Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ULTRAS GATE 13

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εχω μια απορια  :think: θα περασει κανενας απο την ΝΕΑ ΣΜΗΡΝΗ????

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μεγαλε τριτη γυμασιου εχω παει και κουβαλαω σκατα,αλλα πως γραφεται η Σμυρνη ξερω,να σαι καλα
μπραβο ρε αρχοντα σε παραδεχομαι...δεν κανω πλακα...εισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μεγαλε τριτη γυμασιου εχω παει και κουβαλαω σκατα....
Και τον...κουβαλάς τον ultras???? :2funny: :2funny: :2funny:

....αλλα πως γραφεται η Σμυρνη ξερω,να σαι καλα
Τί ασχολείσαι :think:????άσε να γελάμε λίγο :2funny:.....μας φτιάχνουν την διάθεση οι εν λόγω δύο σε....ένα :jerking: :jerking: :jerking:!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Και τον...κουβαλάς τον ultras???? :2funny: :2funny: :2funny:
Τί ασχολείσαι :think:????άσε να γελάμε λίγο :2funny:.....μας φτιάχνουν την διάθεση οι εν λόγω δύο σε....ένα :jerking: :jerking: :jerking:!!!!!
Aσε ρε φιλε πετανε τις μπουρδες τους στο θεμα για το ΘΡΥΛΟ μας,αν ειναι δυνατον...,ο πατερας με εβαλε στο βοθρατζιδικο απο τα 16 αλλα λιγη ορθογραφια δεν βλαπτει!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Aσε ρε φιλε πετανε τις μπουρδες τους στο θεμα για το ΘΡΥΛΟ μας,αν ειναι δυνατον...,ο πατερας με εβαλε στο βοθρατζιδικο απο τα 16 αλλα λιγη ορθογραφια δεν βλαπτει!
Μην αγχώνεσαι...υπάρχουν και πανεπιστημιακά γουρούνια...το πανεπιστήμιο δεν κάνει τον άνθρωπο.....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αγχος καθολου,αλλα ο Θρυλος ειναι μεγαλη χαρα οπως και η μπαλιτσα

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μεταγραφές αθλητών έχω δεί χιλιάδες...αλλά το παρακάτω έχει ενδιαφέρον:
-----------------------------------------------------------------------------------
since1991
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος

Είμαι εδώ επειδή...: Μου αρέσουν οι ΚΩΛΑΡΕΣ

Tρέμετε παλιολούγκρες θα έρθει και η σειρά σας!

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: podolagnos_28 στις: Σήμερα στις 22:36 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή  

--------------------------------------------------------------------------------
Φιλαράκο καλησπέρα! Aπό σήμερα δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, πήρα μεταγραφή στον Oλυμπιακό σαν τον Nικοπολίδη, αγαπώ τον κόσμο του Θρύλου, το πάθος του και την αφοσίωσή του, τόσα χρόνια ήμουν σε μία πλάνη με τον κολοβάζελο
Αναφορά στον Διαχειριστή

--------------------------------------------------------------------------------

Απίστευτο??????????????????????

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ειδε το φως το αληθινο!!!

Επισκέπτης
Μεταγραφές αθλητών έχω δεί χιλιάδες...αλλά το παρακάτω έχει ενδιαφέρον:
-----------------------------------------------------------------------------------
since1991
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος

Είμαι εδώ επειδή...: Μου αρέσουν οι ΚΩΛΑΡΕΣ

Tρέμετε παλιολούγκρες θα έρθει και η σειρά σας!

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: podolagnos_28 στις: Σήμερα στις 22:36 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή  

Φιλαράκο καλησπέρα! Aπό σήμερα δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, πήρα μεταγραφή στον Oλυμπιακό σαν τον Nικοπολίδη, αγαπώ τον κόσμο του Θρύλου, το πάθος του και την αφοσίωσή του, τόσα χρόνια ήμουν σε μία πλάνη με τον κολοβάζελο
Αναφορά στον Διαχειριστή

Απίστευτο??????????????????????
σε εχει κοψει για "μερακλη"(πηρε πληροφοριες απο σπινο,μαμπα,gayboy) & σε πλησιαζει στο φιλικο τωρα..αντε κουφαλιτσα,καλο βολι.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αδελφια πολυ πλουσιο το προγραμμα σημερα..

ΠΟΛΟ

Για να "σπάσει το ρόδι" ο Ολυμπιακός..

Τη Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι φέρνει η 2η αγωνιστική του Α΄ ομίλου της Euroleague στον δρόμο του Ολυμπιακού.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας υποδέχονται το Σάββατο (08/12,17:00) την πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου στο «κρύο» κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ,αφού εκτός της τιμωρίας της φυσικής τους έδρας δεν θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους.

Στόχος της ομάδας του Βαγγέλη Πάτερου δεν είναι άλλος από την επίτευξη της πρώτης νίκης ώστε να μην βγουν εκτός πορείας και αναγκαστούν στη συνέχεια να…τρέχουν για να πλασαριστούν μέσα στην προνομιούχο δυάδα του γκρουπ.

Η Γιαντράν είναι υπολογίσιμος αντίπαλος αλλά δεν αποτελεί «φόβητρο» για τους «ερυθρόλευκους»,οι οποίοι αν παρουσιάσουν το σοβαρό και καλό τους πρόσωπο θα πάρουν το πολύτιμο τρίποντο.

οι μαλακιες πληρωνονται..

Η Βαθμολογία (σε 1 αγώνα)
1. Μλάντοστ (11-7) 3
2. Σίντεζ (7-7) 1
3. Ολυμπιακός (7-7) 1
4. Γιαντράν (7-11) 0

ΒΟΛΕΥ

αρθρο44-ΘΡΥΛΟΣ στη Ριζούπολη

ευκαιρεια για παρτυ με τους πελατες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α1 Βόλλεϋ 2007-2008

1 Παναθηναϊκός 27 9
2 Ηρακλής 23 9
3 Ολυμπιακός 21 9
4 Άρης 16 9
5 Λαμία 13 9
6 ΕΑ Πατρών 11 8
7 Α.Ε.Κ. 11 9
8 Α.Ο Κηφισιάς 9 9
9 Εθνικός Αλεξ/λης 8 9
10 Π.Α.Ο.Κ. 7 8
11 Πανελλήνιος 7 9
12 Μίλωνας 6 9

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΘΡΥΛΟΣ-λεβαδειακος

Εκτός και ο Πατσατζόγλου..

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τάκης Λεμονής για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό που θα γίνει το Σάββατο.Ο 47χρονος τεχνικός,δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Χρήστο Πατσατζόγλου,που ένιωσε ενοχλήσεις από τον πρόσφατο τραυματισμό του,έκανε θεραπεία για προληπτικούς λόγους και θα προστατευτεί ενόψει του αγώνα με την Βέρντερ Βρέμης.

Από εκεί και πέρα,τα νέα δεν ήταν ευχάριστα και για τον Μιχάλη Κωνσταντίνου.Υποβλήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι,σε μαγνητική τομογραφία και από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει τράβηγμα στον δεξιό προσαγωγό και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για δύο περίπου εβδομάδες.

Αντίθετα, οι Τζόρτζεβιτς και Στολτίδης γυμνάστηκαν κανονικά στην τελευταία προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και υπολογίζονται κανονικα.

Όσον αφορά στα γνωστά προβλήματα;Ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.Ο Παναγόπουλος ακολούθησε μέρος της προπόνησης,ενώ ο Ντομί ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.Ο Νε έκανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και ο Ζεβλάκοφ ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Μετά την προπόνηση ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:Νικοπολίδης,Σηφάκης,Αντζας,Παπαδόπουλος,Πάντος,Τοροσίδης, Στολτίδης,Λεντέσμα,Τζόρτζεβιτς,Γκαλέτι,Μενδρινός,Νούνιες,Κοβάσεβιτς, Λούα Λούα,Μήτρογλου,Αρτσούμπι,Λαμπρόπουλος και Κατσικογιάννης.

αντε να ξαναδουμε απο κοντα την αρρωστεια σε ματσακι προπονησης για τον αγωνα της τριτης..καθαριζουμε απο την αρχη & μετα μεγαλη προσοχη μην εχουμε νεους τραυματισμους..

Superleague 2007-2008
1 Α.Ε.Κ. 24 10
2 Ολυμπιακός 21 10
3 Παναθηναϊκός 21 10
4 Αστέρας Τρίπολης 18 10
5 Άρης 16 10
6 Ατρόμητος 16 10
7 Πανιώνιος 15 10
8 Ηρακλής 14 10
9 Π.Α.Ο.Κ. 13 10
10 Απ. Καλαμαριάς 11 10
11 Λεβαδειακός 10 10
12 Λάρισα 9 10
13 Ξάνθη 9 10
14 Ο.Φ.Η. 8 10
15 Βέροια 7 10
16 Εργοτέλης 6 10

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΘΡΥΛΟΣ-Ολυμπιάδα 21.30

παμε για αλλη μια 100σταρα στο χαλαρο..

