You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
το λεω χρονια και θα το ξεναπω...ο Μιχαλακης να παει σπιτι του...απο τον παο δεν τον γουσταρα και παντα τον ελεγα παλτο...οπως ηταν και το πτωμα ο οκκας..το χα πει οτι αν φυγει ο οκκας ο θρυλος εχει καμια ελπιδα να παιξει λιγη μπαλα στην Ευρωπη...ετσι κι εγινε...επρεπε να χε φυγει και το παλτο ο μιχαλακης μαζι...δρομο δρομο ουστ...αν δεν ηταν αυτος μπορει να χαμε και σιγουρη την προκριση στο τσαμπιονς λιγκ
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Κάποιος πρέπει να πεί στο Μήτρογλου να πάψει να καμπουριάζει, αλλιώς θα φάει πρόστιμο.
γιατι ρε λαπλας τα δευτερα που ξεκινησε ο γαυρος πιστευεις οτι ειναι καλυτεροι παιχτες απο τους παιχτες του διαγορα?η μηπως νομιζεις οτι η ομαδα σου με τα τσικο θα περναγε αερα απο καθε ομαδα ω εθνικης....?
ναι psaxnw νομιζω εχω καλυτερη δευτερη ομαδα απο σενα...με διαφορα κιολας..αλλα εχουμε και διαφορα στους βασικους...εισαι καλυτερος....
οσο για τον μιχαλακη εισαι λαθος,περσυ θυμισου ποσο γκολ ειχε βαλει στο cl..
ειναι εμπειρος απλα δεν σου βγηκε...και καλα να παθει..
α ρε borxa τωρα σε εκτιμησαν!!!χοχοχοχοχο(επετειακο)......
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Ο Αρτσούμπι είναι τεχνικός παίκτης, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Είναι πολύ αδύνατος και αδύναμος. Κάτι σε λευκό Νε μου κάνει. Δε μου γεμίζει πολύ το μάτι είναι η αλήθεια, αλλά πριν τον αποδεσμεύσουμε, πρέπει να τον δούμε λίγο.
Αυτός που έχει στοιχεία και ο κόουτς-κοιμίσης πρέπει να του δώσει χρόνο συμμετοχής για να βρεί τα πατήματά του μές στο γήπεδο σε κανονικές συνθήκες αγωνιστικής δράσης, είναι ο Νούνιες.
Αυτός που έχει στοιχεία και ο κόουτς-κοιμίσης πρέπει να του δώσει χρόνο συμμετοχής για να βρεί τα πατήματά του μές στο γήπεδο σε κανονικές συνθήκες αγωνιστικής δράσης, είναι ο Νούνιες.
Είδες που σε άκουσε!!!!!!!!Κάποιος πρέπει να πεί στο Μήτρογλου να πάψει να καμπουριάζει, αλλιώς θα φάει πρόστιμο.
Ε ρε και δε σε πάρει το καλοκαίρι................
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Μα το μαλακισμένο έχει κορμί και παράστημα κανονικά και έτσι όπως πηγαίνει καμπουριάζοντας φαίνεται δέκα πόντους κοντύτερος. Κανονικά, τώρα που 'ναι νεούδι και ψαρωμένο πρέπει να τον πιάσει κάποιος σοβαρός παράγων (δεν αναφέρομαι φυσικά σε Τάκη, Ίλια, Πετράκο, Δουρέκα-σε-μορφή-ψύκτη ) και να του πεί "ψτττ, που είσαι, κάθε φορά που θα σε βλέπω εντός και εκτός γηπέδου να καμπουριάζεις, χίλια ευρώ πρόστιμο".
εχεις δικιο εν μερη και δεν το λεω ειρωνικα απλα στην ομαδα σου οι βασικοι δεν απεχουν και πολυ απ τα δευτερα...ναι psaxnw νομιζω εχω καλυτερη δευτερη ομαδα απο σενα...με διαφορα κιολας..αλλα εχουμε και διαφορα στους βασικους...εισαι καλυτερος....
Για το Μιχαλακη οσα καλα κι αν εχει κανει,για μενα ποτε δεν επρεπε να ειναι στην ομδα μου...δεν μ αρεσει το παιχνιδι του,ο τυπος τους τιποτα δεν μ αρεσει...απαπαπαπαπα!!!!!
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ετοιμάστε τους για να τους πάρουμε....ναι psaxnw νομιζω εχω καλυτερη δευτερη ομαδα απο σενα...με διαφορα κιολας..
2...Βαλένθια εντός και Σαχτάρ εκτός με τον Νέρι να περνάει όλη την ομάδα και να τον βγάζει μόνο με τον τερματοφύλακα....οσο για τον μιχαλακη εισαι λαθος,περσυ θυμισου ποσο γκολ ειχε βαλει στο cl..
Ο Μπόρχα δεν είναι κακός....το έχω ξαναπεί....απλά ήθελε χρόνο...πές στο σε κάποιους συντρόφους σου....και έναν δικό μου.....
Στον αγώνα τώρα...ένα μεγάλο...ΑΙΣΧΟΣ.......
Έπρεπε να μπεί ο Τζόλε και ο ΘΕΟΣ ΓΚΑΛΕΤΙ για να πάρουμε τον αγώνα???
Απλα....ΑΙΣΧΟΣ...και psaxnw...μην psaxnουμε για δικαιολογίες.....απαράδεκτοι....
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Ο Καγκουρό-Μπόρχα ήταν καλός για την ομάδα στίβου, για διαδρομές στηλπλ
εχεις δικιο εν μερη και δεν το λεω ειρωνικα απλα στην ομαδα σου οι βασικοι δεν απεχουν και πολυ απ τα δευτερα...
Για το Μιχαλακη οσα καλα κι αν εχει κανει,για μενα ποτε δεν επρεπε να ειναι στην ομδα μου...δεν μ αρεσει το παιχνιδι του,ο τυπος τους τιποτα δεν μ αρεσει...απαπαπαπαπα!!!!!
Αυτη η συζητηση του psaxnw και του triferos ειναι η απαντηση σε καποιον που ελεγε οτι οι γαυροι δεν ειναι για συζητηση αλλα χωνουν μονο μπινελικια.ναι psaxnw νομιζω εχω καλυτερη δευτερη ομαδα απο σενα...με διαφορα κιολας..αλλα εχουμε και διαφορα στους βασικους...εισαι καλυτερος....
Θα εχει κιτρινιση απο το κακο του.
Οταν καποιος ειναι προθυμος να συζητηση και οχι να ειρωνευτει η να προκαλεση τοτε μπορουμε και να συζητησουμε.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Δεν βλέπω τον λόγο ύπαρξής του τότε στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Γερμανίας....εκεί που σε 14 μάτς έχει 9 γκόλ και που έχει γίνει ίνδαλμα στα χείλη των οπαδών....επίσης κανείς δεν είπε πως είναι....Ρονάλντο ή Ραούλ ή Ντρογκμπά....εξάλλου τον Μιχαλάκη θα αντικαταστήσει...αν δεν τον αγοράσουν κάνοντας χρήση της όψιον αγοράς του 1.2 εκατ. €...φυσικά και θέλω κάτι καλύτερο,ειδικά αν δεν ανανεώσει ο Ντάρκο...αλλά όπως λέει ο φτωχός λαός:Στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι......Ο Καγκουρό-Μπόρχα ήταν καλός για την ομάδα στίβου, για διαδρομές στηλπλ
Αυτη η συζητηση του psaxnw και του triferos ειναι η απαντηση σε καποιον που ελεγε οτι οι γαυροι δεν ειναι για συζητηση αλλα χωνουν μονο μπινελικια.
Οταν καποιος ειναι προθυμος να συζητηση και οχι να ειρωνευτει η να προκαλεση τοτε μπορουμε και να συζητησουμε.
Ήδη με το mute είναι...κατακίτρινος.....
αστον αυτον παει για βρουβες....Αυτη η συζητηση του psaxnw και του triferos ειναι η απαντηση σε καποιον που ελεγε οτι οι γαυροι δεν ειναι για συζητηση αλλα χωνουν μονο μπινελικια.
ποδολαγνε συμφωνω...οχι αισχος αλλα χαλια ναι..το θεμα ειναι η τριτη ρε γαμωτο...αδημωνω κι αγωνιω!!!
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Και ο...since!!!!...το θεμα ειναι η τριτη ρε γαμωτο...αδημωνω κι αγωνιω!!!
Αυτος θα εχει μεγαλυτερη αγωνια απο εμας.Και ο...since!!!!
Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα εχει αρχιση και μου λειπει.
Ποσο κραταει το mute?
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Είσαι...άρρωστος?????χεχεχεχεχεΔεν ξερω για εσας αλλα εμενα εχει αρχιση και μου λειπει.
Επισκέπτης
κλάσσατε μαλλί σήμερα μεγάλε με τα τσαπατώρια που παίζατε στην Ρόδο.Είσαι...άρρωστος?????χεχεχεχεχε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις