πλακωθούμε για την μπαλα γαμησέ τα..
για κανα μουνι,να το καταλαβω,αλλα για την μπάλα?λες κ ειμαστε 15?
ετσι ακριβως ειναι αλλα την φιτιλια την εβαλες παραπανω για διευθυνσεις και αρχιδια μωρη κουφαλιτσα...
οριστε...ο ανθρωπος καταλαβε οτι τοσο καιρο μαλακιζοταν και τωρα εκατσε στ αβγα του!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ετσι ακριβως ειναι αλλα την φιτιλια την εβαλες παραπανω για διευθυνσεις και αρχιδια μωρη κουφαλιτσα...
οριστε...ο ανθρωπος καταλαβε οτι τοσο καιρο μαλακιζοταν και τωρα εκατσε στ αβγα του!
δεν ειναι φιτιλια,ετσι κανουν οι ανδρες..
κ κατι αλλο,ειναι προφανες οτι το παιδι κανει πλακα..
δηλ αν εσυ με πεις ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΕ ΓΑΙΔΑΡΟ,λες να με πειραξει?αφου στον laplace τα λες..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αχαχαχαχαχα...α ρε λπαλας ωρες ωρες εισαι απαλευτος...

ULTRAS GATE 13

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια θα πω κατι....ΠΑΡΑΚΑΛΩ καποιον MOD να πει στα παιδακια εδω οτι δεν ειμαι ο Αλλος...και δεν ειμαι αθηναιως

ULTRAS GATE 13

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σιγα μην μου το λεγε αυτος το ονομα του ρε....το ωραιο ξερεις ποιο ειναι?οτι μολις απυθυνθηκα στο ultra να μην με ξανα ενοχλησει μου στελνει πμ με το προφιλ του since και μου λεει:
Δεν σε ξαναπροκαλώ φίλε μου... Δεν έχω τα "προσόντα" που θες...χαχαχαχαχαχαχα!
ειρωνικος....
μολις χεστηκε πανω του λιγο...(κι ακομα δεν ειδε τιποτα αν συνεχισει)
μου στειλε το εξης....
''Aφού απότι βλέπω έχεις τον τρόπο και μαθαίνεις πραγματάκια απόδω μέσα γιατί δεν το ψάχνεις? Δεν έχω σχέση με το παληκαράκι τον ultra ρεεεεεε ψάξτο όλο συνωμοσίες είσαι'''
καταλαβες ποσο μαγκες ειναι και μεχρι που φτανει ο τσαμπουκας και η προκληση τους...
τελος...
ρε psaxnw ποσο ψεφτης εισαι ρε φιλε????ποτε μου εστηλες εμενα pm?Tωρα το αλλο που λες αν ειμαστε μαγκες και ποσο αυτο ειναι δικια μας δουλεια ετσι....και κατι ακομα εγω προσοπικα δεν εβρησα κανεναν εση βρηζεις και προκαλεις χωρις λογο.. :jerking:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε μεγαλε εσυ που δεν εισαι ο αλλος μπηκες μολις χτες εδω μεσα κι εβγαλες και γνωμη οτι ειμαι ψευτης?που σαι ρε sony να τους σουταρεις ρεεεεεεεεεεε

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια, να σας ανοιξω ενα θρεντ με τιτλο ''off topic'' να συνεχισετε εκει ?? :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom