Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ULTRAS GATE 13

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παληκαρια, να σας ανοιξω ενα θρεντ με τιτλο ''off topic'' να συνεχισετε εκει ??  :grin: :grin:
ρε φιλε σε παρακαλω πες στον αλλο τον psaxnw ενοο οτι δεν ειμαι ο since1991 και οτι αυτος ειναι muted...και δεν μπορει να μηλησει...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εμ να σου πω ρε πατερ...ετσι οπως τα κανε γαμησε τα...την ευλογια σου παω για τζογο...
ρε φιλε σε παρακαλω πες στον αλλο τον psaxnw ενοο οτι δεν ειμαι ο since1991 και οτι αυτος ειναι muted...και δεν μπορει να μηλησει...
τα βλεπεις πατερ?αντε καντου τη χαρη του παιδιου... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

APSOGOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
συγγαβροι 2 φώτο που βρήκα κα τις ποσταρω

Συνημμένα

• Olympiakos_Panathinaikos_Timologio.jpg
    Olympiakos_Panathinaikos_Timologio.jpg
    78,6 KB · Εμφανίσεις: 19
  • kourkouti-osfp-darko-gladiator.jpg
    kourkouti-osfp-darko-gladiator.jpg
    87,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • protathlitis_l.jpg
    protathlitis_l.jpg
    210,2 KB · Εμφανίσεις: 16

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα αδελφια , μαγκες οπαδοι του μεγαλυτερου Ελληνικου Συλλογου!!!!
σας τα ελεγα για το κοντο λαμογιο
πηρε αυτο που ηθελε ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ
και οσο οι παραγοντες του Ολυμπιακου κοιμουνται θα ζουμε μερες γιδοπουλου μελισαννιδη!!!!!!!

Συνημμένα

• skandalo.JPG
    skandalo.JPG
    9,2 KB · Εμφανίσεις: 15

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
φιλε δεν ειμαι ΑΕΚ αλλα θυμασαι τι ειχε γινει Καλαμαρια,Νεα σμύρνη,Ριζουπολη κλπ κλπ κ δεν ειχατε τιμωρηθει?Πως περιμενεις τωρα να τιμωρηθει ο αλλος?Απο σενα δεν πρεπει να ξεκινησει η τιμωρια?ΓΙατι παντα απο τους αλλους

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
φιλε δεν ειμαι ΑΕΚ αλλα θυμασαι τι ειχε γινει Καλαμαρια,Νεα σμύρνη,Ριζουπολη κλπ κλπ κ δεν ειχατε τιμωρηθει?Πως περιμενεις τωρα να τιμωρηθει ο αλλος?Απο σενα δεν πρεπει να ξεκινησει η τιμωρια?ΓΙατι παντα απο τους αλλους
Ριζουπολη Θυμαμαι ναι πολυ καλα
Ν.Σμυρνη 9 αγωνιστικες που εγιναν 6 !!!!
καλαμαρια τι ειχε γινει?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
με αρη τα ειχατε σπασει ολα..
επισης με αρη τελικο κυπελλου..
κ αυτα ειναι μονο οσα μου ερχονται τωρα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πέρσι στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ ο Σορεντίνο δεν μπορούσε να πάει στην περιοχή του από αυτά που του πέταγαν...συμπεριλαμβανομένων και φωτοβολίδων...ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ-ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΗ Η ΠΟΙΝΗ...για να μην πω και αυστηρή γιατί είναι το υψηλότερο πρόστιμο που προβλέπεται σε αυτέ ς τις περιπτώσεις από τον ΝΟΜΟ.Οποιαδήποτε άλλη ποινή ήταν αντισυνταγματική μιας κ θα ήταν εκτός νόμου.

ΟΠΟΙΟΥ δεν του αρέσει ας πάει στον Άρειο Πάγο ή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.ΑΥΤΑ για να μην δημιουργούμε εντυπωσούλες...

Επισκέπτης
Πέρσι στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ ο Σορεντίνο δεν μπορούσε να πάει στην περιοχή του από αυτά που του πέταγαν...συμπεριλαμβανομένων και φωτοβολίδων...
φετος να δεις..της ριζουπολης θα γινει & εμεις θα πληρωσουμε 30.000 χωρις να αδειασει το γηπεδο μας..οποιου δεν του αρεσει μπορει να κλαιγεται ως συνηθως & να παει στον ΟΗΕ.. ;)αυτα για να ξερετε τι σας περιμενει μετα τα οσα κανατε στο σκουληκογηπεδο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Πέρσι στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ ο Σορεντίνο δεν μπορούσε να πάει στην περιοχή του από αυτά που του πέταγαν...συμπεριλαμβανομένων και φωτοβολίδων...ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ-ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΗ Η ΠΟΙΝΗ...για να μην πω και αυστηρή γιατί είναι το υψηλότερο πρόστιμο που προβλέπεται σε αυτέ ς τις περιπτώσεις από τον ΝΟΜΟ.Οποιαδήποτε άλλη ποινή ήταν αντισυνταγματική μιας κ θα ήταν εκτός νόμου.

ΟΠΟΙΟΥ δεν του αρέσει ας πάει στον Άρειο Πάγο ή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.ΑΥΤΑ για να μην δημιουργούμε εντυπωσούλες...
Νταρκ δεν λεω οτι δεν εχει γλιτοση τιμοριες και ο Ολυμπιακος αλλα βασει κανονισμον μπορει ενας αγωνας να καθηστεριση μεχρι 10,15 λεπτα δεν θυμαμε ακριβος μετα ο αγωνας διακοπτεται οριστικα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νταρκ δεν λεω οτι δεν εχει γλιτοση τιμοριες και ο Ολυμπιακος αλλα βασει κανονισμον μπορει ενας αγωνας να καθηστεριση μεχρι 10,15 λεπτα δεν θυμαμε ακριβος μετα ο αγωνας διακοπτεται οριστικα.

Aυτό που λες είναι θέμα διαιτητη ΚΑΘΑΡΑ.Αλλά πάλι από την άλλη δεν θυμάμαι πότε στην Ελλάδα εκκενώθηκε θύρα για να συνεχιστεί ματς(και καλά έκαναν κ την εκκένωσαν).
Αλήθεια αναρωτήθηκες λόγω πτώσης αντίστοιχων δολοφονικών όπλων θα έπρεπε να εκκενωθεί το Καραϊσκάκη ή τουλάχιστον ή θύρα με τους κάφρους που τα πετάει;;;;Και να θες που εγώ είμαι ΑΕΚΤΖΗΣ,βαμμένος,προκαλώ κτλ ,κτλ  η ΟΥΕΦΑ σας τιμώρησε παραδειγματικά για πτώσεις φωτοβολίδων.Ας κοιτάμε την καμπούρα μας πρώτα....και να μην μιλάει ο κλέφτης.Τουλάχιστον ο κοντός βγήκε και είπε μια συγνώμη.Ο Κρόκους δεν βγήκε να πει μια συγνώμη ούτε στους υγιείς Ολυμπιακούς που παραπονιόντουσαν για τα ματς που έχαναν  από τις απανωτές τιμωρίες του Ολυμπιακού,εξαιτίας των επεισοδίων των κάφρων σας.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εχει εκκενωθει στον τελικο του μπασκετ στην Λαμια Ολυμπιακος-αρης που ειχα παει ολο το γηπεδο γιατι πετουσαν καποιοι δικη μας φωτοβολιδες στα αρειανα.
Αλλα εκκενωσαν ολο το γηπεδο.
Και αυτο δεν ειναι θεμα διαιτητη αλλα θεμα κανονισμον.
Μετα απο 10 λεπτα και αν δεν εχει επανελθει η ταξη ο αγωνας διακοπτεται οριστικα.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Aυτό που λες είναι θέμα διαιτητη ΚΑΘΑΡΑ.Αλλά πάλι από την άλλη δεν θυμάμαι πότε στην Ελλάδα εκκενώθηκε θύρα για να συνεχιστεί ματς(και καλά έκαναν κ την εκκένωσαν).
Αλήθεια αναρωτήθηκες λόγω πτώσης αντίστοιχων δολοφονικών όπλων θα έπρεπε να εκκενωθεί το Καραϊσκάκη ή τουλάχιστον ή θύρα με τους κάφρους που τα πετάει;;;;Και να θες που εγώ είμαι ΑΕΚΤΖΗΣ,βαμμένος,προκαλώ κτλ ,κτλ  η ΟΥΕΦΑ σας τιμώρησε παραδειγματικά για πτώσεις φωτοβολίδων.Ας κοιτάμε την καμπούρα μας πρώτα....και να μην μιλάει ο κλέφτης.Τουλάχιστον ο κοντός βγήκε και είπε μια συγνώμη.Ο Κρόκους δεν βγήκε να πει μια συγνώμη ούτε στους υγιείς Ολυμπιακούς που παραπονιόντουσαν για τα ματς που έχαναν  από τις απανωτές τιμωρίες του Ολυμπιακού,εξαιτίας των επεισοδίων των κάφρων σας.
Ρε θα τρελαθούμε τελείως χαχαχα γελώ μόνος μου!!!
το κοντό λαμογιο θα βγει και ήρωας
προσέξτε οι Αγώνες με αντίπαλο τον Μπάγιεβιτς είναι πάντα υπέρ της αδεκαρας ....
σου λέει το κοντό λαμόγιο κάτσε να βάλω τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ανθρώπους ν
να κάνουν ΜΑΝΤΑΡΑ το παιχνίδι να αποπροσανατολίσω τον κόσμο και
μετά μου δίνει ένα φαουλακι (και ο διαιτητής στο κόλπο) και ξαφνικά ΑΥΤΟΓΚΟΛ¨!!!!!
στο ίδιο γήπεδο όπου ο Ολυμπιακός έφτυσε αίμα....

ο κανονισμός προβλέπει διακοπή για μίση ώρα πέραν του κανονικού και μετά ο αγώνας διεξάγετε ΑΛΛΗ μέρα…(ξέρετε εσείς από αυτά )
αλλά γιατί να γίνει αυτό αφού ΟΛΟΙ ξέραμε τι γίνει στην επανάληψη…..

και όλα αυτά με κόστος ΜΟΝΟ 28.000
ενώ το 2005 ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε ME 9 aαγωνιστικές για επεισόδια που έγιναν από φιλάθλους που ΔΕΝ είχαν εισιτήρια του Ολυμπιακου!!!!!
και μην ξεχνατε τι εγινε στο πλοιο των αεκτζιδων από κρητη οι τα σπασιματα συνδεσμων …..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και γιατί να προκαλέσει την καθυστέρηση ο Ντέμης αφού το ματς ήταν στημένο??????
Θα μας τρελλάνεις τελείως????? :headbang:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και γιατί να προκαλέσει την καθυστέρηση ο Ντέμης αφού το ματς ήταν στημένο??????
Θα μας τρελλάνεις τελείως????? :headbang:
Νομιζω οτι ειπα το γιατι ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ του κοσμου....
1 ωρα και μιση καθυστεριση

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ενταξει ενταξει το Μαη παλι θα σας φταιει η Σταζι ο κροκους o Darth vader οι εβραιοι ο σημιτης ο μπομπολας το πασοκ η κακεμπε ο τζειμς μποντ και λοιποι πρακτορες
και αλλοι πολλοι.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom