Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (11 μέλη και 21 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Διαφωνο λευτερια στον since μας διασκεδαζει πολυ οταν προσπαθει να μας πεισει οτι ειναι αντικιμενικος και δεν εχει κομπλεξ με τους Ολυμπιακους.
Ειδικα οταν αγριευει και απειλει ειναι απολαυση.
χχαχαχαχαχα...ασε βρασιδα γιατι αν και δεν τρελενομαι ευκολα χθες με εκανε τουρκο με το στυλακι και καλα ειμαι ανετος και κανω χαβαλε για να σας μπριζοσω..λυπαμαι που το λεω αλλα με εξοργισε τοσο που αρχισα να σκεφτομαι διαφορα...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δηλ φιλε δεν εχει το δικαιωμα το παιδι να βαλει φωτο Βρεντερ,Γιουβε κλπ?πρεπει ντε κ καλα να το παξουμε 'υπεράνω'?εγω γουσταρω να φανε 7,ποιο το πρόβλημα?δηλ θα τον τιμωρήσουμε με muted επειδη ειναι Βρέντερ?εκει φτάσαμε?
λαπλας χαλαρα φιλε...δεν εφαγε το μυτε επειδη εβαλε τη βερντερ..μη βιαζεσαι να μιλησεις...διαβασε το τι ειπωθηκε μεταξυ εμου και αυτου και θα δεις γιατι εφαγε το μυτε..σιγα μην σκασω επειδη εβαλε τη βερντερ...για αλλο λογο την εφαγε...διαβασε και θα καταλαβεις!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
δηλ φιλε δεν εχει το δικαιωμα το παιδι να βαλει φωτο Βρεντερ,Γιουβε κλπ?πρεπει ντε κ καλα να το παξουμε 'υπεράνω'?εγω γουσταρω να φανε 7,ποιο το πρόβλημα?δηλ θα τον τιμωρήσουμε με muted επειδη ειναι Βρέντερ?εκει φτάσαμε?
Συμφωνο το αβαταρ και ειδικα το συγκεκριμενο δεν μου λεει τιποτα και εγω δεν γουσταρω να κερδιζει ο παο η η αεκ και το εχω ξανα πει αλλα δεν παω σε αλλα θρεντ αυτον τον ομαδον μονο και μονο για να τα κανω μπουρδελο ουτε το παιζω αντικιμενικος το λεω στα ισα και αυτο το σεβομαι πολυ περισοτερο σε καποιον που θα παραδεχτει οτι ειναι αρωστος βαζελος η αεκτζης και δεν θα μου το παιζει και καλα ανοτερος και "φιλαθλος"

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
οκ διαβασα την αντιπαράθεση κ οντως δεν ηταν εντιμη η επίθεση για τις σεξουαλικές προτιμήσεις η τον ανδρισμό καποιου..
Αφου εγινε αυτο,ηταν δίκαιο το muted και θα ηθελα να γίνεται κ οταν κ αλλα μέλη που ειναι 'παλιοι'(οχι πιο παλιοι απο μενα) με 1000-2000ποστς και σε καθε αντιπαράθεση μου πετουν το  'εσυ δεν εισαι που σε παρατησε η γκόμενα?' (που αν μετρησουμε το τι γαμαει ο καθενας θα χαθουμε..)να δειχνουν οι Mods την ανάλογη ευαισθησία..Στα αρχίδια μου βασικά τι θα πει ο καθένας εγω εδω ειμαι ο laplace(Σκετο nick)αλλα να έχουμε ισα μετρα κ ισα σταθμα ετσι?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
βρε ξαναλέω σύμφωνοι αλλά ίδιος ντόρος εντός ελλάδος τα 2 διπλά στον όμιλο.
όπως χαίρονται άλλοι για τα 7  άσε να χαιρόμαστε για το ρεκόρ, μη το μειώνεις και εσύ ;)

οκεικ... ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Με τίποτα. Οι αρετές του Ματσούκα μπορούν να αναδειχθούν μόνο δίπλα σε ένα επιθετικό σαν το Ντάρκο. Πρώτον, γιατί θα θα τον καθοδηγεί μές στον αγώνα με την εμπειρία του. Δεύτερον, γιατί είναι περιφερειακός και πρέπει να παίζει δίπλα σε έναν φουνταριστό σέντερ φορ σαν το Ντάρκο. Τρίτον, επειδή ο Ντάρκο είναι μοναδικός στο να τραβάει πάνω του τα αντίπαλα σέντερ μπακ και να σπάει γρήγορα και με τη μία τη μπάλα στα πλάγια, είναι ιδανικός για να εκμεταλλεύεται το γρήγορο πέταγμα, την ταχύτητα και το απλό τελείωμα της φάσης που 'χει ο Ματσούκας.
Αυτά...
Άλλη ερώτηση;  :sunglasses:

βλεπεις μπαλλιτσα κουφαλα! ;)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
τον ντελγάδο να τον πάρουμε ή θα τον περιμένουμε σαν τους άλλους 2 πότε θα πάρουν μπρος?
Αν έχεις δεί πρόσφατα -σχετικά - στιγμιότυπα με το Ντελγκάδο εν δράσει, θα καταλάβεις ότι δεν είναι παίχτης για τη δική μας ομάδα, ούτε και θα διέθετε ποτέ ο Σώκρατες τα χρήματα που χρειάζονται για την απόκτησή του. Ο άνθρωπος ξέρει μπάλα όσο δύο Γκαλέτι μαζί.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δεν μπορούν να τα βάλουν μαζί μου φίλε tommaso. Aυτοί σε λίγο θα με βλέπουν και θα αλλάζουν thread (ω ρε γλέντια που θα γίνουν)
Υπαρξιακά προβλήματα μάλλον.....και είμαι 100% σίγουρος πως η καρπαζιά πάει...σύννεφο....καρπαζοεισπράκτορας......αν είναι δυνατόν να γράφει τέτοια πράγματα κάποιος που ΔΕΝ προκαλεί(όπως ισχυρίζεται...)φαντάσου και να προκαλούσε.....
ΥΓ--->Να δω που θα τοποθετήσεις την όμορφη φανέλλα που έχεις βάλει.....την Τρίτη στις 11/12 και ώρα 23:30 περίπου.....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Υπαρξιακά προβλήματα μάλλον.....και είμαι 100% σίγουρος πως η καρπαζιά πάει...σύννεφο....καρπαζοεισπράκτορας......αν είναι δυνατόν να γράφει τέτοια πράγματα κάποιος που ΔΕΝ προκαλεί(όπως ισχυρίζεται...)φαντάσου και να προκαλούσε.....
ΥΓ--->Να δω που θα τοποθετήσεις την όμορφη φανέλλα που έχεις βάλει.....την Τρίτη στις 11/12 και ώρα 23:30 περίπου.....
βαλε κανα τεταρτακι ακομα με εικοσαλεπτο μιας και θα δωσει κανα δεκαλεπτο καθυστερισεις μπας και σωθει η βερντερ...χεεχεχεχε

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
καλά αυτος ο Παλτονίνου ειναι εντελώς για τον πούτσο..
απορω πως παιζει σε μεγαλη ομάδα αυτος..
Ηταν που ηταν στον Παο,σε εσας εχει γινει ΕΝΤΕΛΩΣ για τον πούτσο..ΟΥΤΕ για την Καλαμαριά..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
1ο ημίχρονο χάλια....η εκτίμησή μου είναι πως πέναλντι στον Πάντο ΔΕΝ υπάρχει καθώς αυτός πέφτει επάνω στον αμυντικό.....και το γκόλ του Διαγόρα,αν και απο κάμερα που δεν είναι στην ευθεία....φαίνεται καθαρό....τον Αρτσούμπι για να τον αγοράσουμε πρέπει να δώσουμε 3 εκατ. €???Χλωμό έως αδύνατον....Μιχαλάκης....πάρα πολύ χάλια....γενικά όλοι στην μετριότητα πλήν του μικρού του Παπαδόπουλου ο οποίος μου αρέσει πάρα πολύ...αν παίζει έτσι στα 16 του φανταστείται σε 2-3 χρόνια....ας ελπίσουμε να μην γίνουμε ΑΕΚοβάζελοι....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ποδολάγνε ο αρτσουμπι δεν ειναι αμπαλος..
αν δεν παιζει ο ανθρωπος τι περιμένεις?εξαλλου δεν παιζει στην θεση του..
θα την πατησετε οπως με Ντρασένα αν φυγει

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Και συνεχίζω:Νούνιες...έτσι και έτσι....Μήτρογλου...μέσα στις φάσεις αλλά πρέπει να κάνει και κανένα καλό τελείωμα.....ο μικρός ο Κατσικογιάννης δεν έχει φανεί....όπως και Μενδρινός,Τόρο.....πρέπει να τους τραβήξει λίγο το αυτάκι....τον Σοϊλέδη και τον Ματσούκα να βάλει...5 γκολάκια θα μπούν.....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Άντε να δούμε....Ματσούκας αντί Μιχαλάκη....πάω για...καναπέ!!!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
εάν έβαζε ο κόουτς-κοιμίσης το σχηματάκι που πρότεινα, δε θα 'χε πρόβλημα.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Κανονικά την ομάδα πόλο έπρεπε να κατεβάσουν οι γαύροι... :2funny: :2funny:

Υ.Γ.Το μήνυμα ΔΕΝ είναι ειρωνικό, χιουμοριστικό είναι, μη βρω κάνα μπελά παλι...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
οριακά θε περασει την ομάδα Ω εθνικής..

Stories

Νέο!

Stories