Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (13 μέλη και 28 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
τι θα έλεγες για ματσούκα & νούνιεζ επιθετικό δίδυμο?
Με τίποτα. Οι αρετές του Ματσούκα μπορούν να αναδειχθούν μόνο δίπλα σε ένα επιθετικό σαν το Ντάρκο. Πρώτον, γιατί θα θα τον καθοδηγεί μές στον αγώνα με την εμπειρία του. Δεύτερον, γιατί είναι περιφερειακός και πρέπει να παίζει δίπλα σε έναν φουνταριστό σέντερ φορ σαν το Ντάρκο. Τρίτον, επειδή ο Ντάρκο είναι μοναδικός στο να τραβάει πάνω του τα αντίπαλα σέντερ μπακ και να σπάει γρήγορα και με τη μία τη μπάλα στα πλάγια, είναι ιδανικός για να εκμεταλλεύεται το γρήγορο πέταγμα, την ταχύτητα και το απλό τελείωμα της φάσης που 'χει ο Ματσούκας.
Αυτά...
Άλλη ερώτηση;  :sunglasses:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
τον ντελγάδο να τον πάρουμε ή θα τον περιμένουμε σαν τους άλλους 2 πότε θα πάρουν μπρος?
Για την ώρα παίζει το παιχνιδάκι του πολύ καλά. Μάλλον που θέλουν παραπάνω λεφτά και οι τρείς, ομάδα, ατζέντης κι αυτός. Για να δούμε....

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Για την ώρα παίζει το παιχνιδάκι του πολύ καλά. Μάλλον που θέλουν παραπάνω λεφτά και οι τρείς, ομάδα, ατζέντης κι αυτός. Για να δούμε....
ε τι μαλάκες είναι? μόνο εμείς ξέρουμε οτι πήρε 15 για καστίγιο?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
[move]:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]
Βρε όλα θα του φάμε του καημένου?
Δεν θα βγεί στη σύνταξη αυτός?
Πως θα ζεί, μου λές?
[move]Κλαψ, λυγμ,Κλαψ, λυγμ,Κλαψ, λυγμ,Κλαψ, λυγμ,Κλαψ, λυγμ,Κλαψ, λυγμ,Κλαψ, λυγμ,Κλαψ, λυγμ,Κλαψ, λυγμ[/move]

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δέυτερη φορά που πουλας μαγκιά πίσω απο το πληκρολόγιο σε διάστημα 1 εβδόμαδας.
Μυαλό δεν έβαλες.
Κάνεις σειρά εμπρηστικών ποστς προκαλέις συνέχεια και απειλέις.
Κουραδόμαγκας.
Κάτσε τώρα με το φύμωτρο να ισιώσεις.
και μην μου κλαφτείς σαν την άλλη φορά στέλνωντας μου μια οκκά pm να σου βγάλω το mute...
ναι σαι καλα ρε Zero...
Since στο ραψανε το στοματακι σου?τι κριμα....Δεν ηξερα οτι κλαιγεσαι οταν σε μιουταρουν σαν την γυναικουλα να σου απαντουσα ποιος ειναι η λουγκρα και ο γκει που ελεγες χθες...κριμα ρε γαμωτο θα μας λειψουν τα φιτιλια σου...αντε περαστικα!!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
εγω πάντως είμαι με τον πρόεδρα. ρε σώνει και καλά να τα ξοδέψει?
δικά μας είναι? ας τα φάει φιστίκια αν γουστάρει

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Φιλοι γαυροι επιστρεφω μετα απο ένα τρομερα αδικο MUTE που εφαγα απο τον "Δικαστη" mod Sonyp επηδη λέει ειπα τσουτσεκι εναν που με ειρωνευοταν εδω μέσα. Οταν του ζητησα τον λογο που με εκανε mute μου απαντησε οτι "οι κανονεσ ειναι να μην βριζουμε αλλα μελοι" Μονο εγω εβρισα????
Εδω μέσα λεγονται ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ και τον πηραξα εγω? ΜΟΝΟ ΕΓΩ....
Μάλλον αυτον που ξεφτιλιζα εδω μέσα ειχε ενα κοινο με τον εν λογω mod......
TO AVATAR του Sonyp τα λεει όλα.
ADMINS..... Καλο θα ήταν οι mods  να μην αλωνιζουν όπως γουστάρουν αυτοι.... Ας υπάρχει και ένας ελεγχος για το ποιους και με τι κριτιρια BANAROYN....
Και αν κανουν εναν mute επηδη ειπε καποιον αλλον τσουτσει, ειρωνα και κομπεξικο τοτε να κανουν mute ολουσ τουσ αλλους που λενε πουστριλικια κτλ... Ανεξαρτητωσ απο συμπαθειες...
ΟΛΟΥΣ Η ΚΑΝΕΝΑ

ΚΟΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΙ
ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ......

warnmute.gif
 Πάρε[/URL] άλλο ένα λοιπόν για να καταλάβεις ότι ήσουν ένας από τους πολλούς εκείνη τη μέρα.......όσο για το αβατάρ ΔΕΝ είσαι εσύ ικανός εσύ να το κρίνεις.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εγω πάντως είμαι με τον πρόεδρα. ρε σώνει και καλά να τα ξοδέψει?
δικά μας είναι? ας τα φάει φιστίκια αν γουστάρει
εν μερη φιλτατε κιφινα ειναι λιγο δικα μας...εμεις αγοραζουμε απ τα μαγαζια του...εμεις πληρωνουμε τα εισητηρια...ειναι κατα καποιο τροπο σαν μια καφετερια που εισαι θαμωνας και τα ακουμπας καθε μερα..περιμενεις απ τον μαγαζατορα να κανει καμια ανακαινηση και να ριχνεικανα φραγκο στο μαγαζι.χωρις να θελω να πω οτι ο προεδρας δεν ριχνει ετσι...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Φιλοι γαυροι επιστρεφω μετα απο ένα τρομερα αδικο MUTE που εφαγα απο τον "Δικαστη" mod Sonyp επηδη λέει ειπα τσουτσεκι εναν που με ειρωνευοταν εδω μέσα. Οταν του ζητησα τον λογο που με εκανε mute μου απαντησε οτι "οι κανονεσ ειναι να μην βριζουμε αλλα μελοι" Μονο εγω εβρισα????
Εδω μέσα λεγονται ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ και τον πηραξα εγω? ΜΟΝΟ ΕΓΩ....
Μάλλον αυτον που ξεφτιλιζα εδω μέσα ειχε ενα κοινο με τον εν λογω mod......
TO AVATAR του Sonyp τα λεει όλα.
ADMINS..... Καλο θα ήταν οι mods  να μην αλωνιζουν όπως γουστάρουν αυτοι.... Ας υπάρχει και ένας ελεγχος για το ποιους και με τι κριτιρια BANAROYN....
Και αν κανουν εναν mute επηδη ειπε καποιον αλλον τσουτσει, ειρωνα και κομπεξικο τοτε να κανουν mute ολουσ τουσ αλλους που λενε πουστριλικια κτλ... Ανεξαρτητωσ απο συμπαθειες...
ΟΛΟΥΣ Η ΚΑΝΕΝΑ

ΚΟΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΙ
ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ......

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/Themes/default/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange]Πάρε άλλο ένα λοιπόν για να καταλάβεις ότι ήσουν ένας από τους πολλούς εκείνη τη μέρα.......όσο για το αβατάρ ΔΕΝ είσαι εσύ ικανός εσύ να το κρίνεις.[/color]
[/quote]
τωρα εσυ ποιος εισαι?παλιο νικνειμ?

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
εν μερη φιλτατε κιφινα ειναι λιγο δικα μας...εμεις αγοραζουμε απ τα μαγαζια του...εμεις πληρωνουμε τα εισητηρια...ειναι κατα καποιο τροπο σαν μια καφετερια που εισαι θαμωνας και τα ακουμπας καθε μερα..περιμενεις απ τον μαγαζατορα να κανει καμια ανακαινηση και να ριχνεικανα φραγκο στο μαγαζι.χωρις να θελω να πω οτι ο προεδρας δεν ριχνει ετσι...
σωστό, δεν μας αναγκάζει κανείς όμως!
και μιλάω για τους μπακαλόγατους που βγάζουν τεφτέρια τόσα πήρες τόσα έδωσες.
και στην τελική ήρθε και η ώρα να βγάλει. αμα τα παντελονιάσει προσωπικά δεν θα με χαλάσει

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ο δικαστής Ντρεντ..........
δεν καταλαβα ποιος ειναι..παντως επειδη διαβαζω πολους να εχουν εμπαθεια στους μοντς...πχ τον σονυ,δεν νομιζω να φταει το οτι ειναι αλλες ομαδες..απλα ορισμενοι με την καλυψη του υπολογιστη βριζουν ασυστολα και λεν οτι θελουν..καποιος πρεπει να τους πεταει εξω απο εδω..τρανο παραδειγμα ο χρηστης since1991 που ειχα κοντρα εγω μαζι του χθες αργα...ο ανθρωπος ηταν προκλητικος..απο τη μια ελεγε σε παλιοτερα ποστ να κλειδωθουν τα οπαδικα για να μην γινεται μανουρα κι απ την αλλη ανοιγε θρεντς με οπαδικες προκλησεις κι εσκαγε με αβαταρ τις βερντερ..ε δεν ειναι ανωμαλια αυτο?ο μοντ ζερο τον εβαλε απλα στη θεση του που ειναι να παραμεινει κλειστο το στοματακι του γιατι πολλα μας τα ειπε!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
σωστό, δεν μας αναγκάζει κανείς όμως!
και μιλάω για τους μπακαλόγατους που βγάζουν τεφτέρια τόσα πήρες τόσα έδωσες.
και στην τελική ήρθε και η ώρα να βγάλει. αμα τα παντελονιάσει προσωπικά δεν θα με χαλάσει
συμφωνω αδερφε...καταλαβες ομως πως το λεω...χρονια βγαζει δεν ηρθε τωρα η ωρα...και καλα κανει..μεγαλη μαγκια του!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
δεν καταλαβα ποιος ειναι..παντως επειδη διαβαζω πολους να εχουν εμπαθεια στους μοντς...πχ τον σονυ,δεν νομιζω να φταει το οτι ειναι αλλες ομαδες..απλα ορισμενοι με την καλυψη του υπολογιστη βριζουν ασυστολα και λεν οτι θελουν..καποιος πρεπει να τους πεταει εξω απο εδω..τρανο παραδειγμα ο χρηστης since1991 που ειχα κοντρα εγω μαζι του χθες αργα...ο ανθρωπος ηταν προκλητικος..απο τη μια ελεγε σε παλιοτερα ποστ να κλειδωθουν τα οπαδικα για να μην γινεται μανουρα κι απ την αλλη ανοιγε θρεντς με οπαδικες προκλησεις κι εσκαγε με αβαταρ τις βερντερ..ε δεν ειναι ανωμαλια αυτο?ο μοντ ζερο τον εβαλε απλα στη θεση του που ειναι να παραμεινει κλειστο το στοματακι του γιατι πολλα μας τα ειπε!!!

Μακάρι να σκέφτονταν όλοι όπως εσύ αλλά...........χτες ήμουν ο πρώτος που έκραξε τον since για τη φώτο με τη βέρντερ.........άλλα λόγια να αγαπιόμαστε φίλε psaxnw

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
συμφωνω αδερφε...καταλαβες ομως πως το λεω...χρονια βγαζει δεν ηρθε τωρα η ωρα...και καλα κανει..μεγαλη μαγκια του!
σε κατάλαβα πως το λες. φαντάζομαι και εσύ πως το λέω.
και για να στο αντιστρέψω, είναι σαν να λέω στον σουβλατζή μου, να φέρει καμιά ρωσίδα για κονσομασιόν επειδή μόνο απο εκεί τρώω.
απλα δεν μ' αρέσουν οι υπερβολές και να κάνω κριτική με ξένα φράγκα

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ο Κοκκαλης το ειχε πει χρονια πριν οτι θελει να κανει τον Ολυμπιακο ενα υγειες σωματιο που θα εχει περισοτερα εσοδα απο οτι εξοδα και δεν θα εχει αναγκη τον καθε προεδρο να βαζει το χερι στην τσεπη.
Ετσι λειτουργουν ολες οι μεγαλες ομαδες στο εξωτερικο.
Αυτο φυσικα με μια ισοροπια και τα λεφτα να μπαινουν στο ταμειο της ομαδας για μεταγραφες η για αλλα εργα και οχι στην τσεπη του καθε προεδρου.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μακάρι να σκέφτονταν όλοι όπως εσύ αλλά...........χτες ήμουν ο πρώτος που έκραξε τον since για τη φώτο με τη βέρντερ.........άλλα λόγια να αγαπιόμαστε φίλε psaxnw
δεν ειναι το θεμα αν ειμαι εγω που σκεφτομαι σωστα η καποιος αλλος...το θεμα ειναι οτι αρχιζει και μου τη δινει επικυνδινα αυτη η μαλακια με το κρυφτουλι πισω απ το πληκτρολογιο και μπαινω σε ασχημες σκεψεις ωρες ωρες..βεβαια καποιες φορες παρασηρομαι κι εγω...
το ειδα οτι του την ειπες...αλλα δεν βαριεσαι..θα σκασει μυτη με αλλο νικ οπου να ναι και παει λεγοντας...δεν βαριεσαι αδερφε..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Διαφωνο λευτερια στον since μας διασκεδαζει πολυ οταν προσπαθει να μας πεισει οτι ειναι αντικιμενικος και δεν εχει κομπλεξ με τους Ολυμπιακους.
Ειδικα οταν αγριευει και απειλει ειναι απολαυση.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

δηλ φιλε δεν εχει το δικαιωμα το παιδι να βαλει φωτο Βρεντερ,Γιουβε κλπ?πρεπει ντε κ καλα να το παξουμε 'υπεράνω'?εγω γουσταρω να φανε 7,ποιο το πρόβλημα?δηλ θα τον τιμωρήσουμε με muted επειδη ειναι Βρέντερ?εκει φτάσαμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom