Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Έχω χάσει τις μέρες...για Σαββάτο το είχα σήμερα!

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Έχω χάσει τις μέρες...για Σαββάτο το είχα σήμερα!

κυριακη στο σεφ θα γινει το 2-2

εγω δεν ειχα καθολου νευρα απλα ειχα ενα λυκο λουτρινο και τον εβγαλα περσονα νον γκρατα χαχαχαχαχαχαχα

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πολύ σίγουρο σε βλέπω,μην γίνει το 3-1!!! :P

Ενα θα σου πω  θα μπει διχτυ απο εκει που ειναι παντα οι οργανωμενοι αλλα αυτοι θα πανε απο το απεννατι πεταλο στη πεντε

ο κοσμος θα το παρει οπως και τον δευτερο τελικο

αν ερθει η πουσταρελλα η διαμαντιδαινα θα πεσει πολυ κορνεεεεεεες

το μεσαιο διαζωμα θα εχει μονο 7  και να θελουν δεν θα τους αφησουμε να το απρουν και με βια αν χρειαστει θα το παρουμε γιατι ετσι μας αρεσει

Επισκέπτης
2 χιλαρικα προστιμο στον διαμαντιδη για την ροχαλα..
ποιος φταιει για τα οσα θα ακολουθησουν???
στην λαμια δεν ειχαμε νεκρους κατα τυχη..
την κυριακη θα συνεχιστει η κωλοφαρδια μας???
αξιοι της μοιρας μας ως συνηθως..
αν οι αγγελοπουλοι εχουν κουκουτσι μυαλο,ο αγωνας πρεπει να αναβληθει επ αοριστον..
αν οχι,ειναι συνυπευθυνοι για οτι συμβει..
Υ.Γ αντε μαζεψε τα μαλακιστηρια τωρα..

Επισκέπτης
Ενα θα σου πω  θα μπει διχτυ απο εκει που ειναι παντα οι οργανωμενοι αλλα αυτοι θα πανε απο το απεννατι πεταλο στη πεντε
εκτος απο μαλακας εισαι & ρουφιανος..
καλα το πας..
Υ.Γ δεν τα γραφουν δημοσιως αυτα ρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ..

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σημερα η ουρα εφθανε στο Τραμ και στο Ολυμπικο...Ο κοσμος ειναι οργισμενος μακαρι να κρατηθει καατ τη διαρκεια του αγωνα μετα ας τους φαμε ζωνταβους μη ξεχναμε τα μουνοπανα που εριξαν με οπλο σε χατζη μπαρλο αργυροπουλο στο οακα και κανεις τους δεν τιμωρηθηκε

για αυτο τα φωναζω ρε , μονον με βια αντιμετωπιζονται ειναι τοσο βρωμιαρηδες που ο πολιτισμος τους εχει πεθανει απο καιρου...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακα πλεζουρα( :think:) χαλαρωσελιγο....συμφωνουν με αυτα που λες ολες οι ζελες....εχεις τρελλαθει;;;
εχεις πιει κατι δυσκολο;;;;
παρτο αλλοιως.....ειπαμε αλλα το γαμησες εντελως.....ωραια τα λεει σε γενικες γραμμες ο τυπος....αληθειες λεει....
τι το παιζεις τωρα;;;υπερανω;;;;σου πιανουν την κωλοτρυπιδα και εσυ το παιζεις ιστορια και πολιτισμος;;;;;

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
2 χιλαρικα προστιμο στον διαμαντιδη για την ροχαλα..
ποιος φταιει για τα οσα θα ακολουθησουν???
στην λαμια δεν ειχαμε νεκρους κατα τυχη..
την κυριακη θα συνεχιστει η κωλοφαρδια μας???
αξιοι της μοιρας μας ως συνηθως..
αν οι αγγελοπουλοι εχουν κουκουτσι μυαλο,ο αγωνας πρεπει να αναβληθει επ αοριστον..
αν οχι,ειναι συνυπευθυνοι για οτι συμβει..
Υ.Γ αντε μαζεψε τα μαλακιστηρια τωρα..

