Και κόψτε τις μαλακίες με τον φίλο μου τον Σουηδό...μη φωνάξω τα...''κορίτσια''....
Ναι ρε...μπλόκ ολόκληρο έχω...
εχεις 2?
εχεις 2?
Και κόψτε τις μαλακίες με τον φίλο μου τον Σουηδό...μη φωνάξω τα...''κορίτσια''....
Κάτσε καναπέ εσύ. Οι άλλοι το στήσανε.
σημερα καναπε,κανω συμπαρασταση στα βαζελια και τα χανουμια
σημερα καναπε,κανω συμπαρασταση στα βαζελια και τα χανουμια
δεν ζηλευω,θα παω μιλανοΔεν πειράζει...εγώ και άλλοι 32.999 θα φωνάξουμκαι για σένα....
παλι απο μαλακια της αστυνομιαςΚάτσε καναπέ εσύ. Οι άλλοι το στήσανε.
τραβα ρε παπαρα να πλακωθεις μας κανουν μαγκιες οι γαλλοιΔεν πειράζει...εγώ και άλλοι 32.999 θα φωνάξουμκαι για σένα....
εσυ που το ξερεις οτι γελαει η ευρωπη?ανηκεις στην ανατοληΚαλά ρε μλκ δοριτή ήρθαν τα γαλλάκια σας πλάκωσαν στο ξύλο σας πήραν και τα πανο???
Γελάει ολη η ευρώπη με τα ρεζιλίκια σας
απο αυτα που διαβασες καταλαβες οτι φαγαμε ψωλη?Ρε γελάει ο κόσμος όλος μαζί σας.... πέρασε τα σύνορα της ευρώπης η είδηση.... κλαίει και η μάνα του περμανάντ απο την αγωνία στην βραζιλία
Τι ψωλή φάγατε απο τα κρουασάν ρε
απο αυτα που διαβασες καταλαβες οτι φαγαμε ψωλη?
μηπως μεσα απο αυτα καταλαβες και οτι ο παοκ ειναι η πιο καλη ομαδα του κοσμου και η μαλαματινα το καλυτερο ποτο?
τι να κανω?μονο το χιουμορ εχει μεινει στα μπουγατσακια που μου τριβοντε
μαλάκα...ψώφησα στο γέλιο λέμε.....
τι να κανω?μονο το χιουμορ εχει μεινει στα μπουγατσακια που μου τριβοντε
θελει να αρχισω να ποσταρω αλαμανες και προτομες,γουσταρει καφριλα
Στείλτε την αστυνομία, τους κυανόκρανους, τον ΟΗΕ να σώσει τα γαυράκια
Καλά ρε μαλάκα έχουν βουήξει τα σαιτ πλάκα μου κάνεις αφου σας κάνανε πουτάνα
ελα μην ασχολεισαι εδω εχουν βγαλει μυθο οτι στην αλαμανα που τις εφαγαν μας δειρανε τελικατο sport24.gr λεει συγκεκριμμενα
Κάποιοι εξ αυτών έσπασαν την πόρτα έξω από τη "Θύρα 25", κινήθηκαν πίσω από τη μία εστία (στο απέναντι πέταλο της "Θύρας" 7) και προσπάθησαν να πάρουν μερικά πανό των οπαδών του Ολυμπιακού.
Οπαδοί της πειραϊκής ομάδας, οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην "7", κινήθηκαν προς τη μεριά των Γάλλων, δημιουργήθηκε σύρραξη εντός αγωνιστικού χώρου και έπεσε πολύ ξύλο.
Τισ φαγανε οι Γαλλοι
Δεν μασανε οι ολυμπιακοι και τα μανιατικα