Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
Δηλαδη αυτη η υπεραμυνα για δεκατρια λεπτα ηταν πεντακαθαρη  και ρε παιδι μου εκανε μονον δυο φαουλ και βαρεσαμε 4 βολες σε δεκατρια λεπτα αγωνα????

Οι μπατιστ , πεκοβιτς δεν σαπισαν στο ξυλο τους δικους μας ???

Μεγαλε γιατι δεν λες πως οι δικοι μας δεν μπορουσαν να μπουν μεσα γιατι επεφτε το ξυλο της αρκουδας αλλα τα κορακια κοιμοτανε ??? και αυτο ειχε ως αποτελεσμα να αναγκαζονται να μενουν εκτος ρακετας

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΕΔ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ

ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΚΙΑ

μαμαααααα ; ;; ;

ΚΑΚΑΑΑΑΑ  :2funny: :2funny: :2funny:

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αρα για 27 λεπτα ηταν ολα καλα κ κανεις δεν μιλαγε κ ο μπορουσης εδειχνε το ταμπλο κ μετα σε σφαξανε.....
ειδες ποσο λιγοι ειστε???
δεν απαντησες σε τιποτα απο οσα σου ειπα μονο γενικοτητες κ τπτ αλλο....βαρεσε πρωτος ο τεοντοσιτς??οταν κανεις δυνατο σκριν εχει μεγαλη διαφορα απο την μπουνια του τεοντοσιτς στο 7 -0 επειδη του πηρε το πορτοφολι ο μητσος....
σου ανελυσα το ροστερ σας για μαυροκεφαλιδη γλυνιαδακη κλπ δεν μιλαω αυτους εμεις μονο για προπονηση θα τους ειχαμε κ αν......
προπονητη δεν εχεις παιχτες δεν εχεις τι θες να παρεις??στο βερολινο με ευρωπαιους διαιτητες τι εγινε???

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
αλλη ερωτηση.

ποιον θα θελατε στην ομαδα? τον τσιλντρες των 3,5 εκ η τον Πιτ Μαικλ της Μπάρτσα των 500.000?
Ο Τσίλντρες είναι των 6εκ!
Πιστεύω ότι ο Ναβάρο θα ερχόταν με λιγότερα.
Και η εξέδρα θα είχε στάνταρ μάνα να βρίζει όποτε χάναμε. :grin:

Επισκέπτης
αν δεν ισχυε εστω & ενα απο ολα οσα γραφουν οι σιχαμενοι,θα συμφωνουσα μαζι σας μαλακες..
απο την στιγμη ομως που πιστευω οτι ο γιαννακης ειναι ΓΤΠ,οτι ο παπαλουκας ρεταλι,οι αγγελοπουλοι μαλθακοι κλπ,δεν μπορω να δεχτω την κλαψομουνιαση σας..
φτιαξτε πρωτα την ομαδα ετσι οπως πρεπει & μετα δικαιουστε να μιλατε για διαιτησια..
ποια ειναι η διαφορα σας απο τους ζελες που τοσα χρονια μας ζαλιζουν τα παπαρια για την παραγκα???
μολις μειναμε απο παιχτες,καταληξαμε 5οι..
η διαιτησια μας εφταιγε???
εβαλε το χερακι της..
οκ..
οταν εχεις ομαδα,ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ..
οταν εχεις πουστρακια που δεχονται τις μαγκειες του καθε πικραμενου μεσα στον ναο,τοτε θα τρως πουτσα & θα κλαις για την διαιτησια σαν βαζελακος(αμα εισαι μαλακας)..

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ   ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΕΔΩ   ΑΝ ΕΧΟΥΝ @@ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΕΔ-ούλους

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μ'αρεσει που κανεις και αναλυση του αγωνα με τους μαλωμενους με την αληθεια.. χαρα στο κουραγιο σου ...
εσυ πρεπει να σαι ο κλασικος ουγκ που βλεπει μπαλα μπασκετ κ την παει για βομβα στο τμημα....
υπομονη κ ο τακης με σκουπα ξεκινησε το 1993 κ ειδες εγινε αρχηγος σου

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
κι εγώ συμφωνώ με το να έρθουν ξένοι διαιτητές
να βλέπουν και το χέρι του τεόντοσιτς
εκτός από το μπουκέτο του κλέιζα στον τσαρτσαρή

Συνημμένα

• 1e63e183f044933c05e4c328a585e887_L.jpg
    1e63e183f044933c05e4c328a585e887_L.jpg
    29,9 KB · Εμφανίσεις: 4

Επισκέπτης
ειδες για να δινεις θαρρος πλεζουρα....
δεν ξερω τι εννοεις με το "θαρρος"..
η συγκεκριμμενη πουστρα ειναι του χαρεμιου μου..
κοιμαται-ξυπναει & ονειρευεται το καυλι μου..
εχει φτιαξει απειρους κλωνους & με κυνηγαει σε ολα τα θρεντ μηπως & την τσιμπουκωσω..
ψωλοεπαιτης εκ γεννετης λεμε..
τυπου παπαριωνα & βαλε..
δεν ασχολουμαι με τις κλινικες περιπτωσεις..
τις παραπεμπω στον αλτεκ που εχει ειδικοτητα..

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
αν δεν ισχυε εστω & ενα απο ολα οσα γραφουν οι σιχαμενοι,θα συμφωνουσα μαζι σας μαλακες..
απο την στιγμη ομως που πιστευω οτι ο γιαννακης ειναι ΓΤΠ,οτι ο παπαλουκας ρεταλι,οι αγγελοπουλοι μαλθακοι κλπ,δεν μπορω να δεχτω την κλαψομουνιαση σας..
φτιαξτε πρωτα την ομαδα ετσι οπως πρεπει & μετα δικαιουστε να μιλατε για διαιτησια..
ποια ειναι η διαφορα σας απο τους ζελες που τοσα χρονια μας ζαλιζουν τα παπαρια για την παραγκα???
μολις μειναμε απο παιχτες,καταληξαμε 5οι..
η διαιτησια μας εφταιγε???
εβαλε το χερακι της..
οκ..
οταν εχεις ομαδα,ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ..
οταν εχεις πουστρακια που δεχονται τις μαγκειες του καθε πικραμενου μεσα στον ναο,τοτε θα τρως πουτσα & θα κλαις για την διαιτησια σαν βαζελακος(αμα εισαι μαλακας)..
ΕΠΙΤΕΛΟΥς 1 σωστος ολυμπιακος,συμφωνω απολυτα μαζι σου.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Σιγά να μην αφήσουν ξένους διαιτητές να σφυρίξουν τελικούς πρωταθλήματος...και να χάσουν τα μεροκάματα τα δικά μας τα κοράκια;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν ξερω τι εννοεις με το "θαρρος"..
η συγκεκριμμενη πουστρα ειναι του χαρεμιου μου..
κοιμαται-ξυπναει & ονειρευεται το καυλι μου..
εχει φτιαξει απειρους κλωνους & με κυνηγαει σε ολα τα θρεντ μηπως & την τσιμπουκωσω..
ψωλοεπαιτης εκ γεννετης λεμε..
τυπου παπαριωνα & βαλε..
δεν ασχολουμαι με τις κλινικες περιπτωσεις..
τις παραπεμπω στον αλτεκ που εχει ειδικοτητα..
Βάλε τάξη μαλάκα. Χειρότεροι από εμάς θα καταντήσετε στην κλάψα

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σιγά να μην αφήσουν ξένους διαιτητές να σφυρίξουν τελικούς πρωταθλήματος...και να χάσουν τα μεροκάματα τα δικά μας τα κοράκια;

το μεροκαματο πεφτει ετσι και αλλιως στην βιανεξ ειναι ο τοπος εισπραξης μεροκαματου για κορακια

Επισκέπτης
Βάλε τάξη μαλάκα. Χειρότεροι από εμάς θα καταντήσετε στην κλάψα
τι ταξη να βαλω ρε???
απο τα νευρα & την πικρα τους,αρχισαν να μου την πεφτουν & αυτοι που με ξερουν..
εχει πλακα η υποθεση..
ενω καταλαβαινουν τι γραφω,προσπαθουν να με βγαλουν βαζελο,κλωνο & οτι αλλο μπορεις να φανταστεις..
σε λιγο θα σκασει καποιος & θα τους γραψει οτι εχουν καταλαβει το νικ μου αλλοθρησκοι,οι οποιοι επιδιδονται σε αντιολυμπιακη προπαγανδα & πολεμο εκ των εσω & αυτοι θα το πιστεψουν..
δεν παιζονται λεμε..
κατσε να χτυπησω καμια ενεση μηπως & στανιαρω λιγακι..

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
τι ταξη να βαλω ρε???
απο τα νευρα & την πικρα τους,αρχισαν να μου την πεφτουν & αυτοι που με ξερουν..
εχει πλακα η υποθεση..
ενω καταλαβαινουν τι γραφω,προσπαθουν να με βγαλουν βαζελο,κλωνο & οτι αλλο μπορεις να φανταστεις..
σε λιγο θα σκασει καποιος & θα τους γραψει οτι εχουν καταλαβει το νικ μου αλλοθρησκοι,οι οποιοι επιδιδονται σε αντιολυμπιακη προπαγανδα & πολεμο εκ των εσω & αυτοι θα το πιστεψουν..
δεν παιζονται λεμε..
κατσε να χτυπησω καμια ενεση μηπως & στανιαρω λιγακι..

σκουξεεεεε :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom