gaganis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σήμερα είναι ο 4ρτος γύρος εντός έδρας στο μπάσκετ έτσι;;;
κυριακη στις 21.45 στο Σεφ με κορακες λαρι βορεαδη - γκοντα - ρουλα κορομηλας
Σήμερα είναι ο 4ρτος γύρος εντός έδρας στο μπάσκετ έτσι;;;
Αυριο στις πεντε παιζει ο Πανελληνιος με το Αμαρουσσιο , εμεις κυριακη παιζουμεΑύριο είναι φίλε!
Aπό το σοκ του 70-79 υποθέτω,αρέ μας πικράνανε πάλι,πάει κ το τασάκι από νεύρα μου!!!Έχω χάσει τις μέρες...για Σαββάτο το είχα σήμερα!
Έχω χάσει τις μέρες...για Σαββάτο το είχα σήμερα!
Πολύ σίγουρο σε βλέπω,μην γίνει το 3-1!!!κυριακη στο σεφ θα γινει το 2-2
εγω δεν ειχα καθολου νευρα απλα ειχα ενα λυκο λουτρινο και τον εβγαλα περσονα νον γκρατα χαχαχαχαχαχαχα
Πολύ σίγουρο σε βλέπω,μην γίνει το 3-1!!!
εκτος απο μαλακας εισαι & ρουφιανος..Ενα θα σου πω θα μπει διχτυ απο εκει που ειναι παντα οι οργανωμενοι αλλα αυτοι θα πανε απο το απεννατι πεταλο στη πεντε
2 χιλαρικα προστιμο στον διαμαντιδη για την ροχαλα..
ποιος φταιει για τα οσα θα ακολουθησουν???
στην λαμια δεν ειχαμε νεκρους κατα τυχη..
την κυριακη θα συνεχιστει η κωλοφαρδια μας???
αξιοι της μοιρας μας ως συνηθως..
αν οι αγγελοπουλοι εχουν κουκουτσι μυαλο,ο αγωνας πρεπει να αναβληθει επ αοριστον..
αν οχι,ειναι συνυπευθυνοι για οτι συμβει..
Υ.Γ αντε μαζεψε τα μαλακιστηρια τωρα..
μπορεις να συμφωνεις/διαφωνεις με οποιον θελεις..ρε μαλακα πλεζουρα( ) χαλαρωσελιγο....συμφωνουν με αυτα που λες ολες οι ζελες....εχεις τρελλαθει;;;
εχεις πιει κατι δυσκολο;;;;
παρτο αλλοιως.....ειπαμε αλλα το γαμησες εντελως.....ωραια τα λεει σε γενικες γραμμες ο τυπος....αληθειες λεει....
τι το παιζεις τωρα;;;υπερανω;;;;σου πιανουν την κωλοτρυπιδα και εσυ το παιζεις ιστορια και πολιτισμος;;;;;
συνεχισε να μας αποδυκνειεις ποσο χαζομαλακας εισαι..Ειδες πως παπαριζεσαι ??? Κατα τα αλλα ειναι μαλακες οσοι ασχολουνατι με δαιτησια και κεδ και εσυ τωρα εκφραζεις το σχολιο σου ετσι και ατ χωνεις ακολουθωντας κατα γραμμα τη συνταγη μου , εισαι καλος λακαμας
σιγα την αποκαλυψη που εκανα ρε , ο κοσμος το χει τουμπανο και συ κρυφο καμαρι ή δεν τα ξερει νομιζεις η μπατσονομια ολα ??? απλα και αυτοι σκυλια ειναι κρατικα μαλιστα και φοβουνται το ψωμι τους και σιγα μη βαλλουν το χερακι τους στη φωτια
Σας ευχομαι να κρατησετε αυτον τον τεραστιο προπονητη και τα επομενα χρονια,που θα παει καποτε θα μαθει απο της ψωλες του ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ.ελπιζω ο μπουρουσης να ακουσε της συμβουλες που του εδωσε 1 κορυφαιος κοουτς της ευρωπης.ευχη μου να σας τελειωσουμε μεσα στο σεφ αλλα δυστυχως πρεπει να πουληθουνε και εισητηρια οποτε μαλλον παμε για το 3-2 οπως περισυ.ευχομαι να κρατησετε και για τριτη χρονια τον κορυφαιο κοουτς παναγιωτη γιαννακη.και για τον διαμαντιδη που λετε ξεχνατε γαυρακια οτι στην αρχη της φασης ο τεοντοσιτς του ριχνει μπουνια αλλα το αρρωστο μυαλο σας δεν τα βλεπει αυτα γιαυτο μια ζωη θα ειστε καφροι σαν φιλαθλοι.θα σπασετε το σεφ θα κερδισετε θα τιμωρηθηται και θα ερθετε στο ΟΑΚΑ να φατε ξανα την πουτσα και να μας δειτε να παιρνουμε το πρωταθλημα.
ρε εισαι καλα;;;τι πατους και μαλακιες λες;;;;;μπορεις να συμφωνεις/διαφωνεις με οποιον θελεις..
δεν ζητησα ποτε να συμφωνειτε μαζι μου..
κλαψτε οσο θελετε..
το πηγαδι δεν εχει πατο λεμε..
αν δεν μπορειτε να καταλαβετε ουτε τα αυτονοητα,περαστικα σας..
κοψε την πρεζα γιατι σε χαλαει..ρε εισαι καλα;;;τι πατους και μαλακιες λες;;;;;
σε πολεμο ειμαστε ρε ξυπνα......η εισαι μαζι μας η οχτρος....ξυπνα και ασε την κουλτουρα και τις πιπες.....
μας εχουν ζαλισει τα παπαρια με το κλαμα στην μπαλλα χωρις να υπαρχει λογος και στο μπασκετ που εχουν οχι παραγκα αλλα ουρανοξυστη το παιζουν γερμανοι και εσυ συμφωνεις μαζι τους....
και στο κατω κατω αμα γουσταρεις να ξηγιεσαι ετσι μαγκια σου αλλα μην ζαλιζεις και τα αρχιδια του αλλουνου που τα βλεπει αλλοιως....
οκ δεν περιμενω απο ολυμπιακο να παραδεχθει την μαλακια του παικτη του ολη η ελλαδα το ειδε, μαζι φυσικα με την ροχαλα του διαμαντιδη.αλλα να μαθετε να δεχεστε τα πραγματα οπως ειναι και οχι οπως σας βολευει μονο ετσι θα πατε μπροστα.όπως αποδεικνύεται από το βίντεο της συγκεκριμένης φάσης ο Τεόντοσιτς προκαλεί τον Διαμαντίδη με αόρατη γροθιά αν και όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω η αλήθεια είναι ότι η σκιά του Μίλος έριξε και κλωτσιά στον παίκτη του Παναθηναϊκού.
αντε γαμισου ρε σπαθαρη.....που κανεις και ψυχαναλυση του γαυου......ποτ θα με φτυνουν και εγω θα κραταω ομπρελλα.....που θα ελεγχουν το παρασκηνιο και επειδη ειμαι υπερανω θα σφυριζω αδιαφορα και θα τους αφηνω να με γαμανε επειδη ειμαι ''υπερηφανος γαυρος'' που περπατησε στην ιχθυοσκαλα....στα ριπαπά μου.
για μένα γάβρος για σεβασμό είναι αυτό που έχει μεγαλώσει στη ρίζα.
τελεία.
ο θειός μου είναι βέρος κερατσινιώτης έχει μεγαλώσει μέσα στο καραισκάκη.
ακούει τον ύμνο του ολυμπιακού και δακρύζει.
έχοντας αναλύσει την ψυχοσύνθεση των γνήσιων γάβρων τύπου πλέζουρα έχω καταλήξει ότι ο γαύραρος είναι περήφανος για όλα τα υπόλοιπα που αντιπροσωπεύει.
κάπου στο τέλος μετράει και τις κούπες.
για όλους τους λοιπούς υπάρχει το αριθμητήριο.
ε και;
στα ριπαπά μου. όποιος έχει περπατήσει στην ιχθυόσκαλα ανάμεσα σε γαύρους καταλαβαίνει τι εννοάω.
για τους λοιπούς μαιντανούς και φελλούς υπάρχει και ο βόλος και η κέρκυρα και αλλού.