Aυτό που λες είναι θέμα διαιτητη ΚΑΘΑΡΑ.Αλλά πάλι από την άλλη δεν θυμάμαι πότε στην Ελλάδα εκκενώθηκε θύρα για να συνεχιστεί ματς(και καλά έκαναν κ την εκκένωσαν).
Αλήθεια αναρωτήθηκες λόγω πτώσης αντίστοιχων δολοφονικών όπλων θα έπρεπε να εκκενωθεί το Καραϊσκάκη ή τουλάχιστον ή θύρα με τους κάφρους που τα πετάει;;;;Και να θες που εγώ είμαι ΑΕΚΤΖΗΣ,βαμμένος,προκαλώ κτλ ,κτλ η ΟΥΕΦΑ σας τιμώρησε παραδειγματικά για πτώσεις φωτοβολίδων.Ας κοιτάμε την καμπούρα μας πρώτα....και να μην μιλάει ο κλέφτης.Τουλάχιστον ο κοντός βγήκε και είπε μια συγνώμη.Ο Κρόκους δεν βγήκε να πει μια συγνώμη ούτε στους υγιείς Ολυμπιακούς που παραπονιόντουσαν για τα ματς που έχαναν από τις απανωτές τιμωρίες του Ολυμπιακού,εξαιτίας των επεισοδίων των κάφρων σας.
Ρε θα τρελαθούμε τελείως χαχαχα γελώ μόνος μου!!!
το κοντό λαμογιο θα βγει και ήρωας
προσέξτε οι Αγώνες με αντίπαλο τον Μπάγιεβιτς είναι πάντα υπέρ της αδεκαρας ....
σου λέει το κοντό λαμόγιο κάτσε να βάλω τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ανθρώπους ν
να κάνουν ΜΑΝΤΑΡΑ το παιχνίδι να αποπροσανατολίσω τον κόσμο και
μετά μου δίνει ένα φαουλακι (και ο διαιτητής στο κόλπο) και ξαφνικά ΑΥΤΟΓΚΟΛ¨!!!!!
στο ίδιο γήπεδο όπου ο Ολυμπιακός έφτυσε αίμα....
ο κανονισμός προβλέπει διακοπή για μίση ώρα πέραν του κανονικού και μετά ο αγώνας διεξάγετε ΑΛΛΗ μέρα…(ξέρετε εσείς από αυτά )
αλλά γιατί να γίνει αυτό αφού ΟΛΟΙ ξέραμε τι γίνει στην επανάληψη…..
και όλα αυτά με κόστος ΜΟΝΟ 28.000
ενώ το 2005 ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε ME 9 aαγωνιστικές για επεισόδια που έγιναν από φιλάθλους που ΔΕΝ είχαν εισιτήρια του Ολυμπιακου!!!!!
και μην ξεχνατε τι εγινε στο πλοιο των αεκτζιδων από κρητη οι τα σπασιματα συνδεσμων …..