Ειδες  πως παπαριζεσαι ??? Κατα τα αλλα ειναι μαλακες οσοι ασχολουνατι με δαιτησια και κεδ και εσυ τωρα εκφραζεις το σχολιο σου ετσι και ατ χωνεις ακολουθωντας κατα γραμμα τη συνταγη μου , εισαι καλος λακαμας

σιγα την αποκαλυψη που εκανα ρε , ο κοσμος το χει τουμπανο και συ κρυφο καμαρι ή δεν τα ξερει νομιζεις η μπατσονομια ολα ??? απλα και αυτοι σκυλια ειναι κρατικα μαλιστα και φοβουνται το ψωμι τους και σιγα μη βαλλουν το χερακι τους στη φωτια

Επισκέπτης
ρε μαλακα πλεζουρα( :think:) χαλαρωσελιγο....συμφωνουν με αυτα που λες ολες οι ζελες....εχεις τρελλαθει;;;
εχεις πιει κατι δυσκολο;;;;
παρτο αλλοιως.....ειπαμε αλλα το γαμησες εντελως.....ωραια τα λεει σε γενικες γραμμες ο τυπος....αληθειες λεει....
τι το παιζεις τωρα;;;υπερανω;;;;σου πιανουν την κωλοτρυπιδα και εσυ το παιζεις ιστορια και πολιτισμος;;;;;
μπορεις να συμφωνεις/διαφωνεις με οποιον θελεις..
δεν ζητησα ποτε να συμφωνειτε μαζι μου..
κλαψτε οσο θελετε..
το πηγαδι δεν εχει πατο λεμε..
αν δεν μπορειτε να καταλαβετε ουτε τα αυτονοητα,περαστικα σας..

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Σας ευχομαι να κρατησετε αυτον τον τεραστιο προπονητη και τα επομενα χρονια,που θα παει καποτε θα μαθει απο της ψωλες του ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ.ελπιζω ο μπουρουσης να ακουσε της συμβουλες που του εδωσε 1 κορυφαιος κοουτς της ευρωπης.ευχη μου να σας τελειωσουμε μεσα στο σεφ αλλα δυστυχως πρεπει να πουληθουνε και εισητηρια οποτε μαλλον παμε για το 3-2 οπως περισυ.ευχομαι να κρατησετε και για τριτη χρονια τον κορυφαιο κοουτς παναγιωτη γιαννακη.και για τον διαμαντιδη που λετε ξεχνατε γαυρακια οτι στην αρχη της φασης ο τεοντοσιτς του ριχνει μπουνια αλλα το αρρωστο μυαλο σας δεν τα βλεπει αυτα γιαυτο μια ζωη θα ειστε καφροι σαν φιλαθλοι.θα σπασετε το σεφ θα κερδισετε θα τιμωρηθηται και θα ερθετε στο ΟΑΚΑ να φατε ξανα την πουτσα και να μας δειτε να παιρνουμε το πρωταθλημα.

Επισκέπτης
Ειδες  πως παπαριζεσαι ??? Κατα τα αλλα ειναι μαλακες οσοι ασχολουνατι με δαιτησια και κεδ και εσυ τωρα εκφραζεις το σχολιο σου ετσι και ατ χωνεις ακολουθωντας κατα γραμμα τη συνταγη μου , εισαι καλος λακαμας

σιγα την αποκαλυψη που εκανα ρε , ο κοσμος το χει τουμπανο και συ κρυφο καμαρι ή δεν τα ξερει νομιζεις η μπατσονομια ολα ??? απλα και αυτοι σκυλια ειναι κρατικα μαλιστα και φοβουνται το ψωμι τους και σιγα μη βαλλουν το χερακι τους στη φωτια
συνεχισε να μας αποδυκνειεις ποσο χαζομαλακας εισαι..
ετσι & αλλιως οτι θες καταλαβαινεις..
μιλα με τα ραδικια..
σε επανασυνδεω..

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σας ευχομαι να κρατησετε αυτον τον τεραστιο προπονητη και τα επομενα χρονια,που θα παει καποτε θα μαθει απο της ψωλες του ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ.ελπιζω ο μπουρουσης να ακουσε της συμβουλες που του εδωσε 1 κορυφαιος κοουτς της ευρωπης.ευχη μου να σας τελειωσουμε μεσα στο σεφ αλλα δυστυχως πρεπει να πουληθουνε και εισητηρια οποτε μαλλον παμε για το 3-2 οπως περισυ.ευχομαι να κρατησετε και για τριτη χρονια τον κορυφαιο κοουτς παναγιωτη γιαννακη.και για τον διαμαντιδη που λετε ξεχνατε γαυρακια οτι στην αρχη της φασης ο τεοντοσιτς του ριχνει μπουνια αλλα το αρρωστο μυαλο σας δεν τα βλεπει αυτα γιαυτο μια ζωη θα ειστε καφροι σαν φιλαθλοι.θα σπασετε το σεφ θα κερδισετε θα τιμωρηθηται και θα ερθετε στο ΟΑΚΑ να φατε ξανα την πουτσα και να μας δειτε να παιρνουμε το πρωταθλημα.

όπως αποδεικνύεται από το βίντεο της συγκεκριμένης φάσης ο Τεόντοσιτς προκαλεί τον Διαμαντίδη με αόρατη γροθιά αν και όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω  η αλήθεια είναι ότι η σκιά του Μίλος έριξε και κλωτσιά στον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μπορεις να συμφωνεις/διαφωνεις με οποιον θελεις..
δεν ζητησα ποτε να συμφωνειτε μαζι μου..
κλαψτε οσο θελετε..
το πηγαδι δεν εχει πατο λεμε..
αν δεν μπορειτε να καταλαβετε ουτε τα αυτονοητα,περαστικα σας..
ρε εισαι καλα;;;τι πατους και μαλακιες λες;;;;;
σε πολεμο ειμαστε ρε ξυπνα......η εισαι μαζι μας η οχτρος....ξυπνα και ασε την κουλτουρα και τις πιπες.....
μας εχουν ζαλισει τα παπαρια με το κλαμα στην μπαλλα χωρις να υπαρχει λογος και στο μπασκετ που εχουν οχι παραγκα αλλα ουρανοξυστη το παιζουν γερμανοι και εσυ συμφωνεις μαζι τους....
και στο κατω κατω αμα γουσταρεις να ξηγιεσαι ετσι μαγκια σου αλλα μην ζαλιζεις και τα αρχιδια του αλλουνου που τα βλεπει αλλοιως....

Επισκέπτης
ρε εισαι καλα;;;τι πατους και μαλακιες λες;;;;;
σε πολεμο ειμαστε ρε ξυπνα......η εισαι μαζι μας η οχτρος....ξυπνα και ασε την κουλτουρα και τις πιπες.....
μας εχουν ζαλισει τα παπαρια με το κλαμα στην μπαλλα χωρις να υπαρχει λογος και στο μπασκετ που εχουν οχι παραγκα αλλα ουρανοξυστη το παιζουν γερμανοι και εσυ συμφωνεις μαζι τους....
και στο κατω κατω αμα γουσταρεις να ξηγιεσαι ετσι μαγκια σου αλλα μην ζαλιζεις και τα αρχιδια του αλλουνου που τα βλεπει αλλοιως....
κοψε την πρεζα γιατι σε χαλαει..
που ειδες ρε μαλακα να συμφωνω με τα ζελια???
σαλτα & γαμησου μεσημεριατικα..
την κλαψομουνιαση σας δεν αντεχω ρε πουστρακια..
ποια η διαφορα σας απο τους σιχαμενους???
αντε γαμηθειτε μουνοπανα..
η ντροπη των γαυρων εισαστε μαλακισμενα..
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
όπως αποδεικνύεται από το βίντεο της συγκεκριμένης φάσης ο Τεόντοσιτς προκαλεί τον Διαμαντίδη με αόρατη γροθιά αν και όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω  η αλήθεια είναι ότι η σκιά του Μίλος έριξε και κλωτσιά στον παίκτη του Παναθηναϊκού.
οκ δεν περιμενω απο ολυμπιακο να παραδεχθει την μαλακια του παικτη του ολη η ελλαδα το ειδε, μαζι φυσικα με την ροχαλα του διαμαντιδη.αλλα να μαθετε να δεχεστε τα πραγματα οπως ειναι και οχι οπως σας βολευει μονο ετσι θα πατε μπροστα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
στα ριπαπά μου.
για μένα γάβρος για σεβασμό είναι αυτό που έχει μεγαλώσει στη ρίζα.
τελεία.

ο θειός μου είναι βέρος κερατσινιώτης έχει μεγαλώσει μέσα στο καραισκάκη.
ακούει τον ύμνο του ολυμπιακού και δακρύζει.
έχοντας αναλύσει την ψυχοσύνθεση των γνήσιων γάβρων τύπου πλέζουρα έχω καταλήξει ότι ο γαύραρος είναι περήφανος για όλα τα υπόλοιπα που αντιπροσωπεύει.
κάπου στο τέλος μετράει και τις κούπες.

για όλους τους λοιπούς υπάρχει το αριθμητήριο.
ε και;
στα ριπαπά μου. όποιος έχει περπατήσει στην ιχθυόσκαλα ανάμεσα σε γαύρους καταλαβαίνει τι εννοάω.
για τους λοιπούς μαιντανούς και φελλούς υπάρχει και ο βόλος και η κέρκυρα και αλλού.
αντε γαμισου ρε σπαθαρη.....που κανεις και ψυχαναλυση του γαυου......ποτ θα με φτυνουν και εγω θα κραταω ομπρελλα.....που θα ελεγχουν το παρασκηνιο και επειδη ειμαι υπερανω θα σφυριζω αδιαφορα και θα τους αφηνω να με γαμανε επειδη ειμαι ''υπερηφανος γαυρος'' που περπατησε στην ιχθυοσκαλα.... :jerking: :jerking: :jerking:
γι ποσο μαλακες ψαχνετε ρεεεεεεεεεεε :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom