Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οσο ειναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ο ιχθυοσκαλακιας αλλο τοσο ειμαι και γω αστροναυτης

ΠΛΕΖΟΥΡΑ σκασε , βουλωσε το , μη μιλας τωρα.

Αν δεν γουσατρεις κλεισε τον υπολογιστη σου τωρα.

Η ομαδα δεν εχει αναγκη  συκοφαντες και ατομα που την πριονιζουν

Αμφιβαλλω για το ποσο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  εισαι πλεον μαλακα καραγκιοζη που μας γαμανε οι βαζελοι και συ λες οτι λενε οι ιδιοι λαγοι ουστ λαγε πλεζουρα
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
αυτο ειναι οι γαυροι εχουν αρχισει και βριζει ο ενας τον αλλον,αναζητηται συναιτερος να ανοιξουμε μαγαζι με κορνεδες στο ρεντη και υποκαταστημα στο σεφ,θα βγαλουμε πολλη χρημα απο αυτην την επενδυση ειδικα αν μεινει και ο μεγαλος κοουτς μπαναωτης για 3 σερι χρονια στον παγκο του ολυμπιακου.Υ.Γ παρακαλω τους κυριους αγγελοπουλους αν κρατησουν για 3 χρονια τον μπαναωτη στο λιμανι του πληρωνω το 50 τα εκατο του καινουριου συμβολαιο του.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
να ρωτησω κατι? οι φατσες των αδερφων αγγελόπουλων σας παραπεμπουν σε ηγετικες (με οτι αυτο συνεπαγεται) φιγουρες?

οχι με παραπεμπει σε ηγετη το πακετο φατσα-γραβατα-αναστημα του Θαναση..
Ασε μας ρε φιλε μεσημεριατικα, πλακα κανεις?

Επισκέπτης
Αυτο που υπονοεις ειναι το μονο που εχεις δικιο..
και εχει ηδη κανει ζημια, ειναι αληθεια...

Ωρες ωρες το παρακανεις ομως..
ετσι ειμαι εγω..
το παρακανω σε ολα..
οπως βριζω τους βαζελους & τα λοιπα αλλοθρησκα πουστρακια,ετσι θα βριζω & τα δικα μας..
ειδικα κατι μαλακες τυπου γκαγκανη που ξεφτιλιζουν σε μονιμη βαση την ιδιοτητα του οπαδου του ΘΡΥΛΟΥ..

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
να ρωτησω κατι? οι φατσες των αδερφων αγγελόπουλων σας παραπεμπουν σε ηγετικες (με οτι αυτο συνεπαγεται) φιγουρες?

οι γελοιοι κοντοπιθαμοι  αδερφοι νταλτον σου βγαζουν κατι ηγετικο με οραμα ???

εμενα μου φαινονται ηρωες κωμικης ταινιας δεκαετιας 60 φινος φιλμ και αγιος ο θεος

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
του πεκοβιτς δεν ειναι αντιαθλητικο του κλειζα ειναι,η μπουνια του τεοντοσιτς ειναι η δραση η αντιδραση ειναι η ροχαλα αντε γιδιααααα
μια ζωη κλαιγεστε για αυτο κ ειστε εκει που ειστε αντι να εχετε διωξει τον υπνο δρακο σας φταινε ολοι 4 φορες εληξαν οι επιθεσεις σας με την μπαλα στα χερια εκει ποιος φταιει?η κοινωνια ?η κυβερνηση?οτι εχετε παιχτες κοτες που ηταν ολοι 6οι παιχτες στην ομαδας τους στην καλυτερη περιπτωση(κλειζα κ τσιλντρες??) ???οτι ο μπεβερλι ηταν στην ρωσια σε ομαδα μικρομεσαια???με τον γερο βουισιτς παιζεις...εν ολιγοις εχετε δωσει τοσα χρονια 200.000.000 € για να παρετε ενα κυπελο ελλαδος που σας εδωσε ο ζοτς κ η αρμαδα του...για τον παπαλουκα που κρυβεται στα κρισιμα δεν λεω γιατι ειναι γατα κ σας κοροιδευει μια χαρα....

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
ετσι ειμαι εγω..
το παρακανω σε ολα..
οπως βριζω τους βαζελους & τα λοιπα αλλοθρησκα πουστρακια,ετσι θα βριζω & τα δικα μας..
ειδικα κατι μαλακες τυπου γκαγκανη που ξεφτιλιζουν σε μονιμη βαση την ιδιοτητα του οπαδου του ΘΡΥΛΟΥ..

speak for your self trobetooo :uglystupid:

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
1ον το βιντεο δεν το εφτιαξα εγω αλλα και παλι δε θα το εβαζα, δεν το αρνουμαι ομως οτι την εχωσε ο Μιλος..

2ον Μακαρι να κανουμε τι ?      

Ποσο μα ποσο δεν εχετε παρει χαμπαρι..............
σε ευχαριστω πολλη με καλυψες απολυτα.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ετσι ειμαι εγω..
το παρακανω σε ολα..

Ναι ειμαι μαλακας  επειδη δεν θελω να με κερδιζει ο βαζελος με πουστιες μονον ???

Ναι ειμαι μαλακας επειδη θελω να τους ξεπατωσουμε στο σεφ τη κυριακη ??????????

Ναι ειμαι μαλακας επειδη θελω  να βρεχει καταρρακτωδως στο σεφ τη κυριακη αν και ειναι κλειστο γηπεδο ???

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
οι γελοιοι κοντοπιθαμοι  αδερφοι νταλτον σου βγαζουν κατι ηγετικο με οραμα ???

εμενα μου φαινονται ηρωες κωμικης ταινιας δεκαετιας 60 φινος φιλμ και αγιος ο θεος

οι γιαννακοπουλοι εχουν μπαλτακο & ομπραντοβιτς. δεν χρειαζονται τιποτα αλλο. 50 χρονια πρωταθλημα θα περνουν. οι αλλοι θα τα χωνουν χωρις στρατηγικη και μεθοδο. και θα περνουν τα @@ τους. 5 βοηθους εχει ο γιαννακης! τι του λενε, δεν ξερω. 3 χρονια μηδεν αυτοματισμοι. κανενας σουτερ. παλτο 3,5 εκ. ξενος. Ενα δραμα, γενικως. οι φαρμακεμποροι τετοιες μαλακιες δεν καναν.

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
του πεκοβιτς δεν ειναι αντιαθλητικο του κλειζα ειναι,η μπουνια του τεοντοσιτς ειναι η δραση η αντιδραση ειναι η ροχαλα αντε γιδιααααα
μια ζωη κλαιγεστε για αυτο κ ειστε εκει που ειστε αντι να εχετε διωξει τον υπνο δρακο σας φταινε ολοι 4 φορες εληξαν οι επιθεσεις σας με την μπαλα στα χερια εκει ποιος φταιει?η κοινωνια ?η κυβερνηση?οτι εχετε παιχτες κοτες που ηταν ολοι 6οι παιχτες στην ομαδας τους στην καλυτερη περιπτωση(κλειζα κ τσιλντρες??) ???οτι ο μπεβερλι ηταν στην ρωσια σε ομαδα μικρομεσαια???με τον γερο βουισιτς παιζεις...εν ολιγοις εχετε δωσει τοσα χρονια 200.000.000 € για να παρετε ενα κυπελο ελλαδος που σας εδωσε ο ζοτς κ η αρμαδα του...για τον παπαλουκα που κρυβεται στα κρισιμα δεν λεω γιατι ειναι γατα κ σας κοροιδευει μια χαρα....

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Δηλαδη αυτη η υπεραμυνα για δεκατρια λεπτα ηταν πεντακαθαρη  και ρε παιδι μου εκανε μονον δυο φαουλ και βαρεσαμε 4 βολες σε δεκατρια λεπτα αγωνα????

Οι μπατιστ , πεκοβιτς δεν σαπισαν στο ξυλο τους δικους μας ???

Μεγαλε γιατι δεν λες πως οι δικοι μας δεν μπορουσαν να μπουν μεσα γιατι επεφτε το ξυλο της αρκουδας αλλα τα κορακια κοιμοτανε ??? και αυτο ειχε ως αποτελεσμα να αναγκαζονται να μενουν εκτος ρακετας

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΕΔ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ

ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΚΙΑ

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
αλλη ερωτηση.

ποιον θα θελατε στην ομαδα? τον τσιλντρες των 3,5 εκ η τον Πιτ Μαικλ της Μπάρτσα των 500.000?

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Δηλαδη αυτη η υπεραμυνα για δεκατρια λεπτα ηταν πεντακαθαρη  και ρε παιδι μου εκανε μονον δυο φαουλ και βαρεσαμε 4 βολες σε δεκατρια λεπτα αγωνα????

Οι μπατιστ , πεκοβιτς δεν σαπισαν στο ξυλο τους δικους μας ???

Μεγαλε γιατι δεν λες πως οι δικοι μας δεν μπορουσαν να μπουν μεσα γιατι επεφτε το ξυλο της αρκουδας αλλα τα κορακια κοιμοτανε ??? και αυτο ειχε ως αποτελεσμα να αναγκαζονται να μενουν εκτος ρακετας

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΕΔ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ

ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΚΙΑ

Μ'αρεσει που κανεις και αναλυση του αγωνα με τους μαλωμενους με την αληθεια.. χαρα στο κουραγιο σου ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom