Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
κλάσσατε μαλλί σήμερα μεγάλε με τα τσαπατώρια που παίζατε  στην Ρόδο.
Δεν κολλάει στην κουβέντα που τώρα μιλάμε...αλλά...ναι...εγώ έκλασα...αν και να μέναμε έξω δεν θα λυπόμουν...απλά θα έλεγα ένα ''καλά να πάθουν τα μαλακισμένα'' και θα έβλεπα τον...άσσο της ΑΕΚ :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ--->Μην μασάς απο προκλήσεις.....όλο το site σε στηρίζει :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Δεν κολλάει στην κουβέντα που τώρα μιλάμε...αλλά...ναι...εγώ έκλασα...αν και να μέναμε έξω δεν θα λυπόμουν...απλά θα έλεγα ένα ''καλά να πάθουν τα μαλακισμένα'' και θα έβλεπα τον...άσσο της ΑΕΚ :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ--->Μην μασάς απο προκλήσεις.....όλο το site σε στηρίζει :rockon: :rockon:
πάμε χαλαρά και την άλλη εβδομάδα έχουμε παιδάκια χανουμοσύναξη.

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
Ο Μπόρχα δεν είναι κακός....το έχω ξαναπεί....απλά ήθελε χρόνο...πές στο σε κάποιους συντρόφους σου....και έναν δικό μου..... :idiot: :idiot: :idiot:

hahahahaaha ρε podolagne............

για τον borxa  εκανα πλακα....ειναι γελοιος ο τυπος....το πιστευεις οτι μολις ακουσα πως εχει βαλει 9 γκολ μπηκα youtube  για να τα δω?δεν μπορουσα με τιποτα να το πιστεψω.....

πιστευω ειναι ο πιο απαραδεκτος ξενος που εχει ερθει ελλαδα απο το 94 και περα....

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ο μπόρχα αμφιβάλω αν πιάσει ποτέ ελλάδα.
για κλειστές άμυνες τι να το κάνω να τρέχει, θες κάποιον να δημιουργεί.
ευκαιρία να τον δώσουμε να πάρουμε και το 1,7 στο χέρι.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
θα την πατησετε οπως με Ντρασένα αν φυγει
τον Ντρασένα δε με χάλασε οτι τον έχασα σαν παίχτη αλλά μια ευκαιρία να τον μεταπωλήσω ακριβότερα.
παικτικά δε νομίζω οτι χάσαμε και κανα λαβράκι, όπως ο Τουρέ πχ

ULTRAS GATE 13

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
βασικα[youtube=425,350]CtayHf7yAUM[/youtube]καλησπερα Gαυροι Τρελο γελιο....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ULTRAS GATE 13

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες κανετε λαθος...απο εχτες με εχουν ζαλησει εδω μεσα μοιαζω με καποιον μοιαζω με καποιον.... :headbang:.....ΕΛΕΟΣ που λεει και ο φαφουτης... :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γεια σας παλικάρια μάγκες οπαδοί του ενδοξότερου Ελληνικού συλλόγου
Ο θρύλος μας σε ένα πειραματικό σχήμα κατάφερε και πηρέ την πρόκριση χθες,
Κόντρα σε γήπεδο χωράφι και διαιτητή καμικάζι(άκυρο πέναλτι κατά του Θρύλου)
Όσο αφορά την διαιτησία ζούμε μέρες γιδοπουλου μελισανιδη για τους παλιότερους…
Είναι γεγονός ότι οι αναπληρωματικοί του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος δεν βλεπόντουσαν
Διατηρώ επιφυλάξεις ακόμα ως προς την αξία τους είναι νωρίς να τους κρίνουμε….
Ούτε ο Ματσούκας που σε αλλά παιχνίδια έβγαζε μάτια έπαιξε καλά χθες
Ο Μιχαλακής όσο καλή διάθεση και αν έχεις, δείχνει «τελειωμένος» ποδοσφαιρικά….
Για τον Μητρο-γκολ ότι και να πει κανείς είναι λίγο….
Νομίζω ότι είναι ο καινούργιος βιαστής τους(ξέρετε παιάνων)
Είναι φυσικό βεβαία να μην έχει το μυαλό του σε αυτό το ματς ο Ολυμπιακός αφού σε λίγες μέρες παίζει  πολλά κρίσιμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη(Την κανονική Ευρώπη όχι την β διαλογής)
Με νίκες στα επόμενα τρία ματς καπαρώνει τίτλο και πρόκριση θυμηθείτε με ,,,,
Υ.Γ.πολυ αηδιαστική πρασινάδα διακρίνω ότι μαζεύτηκε μπλιαχ δεν μας έφτανε η εμετική κιτρινάδα ,,,,,?????

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Χαιρετε μαγκες οπαδοι του θρυλου,
Η ομαδα χτες ασοβαρη. Αυτο μαζι με το χωραφι γηπεδο εδωσε δικαιωμα σε καποιο Διαγορα να υψωσει αναστημα και καλλα εκανε.Ελπιζω μονο κατι τετοια να μας γινονται μαθημα. Μονο αυτα για χτες.
Στο μπασκετακι παλι αυτοκτονησαμε αλλα δεν ανησυχω...ακομα. Προσωπικα μου αρκει η ομαδα να ειναι οπως πρεπει οταν θα πρεπει.
ΕΡΩΤΗΣΗ
Με τη Λειβαδια ειναι εντος η εκτος? Γιατι δεν εχουμε μονο Βερντερ αυτη τη βδομαδα...
Και μια φιλικη παρατηρηση.
Εχουμε δεχτει οτι μπορει σ'αυτο το θρεντ να πλακονουνε κιτρινοι πρασσινοι και λοιποι αλλοθρησκοι,αλλα ρε φιλε ultras gate 13 θα μπορουσαν να λειπουν οι εικονες, μας πιανει αλλεργεια πως να το κανουμε δηλαδη. :cheesy: :cheesy:

ΘΥΡΑ 7
            ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
hahahahaaha ρε podolagne............
για τον borxa  εκανα πλακα....ειναι γελοιος ο τυπος....το πιστευεις οτι μολις ακουσα πως εχει βαλει 9 γκολ μπηκα youtube  για να τα δω?δεν μπορουσα με τιποτα να το πιστεψω.....
πιστευω ειναι ο πιο απαραδεκτος ξενος που εχει ερθει ελλαδα απο το 94 και περα....
πιστεψέ το λοιπόν φίλε....9 έχει και συνεχίζει....και οι Γερμανοί φημίζονται για το πως ανακαλύπτουν παίχτες.....για τον χειρότερο που λές....κάποιον...Φλάβιο τον θυμάσαι????Πέρασε και δεν ακούμπησε...χεχεχεχε

ULTRAS GATE 13

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εχουμε δεχτει οτι μπορει σ'αυτο το θρεντ να πλακονουνε κιτρινοι πρασσινοι και λοιποι αλλοθρησκοι,αλλα ρε φιλε ultras gate 13 θα μπορουσαν να λειπουν οι εικονες, μας πιανει αλλεργεια πως να το κανουμε δηλαδη. 
[youtube=425,350]08PHgNhoius[/youtube] :2funny: :2funny: :2funny:

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
κλάσε μας μια μάντρα (σαν αυτή που έχεις για avatar) αρχίδια ρε ULTRA GAY 13 :2funny: :2funny: :2funny:

Tι μας έβαλες να δούμε?
Όλα τα φλωράκια μαζεμένα? :2funny:
[youtube=425,350]Gk8tTvHpyzE[/youtube]

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Όταν λέει:''41 χρόνια δίπλα σου η Θύρα13''....τί εννοεί :think: :think: :think:???
Αφού γήπεδο ΔΕΝ πάνε.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε Αλέξανδρε....ο άλλος μπήκε με άλλο nick και ξέχασε να βγάλει την φωτό απο το avatar του.....  :idiot: :idiot: :idiot:
Τί άλλο θα δούμε γαμώ την ατυχία μου..... :headbang: :headbang: :headbang:
Είναι απίστευτοι κάτι τέτοιοι τύποι....βγάζουν απίστευτο γέλιο.....και το εννοώ.... :2funny: :2funny: :2funny:
Και ας μας τα κάνουν τσουρέκια..... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Αλέξανδρε....ο άλλος μπήκε με άλλο nick και ξέχασε να βγάλει την φωτό απο το avatar του.....  :idiot: :idiot: :idiot:
Τί άλλο θα δούμε γαμώ την ατυχία μου..... :headbang: :headbang: :headbang:
Είναι απίστευτοι κάτι τέτοιοι τύποι....βγάζουν απίστευτο γέλιο.....και το εννοώ.... :2funny: :2funny: :2funny:
Και ας μας τα κάνουν τσουρέκια..... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

πάλι καλά που έχουμε τέτοιυς και μας δίνουν γέλιο ρε παιδιά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom