doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ναι, ε ? Και αφού στο Τόφαλος πάλι δείρατε τους "Ολυμπιακούς λαγούς" γιατί απαιτούσατε τιμωρία του Ολυμπιακού ?KAI ΣΤΟ ΤΟΦΑΛΟΣ
ΠAIZATE KΡYΦTO
ειναι οι τιμιοι και ηθικοι που δεν χρησιμοποιουν μαχαιριαΝαι, ε ? Και αφού στο Τόφαλος πάλι δείρατε τους "Ολυμπιακούς λαγούς" γιατί απαιτούσατε τιμωρία του Ολυμπιακού ?
ειναι οι τιμιοι και ηθικοι που δεν χρησιμοποιουν μαχαιρια
ναι εχει πτυχιο ιατρικης και μαχαιρωνει σωσταH ΘΥΡΑ 13 ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΚΑΤΕΥΕΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
H ΘΥΡΑ 13 ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΚΑΤΕΥΕΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
που εισαι ρε φιλαρακι?αυριο παιζει ο γαυρος τσαμπιονς λιγκ? ...τυχερος που δε παιζει τσαμπιονς λιγκ...γιατι εκει βαζουν πολλα γκολ...
ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ...το κυπελο πλησιαζει,και θα κλαιτε
αυριο παιζει ο γαυρος τσαμπιονς λιγκ? ...τυχερος που δε παιζει τσαμπιονς λιγκ...γιατι εκει βαζουν πολλα γκολ...
ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ...το κυπελο πλησιαζει,και θα κλαιτε
που εισαι ρε φιλαρακι?
τελικα ποσοι πηγατε λιβαδεια?
Ηρεμα ρε,μην δερνεις τοσο πολυ.Αδέρφια , μην ασχολείστε με τους ανύπαρκτους προπαγανδιστές λαγούς . Μέχρι και εφημερίδα τους έγραψε ότι τους πέταξαν έξω από τη θύρα τους οπαδοί του Ολυμπακού . Μια ζωή στη φάπα .
ουτε 30 δεν πηγανε...εγω δε πηγα,δουλευα το σαββατο..αλλιως θα ειμαστε 31...παντως γαμησαμε καλα...αν και δεν ειχαν ομαδα αυτοι
εγω νομιζα οτι δεν πηγες γιατι σε πηρε ο υπνοςουτε 3000 δεν πηγανε...εγω δε πηγα,δουλευα το σαββατο..παντως γαμησαμε καλα...αν και δεν ειχαν ομαδα αυτοι
εγω νομιζα οτι δεν πηγες γιατι σε πηρε ο υπνος
σε φερανε σαντουιτς με πιτα?
τέτοια κουφάλα που είσαι.......εκανα μπουρδελο τα αθλητικα θρεντ
την κανω τωρα
[size=20pt]ο χρηστιδης που ειναι ρε σεις?[/size]