Καλησπέρα παίδες.
Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο χειρισμό μιας ανέλπιστης κατάστασης που προέκυψε αυτές τις μέρες, μέσω Facebook. Πέρυσι είχα γνωρίσει μια Βουλγάρα 27 ετών χωρισμένη με παιδί (ΚΟΥΚΛΑ) και την φλέρταρα αρχικά. Αυτή ανταποκρινόταν, αλλά έμενε στην Πάτρα (εγώ Αθήνα) οπότε δεν προέκυψε συνάντηση. Έπειτα, γνώρισε ένα πλούσιο τύπο στη Βουλγαρία και εξαφανίστηκε
. Προχθές μου έστειλε στο άσχετο, ένα μνμ αν μπορώ να την βοηθήσω να βρει δουλειά στην Αθήνα
γιατί χώρισε και κατεβαίνει κάτω. Της απάντησα ότι κάτι θα γίνει
(αγοράζω χρόνο χεχεεε). Με ενημέρωσε επίσης ότι θα ξαναπάει να μείνει στην αδελφη της (Πάτρα) εκτός και αν εγώ επιθυμώ να μείνει μαζί μου (!!!) και να περάσουμε όμορφο καλοκαίρι (με το παιδι της)
. Επειδή δε γεννήθηκα χθες, καταλαβαίνω ότι η κοπέλα είναι "απελπισμένη" για εξασφάλιση, ξέροντας ότι μένω σε ένα όμορφο σπίτι μόνος μου. Πως θα ήταν το πρέπον να της φερθώ ώστε να την ξεκωλιάσω
αλλά χωρίς να την φορτωθώ σπίτι μου??? Εγώ απλά της πρότεινα όταν ερθει, να με επισκευτέι στην Αθήνα για μια μέρα, να γνωριστούμε και βλέπουμε πως θα πάει (και να της κάνω σπίτι μου το τραπέζι)
!! Καμιά άλλη ιδέα συναγωνιστές???