Νέα

Θεόσταλτη σεξο-ευκαιρία????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε!

mounokletistis

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Βρε παιδιά για να καταλάβω....το να την φέρω στο σπίτι μου (εαν δε θέλει ξενοδοχείο για να μη νιώσει "φτηνή"), σε μια πολή όπως η Αθήνα και σε μια ερημική περιοχή όπως η δική μου, τι επικίνδυνο μπορεί να εμπεριέχει  :huh:??? Ίσα ίσα αυτή θα έπρεπε να φοβάται όχι εγώ.......ούτε οδούς δεν έχει καλά καλά εδώ που μένω....εκτός και αν χρησιμοποιήσει το gps του smartphone (εαν έχει) και λοκάρει την τοποθεσία. Και πάλι τραβηγμένο μου φαίνεται  :S

- νιώσει "φτηνή" ?
- το gps του smartphone?
- τρατζικ ?

αν δε προκειται για τρολεϋ το όλο νήμα, τοτε η "θεόσταλτη" θα κανει γερή μπάζα με την πάρτη σου.. περαστικά.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Αγαπητοί συνοδοιπόροι της ζωής έχω καυτό UPDATE :thumbsup:.
Μιλήσαμε στο τηλ πρώτη φορά σήμερα και κανονίσαμε να πάω να τη βρώ Λουτράκι αύριο μετά τα μεσάνυχτα. Με ρώτησε αν είμαι από τους άντρες που όπως εμφανίζονται μετά εξαφανίζονται, πράγμα που φυσικά αρνήθηκα  :grin:  :grin: !!! Άφησε υπονοούμενο ότι θα πάμε για πότο μόνο όμως, πράγμα που σίγουρα δεδομένου του όλου κόπου μου (χιλιόμετρα, έξοδα κλπ) δεν είναι κάτι που επιθυμώ  :tickedoff:. Θα σας παρακαλούσα να με ενημερωσετε για τυχόν ωραία μέρη στο Λουτράκι για ποτό και καβλάντα :crazy: στο μαγαζί όπως και αν ξέρετε κανά ξενοδοχείο της προκοπής με νορμάλ τιμές. Πως να το παίξω για να έχω πιθανότητες να κάνω "απόσβεση" αύριο???? Το γοργόν και χάρη έχει!!!  :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
πηγαίνε την στο καζίνο προσφέρουν φαγητό και ποτό με κόστος 10 ή 15€ σίγουρα θα γουστάρει :grin:

μετά για ξενοδοχείο έχει το καζίνο δωμάτια όπου μπορείς να κλείσεις για να περάσεις φίνα ;)

Υ.Γ να έχετε ταυτότητα μαζί σας ;)

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Μετα το καζινο..αριστερα..εχει 2-3 ωραια μαγαζακια για ποτο...
Το καλοκαιρι γινεται της 'Ποπης' εκει...  ;)
Τωρα για χοτελι...μπες σε οποιο σου αρεσει... Τοσα εχει!

Καλο βολι..κ με τσαμπουκα.. :cheesy:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Καλησπέρα παίδες.
Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο χειρισμό μιας ανέλπιστης κατάστασης που προέκυψε αυτές τις μέρες, μέσω Facebook. Πέρυσι είχα γνωρίσει μια Βουλγάρα 27 ετών χωρισμένη με παιδί (ΚΟΥΚΛΑ) και την φλέρταρα αρχικά. Αυτή ανταποκρινόταν, αλλά έμενε στην Πάτρα (εγώ Αθήνα) οπότε δεν προέκυψε συνάντηση. Έπειτα, γνώρισε ένα πλούσιο τύπο στη Βουλγαρία και εξαφανίστηκε :tickedoff:. Προχθές μου έστειλε στο άσχετο, ένα μνμ αν μπορώ να την βοηθήσω να βρει δουλειά στην Αθήνα  :2funny: γιατί χώρισε και κατεβαίνει κάτω. Της απάντησα ότι κάτι θα γίνει  :cum: (αγοράζω χρόνο χεχεεε). Με ενημέρωσε επίσης ότι θα ξαναπάει να μείνει στην αδελφη της (Πάτρα) εκτός και αν εγώ επιθυμώ να μείνει μαζί μου (!!!) και να περάσουμε όμορφο καλοκαίρι (με το παιδι της) :jerking:. Επειδή δε γεννήθηκα χθες, καταλαβαίνω ότι η κοπέλα είναι "απελπισμένη" για εξασφάλιση, ξέροντας ότι μένω σε ένα όμορφο σπίτι μόνος μου. Πως θα ήταν το πρέπον να της φερθώ ώστε να την ξεκωλιάσω :knockinb: :knockinb: αλλά χωρίς να την φορτωθώ σπίτι μου??? Εγώ απλά της πρότεινα όταν ερθει, να με επισκευτέι στην Αθήνα για μια μέρα, να γνωριστούμε και βλέπουμε πως θα πάει (και να της κάνω σπίτι μου το τραπέζι) :knockinb: !! Καμιά άλλη ιδέα συναγωνιστές???
πολλες αλλα δεν σου λεω..

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
πηγαίνε την στο καζίνο προσφέρουν φαγητό και ποτό με κόστος 10 ή 15€ σίγουρα θα γουστάρει :grin:

μετά για ξενοδοχείο έχει το καζίνο δωμάτια όπου μπορείς να κλείσεις για να περάσεις φίνα ;)

Υ.Γ να έχετε ταυτότητα μαζί σας ;)

Δες στο site του cazino-hotel.
Δεν ξέρω αν ισχύουνε ακόμη αλλά είχανε και προσφορές για διαμονή-είσοδο -φαγητο κλπ.
Και αν δεν γίνει τίποτα με αυτήν και αποχωρήσει, ξαναγύρνα στο... bar  :2funny:
Κυκλοφορούν και επαγγελματίες αλλά και οι ''χαμένες''.
Άτιμη ζωή, κακούργα κοινωνία.  :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Δες στο site του cazino-hotel.
Δεν ξέρω αν ισχύουνε ακόμη αλλά είχανε και προσφορές για διαμονή-είσοδο -φαγητο κλπ.
Και αν δεν γίνει τίποτα με αυτήν και αποχωρήσει, ξαναγύρνα στο... bar  :2funny:
Κυκλοφορούν και επαγγελματίες αλλά και οι ''χαμένες''.
Άτιμη ζωή, κακούργα κοινωνία.  :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ξέρεις πολλά εσύ παίχτη ;)

γι'αυτό προτείνω καζίνο Λουτράκι για να έχει και άλλες επιλογές αν κάτι πάει στραβά ;) :sunglasses:

Lestat21

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πες της ότι έχεις έναν φίλο (εμένα) που προτίθεται να την φιλοξενήσει...

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Τελικά μάγκες δεν χρειάστηκε καν να την πάω για ποτό....με το που μπήκε στο αμάξι φιλί στο στόμα  :dancing:και τρελό μπαλαμούτι!  :boobies:!!! Έπαθα την πλάκα μου...μιλάμε για δυνατό κομμάτι και νιώθαμε ότι γνωριζόμασταν καιρό. Πήγαμε σε ξενοδοχείο, δυστυχώς αφού ψάξαμε αρκετά μιας και όλα ήταν κλεισμένα!!!Στην αρχή ήταν "σφιγμένη" αλλά στην πορεία ξεδίπλωσε το ταλέντο της.....πολύ δοτική και χαδιάρα και με μεγάλη αγάπη για το πέος μου!!!! Από τα  καλά του ίντερνετ είναι αυτά!!!  :cum: :cum:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Μπραβο! :rockon: :rockon: :rockon:
Φυσικα χρησιμοποιησες προφυλαξη. Ετσι?
Και τωρα? Θα τη συνεχισεις τη φαση?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Τελικά μάγκες δεν χρειάστηκε καν να την πάω για ποτό....με το που μπήκε στο αμάξι φιλί στο στόμα  :dancing:και τρελό μπαλαμούτι!  :boobies:!!! Έπαθα την πλάκα μου...μιλάμε για δυνατό κομμάτι και νιώθαμε ότι γνωριζόμασταν καιρό. Πήγαμε σε ξενοδοχείο, δυστυχώς αφού ψάξαμε αρκετά μιας και όλα ήταν κλεισμένα!!!Στην αρχή ήταν "σφιγμένη" αλλά στην πορεία ξεδίπλωσε το ταλέντο της.....πολύ δοτική και χαδιάρα και με μεγάλη αγάπη για το πέος μου!!!! Από τα  καλά του ίντερνετ είναι αυτά!!!  :cum: :cum:

Πάντα επιτυχίες παίκτη!!! :thumbsup:

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Μπραβο! :rockon: :rockon: :rockon:
Φυσικα χρησιμοποιησες προφυλαξη. Ετσι?
Και τωρα? Θα τη συνεχισεις τη φαση?
ΣΤην αρχή ναι μετά από κάποιο σημείο όχι.....ο θεός βοηθός  :P Θα τη συνεχίσω για λίγο ακόμη γιατί είναι κουραστικό λόγω απόστασης και εξόδων... :tickedoff:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
ΣΤην αρχή ναι μετά από κάποιο σημείο όχι.....ο θεός βοηθός  :P Θα τη συνεχίσω για λίγο ακόμη γιατί είναι κουραστικό λόγω απόστασης και εξόδων... :tickedoff:
Εννοεις, μπηκες μεσα της χωρις προφυλαξη? Κακως... διοτι δεν ξερεις τι παιζει με τη λεγαμενη. Απο τη στιγμη που δεχτηκε τοσο ευκολα το σεξ χωρις προφυλαξη θα το εχει κανει και με αλλους. Το πιο σωστο θα ειναι να συνεχισεις τη φαση οσο σε παιρνει μαζι της με ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ και να πας το συντομοτερο να κανεις εξετασεις. Καλυτερα να συμβουλευτεις και το ΚΕΕΛΠΝΟ. Παρτους ενα τηλεφωνο στο 2105212054 και ρωτησε τους να σου πουν τι να κανεις. Καλη η διασκεδαση αλλα θελει και προσοχη. Γνωμη μου ειναι να εξεταστεις και να μην το αμελησεις. Καλυτερα να πας με 10000 πουτανες ΑΛΛΑ με προφυλαξη, παρα με μια "καθωςπρεπει" κοπελλα ΧΩΡΙΣ προφυλαξη. Δεν θελω να σε αγχωσω αλλα καλυτερα να εισαι συνηδητοποιημενος παρα να τρεχεις μετα και να μην φτανεις... ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλυτερα να πας με 10000 πουτανες ΑΛΛΑ με προφυλαξη, παρα με μια "καθωςπρεπει" κοπελλα ΧΩΡΙΣ προφυλαξη. Δεν θελω να σε αγχωσω αλλα καλυτερα να εισαι συνηδητοποιημενος παρα να τρεχεις μετα και να μην φτανεις... ;)

+1 :thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
  Περα απο τη πλακα αχαχουχα δειχμεις οτι εισαι ΑΝΤΡΑΣ με αρχιδια και μπεσα.

Και πιστευω στις σχεσεις σου φιλικες ερωτικες θα εισαι πολυ ενταξει.

Τωρα οι αλλοι που λενε γαμα και φευγα κτλ κτλ ε δεν καταλαβαινεις αγαμητοι ειναι και μπαζακια οι περισσοτεροι που εχουν φαει πολυ φτυσιμο στη ζωη τους απο γυναικες και γινανε μισογυνεις.

Τι γράφεις πάλι ρε ζαβό?  :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom