Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απο τις μισες τουλαχιστον περιοχες που ανεφερες, αν ειχες επαφη με την πραγματικοτητα, θα ηξερες τι και πως, αλλα που...

πάνε να σου μάθουν οι εγγλέζοι τι σημαίνει εντοπιότητα, ξέρεις αυτοί που ανακάλυψαν τη μπάλλα και τα ξαναλέμε.

Υ.Γ.
πολύ καλά ξέρω τι και πως και που..άλλωστε η ελλάς έχει έφεση στους τράβελους....καλοί δεν λέω αλλά ΜΟΥΝΙ ΔΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

κάνε τις αναγωγές σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΤΙΤΛΟΙ καταπρασινης επιτροπης διακονοιας : 490 ΣΕ 20 ΑΘΛΗΜΑΤΑ.

ΤΙΤΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ : 525 ΣΕ 14 ΑΘΛΗΜΑΤΑ

γαβροβάζελοι στο σάιτ πολλοί...
ΑΥΝΑΝΙΟΛΗΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΤΙΤΛΟΙ καταπρασινης επιτροπης διακονοιας : 490 ΣΕ 20 ΑΘΛΗΜΑΤΑ.

ΤΙΤΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ : 525 ΣΕ 14 ΑΘΛΗΜΑΤΑ

κρατα μικρο καλαθι, ακομα καποιοι υπολογιζουν και ξεσκαρταρουν τους τιτλους του θρυλου + οτι του βαζελου καποιοι φερονται να μην υφιστανται

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
πάνε να σου μάθουν οι εγγλέζοι τι σημαίνει εντοπιότητα, ξέρεις αυτοί που ανακάλυψαν τη μπάλλα και τα ξαναλέμε.

Υ.Γ.
πολύ καλά ξέρω τι και πως και που..άλλωστε η ελλάς έχει έφεση στους τράβελους....καλοί δεν λέω αλλά ΜΟΥΝΙ ΔΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

κάνε τις αναγωγές σου.

υπαρχουν ολυμπιακοι της επαρχιας που πειραιωτες και αθηναιοι δεν τους φτανουν στο μικρο τους δαχτυλακι σε ολα τα επιπεδα
μαλακες υπαρχουν σε ολες τις ομαδες, ειτε στην πολη καταγωγης της ομαδας, είτε στην υπολοιπη ελλαδα-ομογενεια

Επισκέπτης
υπαρχουν ολυμπιακοι της επαρχιας που πειραιωτες και αθηναιοι δεν τους φτανουν στο μικρο τους δαχτυλακι σε ολα τα επιπεδα
μαλακες υπαρχουν σε ολες τις ομαδες, ειτε στην πολη καταγωγης της ομαδας, είτε στην υπολοιπη ελλαδα-ομογενεια
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

μαλακες υπαρχουν πολλοι ποσοι ομως εχουν μνημη και τους λεει τιποτα το 32-3 στο πολο ??? ο χατζηθεοδωρου ειχε λυσσαξει τοτε και ελεγε στο βολτυρακη πανε να σκοραρεις και συ τους μαλακες τους λαγους

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σαν πολλες ομοιοτητες δεν εχουν τα ποστς των Pleasuregiven και Personanongrata?  :think: :think:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
μαλακες υπαρχουν πολλοι ποσοι ομως εχουν μνημη και τους λεει τιποτα το 32-3 στο πολο ??? ο χατζηθεοδωρου ειχε λυσσαξει τοτε και ελεγε στο βολτυρακη πανε να σκοραρεις και συ τους μαλακες τους λαγους

που θες να καταληξεις?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

στα ριπαπά μου.
για μένα γάβρος για σεβασμό είναι αυτό που έχει μεγαλώσει στη ρίζα.
τελεία.

ο θειός μου είναι βέρος κερατσινιώτης έχει μεγαλώσει μέσα στο καραισκάκη.
ακούει τον ύμνο του ολυμπιακού και δακρύζει.
έχοντας αναλύσει την ψυχοσύνθεση των γνήσιων γάβρων τύπου πλέζουρα έχω καταλήξει ότι ο γαύραρος είναι περήφανος για όλα τα υπόλοιπα που αντιπροσωπεύει.
κάπου στο τέλος μετράει και τις κούπες.

για όλους τους λοιπούς υπάρχει το αριθμητήριο.
ε και;
στα ριπαπά μου. όποιος έχει περπατήσει στην ιχθυόσκαλα ανάμεσα σε γαύρους καταλαβαίνει τι εννοάω.
για τους λοιπούς μαιντανούς και φελλούς υπάρχει και ο βόλος και η κέρκυρα και αλλού.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
στα ριπαπά μου.
τελεία.

έχοντας αναλύσει την ψυχοσύνθεση των γνήσιων γάβρων τύπου πλέζουρα έχω καταλήξει ότι ο γαύραρος είναι περήφανος για όλα τα υπόλοιπα που αντιπροσωπεύει.

ε και;
στα ριπαπά μου. όποιος έχει περπατήσει στην ιχθυόσκαλα ανάμεσα σε γαύρους καταλαβαίνει τι εννοάω.
για τους λοιπούς μαιντανούς και φελλούς υπάρχει και ο βόλος και η κέρκυρα και αλλού.

για μενα γαυρος ειναι ψαρι.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
αν εισαι βαζελος η αποψη σου και ο σεβασμος σου προς τους γαυρους λιγη σημασια εχει
αν εισαι γαυρος, εισαι βλακας με πατεντα καθως δεν μπορεις να ξερεις τι αισθανεται μεσα του ο καθε ολυμπιακος, ουτε να το κρινεις, μονο ο ιδιος το γνωριζει αντε και λιγοι κοντινοι του
οπως επισης δεν μπορεις να ξερεις τι σχεσεις εχει με τον πειραια κτλ κτλ
ο καθενας οτι κανει και νιωθει το κανει για την παρτη του πρωτα απ ολα

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
στα ριπαπά μου.
τελεία.

ε και;
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αν εισαι βαζελος η αποψη σου και ο σεβασμος σου προς τους γαυρους λιγη σημασια εχει
αν εισαι γαυρος, εισαι βλακας με πατεντα καθως δεν μπορεις να ξερεις τι αισθανεται μεσα του ο καθε ολυμπιακος, ουτε να το κρινεις, μονο ο ιδιος το γνωριζει αντε και λιγοι κοντινοι του
οπως επισης δεν μπορεις να ξερεις τι σχεσεις εχει με τον πειραια κτλ κτλ
ο καθενας οτι κανει και νιωθει το κανει για την παρτη του πρωτα απ ολα
Αν δεχθουμε τα λεγομενα των λαγων αυτοι ειναι του Κολωνακιου και της Κηφισιας με καλτσον σιγα καλε μη χασετε κανα ποντο απο τους  3 5  που φαγατε πελατακοι....
Οι ανθρωποι ειναι μυρωδιαδες  πιστευουν δηλαδη πως ο παναθηναικος πχ που μενει αμερικη και εχει διαρκειας για τη καβλα του ειναι μπασταρδο βαζελος επειδη δεν τεννηθηκε κολωνακι ή κηφισια

ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑ

ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ-ΣΧΕΤΙΚΟ
από το 0.20 και μετα, οτι πιο ομορφο εχει ακουστει απο δημοσιογραφο για τον Ολυμπιακο εστω κι αν αυτος ειναι ο παπαρολογος ο σωτηρακοπουλος

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ-ΣΧΕΤΙΚΟ
από το 0.20 και μετα, οτι πιο ομορφο εχει ακουστει απο δημοσιογραφο για τον Ολυμπιακο εστω κι αν αυτος ειναι ο παπαρολογος ο σωτηρακοπουλος

Τι ασχετο ρε φιλε ??? Εδω εχω αρχισει να πιστευω οτι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για να εισαι πρεπει να  μην ξερεις να γραφεις , να μην ξερεις να μιλας , να μην νοιαζεσαι για την ομαδα σου αλλα για τη καβλα σου μονον .Παλι καλα που εβαλες και αυτο το βιντεο για να δουνε πως εδω ειναι θεμα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και να πανε στα ντιαλλα οι λαγοι και οι ψευτοΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ απο κουνια

Επισκέπτης
Σήμερα είναι ο 4ρτος γύρος εντός έδρας στο μπάσκετ έτσι;;; :think:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275