Νέα

Θεόσταλτη σεξο-ευκαιρία????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

prof

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
:2funny:
Καλησπέρα παίδες.
Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο χειρισμό μιας ανέλπιστης κατάστασης που προέκυψε αυτές τις μέρες, μέσω Facebook. Πέρυσι είχα γνωρίσει μια Βουλγάρα 27 ετών χωρισμένη με παιδί (ΚΟΥΚΛΑ) και την φλέρταρα αρχικά. Αυτή ανταποκρινόταν, αλλά έμενε στην Πάτρα (εγώ Αθήνα) οπότε δεν προέκυψε συνάντηση. Έπειτα, γνώρισε ένα πλούσιο τύπο στη Βουλγαρία και εξαφανίστηκε :tickedoff:. Προχθές μου έστειλε στο άσχετο, ένα μνμ αν μπορώ να την βοηθήσω να βρει δουλειά στην Αθήνα  :2funny: γιατί χώρισε και κατεβαίνει κάτω. Της απάντησα ότι κάτι θα γίνει  :cum: (αγοράζω χρόνο χεχεεε). Με ενημέρωσε επίσης ότι θα ξαναπάει να μείνει στην αδελφη της (Πάτρα) εκτός και αν εγώ επιθυμώ να μείνει μαζί μου (!!!) και να περάσουμε όμορφο καλοκαίρι (με το παιδι της) :jerking:. Επειδή δε γεννήθηκα χθες, καταλαβαίνω ότι η κοπέλα είναι "απελπισμένη" για εξασφάλιση, ξέροντας ότι μένω σε ένα όμορφο σπίτι μόνος μου. Πως θα ήταν το πρέπον να της φερθώ ώστε να την ξεκωλιάσω :knockinb: :knockinb: αλλά χωρίς να την φορτωθώ σπίτι μου??? Εγώ απλά της πρότεινα όταν ερθει, να με επισκευτέι στην Αθήνα για μια μέρα, να γνωριστούμε και βλέπουμε πως θα πάει (και να της κάνω σπίτι μου το τραπέζι) :knockinb: !! Καμιά άλλη ιδέα συναγωνιστές???
Νοικιάζεις μία γκαρσονιέρα στην Πάτρα και γαμάς ασύστολα

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
.....της λες για ενα weekend να βρεθειτε να τα κανονισετε...ανεβαινεις σαλονικα (ουδετερο εδαφος)..νοικιαζεις νικοπολις (κανενα 200 θα σου φυγει για δυο μερες χτυπα προσφορες ομως)...την ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ ενω αυτην σου λεει τις ανασφαλειες της :jerking:και την κυριακη το απογευμα...της λες πια....(αφου σου εχει φυγει η γκαβλα)...οτι θες να εισαι μαζι της αλλα...εχεις και μια σχεση και ειναι ανανδρο να την χαλασεις..και στο κατω κατω σε ειχε κλασμενο ενα χρονο...και να σε αφησει να το σκεφτεις..γιατι ειναι πολυ δυσκολο και εσυ αν θα κανεις κατι θα ειναι υπευθυνο γιατι την σκεφτεσαι και τετοια..και δως της και μια πιπα για το τελος...εγγυημενο....οτι θες ως καρντασι βοηθω...!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Να σεβαστειτε μια κοπελα που ισως πανω στην απελπισια της, κοιταει να γαντζωθει οπου βρει, δεν παιζει ε ?

Να τα πω λιγο πιο απλα, αν του αρεσει του θεματοθετη η κοπελα, καλα θα κανει να τσεκαρει μερικα πραγματα, οπως το αν μπορει να ανταπεξελθει ο ιδιος, στις οποιες ευθυνες και υποχρεωσεις επισυρει η ολη κατασταση, αν εξελλιχθει σε σχεση, διοτι υπαρχει και ενα παιδακι στην μεση, το οποιο αναλογα την ηλικια του, θα εχει και ψυχολογικες επιπτωσεις αργοτερα.

Να ενδιαφερθει να δει τι ατομο ειναι η κοπελα, γνωριζοντας την λιγο καλυτερα, με συχνα ραντεβου, χωρις να την παει σπιτι του για ενα διαστημα.
Ποτε δεν μπορει να ξερει κανεις, τι ζορι μπορει να περναει πραγματικα μια κοπελα με παιδι.....
Σιγουρα φταιει η επιπολαιοτητα και ο λαθος διαχειρισμος σε πολλες καταστασεις, αλλα ποτε δεν ξερεις απο που μπορει να πηγαζει αυτη η επιπολαιοτητα......
Μπορει να επεσε σε μαλακα που τον αγαπησε και αυτος μολις ειδε τα δυσκολα την αφησε να βολοδερνει ...
Μπορει να παιζει και το ενδεχομενο να μην ξερει τι θελει η ιδια απο την ζωη της και να τον αφησε και να κοιταει να βολεψει μια κατασταση για την ιδια και το παιδι της.......

Θεματοθετη...

Μιλα ανοικτα μαζι της και ξεκαθαρισε μερικα πραγματα αν θες να εισαι σωστος και τιμιος......
Πιο πολυ για σενα.... δες το κι ετσι

Αν δεις οτι αξιζει η κοπελα, τοτε δεν ειναι κακο να αγαπησεις και την ιδια και το παιδι της, δινοντας του αγαπη και θαλπωρη και μαζι μια ευκαιρια για το μελλον....
Πιστεψε με ειμαι σιγουρος οτι θα στο ανταποδωσει αργοτερα και θα σε εκτιμησει  ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πραγματικα αγανακτω οταν διαβαζω μαλακιες που δειχνουν σταρχιδισμο και εκμεταλλευση

Αν θελετε απλα να πηδηξετε δοξα τον θεο υπαρχουν αφθονα μπουρδελα στουντιο να βγαλετε τα ματια σας .....
Δεν πιστευω να εισαστε τοσο καβουρογαμοσαυροι και μπατηρια..... ωστε να δυσκολευεστε να διαθεσετε απο 20 - 100 ευρω !!!!!!!

Ελεος δηλαδη

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Πραγματικα αγανακτω οταν διαβαζω μαλακιες που δειχνουν σταρχιδισμο και εκμεταλλευση

Αν θελετε απλα να πηδηξετε δοξα τον θεο υπαρχουν αφθονα μπουρδελα στουντιο να βγαλετε τα ματια σας .....
Δεν πιστευω να εισαστε τοσο καβουρογαμοσαυροι και μπατηρια..... ωστε να δυσκολευεστε να διαθεσετε απο 20 - 100 ευρω !!!!!!!

Ελεος δηλαδη
που σε βρήκανε εσένα;

εδώ σου λέει ότι αυτή δουλεύει άλλους για να ζήσει και με τη σειρά της τη δουλεύουνε οι άλλοι για να γαμήσουνε.
δεν θα την σκοτώσει, θα τη γαμήσει, και στο κάτω κάτω θα της αρέσει κιόλας.
άμα δεν ήταν καριόλα δεν θα γύρναγε από εδώ και από εκεί.
άντε με το μελό και το κλάμα εδώ μέσα.

ρίξε και ένα κλάμα και γι' αυτό.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ρε αχαχουχα το προτεινα κ γω αυτο κ ο θεματοθετης μου ειπε οτι θελει να πηδηξει μονο...τιποτα αλλο δεν τον ενδιαφερει...το παλικαρι σκεφτεται τον πουτσο του κ τιποτα αλλο...τσαμπα καθεσαι κ καταναλωνεις ηλεκτρονικη μελανι...

sartas11

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τοσα στουνυιο υπαρχουν
πανε να ξεδωσεις εκει και ξεχνα την
τι μπλεκεις?

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
14
Πόντοι
16
και δώρο το έιτζ  :2funny:
smiley-laughing001.gif
http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-laughing001.gif[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.freesmileys.org/smileys/smiley-laughing025.gif
URL]]

sartas11

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μα κοροιδευομαστε τωρα.?
λαθος τιτλο του εβαλες κι ολας οχι θεοσταλτη σεξοευκαιρια
θεοσταλτη μελλοντικη μακροχρονια μαλακια που θελω να κανω επρεπε να το πεις
:2funny:  :2funny:  :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
που σε βρήκανε εσένα;

εδώ σου λέει ότι αυτή δουλεύει άλλους για να ζήσει και με τη σειρά της τη δουλεύουνε οι άλλοι για να γαμήσουνε.
δεν θα την σκοτώσει, θα τη γαμήσει, και στο κάτω κάτω θα της αρέσει κιόλας.
άμα δεν ήταν καριόλα δεν θα γύρναγε από εδώ και από εκεί.
άντε με το μελό και το κλάμα εδώ μέσα.

ρίξε και ένα κλάμα και γι' αυτό.
Αμ δεν με βρηκανε .... εγω σας βρηκα ....

Κατανοητο το οτι λεει αλλα δεν μπορει να ξερει με βεβαιοτητα τι παιζει .....
Ξαναδιαβασε τι λεω και στα δυο ποστ μου... μιλαω για ''πισινη'' επιφυλλαξη πως αλλιως να το πω ?

Δεν αντιλλεγω με την αποψη σου ..... απλα σκεψου λιγο τα αιτια της καταστασης.... πριν κρινεις....

Οσο για το βιντεο που μου παραθετεις .... δειχνει μισογυνισμο.... ισως ειχες κακη εμπειρια....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε αχαχουχα το προτεινα κ γω αυτο κ ο θεματοθετης μου ειπε οτι θελει να πηδηξει μονο...τιποτα αλλο δεν τον ενδιαφερει...το παλικαρι σκεφτεται τον πουτσο του κ τιποτα αλλο...τσαμπα καθεσαι κ καταναλωνεις ηλεκτρονικη μελανι...
απλα μια αποψη εκφερω τυπε .....

Στα @@ μου τι θα κανει στην τελικη αυτος κι αυτη μαζι

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αμ δεν με βρηκανε .... εγω σας βρηκα ....

Κατανοητο το οτι λεει αλλα δεν μπορει να ξερει με βεβαιοτητα τι παιζει .....
Ξαναδιαβασε τι λεω και στα δυο ποστ μου... μιλαω για ''πισινη'' επιφυλλαξη πως αλλιως να το πω ?

Δεν αντιλλεγω με την αποψη σου ..... απλα σκεψου λιγο τα αιτια της καταστασης.... πριν κρινεις....

Οσο για το βιντεο που μου παραθετεις .... δειχνει μισογυνισμο.... ισως ειχες κακη εμπειρια....
κόψε το κατηχητικό τώρα που είναι νωρίς.

άμα είχαμε όλοι απόψεις  σαν και εσένα θα είχαμε αυτοκτονήσει από το πρώτο κόλλημα που θα τρώγαμε με μια γκόμενα.
αμα πιάσεις ποτέ γκόμενα να ξέρεις ότι ποτέ δεν είναι 50-50 τα πράγματα. αλλού δίνεις εσύ πολύ, αλλού δίνουν οι άλλοι σε εσένα.
όπως αυτή πουλάει παραμύθι, έτσι πουλάνε και οι άλλοι σε αυτή.
από τις πούτσες δεν ψόφισε ποτέ καμιά, απορώ γιατί ζορίζεσαι;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
κόψε το κατοιχητικό τώρα που είναι νωρίς.

άμα είχαμε όλοι απόψεις  σαν και εσένα θα είχαμε αυτοκτονήσει από το πρώτο κόλλημα που θα τρώγαμε με μια γκόμενα.
αμα πιάσεις ποτέ γκόμενα να ξέρεις ότι ποτέ δεν είναι 50-50 τα πράγματα. αλλού δίνεις εσύ πολύ, αλλού δίνουν οι άλλοι σε εσένα.
όπως αυτή πουλάει παραμύθι, έτσι πουλάνε και οι άλλοι σε αυτή.
από τις πούτσες δεν ψόφισε ποτέ καμιά, απορώ γιατί ζορίζεσαι;
Απλα μια αποψη ειπα πορνε μου....

Αρκετά ασχολήθηκα με σκατα ......έχεις δίκιο .

Καλο βραδι ....πάω να κατουρησω και νανι.....  :rockon: :rockon: :rockon:

Υγ. Αν είχατε μια αδελφή ίδια περίπτωση με την κοπέλα η παρόμοια τι θα λέγατε ?
Είμαι περίεργος.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom