Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κοψε την πρεζα γιατι σε χαλαει..
που ειδες ρε μαλακα να συμφωνω με τα ζελια???
σαλτα & γαμησου μεσημεριατικα..
την κλαψομουνιαση σας δεν αντεχω ρε πουστρακια..
ποια η διαφορα σας απο τους σιχαμενους???
αντε γαμηθειτε μουνοπανα..
η ντροπη των γαυρων εισαστε μαλακισμενα..
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..
δεν συμφωνεις εσυ με τα ζελια....αυτα συμφωνουν μαζι σου......
και μην μπερδευεσαι.....αυτοι κλαινε απο συνηθεια και επειδη το κλαμα ειναι τροπος ζωης τους ....εμεις κλαιμε επειδη υπαρχει λογος....επειδη οντως υπαρχει παρασκηνιο....μην μπερδευεσαι λοιπον...δεν ειναι το ιδιο... ;) ;)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Ξεχαστε τα νον κολ, τα πλεονεκτηματα σε φαουλ, ξεχαστε οτι μας εχουν κλεψει αλλα δυο και πανε για το τριτο. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!!!!

Απλα οποιος ξεκινησει την Κυριακη για το ΣΕΦ ας εχει στο μυαλο του το παρακατω βιντεο και το οτι ο Ροχαλας τιμωρηθηκε με 2000€.

Μετα ας πραξει ο καθενας οπως νομιζει.....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
2 χιλαρικα προστιμο στον διαμαντιδη για την ροχαλα..
ποιος φταιει για τα οσα θα ακολουθησουν???
στην λαμια δεν ειχαμε νεκρους κατα τυχη..
την κυριακη θα συνεχιστει η κωλοφαρδια μας???
αξιοι της μοιρας μας ως συνηθως..
αν οι αγγελοπουλοι εχουν κουκουτσι μυαλο,ο αγωνας πρεπει να αναβληθει επ αοριστον..
αν οχι,ειναι συνυπευθυνοι για οτι συμβει..
Υ.Γ αντε μαζεψε τα μαλακιστηρια τωρα..

Μήπως είσαι έξω με αναστολή;;;; :grin:
Κάτι έχεις πάθει τελευταία...

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
και μην μπερδευεσαι.....αυτοι κλαινε απο συνηθεια και επειδη το κλαμα ειναι τροπος ζωης τους ....εμεις κλαιμε επειδη υπαρχει λογος....επειδη οντως υπαρχει παρασκηνιο....μην μπερδευεσαι λοιπον...δεν ειναι το ιδιο... ;) ;)

ασ' το , κατι τρεχει με τον πλεζουρα τελευταια, εμεις θυμομαστε τον παλιο τον δικο μας, μην απαντας ;)

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
στα ριπαπά μου.
για μένα γάβρος για σεβασμό είναι αυτό που έχει μεγαλώσει στη ρίζα.
τελεία.

ο θειός μου είναι βέρος κερατσινιώτης έχει μεγαλώσει μέσα στο καραισκάκη.
ακούει τον ύμνο του ολυμπιακού και δακρύζει.
έχοντας αναλύσει την ψυχοσύνθεση των γνήσιων γάβρων τύπου πλέζουρα έχω καταλήξει ότι ο γαύραρος είναι περήφανος για όλα τα υπόλοιπα που αντιπροσωπεύει.
κάπου στο τέλος μετράει και τις κούπες.

για όλους τους λοιπούς υπάρχει το αριθμητήριο.
ε και;
στα ριπαπά μου. όποιος έχει περπατήσει στην ιχθυόσκαλα ανάμεσα σε γαύρους καταλαβαίνει τι εννοάω.
για τους λοιπούς μαιντανούς και φελλούς υπάρχει και ο βόλος και η κέρκυρα και αλλού.

μαθε μας ωραια πραματα δασκαλε. . . μονο εσυ ξερεις κανεις αλλος. .  :jerking: :jerking: :jerking:

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οσο ειναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ο ιχθυοσκαλακιας αλλο τοσο ειμαι και γω αστροναυτης

ΠΛΕΖΟΥΡΑ σκασε , βουλωσε το , μη μιλας τωρα.

Αν δεν γουσατρεις κλεισε τον υπολογιστη σου τωρα.

Η ομαδα δεν εχει αναγκη  συκοφαντες και ατομα που την πριονιζουν

Αμφιβαλλω για το ποσο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  εισαι πλεον μαλακα καραγκιοζη που μας γαμανε οι βαζελοι και συ λες οτι λενε οι ιδιοι λαγοι ουστ λαγε πλεζουρα

Επισκέπτης
στα παπαρια μου τι κανουν τα ζελια..
με εσας αηδιαζω που μυξοκλαιτε σαν ψωλιτσες..
παρασκηνιο οντως υπαρχει-υπηρχε & θα υπαρχει..
τραβα πιασε τον υπευθυνο(αγγελοπουλοι)απο τον γιακα & φροντισε να το διαφεντευεις εσυ..
τα λοιπα ειναι για πουστρακια..
εχετε φτασει σε τετοιο σημειο καταντιας,που ακομη & την ωρα που μας γλενταγε η μπαρτσελονα,εσεις φωναζατε "πουστη βασιλακοπουλε"..
εχω πιει ολα τα ναρκωτικα του πλανητη,τετοια αμοιβαδοποιηση ακομη δεν εχω παθει..
μεχρι να γινω σαν εσας θα σας τα χωνω μηπως & παρετε χαμπαρι ποσο ξεφτιλες εχετε γινει..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και κατι ακομα .....το φτυσιμο τιμαται 2000......
οποιος λοιπον απο τους παιχτες μας δεν τους πλακωσει στις ροχαλες και μετα να πολλαπλασιασει επι 2000 ειναι αδερφη....
αςχορεψουμε και μια φορα με οτι μας παιζουν ...ας φερθουμε εξυπνα και πονηρα......2000 η χλεπα;;;;;εμπρος λοιπον....
λεφτα υπαρχουν.....γω δεν θελω ουτε πρωταθλημα ουτε τιποτα......στα  αρχιδια μου.....ας ξηγηθουν οποως πρεπεικαι ας το παρουν οι αλλοι..... ;) ;)

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Ξεχαστε τα νον κολ, τα πλεονεκτηματα σε φαουλ, ξεχαστε οτι μας εχουν κλεψει αλλα δυο και πανε για το τριτο. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!!!!

Απλα οποιος ξεκινησει την Κυριακη για το ΣΕΦ ας εχει στο μυαλο του το παρακατω βιντεο και το οτι ο Ροχαλας τιμωρηθηκε με 2000€.

Μετα ας πραξει ο καθενας οπως νομιζει.....

βλεπεις λοιπον οτι στο βιντεο δεν βαζεις την μπουνια του τεοντοσιτς.γιατι αραγε;βλεπεις λοιπον οτι ο κομπλεξικος εισαι εσυ και οχι εμεις,μακαρι να το καψετε ολο το σεφ να διακοπει ο αγωνας και να παρουμε την κουπα μεσα στο σεφ, δυστυχως ανθρωποι σαν εσενα που θα προκαλεσουν επεισοδεια εχουν καταστρεψει την ελλαδα.

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
και κατι ακομα .....το φτυσιμο τιμαται 2000......
οποιος λοιπον απο τους παιχτες μας δεν τους πλακωσει στις ροχαλες και μετα να πολλαπλασιασει επι 2000 ειναι αδερφη....
αςχορεψουμε και μια φορα με οτι μας παιζουν ...ας φερθουμε εξυπνα και πονηρα......2000 η χλεπα;;;;;εμπρος λοιπον....
λεφτα υπαρχουν.....γω δεν θελω ουτε πρωταθλημα ουτε τιποτα......στα  αρχιδια μου.....ας ξηγηθουν οποως πρεπεικαι ας το παρουν οι αλλοι..... ;) ;)

πιπες θα κανετε του διαμαντιδη....δε θα τολμησει κανεις σας να το πειραξει. .  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
στα παπαρια μου τι κανουν τα ζελια..
με εσας αηδιαζω που μυξοκλαιτε σαν ψωλιτσες..
παρασκηνιο οντως υπαρχει-υπηρχε & θα υπαρχει..
τραβα πιασε τον υπευθυνο(αγγελοπουλοι)απο τον γιακα & φροντισε να το διαφεντευεις εσυ..
τα λοιπα ειναι για πουστρακια..
εχετε φτασει σε τετοιο σημειο καταντιας,που ακομη & την ωρα που μας γλενταγε η μπαρτσελονα,εσεις φωναζατε "πουστη βασιλακοπουλε"..
εχω πιει ολα τα ναρκωτικα του πλανητη,τετοια αμοιβαδοποιηση ακομη δεν εχω παθει..
μεχρι να γινω σαν εσας θα σας τα χωνω μηπως & παρετε χαμπαρι ποσο ξεφτιλες εχετε γινει..
κοφτα ομως γιατι σε χαλανε......υπαρχει γαυρος που ειπε οτι ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ;;;;;
γιατι κανεις προβοκατσια και καλα οτι ειναι λακαμαδες και βλεπουν φαντασματα;;;;;ρε μαλακα η μας κανεις πλακα η εισαι καποιος αλλος...αντε και γαμισου ειτε ετσι ειτε αλλοιως ;) ;) ;)

Επισκέπτης
ασε ρε τζαμπα μαγκα. . .
ξεκαυλωσε και λιγακι..
τα ιδια ελεγες και σε εμενα αλλα... . . . . .
ακομα ερχεσε στα σεπολια...
ρουφα το τρομπονι σου τωρα και ΜΟΚΟ :lheel:
εσυ φτιαξε 2-3 κλωνους ακομη & κλασε μου μια μαντρα αρχιδια..
τσουζει το σουφρετο σου πουστρακο..
εφιαλτης σου εχω γινει ανυπαρκτε..
κλαψε λιγακι ακομη & οταν εχω καυλες θα σε σενιαρω..

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
βλεπεις λοιπον οτι στο βιντεο δεν βαζεις την μπουνια του τεοντοσιτς.γιατι αραγε;βλεπεις λοιπον οτι ο κομπλεξικος εισαι εσυ και οχι εμεις,μακαρι να το καψετε ολο το σεφ να διακοπει ο αγωνας και να παρουμε την κουπα μεσα στο σεφ, δυστυχως ανθρωποι σαν εσενα που θα προκαλεσουν επεισοδεια εχουν καταστρεψει την ελλαδα.

1ον το βιντεο δεν το εφτιαξα εγω αλλα και παλι δε θα το εβαζα, δεν το αρνουμαι ομως οτι την εχωσε ο Μιλος..

2ον Μακαρι να κανουμε τι ?      

Ποσο μα ποσο δεν εχετε παρει χαμπαρι..............

Επισκέπτης
υπαρχει γαυρος που ειπε οτι ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ;;;;;
γιατι κανεις προβοκατσια και καλα οτι ειναι λακαμαδες και βλεπουν φαντασματα;;;;;
ποιος φωναζε ρε μαλακα το "πουστη βασιλακοπουλε"???
οι ισπανοι,οι σερβοι ή οι ρωσσοι???
αντε γαμησου ρε..
& μην ξεχασεις να κλαψεις λιγο ακομη ΒΛΑΚΑ..

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
αν διεθετες λιγο παραπανω χρονο για να καταλαβεις τι γραφω,δεν θα εφτανες σε αυτο το συμπερασμα..

Αυτο που υπονοεις ειναι το μονο που εχεις δικιο..
και εχει ηδη κανει ζημια, ειναι αληθεια...

Ωρες ωρες το παρακανεις ομως..

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
1ον το βιντεο δεν το εφτιαξα εγω αλλα και παλι δε θα το εβαζα, δεν το αρνουμαι ομως οτι την εχωσε ο Μιλος..

2ον Μακαρι να κανουμε τι ?      

Ποσο μα ποσο δεν εχετε παρει χαμπαρι..............

ευχαριστω πρεπει να λετε που εφυγε ορθιος ο δικος σας :sunglasses:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
να ρωτησω κατι? οι φατσες των αδερφων αγγελόπουλων σας παραπεμπουν σε ηγετικες (με οτι αυτο συνεπαγεται) φιγουρες?

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ασε ρε τζαμπα μαγκα. . .
ξεκαυλωσε και λιγακι..
τα ιδια ελεγες και σε εμενα αλλα... . . . . .
ακομα ερχεσε στα σεπολια...
ρουφα το τρομπονι σου τωρα και ΜΟΚΟ :lheel:

ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΖΟΥΡΑ

αρα δεν εχει καμια αξια να σου μιλαω αφου απο υπολογιστη σκοτωνεις και απο κοντα φανταζομαι θα ετοιμαζεσαι να παρελασεις αυριο στο αθενς πραιντ με γκει , λεσβιες , μπαι , σιμειλς

Εισαι ενας λαγος που θα ηθελε να ειναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ομως ολες οι σχεσεις σου ηταν και ειναι γαυροι και σε χουν ξεκωλιασει , ομως εγω στρακια δε γαμαω.τελος μαζι σου δεν ασχολουμαι ξανα παλιαδερφη κοτουλα λαγε βαζελα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom