τέτοια κουφάλα που είσαι.......
Καλά ρε...στο έφαγε το πιπινάκι το Λιλάκι ο Σουηδός???Ου ρε....
τέτοια κουφάλα που είσαι.......
ταλε το σαββατο παμε γηπεδο να γαμησουμε τους παγουραδες?τέτοια κουφάλα που είσαι.......
ταλε το σαββατο παμε γηπεδο να γαμησουμε τους παγουραδες?
εγω θα παω παντως,εχω παραγγειλει 20 κιλα φετα και 10 λιτρα ξινογαλο
θα τα στειλει ο μπουλ με την αποστολη
Ηρεμα ρε,μην δερνεις τοσο πολυ.
Μαθε πρωτα τι ηταν αυτοι που πεταξες απεξω απο την θυρα και τα ξαναλεμε.
αθηναιοι φλωροι,εδω εχουμε πιτα και σουβλακι,τα πιο νοστιμα στο κοσμο ,και αφθονη μαλαματινα
Ηρεμα ρε,μην δερνεις τοσο πολυ.
Μαθε πρωτα τι ηταν αυτοι που πεταξες απεξω απο την θυρα και τα ξαναλεμε.
κοκκινα φορανε αυτοι που σας γαμανεΚαι αυτοί ερυθρόλευκα φοράνε ε?
Περίεργο!!!
κοκκινα φορανε αυτοι που σας γαμανε
οχι,εχεις κανα εισητηριο?Θα έρθεις ρε???
Οχι δεν ημουν.Δεν ειμαι απο Πατρα και απο την στιγμη που ο Φορεας κανει αποχη απο το βολει δεν υπηρχε περιπτωση να παω.Σουηδέ ήσουν κι εσύ μέσα ???
Αλλού τη προπαγάνδα σας !
Φαπατζήδες των ηρακλειδέων γίνατε , γελάει όλη η Θεσ/νικη μαζί σας
λοιπον για να τελειωνει αυτη η μαλακιαΟχι δεν ημουν.Δεν ειμαι απο Πατρα και απο την στιγμη που ο Φορεας κανει αποχη απο το βολει δεν υπηρχε περιπτωση να παω.
Αστο κομπρα.Μαθε καλυτερα και αν το κανεις δεν θα παρουσιαζεις σαν κατορθωμα αυτο που εγινε την Κυριακη.
Αυτα και μην φαπωνεις πισω απο εναν υπολογιστη,επειδη διαβαζω τα ποστ σου και τρεμω.
Μαγκακο εσυ εισαι ο χουλιγκανος της υποθεσης.6 ποστ τετοιου ειδους εχεις κανει.Αν δεις τα ποστ τα δικα μου,ποτε δεν προκαλω ακομα και αν ξερω.Για τον χαβαλε μου ειμαι εδω,για να λεω καμια μαλακια,οχι για να κανω αναλυση το τι παιζεται στα σκηνικα.Μια που ξαναβγηκαν οι χουλιγκανς να ρωτησω, οι οργανωμενοι που ηταν, τελειωσανε οι μολοτωφ?
με γυναικοπαιδα κανενας δεν ασχοληθηκε , μονο προπαγανδα κανετε (υπαρχουν βιντεο)
Εγω δεν ειπα οτι εδειρες γυναικοπαιδα.λοιπον για να τελειωνει αυτη η μαλακια
δεν χτυπηθηκαν γυναικοπαιδα οπως λετε,υπαρχει βιντεο που δειχνει οτι δεν εισασταν γυναικοπαιδα στην κερκιδα και στο ιδιο βιντεο φαινεται πατερας με 2 παιδια ο οποιος καθεται και δεν τον ακουμπαει κανεις
μην λετε μαλακιες κατευθειαν απο τον συνδεσμο της γειτονιας σας
και κοφτε την κουβεντα για ξυλικια και πεσιματα
η θυρα 7 τους δερνει ολους δεν χωραει αμφιβολιες αυτο
σουηδε αστο ρε φιλε μην το συνεχιζεις γιατι θα σου πει καλλιστα τωρα οτι και εσεις μαχαιρωσατε 2 που δεν εφταιγαν καθολου το σαββατοΜαγκακο εσυ εισαι ο χουλιγκανος της υποθεσης.6 ποστ τετοιου ειδους εχεις κανει.Αν δεις τα ποστ τα δικα μου,ποτε δεν προκαλω ακομα και αν ξερω.Για τον χαβαλε μου ειμαι εδω,για να λεω καμια μαλακια,οχι για να κανω αναλυση το τι παιζεται στα σκηνικα.
Εχεις δικιο με τα γυναικοπαιδα δεν ασχοληθηκατε.Απλα τα κυνηγησατε και τα πηγατε στα δημοσιογραφικα.Δειρατε 10 ατομα που το πιθανοτερο ειναι να μην εχουν καμια σχεση με αυτα που εγινα το Σαββατο και κατι εγινε.
οχι,εχεις κανα εισητηριο?
εχεις 2?Φυσικά και έχω...πάντα έχω...