Α1 Μπάσκετ 2007-2008

1 Παναθηναϊκός 14 7
2 Ολυμπιακός 13 7
3 Πανιώνιος 13 7
4 Πανελλήνιος 13 7
5 Αιγάλεω 12 7
6 Άρης 11 7
7 Λάρισα 10 7
8 Α.Ε.Κ. 10 7
9 Ολύμπια 9 7
10 Ολυμπιάδα Πατρών 9 7
11 Κολοσσός 9 7
12 ΑΓΟ Ρέθυμνο 8 7
13 Π.Α.Ο.Κ. 8 7
14 Μαρούσι 8 7

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
σε εχει κοψει για "μερακλη"(πηρε πληροφοριες απο σπινο,μαμπα,gayboy) & σε πλησιαζει στο φιλικο τωρα..αντε κουφαλιτσα,καλο βολι.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε συ αδερφέ...θα μας τρελλάνουν........καλά είσαι???Τις καλημέρες μου όπως και στον Άλεξ.....ωραίος καιρός σήμερα.......
ΥΓ--->Αδερφέ...το παρακάτω το διάβασες???

Ελπίζω να είναι περίπτωση...Τουρέ και όχι...Νέ.......

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε συ αδερφέ...θα μας τρελλάνουν........καλά είσαι???Τις καλημέρες μου όπως και στον Άλεξ.....ωραίος καιρός σήμερα.......
ΥΓ--->Αδερφέ...το παρακάτω το διάβασες???

Ελπίζω να είναι περίπτωση...Τουρέ και όχι...Νέ.......
καλημερα φιλε..οντως ωραια ημερα & ευχομαι σημερα να εχουμε 4 στα 4..εγω παντως μετα το τοπι,θα παω & στο κλειστο να δω την προπονησουλα με την ολυμπιαδα..

οσο για τα διαφορα τυπακια εδω μεσα,τι να πεις???το συγκεκριμμενο ατομο μπηκε,μας εριξε ενα καρο πουστριλικια(εγω εφαγα warn για παρτη του),με βομβαρδισε με ενα σωρο απειλητικα μυνηματα & τωρα μεχρι που εχει βαλει & το σημα του ΘΡΥΛΟΥ μας στο αβαταρ του..αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου..

σχετικα με το "μαυρο διαμαντι",τι να σου πω???καταρχην μου θυμισε αμεσως ενα μαυρακο που ειχε φερει ο σαλιας που ηταν εντελως παλτο..αν ερθει,θα τον δουμε στην πραξη..εξαλλου(ως γνωστον) μεχρι το τελος των μεταγραφων,θα μας φερουν ισα με 100 παιχτες..οτι & να λεμε τωρα δεν εχει αξια..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
καλημερα φιλε..οντως ωραια ημερα & ευχομαι σημερα να εχουμε 4 στα 4..εγω παντως μετα το τοπι,θα παω & στο κλειστο να δω την προπονησουλα με την ολυμπιαδα..
οσο για τα διαφορα τυπακια εδω μεσα,τι να πεις???το συγκεκριμμενο ατομο μπηκε,μας εριξε ενα καρο πουστριλικια(εγω εφαγα warn για παρτη του),με βομβαρδισε με ενα σωρο απειλητικα μυνηματα & τωρα μεχρι που εχει βαλει & το σημα του ΘΡΥΛΟΥ μας στο αβαταρ του..αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου..
σχετικα με το "μαυρο διαμαντι",τι να σου πω???καταρχην μου θυμισε αμεσως ενα μαυρακο που ειχε φερει ο σαλιας που ηταν εντελως παλτο..αν ερθει,θα τον δουμε στην πραξη..εξαλλου(ως γνωστον) μεχρι το τελος των μεταγραφων,θα μας φερουν ισα με 100 παιχτες..οτι & να λεμε τωρα δεν εχει αξια..
Ναι...ο since όντως δεν είναι τελικά....φανατικός βάζελος...είναι...φίλαθλος....για τον αραπάκο δεν ξέρω...είναι θετικό που γίνονται κινήσεις όμως και δοκιμάζονται οι ποδοσφαιριστές.....θα τον δούν και θα κρίνουν....ελπίζω να είναι όντως...διαμαντάκι......
Δες και αυτό:

Εγώ επιμένω...δεν είναι κακός...απλά αυτοί οι ποδοσφαιριστές όταν έρχονται απο τόσο μακριά δυσκολεύονται αρκετά.....βλέπε Μπορέλι....την πρώτη χρονιά γέλαγαν και οι ίδιοι οι βάζελοι....μετά όμως....έβγαλε μάτια....

Επισκέπτης
Ναι...ο since όντως δεν είναι τελικά....φανατικός βάζελος...είναι...φίλαθλος....για τον αραπάκο δεν ξέρω...είναι θετικό που γίνονται κινήσεις όμως και δοκιμάζονται οι ποδοσφαιριστές.....θα τον δούν και θα κρίνουν....ελπίζω να είναι όντως...διαμαντάκι......
Δες και αυτό:

Εγώ επιμένω...δεν είναι κακός...απλά αυτοί οι ποδοσφαιριστές όταν έρχονται απο τόσο μακριά δυσκολεύονται αρκετά.....βλέπε Μπορέλι....την πρώτη χρονιά γέλαγαν και οι ίδιοι οι βάζελοι....μετά όμως....έβγαλε μάτια....
παιχταρα μου δεν διαφωνω μαζι σου,απλα θα πρεπει να βρεθει τροπος να εχουμε αυτους τους παιχτες για καβαντζα εστω & αν μας βγει ο ενας στους δεκα,αλλα το ροστερ να ειναι εμπλουτιζμενο με τουλαχιστον 20 εντεκαδατους παιχτες για να μην εχουμε & εμεις σαν φιλαθλοι παραπανω απαιτησεις απο αυτους..(βλεπε μπορχα-νιουνιες-αρτσουμπι κλπ)..φετος μας προεκυψαν πολλοι τραυματισμοι,το παλτο να γινεται καθημερινα χειροτερο(ελεος ρε πουστη μου με το χαλουμι) & ενα λαμογιο-αγαπουλη(ραουλ μπραβο) του στυλ καψη(τραυματιας του κωλου),με τα γνωστα αποτελεσματα στην ευρυθμη λειτουργεια της ομαδας..ο θειος πρεπει να λυσει πρωτα αυτα τα προβληματα γιατι δωσαμε διακιωματα στους πελατες να ελπιζουν..βεβαια αυτο δεν ειναι & πολυ ασχημο αν το σκεφτεις καλα,γιατι στο τελος θα τους τσουξει πολυ περισσοτερο..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
1ον)Σχολιο για τον αξιο αναφορας φιλο ΒΟΘΡΟ...παλικαρι μου τα τα ειλικρινη μου συγχαρητηρια για τον τροπο που μιλας και σκεφτεσαι..πολυ μου αρεσε αυτο που ειπες :''ο πατερας με εβαλε στη δουλεια απ τα 16''...Πολλα τσουτσεκι του σημερα θα σνομπαραν μια τετοια δουλεια..μπραβο σου που καμαρωνεις κι ευχομαι απ την καρδια μου να σαι παντα καλα....και για να το καλαμπουρισω και λιγο χαιρομαι που δεν εισαι σαν το παλικαρι απ την ταινια ''ΘΥΡΑ 7 Η μεγαλη στιγμη''...να σαι καλα!!
Τωρα για τον αλλο τον since τι να πω.......?
και μετα ελεγε εμενα ανωμαλο που πηδαω κανα τραβελι...ε αν ειμαι εγω ανωμαλος αυτος τι ειναι?τα δα ολα πια μ αυτο το πμ που διαβασα...ημαρτον!!!

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Καλησπερα αδερφια συγγαυροι,
Κατακοκκινη αγωνιστικη μερα η σημερινη με παιχνιδια σε ολα τα αθληματα.
Το ματσακι με τη Λειβαδια ειναι στις 7 και δεν πρεπει να το ξεχναμε. Εμεις ειμαστε Ολυμπιακοι και στο γηπεδο πηγαινουμε να δουμε την ερυθρολευκη και οχι τον αντιπαλο.Αντε να δουμε αν θα εμφανιστουν σημερα οσοι φωναζουν οτι δεν μπορουν να μπουν στον Ναο με . . . Βερντερ και ΑΕΚακι_44.
Το πολο ειναι κεκλεισμενων για τους γνωστους λογους.
Καλο θα ειναι οσοι εχουμε ορεξη και για τη συνεχεια να περασουμε απεναντι στο ΣΕΦ για την προπονησουλα με Ολυμπιαδα.
Καλο ερυθρολευκο απογευμα.

ΘΥΡΑ 7 RED ULTRAS
                          ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom